تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تسلیم ...
اصلا خدا کنه موضوع تو شمال باشه ...
نه جون داداش اصا سمت شما باشه!!! این استیکر ه چه خندس!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میشه مهندس پویان،خوب شدن خطهامو تا حد زیادی مدیون توام..
منظورت کدوم خطهاس؟؟؟ کف سازی؟؟
من که کاری نکردم ...تلاش خودت بوده مهندس
یه سری خط ها هست تو کاهات که اصلا بی دلیل کشیدی اونارو یا حذف کن یا اگه هاشور هستن کامل بکش

shematik

عضو جدید
من به صورت کاملا ناخود آگه از سقف شیبدار بدم میاد
خداکننه موضوع تو شمال نباشه
اما در مورد راندوت مشکل دارم ...قرار نیس کل سطح ها رو رنگ کنیم

خداکنه موضوع تو شمال باشه:D
آره راندوم خیلی ضعیفه
نمیدونم باید چیکار کنم قوی شه:(

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان ی سوال..
استادم گفت واسه ترسیم پلان از خطوط حجمم استفاده کنم! میشه دربارش توضیح بدید؟من اصلا نتونستم واسه حجمم پلان درآرم...
اینم بفرمایید ک واسه اینکه پلانم خوب شه،چیکار کنم؟پلان کارای بزرگو روکشی کنم؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان ی سوال..
استادم گفت واسه ترسیم پلان از خطوط حجمم استفاده کنم! میشه دربارش توضیح بدید؟من اصلا نتونستم واسه حجمم پلان درآرم...
اینم بفرمایید ک واسه اینکه پلانم خوب شه،چیکار کنم؟پلان کارای بزرگو روکشی کنم؟
خوب پلان یه مکعب میشه مستطیل ..... منظورت این بود؟؟
حالا هر حجمی که داری از بالا نگاش کنی پلانت در میاد
مگر اینکه حجمت یه خورده پیچیده باشه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خوب پلان یه مکعب میشه مستطیل ..... منظورت این بود؟؟
حالا هر حجمی که داری از بالا نگاش کنی پلانت در میاد
مگر اینکه حجمت یه خورده پیچیده باشه

حجممو طراحی کردم واسش پلان زدم
استادم رد کرد
گفت پلانت باید تابع خطوط فرمت باشه
مثلا محورای اصلی حجمت بهت خطوط و فضاهایی میده واسه پلانت
نه!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حجممو طراحی کردم واسش پلان زدم
استادم رد کرد
گفت پلانت باید تابع خطوط فرمت باشه
مثلا محورای اصلی حجمت بهت خطوط و فضاهایی میده واسه پلانت
نه!
آها فهمیدم
سعی کن خطوطت یه جوری باحجمت در بیاری که فضای پرت به حداقل برسه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آها فهمیدم
سعی کن خطوطت یه جوری باحجمت در بیاری که فضای پرت به حداقل برسه
ممنونم مهندس اما آخه واسه فروشگاه کتاب چندتا فضا لازمه ک بخوام اینجوری پلان بکشم واسش:|

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم مهندس اما آخه واسه فروشگاه کتاب چندتا فضا لازمه ک بخوام اینجوری پلان بکشم واسش:|

مارال یک چیزی که توی طراحی مهمه اینه که باید همزمان همه را با هم پیش ببری اون موقع که حجم می زنی باید به پلان و نما و مقطع هم فک کنی درستش اینه ،وگرنه یک حجم زدن خالی که اهمیت نداره مگه ما مجسمه سازیم ،باید حجم با پلان بخونه ،فضای پرت هم تیوکارت نزار مهندس ، به قول استادم میگفت شما دربرابر زمین مسئولید پس الکی زمین حروم نکنید

karanka

عضو جدید
دیروز سمینار مهندس امیدآذری بودم،،گویا از داورانه
ی سری نکات گفت ک شاید بدردتون بخوره،شایدم خیلی تکراری باشه واستون..
1.لند اسکیپ طوری طراحی شه ک اگه ساختمونو حذف کنیم،جای ساختمون طوری خالی بمونه ک با دیدنش دوباره ب همون فرم برسیم..
خطوط پلان و مفطع تابع هم باشن
واسه طراحی داخلی اشل انسانی خیلی مهمه
واسه داوری رو 10شیت آخر،شیتی انتخاب میشه ک امکان ساخته شدنش بیشتراز همه باشه..

مگه بیل می زنیم که جاش تو زمین بمونه ! یعنی حیرون موندم واسه دانشگاه رفتن چه چیزایی که نباید بشنوم...

آرتور با این جملش تنه زده به حدیث سفینه و ثقلین . . .

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه بیل می زنیم که جاش تو زمین بمونه ! یعنی حیرون موندم واسه دانشگاه رفتن چه چیزایی که نباید بشنوم...

آرتور با این جملش تنه زده به حدیث سفینه و ثقلین . . .
:biggrin:
من تا وقتی کارشو ندیده بودم فک میکردم جیه این آرتور
ولی بعد اینکه کار آرتور رو دیدم فهمیدم که هیچی از معماری نمیدونه (با احترام فراوان به جناب آرتور)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره طلسم سفارت ایران در واشنگتن دیسی شکسته شد...مشاهده پیوست 206997مشاهده پیوست 206998
منتظره نظراته وحشتناک و کشنده تون هستم ....:biggrin:هرچی درتوان دارید انتقاد کنید...
قبل از اینکه نظر بدید از همین حالا ممنون...:gol::gol::gol::gol:
دوست عزیز اتفاقا من حجمتو دوس دارم به سفارت هم میخوره ولی اون چیزایی که نوشتی ایده های خوبی نیستند.......خب مشکل اول اینه که هنوز نمیدونی سفارت چیه.ریز فضاهاش چیه.آیا همش ایرانی باشه یا مثلا چون تو امریکاست از معماری اونجام میشه استفاده کرد......خب ریز فضاها :سفارتخانه ها معمولا سه بخش اصلی دارن
1- دیپلماتیک : شامل اتاق سفیر..اتقا رمز...آرشیو .سالن انتظار.......معمولا دفتر سفیر و منشی از بقیه جدا میشن
2-اداری : کارمندان.........امور اداریوامور مالی که با افراد و نهاد های مردمی سر و کار دارن
3-فضاهای خدماتی شامل تاسیسات.نهار خوری........آشپزخانه.کتابخانه و.......
ورود به سفارت خانه باید طبق سلسله مراتب باشه و رفت امد کنترل بشه.دسترسی به بخش دیپلماسی میتونه از در دیگه ای باشه که کنترلم میشه......برای طراحی سفارت خانت بهتر بود که نشانی از فرهنگ کشور و البته میتونستی از معماری اونجام استفاده کنی که معنی دیپلماسی یا همون تفاهم رو رسونده باشی و با این کارت به معیارهای زیبا شناسی کشور میزبانم احترام گزاشته باشی............من تو این شیت حجمتو میپسندم (البته برای شروع ).....آهان اینم یادم رفت فضای باز دارن معمولا برای برگزاری مراسم و اینکه میتونستی از حیطه بندی امنیت برای اتاق رمز یا همون مخابرات استفاده کنی مث حیطه بندی هایی که صدیق تو کتابش آورده

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اتفاقا من حجمتو دوس دارم به سفارت هم میخوره ولی اون چیزایی که نوشتی ایده های خوبی نیستند.......خب مشکل اول اینه که هنوز نمیدونی سفارت چیه.ریز فضاهاش چیه.آیا همش ایرانی باشه یا مثلا چون تو امریکاست از معماری اونجام میشه استفاده کرد......خب ریز فضاها :سفارتخانه ها معمولا سه بخش اصلی دارن
1- دیپلماتیک : شامل اتاق سفیر..اتقا رمز...آرشیو .سالن انتظار.......معمولا دفتر سفیر و منشی از بقیه جدا میشن
2-اداری : کارمندان.........امور اداریوامور مالی که با افراد و نهاد های مردمی سر و کار دارن
3-فضاهای خدماتی شامل تاسیسات.نهار خوری........آشپزخانه.کتابخانه و.......
ورود به سفارت خانه باید طبق سلسله مراتب باشه و رفت امد کنترل بشه.دسترسی به بخش دیپلماسی میتونه از در دیگه ای باشه که کنترلم میشه......برای طراحی سفارت خانت بهتر بود که نشانی از فرهنگ کشور و البته میتونستی از معماری اونجام استفاده کنی که معنی دیپلماسی یا همون تفاهم رو رسونده باشی و با این کارت به معیارهای زیبا شناسی کشور میزبانم احترام گزاشته باشی............من تو این شیت حجمتو میپسندم (البته برای شروع ).....آهان اینم یادم رفت فضای باز دارن معمولا برای برگزاری مراسم و اینکه میتونستی از حیطه بندی امنیت برای اتاق رمز یا همون مخابرات استفاده کنی مث حیطه بندی هایی که صدیق تو کتابش آورده

ممنون داداش سجاد خیلی لطف کردی واقعیت اینه که واقعاریزفضاهای سفارتخونه رو نمیدونستم چیان...ولی ممنون از اینکه منو در جریانه اصلی ترین انتقاد گذاشتی دمت گرم...:gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا داخلی یه چیزی فراتر از اینایی هست که میکشیم...قرار نیس به یارو بگیم ببین ما پرسپکتیومون خوبه.....و دلیل اصلیشم میدونی چیه اینکه همینجوری میزنیم فعلاووووباید موضوعی باشه که بتونیم اون حس و حال رو و مهمتر از همه کیفیت فضایی که مازیار چن وقت پیش بهش اشاره کرد رو بیان کنیم جداره سمت چپت منو سخت به فکر فرو برد وبرای پله هام بعد از پست مازیار کلی خندیدم......انتهای راهرو نباید صلب باشه یه کاریش باید کرد.......خظهاتم یه نمه شکم دارن ولی مردانه پشتکارت با وجود اینکه اسکیسم نداری ستودنیه و الگوی خودمی

مشاهده پیوست 207009مشاهده پیوست 207010

نظراتتونو درباره کارام خودنم
از همتون ممنونم
ازین ببعد تمرکز تمرینامو میذارم رو فرم و ترکییب حجم..
خوبه به نظرم فکر خوبیه................منتظر کاری بعدیتم هستیم

برای استفاده از پله های زیر پل ب ی تیم کماندویی نیازه!!! سینه خیز تا زیر پله ها میرن و بعد با ی پشتک می پرن تو پله!!! موقع بالا اومدن مغزشون ب ناگه پاشیده میشه کف زمین!!! :razz:
:biggrin:

من به صورت کاملا ناخود آگه از سقف شیبدار بدم میاد
خداکننه موضوع تو شمال نباشه
اما در مورد راندوت مشکل دارم ...قرار نیس کل سطح ها رو رنگ کنیم
من عاشق سقف شیبدارم:D سقف باس شیبدار باشه

ممنون داداش سجاد خیلی لطف کردی واقعیت اینه که واقعاریزفضاهای سفارتخونه رو نمیدونستم چیان...ولی ممنون از اینکه منو در جریانه اصلی ترین انتقاد گذاشتی دمت گرم...:gol:
خواهش میکنم اگه هم اینجا چیزی گفته میشه و کسی جوابی میده برای هممون خوبه یه وقت ناراحت نشی

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چای بازار در لاهیجان

مشاهده پیوست 207011
نظر بدید:gol::gol:
حجمت خوبه فقط چرا شیبدار نیس بناهای سمت راست (از بالا شهرهای شمالی رو ببینی خودت متوجه قضیه میشه ما هم باید حرفی نزنیم و شیبدارش کنیم به دلیل خیلی از مسائل) اون پله ها چرا رفتن پایین؟؟؟؟اونجا آبه؟؟؟؟اگه آبه که همین اسکیستو اوت میکنه....بعد این بنای شما مث تک درخت ترانه ابی میمونه تو کویر.......تو باید به لند اسکپش توجه کنی.

shematik

عضو جدید
حجمت خوبه فقط چرا شیبدار نیس بناهای سمت راست (از بالا شهرهای شمالی رو ببینی خودت متوجه قضیه میشه ما هم باید حرفی نزنیم و شیبدارش کنیم به دلیل خیلی از مسائل) اون پله ها چرا رفتن پایین؟؟؟؟اونجا آبه؟؟؟؟اگه آبه که همین اسکیستو اوت میکنه....بعد این بنای شما مث تک درخت ترانه ابی میمونه تو کویر.......تو باید به لند اسکپش توجه کنی.

ممنون

اون پایین دریاچه هست با توجه به سایتی که داده بودن.

سمت راست هم (که اهمیتش کمتره به نسبت بقیه) شیب نذاشتم که مثلا متنوع باشه
خخخخخخخخ

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
اقا من میخوام واسه ازاد امتحان بدم
یکی بم بگه چیا باید بدونم لطفا
چیزایی که تو ذهن خودم بود ایناس
1- ایا باید همه اقلیمارو بدونم
2- ایا باید به موضوعات زیادی تسلط داشته باشم؟
3- ایا فقط پرزانته مهمه؟
4- من الا چه جوریم؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حالتون بچه ها!
من که تا الان هنوز اسکیس کار نکردم
هیچ امیذی هم ندارم به مجاز شدن:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اقا من میخوام واسه ازاد امتحان بدم
یکی بم بگه چیا باید بدونم لطفا
چیزایی که تو ذهن خودم بود ایناس
1- ایا باید همه اقلیمارو بدونم
2- ایا باید به موضوعات زیادی تسلط داشته باشم؟
3- ایا فقط پرزانته مهمه؟
4- من الا چه جوریم؟

درباره امتحان ازاد من چیزی نمی دونم فقط هیمن می دونم که دوستم بدون هیچ تمرینی رفت سر جلسه و قبول شد ،تقریباهمه هم کلاسی هام که ازاد داده بودن قبول شدن حتی بود توشون کسی که تهران ازاد اورد و رفته بود که درستش کنه توی شهر خودشون بخونه ،به نظر من ازاد استرس نداره ،چون دست رد به سینه کسی نمیزنه
خوش به حالتون بچه ها!
من که تا الان هنوز اسکیس کار نکردم
هیچ امیذی هم ندارم به مجاز شدن:(

مهندس من هم یکم تمرین کردم ،شاید پیشرفت خاصی نداشتم یا نتونم حجم توی ذهنم بزنم ،اگه مجاز شم هم شاید اخرین رتبه مجازی ،اصلا شاید امتحان هم نرم ولی اسکیس چه ربطی به کار نکردن و مجاز شدن داره ،امسال قبول نشی ،سال بعدش که باید امتحان بدی ،اگه همین الان یک مقدار از اسکیس و راه سال بعد بریجلو ضرر نداره مهندس
برو کاغذ و قلم بردار از همین الان شروع کن مهندس

#morteza#

عضو جدید
بچه ها کسی کتابی که درباره طراحی بناهای فرهنگی داشته باشه نمی شناسه یک چیزی که هم پلان را بگه هم فرم و .......یک بررسی کرده باشه و بشه برا طراحی ازش کمک گرفت ممنونمیشم راهنمایی کنید

اصول برنامه ریزی و طراحی معماری بناهای فرهنگی (فرهنگسراها)
osule-barname-rizi-v-tarahiye-memariye-banahaye-farhangi-350x350.jpg
: انتشارات اول و آخر, معماری.
اصول برنامه ریزی و طراحی معماری بناهای فرهنگی (فرهنگسراها), انتشارات اول و آخر, معماری, مهندس علیرضا مشبکی

مجموعه کتب عملکردهای معماری ؛ کتاب پنجم (مجتمع فرهنگی)
ویژگیها: مصور , پلان / نقشه , عکس
ترجمه و تالیف: نیما طالبیان - مهدی آتشی - سیما نبی زاده
چاپ متن: رنگی
کاغذ متن: گلاسه
Architect-book-1011-144x192-cropped.jpg

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب من اسکیس ندارم اما اسکیس دهندگان رو دوست دارم :دی
ظاهرا موضوع سفارتخونه دارید کار میکنید و امروز صبح که کتابخونه بودم از یه پایان نامه لیست فضاهاش رو عکس گرفتم که خدمت شما:
(البته ابن پایان نامه ارشده دیگه خودتون میدونید که نیازی نیست این همه دست بالا بگیرید:

+ کیفیت عکسا اومد پایین یه جا آپلود کردم!
شرمنده دیگه نور کتابخونه افتضاحه خیلی بد میفته عکس اما قابل خوندنه :دی

پیوست ها

• 1.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا