تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sadaf1369

عضو جدید
بچه ها اینجا جایی نیس که رتبه هارو بگیم و برا انتخاب رشته یا دوباره خوندن همو راهنمایی کنیم؟

sara_r

کاربر بیش فعال
یکی میگه لطفا اسکیس چه روزیه؟
من فک نمیکردم اصن مجاز شم
هلب می پلیز

mir e damad

عضو جدید
سلام.
من رتبه 661 اوردم و تا حالا اسکیس کار نکردم. دنبال مطالب مفید در مورد امتحان می گشتم. تو یه سایت این ها رو پیدا کردم. کسی می تونه به من بگه چقدر واقعیت دارن؟

چند سالی هست که
برای ازمون اسکیس بجای یک شیت 70*50 پنج شیت a3
میدن که
یک
شیت برای نوشتن توضیحات
راجع به ایده و روند طی شده از ایده به طرح
شیت دوم برای
کشیدن پلان
و توضیحات راجع به اون
شیت سوم و چهارم برای کشیدن پرسپکتیو
دید پرنده و دید ناظر و
شیت اخر برای کشیدن مقطع
و توضیحات راجع به اون امسال هم احتمالا مثل پارسال 5 شیت a3 میدن در اینجا باید به نکات زیر توجه کرد

1 تمرینات خود را در این راستا و با این شیتها ادامه بدین
2 ورقهای a3 از جنس اشتنباخ یا فابیانو هستند پس
راندو براشون اهمیت دارد
3 بهتر است
پلان و مقطع روی یک شبکه مدول 1*1 کشیده شود
تا کسی که به اسکیس شما نمره میده اندازه فضاها رو به خوبی و با یک نگاه کردن متوجه بشه این شبکه مدول باید با مداد و به صورت کمرنگ کشیده شود و نباید ان را پاک کرد
4
پلان نباید به صورت دو خط کشیده شود
بلکه باید به صورت اسکیسی و با سر نازک ماژیک تاچ رسم شود و قسمتهای پنجره دار را باید با روان نویس کشید تا نازکتر باشد
5
استفاده از پاستل در ازمون ارشد مجاز نیست
6
شیت مربوط به توضیحات بسیار اهمیت دارد
و ایده شما و روند رسیدن به طرحتون رو نشان میدهد پس باید یاد بگیرید که تو این شیت چی بنویسید و چگونه بنویسید که نمره بالایی بگیرید این شیت یک شیت نمره بیار است

هر طرح موفقی از یک سری قوانین پیروی میکند
کسی که به اسکیس شما نمره میده به صفحه توضیحات و ایده نگاه میکنه که ببینه از این قوانین استفاده شده یا نه پس
اگر روی این قوانین
مانور بدهید میتوانید نمره بسیار بالایی بگیرید
این قوانین دید معمار را در مورد هر موضوعی نشان میدهد

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
من رتبه 661 اوردم و تا حالا اسکیس کار نکردم. دنبال مطالب مفید در مورد امتحان می گشتم. تو یه سایت این ها رو پیدا کردم. کسی می تونه به من بگه چقدر واقعیت دارن؟

چند سالی هست که
برای ازمون اسکیس بجای یک شیت 70*50 پنج شیت a3
میدن که
یک
شیت برای نوشتن توضیحات
راجع به ایده و روند طی شده از ایده به طرح
شیت دوم برای
کشیدن پلان
و توضیحات راجع به اون
شیت سوم و چهارم برای کشیدن پرسپکتیو
دید پرنده و دید ناظر و
شیت اخر برای کشیدن مقطع
و توضیحات راجع به اون امسال هم احتمالا مثل پارسال 5 شیت a3 میدن در اینجا باید به نکات زیر توجه کرد

1 تمرینات خود را در این راستا و با این شیتها ادامه بدین
2 ورقهای a3 از جنس اشتنباخ یا فابیانو هستند پس
راندو براشون اهمیت دارد

3 بهتر است
پلان و مقطع روی یک شبکه مدول 1*1 کشیده شود
تا کسی که به اسکیس شما نمره میده اندازه فضاها رو به خوبی و با یک نگاه کردن متوجه بشه این شبکه مدول باید با مداد و به صورت کمرنگ کشیده شود و نباید ان را پاک کرد
4
پلان نباید به صورت دو خط کشیده شود
بلکه باید به صورت اسکیسی و با سر نازک ماژیک تاچ رسم شود و قسمتهای پنجره دار را باید با روان نویس کشید تا نازکتر باشد
5
استفاده از پاستل در ازمون ارشد مجاز نیست

6
شیت مربوط به توضیحات بسیار اهمیت دارد
و ایده شما و روند رسیدن به طرحتون رو نشان میدهد پس باید یاد بگیرید که تو این شیت چی بنویسید و چگونه بنویسید که نمره بالایی بگیرید این شیت یک شیت نمره بیار است

هر طرح موفقی از یک سری قوانین پیروی میکند
کسی که به اسکیس شما نمره میده به صفحه توضیحات و ایده نگاه میکنه که ببینه از این قوانین استفاده شده یا نه پس
اگر روی این قوانین
مانور بدهید میتوانید نمره بسیار بالایی بگیرید
این قوانین دید معمار را در مورد هر موضوعی نشان میدهد
پارسال تعداد شیت ها 3تا آ3بوده که امسالم احتمالا همینطوره...

moeinz

کاربر بیش فعال
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد ۹۳ : رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ خبر داد و گفت: در این آزمون حدود ۴۰۰ هزار نفر در اعلام نتیجه اولیه مجاز به انتخاب رشته شدند.
دکتر ابراهیم خدایی افزود: نتایج اولیه به صورت کارنامه و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر شده است و داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان از نتایج آزمون خود مطلع شوند.
وی افزود: فرم راهنمای انتخاب رشته از فردا ۲۲ اردیبهشت بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند می‌توانند از روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
رئیس سازمان سنجش گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته تا روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. هر داوطلب فرصت امکان انتخاب و ثبت حداکثر ۱۰۰ کدرشته تحصیلی را از میان کدرشته یا کدرشته‌های مجاز دارد.
وی اظهار داشت: آزمون‌های تشریحی و عملی رشته‌های دارای شرایط خاص در خرداد ماه برگزار می‌شوند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

خدایی، ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ را حدود ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرد.

پی اچ دی آزمون : www.PhdAzmoon.Net

منظورش مال ماست؟خرداد؟

moeinz

کاربر بیش فعال
چرا اینجا پرنده پر نمیزنه؟
یکی ب داد من برسه
اصلن دستم ب کار نمیره
روزا همینجور بدون پیشرفت رد میشن
میشینم کار کنم از کارام بدم میاد
هیچی ب ذهنم نمیاد
خود درگیری دارم
از بس نفس عمیق کشیدم همه ازم شاکین
چیکار کنم؟

atefeh.ghazi

کاربر فعال
کارت خیلی خوب شده...شما در یه هفته 2 تا پلان درآوردید که رو هر 2 شون فکر کردید کافیه این پلان ها رو به ذهنتون بسپارید من در یه هفته یه پلان کشیدم ...پس وضعیت شما از من خیلی بهتره... شما که کلاس استاد عسگری پور میرید استاد کلی کار داده...و گفته چیکار کنیم پس چرا سردرگم شدید؟مدرسه،آتلیه،تالار تختی،تعاونی لنجدارا...درسته سریع کار انجام نمیدیم ولی از اون جاییکه کلی راجع به کارامون فکر میکنیم همین خوبه بعد از اینکه 4 تا اقلیم کار کردیم اونوقته که سرعتمونم باید بالا بره استاد به من گفت 3 بار پوستی بذارم رو کارم بکشم و آخرین بارم خودم بدون این که ببینمش بکشمش...

moeinz

کاربر بیش فعال
کارت خیلی خوب شده...شما در یه هفته 2 تا پلان درآوردید که رو هر 2 شون فکر کردید کافیه این پلان ها رو به ذهنتون بسپارید من در یه هفته یه پلان کشیدم ...پس وضعیت شما از من خیلی بهتره... شما که کلاس استاد عسگری پور میرید استاد کلی کار داده...و گفته چیکار کنیم پس چرا سردرگم شدید؟مدرسه،آتلیه،تالار تختی،تعاونی لنجدارا...درسته سریع کار انجام نمیدیم ولی از اون جاییکه کلی راجع به کارامون فکر میکنیم همین خوبه بعد از اینکه 4 تا اقلیم کار کردیم اونوقته که سرعتمونم باید بالا بره استاد به من گفت 3 بار پوستی بذارم رو کارم بکشم و آخرین بارم خودم بدون این که ببینمش بکشمش...
واااااااای شما هم شاگرد استاد عسگری پور هستین؟؟
این هفته لعنتی یادم رفت از کاراش عکس بندازم
فیلم کلاسم دوستان اشتباهیی پاک کردن
برا همون بیشتر گنگم
میشه اگه کاراشو دارین به منم بدین؟

atefeh.ghazi

کاربر فعال
واااااااای شما هم شاگرد استاد عسگری پور هستین؟؟
این هفته لعنتی یادم رفت از کاراش عکس بندازم
فیلم کلاسم دوستان اشتباهیی پاک کردن
برا همون بیشتر گنگم
میشه اگه کاراشو دارین به منم بدین؟
بله...باشه...میلتونو بهم بدید تا وستون بفرستم...

moeinz

کاربر بیش فعال
اون هاشورای مهندس ولایتی رو هم تو پلان زدینا!...:D.....پلاناتون خوب شدن ...فکر کردین .من که خیلی کم کار می کنم.خیلی هم کندم.خدا به دادم برسه.:confused:

برا ما تموز خواه اومد برا اسیست
منم کم کارم
خدا ب داد برسه

mitra2470

عضو جدید
بچه ها کنکور بین 21 تا 24 خرداده.خبر هم قطعیه
گفتم که برنامه ریزی کنید واسه جمع بندی و کارگاهی چیزی اگه میخواین برین

beni belazi

کاربر بیش فعال
به نظر من تو سایت سازمان سنجش براشون بنویسیم... من امروز این کارو کردم... به نظر من شما هم اینکارو بکنین. حداقل بدونن که مخالفیم... آخه من مطمئنم که فقط ما امسال ضربشو میخوریم چون مهاله که سال دیگه بیوفته 14 خرداد و 3 هفته بعد از اعلام نتایج و کلا میوفته بعد ماه رمضون... یعنی عملا ما اون بیچاره های تاریخی و مثال زدنی میشیم...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگر از شبانه قبول شم نروم سال بعد محروم از کنکور میشم؟؟؟

alice

عضو جدید
منم همین فکرو میکردم.:(ولی دیروز سر کلاس گفت که چند روزه فهمیده و ما هم همه شوکه بودیم

وای چقدر زود خوب می شد حداقل 30 خرداد می ذاشتن ، اخه یکی نیست بگه جام جهانی و ماه رمضون که از قبل تاریخش معلوم بود کیه .. حداقل می خواستن زودبندازن کارنامه رو زودتر می دادن ..استرس گرفتم:cry:ولی باز مرسی که اطلاع دادی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من تو سایت سازمان سنجش براشون بنویسیم... من امروز این کارو کردم... به نظر من شما هم اینکارو بکنین. حداقل بدونن که مخالفیم... آخه من مطمئنم که فقط ما امسال ضربشو میخوریم چون مهاله که سال دیگه بیوفته 14 خرداد و 3 هفته بعد از اعلام نتایج و کلا میوفته بعد ماه رمضون... یعنی عملا ما اون بیچاره های تاریخی و مثال زدنی میشیم...
...........موافقم کجاش بنویسیم...؟؟؟چه جوریه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا