آره معلومه! برو جدول پارسالو ببين، و اينكه با ١٩٠٠ روزانه يزد قبول شدن ملت! تو كه سه رقمي ميشي!
بچه ها اینجا جایی نیس که رتبه هارو بگیم و برا انتخاب رشته یا دوباره خوندن همو راهنمایی کنیم؟
پارسال تعداد شیت ها 3تا آ3بوده که امسالم احتمالا همینطوره...سلام.
من رتبه 661 اوردم و تا حالا اسکیس کار نکردم. دنبال مطالب مفید در مورد امتحان می گشتم. تو یه سایت این ها رو پیدا کردم. کسی می تونه به من بگه چقدر واقعیت دارن؟
چند سالی هست که برای ازمون اسکیس بجای یک شیت 70*50 پنج شیت a3میدن که یک شیت برای نوشتن توضیحاتراجع به ایده و روند طی شده از ایده به طرح شیت دوم برایکشیدن پلانو توضیحات راجع به اون شیت سوم و چهارم برای کشیدن پرسپکتیودید پرنده و دید ناظر وشیت اخر برای کشیدن مقطعو توضیحات راجع به اون امسال هم احتمالا مثل پارسال 5 شیت a3 میدن در اینجا باید به نکات زیر توجه کرد![]()
1 تمرینات خود را در این راستا و با این شیتها ادامه بدین
2 ورقهای a3 از جنس اشتنباخ یا فابیانو هستند پسراندو براشون اهمیت دارد
3 بهتر استپلان و مقطع روی یک شبکه مدول 1*1 کشیده شودتا کسی که به اسکیس شما نمره میده اندازه فضاها رو به خوبی و با یک نگاه کردن متوجه بشه این شبکه مدول باید با مداد و به صورت کمرنگ کشیده شود و نباید ان را پاک کرد
4 پلان نباید به صورت دو خط کشیده شودبلکه باید به صورت اسکیسی و با سر نازک ماژیک تاچ رسم شود و قسمتهای پنجره دار را باید با روان نویس کشید تا نازکتر باشد
5 استفاده از پاستل در ازمون ارشد مجاز نیست
6 شیت مربوط به توضیحات بسیار اهمیت داردو ایده شما و روند رسیدن به طرحتون رو نشان میدهد پس باید یاد بگیرید که تو این شیت چی بنویسید و چگونه بنویسید که نمره بالایی بگیرید این شیت یک شیت نمره بیار است
هر طرح موفقی از یک سری قوانین پیروی میکندکسی که به اسکیس شما نمره میده به صفحه توضیحات و ایده نگاه میکنه که ببینه از این قوانین استفاده شده یا نه پس اگر روی این قوانینمانور بدهید میتوانید نمره بسیار بالایی بگیریداین قوانین دید معمار را در مورد هر موضوعی نشان میدهد
سایت آزمون دکتری ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد ۹۳
منظورش مال ماست؟خرداد؟
کارت خیلی خوب شده...شما در یه هفته 2 تا پلان درآوردید که رو هر 2 شون فکر کردید کافیه این پلان ها رو به ذهنتون بسپارید من در یه هفته یه پلان کشیدم ...پس وضعیت شما از من خیلی بهتره... شما که کلاس استاد عسگری پور میرید استاد کلی کار داده...و گفته چیکار کنیم پس چرا سردرگم شدید؟مدرسه،آتلیه،تالار تختی،تعاونی لنجدارا...درسته سریع کار انجام نمیدیم ولی از اون جاییکه کلی راجع به کارامون فکر میکنیم همین خوبه بعد از اینکه 4 تا اقلیم کار کردیم اونوقته که سرعتمونم باید بالا بره استاد به من گفت 3 بار پوستی بذارم رو کارم بکشم و آخرین بارم خودم بدون این که ببینمش بکشمش...
واااااااای شما هم شاگرد استاد عسگری پور هستین؟؟کارت خیلی خوب شده...شما در یه هفته 2 تا پلان درآوردید که رو هر 2 شون فکر کردید کافیه این پلان ها رو به ذهنتون بسپارید من در یه هفته یه پلان کشیدم ...پس وضعیت شما از من خیلی بهتره... شما که کلاس استاد عسگری پور میرید استاد کلی کار داده...و گفته چیکار کنیم پس چرا سردرگم شدید؟مدرسه،آتلیه،تالار تختی،تعاونی لنجدارا...درسته سریع کار انجام نمیدیم ولی از اون جاییکه کلی راجع به کارامون فکر میکنیم همین خوبه بعد از اینکه 4 تا اقلیم کار کردیم اونوقته که سرعتمونم باید بالا بره استاد به من گفت 3 بار پوستی بذارم رو کارم بکشم و آخرین بارم خودم بدون این که ببینمش بکشمش...
بله...باشه...میلتونو بهم بدید تا وستون بفرستم...واااااااای شما هم شاگرد استاد عسگری پور هستین؟؟
این هفته لعنتی یادم رفت از کاراش عکس بندازم
فیلم کلاسم دوستان اشتباهیی پاک کردن
برا همون بیشتر گنگم
میشه اگه کاراشو دارین به منم بدین؟
اون هاشورای مهندس ولایتی رو هم تو پلان زدینا!........پلاناتون خوب شدن ...فکر کردین .من که خیلی کم کار می کنم.خیلی هم کندم.خدا به دادم برسه.
![]()
میشه بگین منبع خبرتون کجاست؟؟؟بچه ها کنکور بین 21 تا 24 خرداده.خبر هم قطعیه
گفتم که برنامه ریزی کنید واسه جمع بندی و کارگاهی چیزی اگه میخواین برین
شقاقی.خیلی مطمئن بود.برنامه کارگاهاشم با توجه به همون داره میچینهمیشه بگین منبع خبرتون کجاست؟؟؟
بچه ها کنکور بین 21 تا 24 خرداده.خبر هم قطعیه
گفتم که برنامه ریزی کنید واسه جمع بندی و کارگاهی چیزی اگه میخواین برین
منم همین فکرو میکردم.خاکم به سر ...پس چی می گفتن شقاقی گفته تیر یا بعد ماه رمضون..!!!
منم همین فکرو میکردم.ولی دیروز سر کلاس گفت که چند روزه فهمیده و ما هم همه شوکه بودیم[/QUOTE
خدا بهمون رحم کنه
بچه ها اگر از شبانه قبول شم نروم سال بعد محروم از کنکور میشم؟؟؟
منم همین فکرو میکردم.ولی دیروز سر کلاس گفت که چند روزه فهمیده و ما هم همه شوکه بودیم
...........موافقم کجاش بنویسیم...؟؟؟چه جوریه؟به نظر من تو سایت سازمان سنجش براشون بنویسیم... من امروز این کارو کردم... به نظر من شما هم اینکارو بکنین. حداقل بدونن که مخالفیم... آخه من مطمئنم که فقط ما امسال ضربشو میخوریم چون مهاله که سال دیگه بیوفته 14 خرداد و 3 هفته بعد از اعلام نتایج و کلا میوفته بعد ماه رمضون... یعنی عملا ما اون بیچاره های تاریخی و مثال زدنی میشیم...