تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم.والا من فقط میام تاپیکارو میخونمو کاری ا دستم براومد انجامش میدمو میرم تاپیک طراحی شهری.اینجاکه خیلی فعالن.من تو تاپیک طراحی شهری بعضی وقتا باخودم حرف میزنم از بس که خلوته:cry::w46:
منم کلاس نمیرم اما با یکی از دوستام که همشهری هستیمsamranegonبعضی شبا میشینیم یه موضوع انتخاب میکنیم و یه سری اطلاعات راجبش پیدا میکنین بعد شرو به اسکیس میکنیم
شماهم اینکارو بکنید بنظرم

والا من هم داشتم یک اثر کار معمارا می دیدم توی این گیر دار دستم خیلی ضعیفه که موضوعی بکشم ولی انشاله یکم بهتر که بشه موضوعی میکشم اما با این وجود سعی می کنم که درباره چیزهای مختلف لااقل بخونم یا شیت هایی که توی لب تابم هست یک نگاهی بندازم و سعی کنم یک چیزهایی یاد بگیرم

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو سال اول دانشگاه زدم...

پیوست ها

• SPM_A1332.jpg
    SPM_A1332.jpg
    34.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • SPM_A1330.jpg
    SPM_A1330.jpg
    29.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
ببین مهندس کتاب که زیاد هستش ولی به نظر من با مفاهیم پایه در معماری و فرم فضا نظم شروع کن ،کتاب اموزش اسکیس هم مال صدیق مطالعه کن خوبه ،نویفرت با هندبوک هم نگاه بنداز،غیر از این ها کتاب زیاد هست که خوب هم هستن ولی خب فرصت هم زیاد نیست دیگه ،از طرفی کار معمارای بزرگ تحلیل کن و سعی کن اصول کارشون بفهمی

سپاس :):):)

arc eng

عضو جدید
خواهش میکنم.والا من فقط میام تاپیکارو میخونمو کاری ا دستم براومد انجامش میدمو میرم تاپیک طراحی شهری.اینجاکه خیلی فعالن.من تو تاپیک طراحی شهری بعضی وقتا باخودم حرف میزنم از بس که خلوته:cry::w46:
منم کلاس نمیرم اما با یکی از دوستام که همشهری هستیمsamranegonبعضی شبا میشینیم یه موضوع انتخاب میکنیم و یه سری اطلاعات راجبش پیدا میکنین بعد شرو به اسکیس میکنیم
شماهم اینکارو بکنید بنظرم

:mad::exclaim::w00:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
کسانی ک دنبال تمرین پرسپکتیو هستن میتونن از این مدلهایی ک توی نت پیدا میشه تمریناشونو شروع کنن تا از بلاتکلیفی در بیان
اینم چندتا نمونه :

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان چندتا سایت خوب که میتونید از طرح هاش ایده بگیرید و از حجم هاش استفاده کنید
www.arch daily.com
www.design boom.com
www.variethy house.blogspot
طرح هاش رو پرینت بگیریدوپوستی بندازید وتحلیلش کنید.
سازماندهی پلانش..ترکیب هایی که استفاده کردن رو دقت کنید

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ضمن آرزوی موفقیت برا تمرین کنندگان اسکیس :D پارسال یه کاربر draz نامی حاصل مطالعات خودش رو در اسکیس برای بچه ها گذاشت (البته تیک آف زحمت اپلودش رو کشید)که توش اطلاعات خوبی هست از نکات مورد توجه تو ترسیمات تا ریزفضای عملکرد های مختلف و ...
اگه تا الان نگرفتید توصیه میکنم دانلود کنید
1
2
3
4

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تصمیم گرفتم که 900تا اسکیسی که شقاقی به بچه هاش گفته بکشن را بکشم ایا کسی هست که با هم شروع کنیم به کشیدن 900تا اسکیس؟؟؟؟؟؟؟

samranegon

عضو جدید
900 تا اسكيس اگه موضوعش درست باشه عاليه
اما اگه ......... باشه هميني كه ياد گرفتيمو ميپرونه

samranegon

عضو جدید
يعني موضوعاتش تك بعدي نباشه و بتونه همه توانايي هاي ترسيمي و طراحي مارو درگير كنه
نوع تمرين خيلي مهمتر از تعداد تمرينه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني موضوعاتش تك بعدي نباشه و بتونه همه توانايي هاي ترسيمي و طراحي مارو درگير كنه
نوع تمرين خيلي مهمتر از تعداد تمرينه

ببین من هدفم اینه که مثلا 100تا 200تا را فقط بکشم که دستم عادت کنه و ذهنم یکم پر شه بعد از اون مثلا 100تا فرهنگی خوام کار کنم پشت سر هم که درباره فرهنگی بتونم یکم وارد شم ،بعدش 100تا درمانی و....

samranegon

عضو جدید
من اطلاع ندارم كه اين 100 تا يا 200 تا چه نوع تمرينين... اما اگه خودشون ترسيم يه طرح هستن يه سري المان تو ذهن شما جاساز ميكنن كه حالا بياو پاكشون كن
تازه اگه با ترسيم طرح بقيه بخواي شروع كنيي كپي ياد ميگيري هيچ ، ترسيمت هم هيچوقت به پاي اونا نميرسه(اين به معني بد بودن كپي كردن نيست)
خودم از كار بقيه ترسيم ميگيرم، اما از كارايي كه پر از نكته ست و تو ترسيمش بيشتر به تحليل كار فكر ميكنم، به اين دوتا نگاه كن
Image0036.jpg
Image0037.jpg
بازم ميگم من تمرينارو نديدم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اطلاع ندارم كه اين 100 تا يا 200 تا چه نوع تمرينين... اما اگه خودشون ترسيم يه طرح هستن يه سري المان تو ذهن شما جاساز ميكنن كه حالا بياو پاكشون كن
تازه اگه با ترسيم طرح بقيه بخواي شروع كنيي كپي ياد ميگيري هيچ ، ترسيمت هم هيچوقت به پاي اونا نميرسه(اين به معني بد بودن كپي كردن نيست)
خودم از كار بقيه ترسيم ميگيرم، اما از كارايي كه پر از نكته ست و تو ترسيمش بيشتر به تحليل كار فكر ميكنم، به اين دوتا نگاه كن
مشاهده پیوست 200580
مشاهده پیوست 200582
بازم ميگم من تمرينارو نديدم

ببین من خودم اصل تمرین شقاقی را برام نفرستادن ولی خب من دو تا هدف دارم از این کشیدن و تمرین این مدلی ،یکی اینکه کار معمارای بزرگ تحلیل می کنم و ازشون چیز یاد می گیرم ،دو م پرسپکتیو کشیدن که خیلی مشکل دارم یاد می گیرم و سوم درباره هر موضوعی کلی می تونم اطلاعات جمع کنم برای خودم و توی ذهنم دسته بندی کنم من که تصمیم گرفتم تمرین را بکشم کثی هم نه من بهش میگم تحلیل و سعی می کنم برداشت خودم هم کنار کارام بکشم و بنویسم

samranegon

عضو جدید
هر طور كه صلاح ميدوني من فقط ميخواستم بگم دنبال جواب درست يه سوال اشتباه نگرد

memare iran

عضو جدید
بچه ها من تصمیم گرفتم که 900تا اسکیسی که شقاقی به بچه هاش گفته بکشن را بکشم ایا کسی هست که با هم شروع کنیم به کشیدن 900تا اسکیس؟؟؟؟؟؟؟

سلام - خسته نباشيد
900 تا اسكيس از چي؟

تا اونجا که من خبردارم یه سری عکس از همون سایت هایی که براتون معرفی کردم (2صفحه قبل) دادن که حجم بود.قرارشد پرسپکتیو از اونا تمرین کنیم.
اما بهتره همزمان به کاربریش یاپلان و مقطع ساختمون هم فکرکنیم تا به قول samranegonتک بعدی نباشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر طور كه صلاح ميدوني من فقط ميخواستم بگم دنبال جواب درست يه سوال اشتباه نگرد

مرسی از راهنمای ات مهندس

تا اونجا که من خبردارم یه سری عکس از همون سایت هایی که براتون معرفی کردم (2صفحه قبل) دادن که حجم بود.قرارشد پرسپکتیو از اونا تمرین کنیم.
اما بهتره همزمان به کاربریش یاپلان و مقطع ساختمون هم فکرکنیم تا به قول samranegonتک بعدی نباشه

اره من هم سعی می کنم که تمریناتم تک بعدی نشه اگه دارم تمرین پرسپکتیو میکنم به جنبه های دیگه هم فک کنم که چند تا مبحث با هم بره جلو برام

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقلیم

اقلیم

اقلیم از کتاب اموزش طرح معماری1( از کانسپت تا فرم و فضا)

اقلیم از (مطمئن نیستم احتمالا راندو صدیق)

پیوست ها

• اقلیم.ارتور.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • اقلیم.صدیق.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 0

en.safdari

عضو جدید
بچه ها سلام.....
دوستان من همه پرسپیکتیو های کتاب معماری فرم پیرداوری رو بکشیم آیا تاثیری داره که فرمم قوی بشود ؟؟؟؟ اگه میشه تو زمینه اینکه با چند دقیقه به یه فرم خوب هماهنگ با موضوع و اقلیم رسیدن تمرین بزارید که همگی کار کنیم...

الهام مدرسی

عضو جدید
سلام خوبید ؟
من امروز شروع کردم البته قبلا خط و تمرین کردم خودم می دونم خیلی عقبم ولی به یه کسی نیاز دازم که کارامو بهش نشون بدم (در واقع یه جورایی می خوام خودمو مجبور کنم چون زیاد با اراده نیستم)
اگه یه توضیح مختصری راجب این اسکیسا بدی سعی می کنم پایه باشم

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره فرصتی پیش اومد که دوباره بتونم تمرینم کنم(منتظر نظراتون هستم)........کسی میتونه بگه این 900 کاری که شقاقی گفته فقط حجمه یا پلانم شاملش میشه
مشاهده پیوست 200713

کارات خوبن اقا سجاد هر روز بهتر از دیروز
این 900تا کار من گفتم و اینکه چه جوری میخوام کارشون کنم هم نظر من بود نه استاد شقاقی چون هنوز اصل تمرینات برام نفرستادن حجم بالا بوده احتمالا برام پستش میکنن تا اونجا هم که من در جریان ام گویا تمرین حجم بوده

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارات خوبن اقا سجاد هر روز بهتر از دیروز
این 900تا کار من گفتم و اینکه چه جوری میخوام کارشون کنم هم نظر من بود نه استاد شقاقی چون هنوز اصل تمرینات برام نفرستادن حجم بالا بوده احتمالا برام پستش میکنن تا اونجا هم که من در جریان ام گویا تمرین حجم بوده
ممنونم ozra (فارسیشو بلد نبودم بنویسم:confused:) ایده خوبیه.من پایتم به نظرم هم سرعت رو خوب میکنه وهم از هرکدوم یه نکته کافیه برا یه اسکیس خوب.......هر موقع خواستی شروع کنی خبر بده که با هم پیش بریم............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا