تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشيد بچه ها
ميشه نوشته هارو اونگليسي نوشت؟
اينم كار امروز(تكنيك آب خودنويس،خودم ابداعش كردم:biggrin:)
نظر بديد خوشحال ميشم
مشاهده پیوست 200958

اینم بعد چند روز !!!خطام ایراد داره میدانم راهکار بگین لطفا ...اگه چیز دیگه هم ایراد داره بگین
مرررسی:smile:
جنگ جنگ تا پیروزی;)
خوبه اینکارتو دیدم یعنی قابلیتشو داری..به نظرم اسکیسای اولتو با حوصله بکش و به هر خطت فکر کن که میکشی.البته تمرینات خطتت رو ادامه بده..................برای گریزا به نطرم اول با خطکش کار کن یعنی با مداد بکش و بعدا با راپید بکش روش و بعد هم که را افتادی از همون اول بدون خطکش و راپیدم کارات خوب میشن.............

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم چن کار سریع با راپید s و خودکار اولین کارایی که بدون گریز کشیدم و از اول با راپید و خودکار....... ا*** و فرم15 دقیقه و خودکاریه جایی مهمون بودم یه کاغذ اقتاد دم دستم تو 5 مین زدم خودم خوشم اومد:D
عکس۲۵۶۹.jpg
عکس۲۵۶۶.jpg

samranegon

عضو جدید
اینم بعد چند روز !!!خطام ایراد داره میدانم راهکار بگین لطفا ...اگه چیز دیگه هم ایراد داره بگین
مرررسی:smile:
جنگ جنگ تا پیروزی;)
ترسيم قشنگيه
نظر من اينه مسائل اصلي اينان:
قبل اينكه تقسيمات (مثل كف وديوار ) ذهني انجام بديد چند روز اين تقسيمات رو با ترسيم اصولي(با ترسيم نقطه گريز) انجام بديد تا بعد اون بتونيد حدودا ذهني تقسيماتو درست بزنيد
قبل گذاشتن هر ابژه تو ترسيم اونو تو درسترين حالت تمرين كرده باشيد
جسارتا چون فكر ميكنم تعادل دستو كم داريد تمرين زيرو اگه انجام بديد مشكل رفع ميشه(وگرنه يه عمر باهات مي مونه):
يه ماژيك وايت برد رو به سر يه ميله 2.5 متري چوب بامبو (يا هرچوبي كه وزنش معادل اون ميشه و مقطع دايره داره) وصل كنيد، 10 تا 15 سانت ته اونو بگيرد تو دستتون و روي يه شيشه بزرگ يا وايت برد(min1.5*1.5) اسكيس و تمرين خط انجام بديد، اگه يه مدت روزانه يه ساعتو نيم وقت بذاريد(خالص) اين مساله رفع ميشه، خيلي سخته و هفته اول شونه تا مچ دچار گرفتگي ميشه و شايد مچ ورم كنه، اما بعدش باهر ابزاري كار كنيد مثل برده تو دستتون رام ميشه
دوتا تمريني كه قبلا گذاشته بودم حتما انجام بديد چون ميانبراي خوبين و تو زمان كم بازده عالي دارن
و بقيه مسائل حاشيه اي هستش........

shima 70

عضو جدید
اینم چن کار سریع با راپید s و خودکار اولین کارایی که بدون گریز کشیدم و از اول با راپید و خودکار....... ا*** و فرم15 دقیقه و خودکاریه جایی مهمون بودم یه کاغذ اقتاد دم دستم تو 5 مین زدم خودم خوشم اومد:D
مشاهده پیوست 200973
مشاهده پیوست 200974
به نظر من اولین و مهمترین چیز همینه که خود ادم خوشش بیاااد:redface:...والا:D

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
تحلیل پلان (شهرداری سایناتسالو، آلوار آلتو (تاچ 120 خشک و تازه و مداد رنگی آبی))مشاهده پیوست 200995

سلام مهندس کارت خیلی خوبه
ولی من حس میکنم یه کمی خلاقیت توش کمه البته امیدوارم از دستم ناراحت نشید من فقط نظر شخصیم رو گفتم;)
موفق باشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کلا من شما و بقه دوستام می بینم به این فک می کنم که من برم افق محو شم ،البته فک نکنید من بیخیال شدم هم اقا اگه قراره 10سال دیگه ارشد قبول شم تا اون موقع تمرین میکنم ،البته بماند که این هفته کار نکردم درست ،ولی خب بچه ها خدایش من از اسکیس ارشد میترسم چیکار کنم ،هرشب خواب اسکیس می بینم،تازه خیلی شبها توی خوابم دارم میکشم ،چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مهندس کارت خیلی خوبه
ولی من حس میکنم یه کمی خلاقیت توش کمه البته امیدوارم از دستم ناراحت نشید من فقط نظر شخصیم رو گفتم;)
موفق باشید
باید تا آخر عید 60 تا تحلیل از معمارایی که استادمون گفته داشته باشم، وقت نمیشه رنگ و لعاب برم!!!

samranegon

عضو جدید
درختا واقعا تو عکس بودن!!! :biggrin:
ميدونم واسه همين گفتم كاش، يه مقاله از كارل بويل تحليلاي بيشتري از اين كار داره(تو endnote بگرد همين مقاله رو داره) روش تحليل اون خيلي پيشرفته و بسيار عاليه(مطمئنم استات كپ ميكنه)

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
باید تا آخر عید 60 تا تحلیل از معمارایی که استادمون گفته داشته باشم، وقت نمیشه رنگ و لعاب برم!!!

اصلاً استرس نداشته باش مهندس چون اگه تمرکز نداشته باشی کارت خراب میشه
اگه عید 15 روز باشه که حتما بیشتره من min حساب کردم روزی 4 تا بکشی تا آخر عید 60تا تمومه.
راستی می تونم برسم ترم چندی؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميدونم واسه همين گفتم كاش، يه مقاله از كارل بويل تحليلاي بيشتري از اين كار داره(تو endnote بگرد همين مقاله رو داره) روش تحليل اون خيلي پيشرفته و بسيار عاليه(مطمئنم استات كپ ميكنه)
ای ول!!! دمت گرم مهندس!!! این شیت ک گذش، از شیتای بعدی بش سر می زنم!!! درباره ی معمارای دیگه ام داره؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلاً استرس نداشته باش مهندس چون اگه تمرکز نداشته باشی کارت خراب میشه
اگه عید 15 روز باشه که حتما بیشتره من min حساب کردم روزی 4 تا بکشی تا آخر عید 60تا تمومه.
راستی می تونم برسم ترم چندی؟؟؟؟؟
استرس که ندارم!!! ولی 20 تا طراحی و 30 تا پرس 1 نقطه ای ام بش اضافه کن!!! پایان نامه مونده فقط!!! اینا تمرینای کنکوره مهندس!!!

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
استرس که ندارم!!! ولی 20 تا طراحی و 30 تا پرس 1 نقطه ای ام بش اضافه کن!!! پایان نامه مونده فقط!!! اینا تمرینای کنکوره مهندس!!!

حرص نخور همه اش درست میشه شما اگه جای من بودی چیکار میکردی؟؟؟!!!!!!!!
می خوای واست حساب کنم این یکی ها چند روزه تموم میشه؟؟!!!!!!!!!
wow ! اصلا یادم نبود حواسمم نبود که شما ارشدی هستین فکر کردم کارشناسین
شرمنده;)

samranegon

عضو جدید
ای ول!!! دمت گرم مهندس!!! این شیت ک گذش، از شیتای بعدی بش سر می زنم!!! درباره ی معمارای دیگه ام داره؟؟؟
درباره كوربوزيه،رايت،التو، و در حاشيه پالاديو و اگه علاقمند باشي يه كار ادوارد مونك هم با همين روش تحليل كرده،تحليلش محاسباتيه و اگه يه بار هفت خان رستمشو طي كني ميتوني خودت انجامشبدي و تحليل خودت از تحليل رياضي كه از كار كردي به عنوان يه تحليل ارائه بدي(اگه عمر كفاف چهارتا تحليل بده به ارزوي پدر و مادر(پير شي پسرم)ميرسي)
مقاله مشتركkuo chung wen,yu neng kao در 22وميمن اجلاس اتوماسيون و روبوتيك در ساخت و ساز (ايتاليا) هم به يه شيوه ديگه از اين روش استفاده كرده،اونم عاليه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درباره كوربوزيه،رايت،التو، و در حاشيه پالاديو و اگه علاقمند باشي يه كار ادوارد مونك هم با همين روش تحليل كرده،تحليلش محاسباتيه و اگه يه بار هفت خان رستمشو طي كني ميتوني خودت انجامشبدي و تحليل خودت از تحليل رياضي كه از كار كردي به عنوان يه تحليل ارائه بدي(اگه عمر كفاف چهارتا تحليل بده به ارزوي پدر و مادر(پير شي پسرم)ميرسي)
مقاله مشتركkuo chung wen,yu neng kao در 22وميمن اجلاس اتوماسيون و روبوتيك در ساخت و ساز (ايتاليا) هم به يه شيوه ديگه از اين روش استفاده كرده،اونم عاليه
من سجاد هستم یک سرخورده:crying:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجادو شیما گفتید وقتی خواستم استارت 900تا را بزنم خبر بدم ،من الان برنامه را میگم انشاله از فردا هم قصد شروع کردن دارم چون سرمون شلوغه و عیده ببینم تا هفته اول عید چقدر پیش میره اگه وقت شد که بیشترش میکنم وگرنه تا پایان عید این ها بکشید خوبه بد نیست
1-یک سری عکس که 107تا بود توی کارای شقاقی بودش بچه ها قبلا گذاشته بودن یک 100تا اونجوری برای شروع و دست گرمی بکشیم خوبه بد نیست هدفم راه افتادن دستمون عادت کردن به پرسپکتیو حالا اگه تونستید بیش از 100تا بکشید که چه بهتر
2-از کار 10 تا معمار 10تا اثر را باید بررسی کنیم و توی آ3 بکشیم نمیگم بزرگتر چون هدف اشنایی و عادت کردن به شیت آ3 هستش چون توی امتحان بهمون آ3میدن از همین حالا کارا آ3شه فک کنم بهتر حالا خواستید هم من مشکلی ندارم آ2یا 50در70 می کشیم
3-برای ترکیب احجام از یک مکعب ساده تا یپشرفته اش و ترکیبش با شکل های دیگ مث کتاب معماری فرم 100تا حداقل بکشید ،اگه این تمرینات انجام دادید و وقت کردید به نظرم بشینید معماری فرم بخویند و بکشید ادم دستش راه میفته و چشمش به تناسبات عادت میکنه و کشیدنش موثر فک می کنم من که خودم شاید 30تایی اش کشیدم الان حسم خیلی بهتره نسبت به وقتی که نکشیده بودم اینا را

برای تمرینات بعدی انشاله شروع میکنیم از هر موضوعی فرهنگی و ..... اول یک مطالعات کوچولو بعدش یک 100تا حجم اگه موافقید بسم اله ،اگه نظری هم دارید بگید،چون قول دادم وقتی خواستم شروع کنم خبر میدم گفتم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من یه اکونت ساختم توش!!! 10 تا مقاله ام از لویی کان پیدا کردم، اما بلد نیستم دی ال کنم!!! راهنمایی کن مهندس!!!؟؟؟

--زهرا

عضو جدید
سجادو شیما گفتید وقتی خواستم استارت 900تا را بزنم خبر بدم ،من الان برنامه را میگم انشاله از فردا هم قصد شروع کردن دارم چون سرمون شلوغه و عیده ببینم تا هفته اول عید چقدر پیش میره اگه وقت شد که بیشترش میکنم وگرنه تا پایان عید این ها بکشید خوبه بد نیست
1-یک سری عکس که 107تا بود توی کارای شقاقی بودش بچه ها قبلا گذاشته بودن یک 100تا اونجوری برای شروع و دست گرمی بکشیم خوبه بد نیست هدفم راه افتادن دستمون عادت کردن به پرسپکتیو حالا اگه تونستید بیش از 100تا بکشید که چه بهتر
2-از کار 10 تا معمار 10تا اثر را باید بررسی کنیم و توی آ3 بکشیم نمیگم بزرگتر چون هدف اشنایی و عادت کردن به شیت آ3 هستش چون توی امتحان بهمون آ3میدن از همین حالا کارا آ3شه فک کنم بهتر حالا خواستید هم من مشکلی ندارم آ2یا 50در70 می کشیم
3-برای ترکیب احجام از یک مکعب ساده تا یپشرفته اش و ترکیبش با شکل های دیگ مث کتاب معماری فرم 100تا حداقل بکشید ،اگه این تمرینات انجام دادید و وقت کردید به نظرم بشینید معماری فرم بخویند و بکشید ادم دستش راه میفته و چشمش به تناسبات عادت میکنه و کشیدنش موثر فک می کنم من که خودم شاید 30تایی اش کشیدم الان حسم خیلی بهتره نسبت به وقتی که نکشیده بودم اینا را

برای تمرینات بعدی انشاله شروع میکنیم از هر موضوعی فرهنگی و ..... اول یک مطالعات کوچولو بعدش یک 100تا حجم اگه موافقید بسم اله ،اگه نظری هم دارید بگید،چون قول دادم وقتی خواستم شروع کنم خبر میدم گفتم

عذرا خوب منم میخوام باشم اما منظورت از 107 تا کاره ک-=== توی تاپیک یا جاییه ک باید بکشیم ----؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا خوب منم میخوام باشم اما منظورت از 107 تا کاره ک-=== توی تاپیک یا جاییه ک باید بکشیم ----؟؟؟؟؟

خب نو هم باش عزیزم اخه وقتی من نوشتم فقط شیما و سجاد اعلام امادی کردن گفتن موقع شروع خبر بده ،اون 107تا تصویر را توی تایپک تمرینات شقاقی هستش تصاویر ارچ دیلی هستش این تمرینات در واقعا از روی عکس پرسپکتیو می کشیم این هم لینکش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438035-تمرین-گروهی-اسکیس-آرشیو-تمرینات

samranegon

عضو جدید
آقا من یه اکونت ساختم توش!!! 10 تا مقاله ام از لویی کان پیدا کردم، اما بلد نیستم دی ال کنم!!! راهنمایی کن مهندس!!!؟؟؟
سلام دوستان
مهندس مقالاتي كه سرچ ميكني اگه اجازه دانلود داشته باشي توهمون نرم افزار لينك ميده،در غير اينصورت باير مشخصات مقاله رو به سايتاي ايراني كه كارشون تهيه مقالاته بدي،در ضمن اين مقاله ها ممكنه تو يكي از مجله ها چاپشده باشن كه با دانلود مجلات هم ميتوني بهشون دسترسي پيدا كني،اين سايت يه قسمت داره كه اسمش يادم رفت:redface:،كه كارش ارائه همين خدمات بصورت صلواتيه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
مهندس مقالاتي كه سرچ ميكني اگه اجازه دانلود داشته باشي توهمون نرم افزار لينك ميده،در غير اينصورت باير مشخصات مقاله رو به سايتاي ايراني كه كارشون تهيه مقالاته بدي،در ضمن اين مقاله ها ممكنه تو يكي از مجله ها چاپشده باشن كه با دانلود مجلات هم ميتوني بهشون دسترسي پيدا كني،اين سايت يه قسمت داره كه اسمش يادم رفت:redface:،كه كارش ارائه همين خدمات بصورت صلواتيه
البته خودم این کار و کردم!!! یه تحلیل ب تحلیلام اضافه کرد!!! بدک نبود!!! اما سخته یکم...!!! همون کتاب "تجزیه و تحلیل و نقد شاهکار های معماری" رو خوش تر و گرامی تر می داریم!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

البته خودم این کار و کردم!!! یه تحلیل ب تحلیلام اضافه کرد!!! بدک نبود!!! اما سخته یکم...!!! همون کتاب "تجزیه و تحلیل و نقد شاهکار های معماری" رو خوش تر و گرامی تر می داریم!!!

دوستای عزیز اگه یک اموزش از این سایت بزارید تصویری که دمت گرم یا لااقل چیزای که دانلود می کنید اینجا هم بزارید ثواب داره به خدا ماکه رفتیم هر چی گشتیم چیزی دستمون نگرم :cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا