تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archisal

کاربر بیش فعال
سلام بر دوستان نا امید
بله حتما بین 21 و 22 خرداده شک نکنید چون مهندس شقاقی شوخی نمیکنه در این باره،پس برید و تا میتونید سوالهای اسکیس های سالهای گذشته رو هی بکشد.:smile:کار کنید. به امید پیروزی

moeinz

کاربر بیش فعال
یعنی چی آخه؟؟؟!!!
من ک نمیتونم باور کنم
ماه رمضون ک 7-8 تیره
این ب کنار
جام جهانیم
آخه فوتبال از کی اینقد مهم شده ک ی آزمون سراسری رو با اون تنظیم کنن
میرن از هر تیم 10 تا 10 تا میخورن کتکشم ما باید بخوریم؟؟
گرفتاری شدیم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
23 روز دیگه امتحان اسکیس داریم من با خیال راحت دارم لوگو طراحی میکنم ....کاش یه کم استرس داشتم d:

moeinz

کاربر بیش فعال
من نمیدونم این دخترا چرا اینقد استرس درس و کنکور دارن
منم ک قبول نشم کچلم میکنن
شما نشین چی میشه/
اصلن دانشگاه مثلن چ تحفه ایه؟
برین خودتون زبان یاد بگیرین
اینترنت پره از کتابهای مشتیه انگلیسی
همه سوادام تو اون کتاباس
اینجوری از معماری لذت میبرین
از زندگی لذت میبرین

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان رشته مهندسی بیمارستان چیه ؟؟؟/;)

رشته مهندسی بیمارستان برای آشنایی مهندسان با تخصص طراحی و ساخت بیمارستان ها توسط وزارت بهداشت ایجاد شده است. در سال 1392 برای نخستین بار در کشور آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی بیمارستان از طریق کنکور ارشد وزارت بهداشت برگزار شد و دانشگاه های علوم پزشکی ایران (دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی) و علوم پزشکی اصفهان هرکدام به تعداد 5 نفر در این رشته دانشجو پذیرفتند. دانش آموختگان رشته های مهندسی معماری,عمران و شهرسازی مجاز به شرکت در این آزمون بودند. اما در آزمون امسال تغییراتی در منابع آزمون, دروس و همچنین رشته های مجاز به شرکت در آزمون به وجود آمده است. برای آگاهی از جزییات هم میتونید به ادرس www.sanjeshp.ir برید..

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
حداکثر مجاز به انتخاب 2 کد رشته محل بورسيه يا شرايط خاص مي باشيد
یعنی چی؟

معمارباشی

عضو جدید
از یکی از مصححین !!! کنکور سوال پرسیدم درباره زمان کنکور این جوری جواب دادن :
پارسال خیلی دیر برگزار کردن ... دو روز اخر تصحیح برگه ها افتاده بود تو ماه رمضون ... خیلی اذیت شدیم ...
امسال هم که رمضون 8 ام تیره ... 6 ام و 7 ام که کنکور کارشناسی که همه ی سازمان سنجش کلا بسیج می شه برای اون و عملا نمی تونه دوتا ازمون همزمان برگزار کنه که خود اماده شدنشون برای ازمون کارشناسی از یه هفته قبل کنکور شروع می شه و اماده باش می زنن (یعنی از 30 خرداد تا ازمون کارشناسی)... اماده سازی برگه ها و شیت ها (بریدن سربرگها و کد گذاری و ...) هم یه هفته زمان میبره (23 ام تا 30 ام خرداد) .... پس می مونه قبل این تاریخ یعنی ... 22 ام و 23 ام که این دو تا هم که ازموون نظام مهندسیه و نمی شه جابجاش کرد ! .... پس نتیجه می گیریم 21 ام بهترین زمان برای برگزاری ازمونه .... خیلی هم خوبه ... زود می دین خلاص می شید !!!
من : :razz:
استاد: :D
سازمان سنجش: :cool:
شیت امتحانی : :eek:
قلبم : :w22:

moeinz

کاربر بیش فعال
:w07:
ایشالا ی سیلی طوفانی تسونامی چیزی بیاد بیافته عقب

البته خدا نکنه
امروزم استاد عسگری پور مریض شدن کلاسمون لغو شد بدتتتتتتتتتتتتتتتتتررررررررررررررررر افتادیم عقب
چیکاااااااااااار کننننمم منننننننننننننن
:w29:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط میدونم این وسط رتبه برترایی که دستشون یکم ضعیفه به شدت در معرض سقوط قرار دارن....

با این کنکور برگذار کردنشون تنها کاری که بلدن بازی با اعصابو عمر و زندگیه ماست...

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز .. برای همه اونایی که مجاز شدن و میخوان اسکیس بدن آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم نتیجه زحمتاشون رو بگیرن ... من امسال آزمایشی شرکت کردم و مجازم ولی رتبه ام نجومیه :D
ینی غیرانتفاعی فقط مجازم .. اما میخوام برا 94 خوب بخونم و ایشالا بتونم با ی رتبه عالی قبول بشم ..
حالا از شما عزیزان خصوصأ اونایی که رتبشون خوب شده میخوام بپرسم منابعشون چی بوده ؟؟؟
روزی چند ساعت مطالعه کردن ..؟؟
بعد کدوم منابع موثر و مفیدن؟؟
و از این دست سوالا
کلأ هرچی که میتونه کمک کنه بگین :)
ممنون میشم تجربه خودتون رو در اختیار ما هم بذارید

zarife

عضو جدید
شما تو کدوم موسسه کلاس عسگری پور شرکت میکنین؟ الانم میشه ثبتنام کرد؟

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام دوستای عزیز .. برای همه اونایی که مجاز شدن و میخوان اسکیس بدن آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم نتیجه زحمتاشون رو بگیرن ... من امسال آزمایشی شرکت کردم و مجازم ولی رتبه ام نجومیه :D
ینی غیرانتفاعی فقط مجازم .. اما میخوام برا 94 خوب بخونم و ایشالا بتونم با ی رتبه عالی قبول بشم ..
حالا از شما عزیزان خصوصأ اونایی که رتبشون خوب شده میخوام بپرسم منابعشون چی بوده ؟؟؟
روزی چند ساعت مطالعه کردن ..؟؟
بعد کدوم منابع موثر و مفیدن؟؟
و از این دست سوالا
کلأ هرچی که میتونه کمک کنه بگین :)
ممنون میشم تجربه خودتون رو در اختیار ما هم بذارید
بعد اسکیس بیای من یکی هر چی بلدم میگم
ولی الآن شرمنده
وقت نیس

شما تو کدوم موسسه کلاس عسگری پور شرکت میکنین؟ الانم میشه ثبتنام کرد؟

ن دیگه دیر اومدین رفت....دیگه آخرای کلاسه
مگر اینکه ورکشاپارو شرکت کنین

معمارباشی

عضو جدید
بــــــــــــــــــی خیال خواهر !
فعلا شرایط برا همه یکسانه ...
شاید هم به نفع بچه های شهرستانی باشه که دسترسی چندانی به کلاس های اسکیس ندارند ...
شاید بشه گفت جز محدود کنکور هاییه که بچه ها باید به دانسته های خودشون تکیه کنن و دوپینگی عمل نمی کنن ! ...

beni belazi

کاربر بیش فعال
بــــــــــــــــــی خیال خواهر !
فعلا شرایط برا همه یکسانه ...
شاید هم به نفع بچه های شهرستانی باشه که دسترسی چندانی به کلاس های اسکیس ندارند ...
شاید بشه گفت جز محدود کنکور هاییه که بچه ها باید به دانسته های خودشون تکیه کنن و دوپینگی عمل نمی کنن ! ...

پستمو پاک کرده بودم الان میزارمش که بدونن به ی جواب دادی :biggrin: :D اولین پست چپکی...
(واقعا چه قدر خودخواه و بی مسئولیت یاد استادایی افتادم که میگفتیم تحویل پروژه رو عقب بندازین میگفتن که نه زودتر میدین زودتر راحت میشی..... دیگه نمیفهمن که ممکنه نمره آدم از 15 بشه 17. الان هم کاملا به ضرر کسایی شد که پیش بینی نمیکردن رتبشون قابل قبول بشه و کلاس درست و حسابی نرفتن... برای اینکه آقایون نمیخوان یه کم مسئولیت پذیر باشن)

zarife

عضو جدید
آره درسته. اگه اسکیس زودتر باشه به نفع ما شهرستانیاست چون در هر صورت کلاس نمیتونیم بریم. اما چه زود باشه چه دیر شرایط برا همه یکسانه مهم کسی موفق میشه که تلاشش بیشتر باشه. امیدوارم همگی راضی از جلسه اسکیس بیرون بیاییم.

beni belazi

کاربر بیش فعال
آره درسته. اگه اسکیس زودتر باشه به نفع ما شهرستانیاست چون در هر صورت کلاس نمیتونیم بریم. اما چه زود باشه چه دیر شرایط برا همه یکسانه مهم کسی موفق میشه که تلاشش بیشتر باشه. امیدوارم همگی راضی از جلسه اسکیس بیرون بیاییم.

به نظر من برین تو سایت سازمان سنجش و اعتراض کنین. درسته برای همه یکسانه ولی مهم اینه که به نفع ما باشه.... ممکنه این سه هفته بیشتر سرنوشت کنکور رو عوض کنه کسی که فقط ارائیش خوبه ارائش خوبه و خوب میمونه ولی ممکنه کسی که ایده های خوبی داشته باشه تو این سه هفته ارائش رو بهتر کنه و جوری ارائه بده که کارش به چشم بیاد و نمره بگیره. الان همه بار امتحان میوفته رو اسکیس و فکر کنم باید ببینیم طرف با رتبه n هزار یه دانشگاه خوب قبول شده.

zarife

عضو جدید
به نظر من برین تو سایت سازمان سنجش و اعتراض کنین. درسته برای همه یکسانه ولی مهم اینه که به نفع ما باشه.... ممکنه این سه هفته بیشتر سرنوشت کنکور رو عوض کنه کسی که فقط ارائیش خوبه ارائش خوبه و خوب میمونه ولی ممکنه کسی که ایده های خوبی داشته باشه تو این سه هفته ارائش رو بهتر کنه و جوری ارائه بده که کارش به چشم بیاد و نمره بگیره. الان همه بار امتحان میوفته رو اسکیس و فکر کنم باید ببینیم طرف با رتبه n هزار یه دانشگاه خوب قبول شده.
ببین ذهنتو درگیره این اعتراضا نکن. فقط بشین کار کن. اینجوری وقتتو تلف میکنی.

passedaway

عضو جدید
معذرت میخوام کسی میدونه این یعنی چه؟ حداکثر مجاز به انتخاب 2 کد رشته محل بورسيه يا شرايط خاص مي باشيد

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
از یکی از مصححین !!! کنکور سوال پرسیدم درباره زمان کنکور این جوری جواب دادن :
پارسال خیلی دیر برگزار کردن ... دو روز اخر تصحیح برگه ها افتاده بود تو ماه رمضون ... خیلی اذیت شدیم ...
امسال هم که رمضون 8 ام تیره ... 6 ام و 7 ام که کنکور کارشناسی که همه ی سازمان سنجش کلا بسیج می شه برای اون و عملا نمی تونه دوتا ازمون همزمان برگزار کنه که خود اماده شدنشون برای ازمون کارشناسی از یه هفته قبل کنکور شروع می شه و اماده باش می زنن (یعنی از 30 خرداد تا ازمون کارشناسی)... اماده سازی برگه ها و شیت ها (بریدن سربرگها و کد گذاری و ...) هم یه هفته زمان میبره (23 ام تا 30 ام خرداد) .... پس می مونه قبل این تاریخ یعنی ... 22 ام و 23 ام که این دو تا هم که ازموون نظام مهندسیه و نمی شه جابجاش کرد ! .... پس نتیجه می گیریم 21 ام بهترین زمان برای برگزاری ازمونه .... خیلی هم خوبه ... زود می دین خلاص می شید !!!
من : :razz:
استاد: :D
سازمان سنجش: :cool:
شیت امتحانی : :eek:
قلبم : :w22:

ای خدااااااااااا.کجا خلاص میشیم ../من هنوز عقبم.:w01:...فک کنم ورکشاپارو نرم سنگین ترم ...

:w07:
ایشالا ی سیلی طوفانی تسونامی چیزی بیاد بیافته عقب

البته خدا نکنه
امروزم استاد عسگری پور مریض شدن کلاسمون لغو شد بدتتتتتتتتتتتتتتتتتررررررررررررررررر افتادیم عقب
چیکاااااااااااار کننننمم منننننننننننننن
:w29:

مریض شدن!!!!! یعنی کلاس مارم نمیان پس فردا ؟؟؟ در چه حدیه مریضیشون... سرماخوردگی یا بالاتر...:razz:آخه جون نمیمونه واسه اون طفلک .ما جلوتریم:thumbsup2:

معمارباشی

عضو جدید
اگه کنکور 21 ام باشه من ساعت 2تا 4 بعد از ظهر روز 20 ام خرداد !!! امتحان دارم و با استادا هم حرف زدم گفتن نمی شه جابجاش کرد ! نتیجه اخلاقی ! امیدوارم هواپیما تاخیر نداشته باشه ... چون در غیر این صورت هیچ حوره نمی رسم به جلسه کنکور !!!

moeinz

کاربر بیش فعال
اینقد دعوای الکی نکنین
بچه ک نیستین
اینا همش میگذره
ب جاش این فیلمو ببینین لذت ببرین
ب من یکی ک خیلی چسبید
آلوارو سیزا هستش
[video]http://www.4shared.com/video/htSUWugeba/1555258_10154143284670603_1250.html[/video]

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ناراحت نشو... وقتی بدون شناخت آدمها حرف میزنی. باید جوابشم بشنوی... منم به فکر خودم هستم، شما ناراحتی خودتو وارد بحث کردی جواب منو با واژه های حساسیت زا دادی انگار که با حرف من زمان عوض شده و شما از کنکور جا موندی و کرسی دانشگاه تهران رو از دست دادی.... من توی راه راستم. تو برو خود را باش. من فقط عادت ندارم با قطعیت راجع به چیزی پیش بینی کنم که هنوز اتفاق نیوفتاده چه برسه بخوام به کسی تیکشو بندازم.... نمیدونم شما ها چرا اینجورین... خوب بزار کنکور رو بدیم... من نگران خودمم و همش به این فکر میکنم خودم کنکور رو بهتر بدم برام نه تو مهمی نه هیچکس دیگه 295 نفر رتبشون از من بهتر شده یکیشونم تو..... ولی اگه کسی بخواد فخر موفقیت تو این پروسه مسخره رو به من بفروشه جوابشو میدم...پیشاپیش قبولی تو هنر های زیبا رو بهت تبریک میگم امیدوار پا جای پای تادائو آندو بزاری.
عجججججب...شما دوستان باز چرا اینجوری شدید؟؟؟!!! ما گفتیم بیایم ببینیم این جا چه خبره؟؟؟کلا بیزار شدیم...حالا یکی رتبش خوب شده یکی مثل من بد...اینها همه میگذره...
مهم دله آدمهاست...شعورشونه...فهمشون از زندگیه...کنکور ک فقط توو مملکت ما شده زندگیه جوونها...بابا بیخیال...
حالا یکی دانشگاه تهران یکی شهید بهشتی یکی مثل من به غیر انتفاعی هم راضی...
مهم دانشتونه....بچسبید به اطلاعاتتون...
دختری ک پارسال من باهاش آشنا شدم ک به ثول خودش رتبه 77 سراسری بود...اندازه ببخشیدجلبک دریایی هم بار علمی نداشت...اونوقت منی ک غیرانتفاعی خوندم به خودم امیدوار شدم...
از اونجا فهمیدم دانشگاه مهم نی....مهم هوشه خودته...اگه خنگ باشی تاآخر خنگی شاید با خر خونی به جایی بشه رسید اما بازم خنگی ...بازم اون دنیا نکیر و منکر نا امید میشن ک ازت سئواله سخت بپرسن.و...
خخخ منظورم کلیه هاااا...کسی به خودش نگیره هاااااا....ولی واقعا همینطور...یکم کافیه بزرگ بشید...بزرگ فکر کنید...همییییییییین.
ایشالله همه قبول بشید حالا هر جا ک شد....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا