تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم ozra (فارسیشو بلد نبودم بنویسم:confused:) ایده خوبیه.من پایتم به نظرم هم سرعت رو خوب میکنه وهم از هرکدوم یه نکته کافیه برا یه اسکیس خوب.......هر موقع خواستی شروع کنی خبر بده که با هم پیش بریم............

فارسیش این جوری میشه ( عذرا) ،اوکی من احتمالا قبل 3شنبه به طور جدی این روند را کار نمی کنم اخه باید ایین نامه را بخونم امتحان دارم ،و برنامه ام سبک تر برسونم شبی 10حجم بزنم کلاه مو میندازم بالا ،خواستم شروع کنم خبر میدم حالا شما دوست داری بشین عکس ها را انتخاب کن و پیدا کن به ما هم بدی ثواب داره که ما اونا را بکشیم

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسکیس فوق سریع... 50 در 70 در 300 ثانیه. آبرنگ و تاچ

shima 70

عضو جدید
عذرا منم هسسسستم
بچه ها چننننددد روووزه نتونستم تمرین کنم به دلایل مشکلات فراوان :(:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس فوق سریع... 50 در 70 در 300 ثانیه. آبرنگ و تاچ

بابا استاد سرعتت من کشته ،حالا انشاله بزار من هم تمرین کنم من 200ثانیه میشکم شاید هم به سرعت نور

سلام رفیق اگه اومدی برا تمرین اسکیس خو ش اومدی
عذرا منم هسسسستم
بچه ها چننننددد روووزه نتونستم تمرین کنم به دلایل مشکلات فراوان :(:(

اوکی بزارید من این ایین نامه مسخره را بدم بعد شروع کنیم والا این قدر استرس جفتشون دارم که نه م یتونم اسکیس کار کنم نه حس خوندن اون دارم ،و از طرفی قوانین را من شوت شوت ام،حالا از امروز شروع می کنم به خودن بعدامتحان میام انشاله برنامه ام میگم اگه دوست داشتید با هم جلو بریم

shima 70

عضو جدید
بچه ها یه سوال:
موقع اسکیس زدن یا بستن یه شیت از همون اول با ماژیک یا راپید میکشین یا مدادی میکشین بعد راپیدی یا ماژیکی میکنین؟؟؟؟؟؟کدومش بهتره؟؟؟

mitra2470

عضو جدید
بچه ها یه سوال:موقع اسکیس زدن یا بستن یه شیت از همون اول با ماژیک یا راپید میکشین یا مدادی میکشین بعد راپیدی یا ماژیکی میکنین؟؟؟؟؟؟کدومش بهتره؟؟؟
حتما اول مدادی بکش بعد ماژیکی کن ولی نه که کامل کامل با مداد بکشی بعد دسن کنی.تا جایی که کلیتش دربیاد با مداد بکش(حدود شاید40-50-درصد کار)بعد با ماژیک یا هرچیزی برو روش.ودیتیلارو دیگه با همون ماژیک بکش.با مداد درحدی بذار که یادت باشه اینجا میخوای همچین چیزی بذاری مثلا

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
موقع اسکیس زدن یا بستن یه شیت از همون اول با ماژیک یا راپید میکشین یا مدادی میکشین بعد راپیدی یا ماژیکی میکنین؟؟؟؟؟؟کدومش بهتره؟؟؟

منم با اینکه اسکیسم داقونه ولی شنیدم اول مداد دوستیم

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همراهی جون این فایلا وقتی دان میکنم شبیهه word ناخوانا بالامیاد نمیشه ک :que:
عکسای اقلیم رو پی دی اف کردم (همون قبلیه دوباره دانلود نکنین حجمتتون بره ..:دی)

)مشاهده پیوست Binder1.pdfمشاهده پیوست Binder10.pdf

بالاخره فرصتی پیش اومد که دوباره بتونم تمرینم کنم(منتظر نظراتون هستم)........کسی میتونه بگه این 900 کاری که شقاقی گفته فقط حجمه یا پلانم شاملش میشه
مشاهده پیوست 200713

ترکیب حجمیش خوبه فقط یکم فاصله گریزارو بیشتر کن بالاش داره به سمت دفرمه شدن میره

کارات خوبن اقا سجاد هر روز بهتر از دیروز
این 900تا کار من گفتم و اینکه چه جوری میخوام کارشون کنم هم نظر من بود نه استاد شقاقی چون هنوز اصل تمرینات برام نفرستادن حجم بالا بوده احتمالا برام پستش میکنن تا اونجا هم که من در جریان ام گویا تمرین حجم بوده
اون حجم ها همیناست فکر نکنم از پارسال تا امسال تغییری کرده باشه #8
دستت رسید ، فرق داشت برا مام بذار بکشیم مرسی:دی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون حجم ها همیناست فکر نکنم از پارسال تا امسال تغییری کرده باشه #8
دستت رسید ، فرق داشت برا مام بذار بکشیم مرسی:دی[/QUOTE]

اره من هم خودم یک چند ا را از اون ها کشیدم و بقیه اش میکشم و بعدش هم میخوام برمسراغ چیز هیا دیگه به هر حال چه 900تا چه هزار تا 10000تا من انشاله بعد امتحان ایین نامه میخوام حتما کار کنم خیلی عقب افتادم واقعا معمار باشی 10000تا اسکیس توی ارشیوت نداشته باشی زشته به نظر من اون هم منی که هر چی داشتم یا دانشگاه موند ه یا بقیه بردن یا ته اش داداشم داده استاداش و اونا هر برداشتن میخوام ارشیو10000تایی ام جمع کنم از همه چیز هم میخوام توش باشه انشاله

shima 70

عضو جدید
بچه ها من این چند روزنبودم کسی مجتمع اب درمانی رو نذاشت؟؟؟کسی کار نکرد؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان؟؟؟ واس کنکور نوشته هامون باید فونت خاصی داشته باشه؟؟؟

mitra2470

عضو جدید

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خطت خوانا باشه و يكم اسكيسي
عجق وجق نميخاد
رنگ و لعابم يكم موثره

samranegon

عضو جدید
به ساعت من 3 سيگارو دو چايي مهندس، به ساعت شما ميشه تقريبا يه ساعت و ده دقيقه، اتودش سه خط و سه نقطه مداديه كه تو تصوير اگه گم نشده باشه معلومه

shima 70

عضو جدید
اینم بعد چند روز !!!خطام ایراد داره میدانم راهکار بگین لطفا ...اگه چیز دیگه هم ایراد داره بگین
مرررسی:smile:
جنگ جنگ تا پیروزی;)

پیوست ها

• IMAG0648.jpg
    IMAG0648.jpg
    31.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

samranegon

عضو جدید
;)
رمز موفقیت خودتان را نمیگوووییید !!؟؟
شك دارم توش موفق بوده باشم چون وقت كار كردن ندارم و كار خيلي مشكل داره، اما راهش تمرين كم (اما تمريني كه از حد نهايت توان استفاده كنه)، مطالعه كاراي درست حسابي و علاقه ست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا