دوستان رشته مهندسی بیمارستان چیه ؟؟؟/![]()
تو بیمارستان همه بهت میگن مهندس
پس حتما حتما سر ساختمان به مهندسا میگن دکتر !!!
![]()
دوستان رشته مهندسی بیمارستان چیه ؟؟؟/![]()
بعد اسکیس بیای من یکی هر چی بلدم میگمسلام دوستای عزیز .. برای همه اونایی که مجاز شدن و میخوان اسکیس بدن آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم نتیجه زحمتاشون رو بگیرن ... من امسال آزمایشی شرکت کردم و مجازم ولی رتبه ام نجومیه
ینی غیرانتفاعی فقط مجازم .. اما میخوام برا 94 خوب بخونم و ایشالا بتونم با ی رتبه عالی قبول بشم ..
حالا از شما عزیزان خصوصأ اونایی که رتبشون خوب شده میخوام بپرسم منابعشون چی بوده ؟؟؟
روزی چند ساعت مطالعه کردن ..؟؟
بعد کدوم منابع موثر و مفیدن؟؟
و از این دست سوالا
کلأ هرچی که میتونه کمک کنه بگین
ممنون میشم تجربه خودتون رو در اختیار ما هم بذارید
شما تو کدوم موسسه کلاس عسگری پور شرکت میکنین؟ الانم میشه ثبتنام کرد؟
بــــــــــــــــــی خیال خواهر !
فعلا شرایط برا همه یکسانه ...
شاید هم به نفع بچه های شهرستانی باشه که دسترسی چندانی به کلاس های اسکیس ندارند ...
شاید بشه گفت جز محدود کنکور هاییه که بچه ها باید به دانسته های خودشون تکیه کنن و دوپینگی عمل نمی کنن ! ...
آره درسته. اگه اسکیس زودتر باشه به نفع ما شهرستانیاست چون در هر صورت کلاس نمیتونیم بریم. اما چه زود باشه چه دیر شرایط برا همه یکسانه مهم کسی موفق میشه که تلاشش بیشتر باشه. امیدوارم همگی راضی از جلسه اسکیس بیرون بیاییم.
ببین ذهنتو درگیره این اعتراضا نکن. فقط بشین کار کن. اینجوری وقتتو تلف میکنی.به نظر من برین تو سایت سازمان سنجش و اعتراض کنین. درسته برای همه یکسانه ولی مهم اینه که به نفع ما باشه.... ممکنه این سه هفته بیشتر سرنوشت کنکور رو عوض کنه کسی که فقط ارائیش خوبه ارائش خوبه و خوب میمونه ولی ممکنه کسی که ایده های خوبی داشته باشه تو این سه هفته ارائش رو بهتر کنه و جوری ارائه بده که کارش به چشم بیاد و نمره بگیره. الان همه بار امتحان میوفته رو اسکیس و فکر کنم باید ببینیم طرف با رتبه n هزار یه دانشگاه خوب قبول شده.
از یکی از مصححین !!! کنکور سوال پرسیدم درباره زمان کنکور این جوری جواب دادن :
پارسال خیلی دیر برگزار کردن ... دو روز اخر تصحیح برگه ها افتاده بود تو ماه رمضون ... خیلی اذیت شدیم ...
امسال هم که رمضون 8 ام تیره ... 6 ام و 7 ام که کنکور کارشناسی که همه ی سازمان سنجش کلا بسیج می شه برای اون و عملا نمی تونه دوتا ازمون همزمان برگزار کنه که خود اماده شدنشون برای ازمون کارشناسی از یه هفته قبل کنکور شروع می شه و اماده باش می زنن (یعنی از 30 خرداد تا ازمون کارشناسی)... اماده سازی برگه ها و شیت ها (بریدن سربرگها و کد گذاری و ...) هم یه هفته زمان میبره (23 ام تا 30 ام خرداد) .... پس می مونه قبل این تاریخ یعنی ... 22 ام و 23 ام که این دو تا هم که ازموون نظام مهندسیه و نمی شه جابجاش کرد ! .... پس نتیجه می گیریم 21 ام بهترین زمان برای برگزاری ازمونه .... خیلی هم خوبه ... زود می دین خلاص می شید !!!
من :
استاد:
سازمان سنجش:
شیت امتحانی :
قلبم :![]()
ایشالا ی سیلی طوفانی تسونامی چیزی بیاد بیافته عقب
البته خدا نکنه
امروزم استاد عسگری پور مریض شدن کلاسمون لغو شد بدتتتتتتتتتتتتتتتتتررررررررررررررررر افتادیم عقب
چیکاااااااااااار کننننمم منننننننننننننن
![]()
عسگری پور کدوم موسسه ورکشاپ داره؟
عجججججب...شما دوستان باز چرا اینجوری شدید؟؟؟!!! ما گفتیم بیایم ببینیم این جا چه خبره؟؟؟کلا بیزار شدیم...حالا یکی رتبش خوب شده یکی مثل من بد...اینها همه میگذره...ناراحت نشو... وقتی بدون شناخت آدمها حرف میزنی. باید جوابشم بشنوی... منم به فکر خودم هستم، شما ناراحتی خودتو وارد بحث کردی جواب منو با واژه های حساسیت زا دادی انگار که با حرف من زمان عوض شده و شما از کنکور جا موندی و کرسی دانشگاه تهران رو از دست دادی.... من توی راه راستم. تو برو خود را باش. من فقط عادت ندارم با قطعیت راجع به چیزی پیش بینی کنم که هنوز اتفاق نیوفتاده چه برسه بخوام به کسی تیکشو بندازم.... نمیدونم شما ها چرا اینجورین... خوب بزار کنکور رو بدیم... من نگران خودمم و همش به این فکر میکنم خودم کنکور رو بهتر بدم برام نه تو مهمی نه هیچکس دیگه 295 نفر رتبشون از من بهتر شده یکیشونم تو..... ولی اگه کسی بخواد فخر موفقیت تو این پروسه مسخره رو به من بفروشه جوابشو میدم...پیشاپیش قبولی تو هنر های زیبا رو بهت تبریک میگم امیدوار پا جای پای تادائو آندو بزاری.