ما کوچیک آقا پویانیم!!! دولت از انتقاد سازنده استقبال می کنه!!!
مشت اول هزار...![]()
ما کوچیک آقا پویانیم!!! دولت از انتقاد سازنده استقبال می کنه!!!
مشت اول هزار...![]()
نه جون داداش اصا سمت شما باشه!!! این استیکر ه چه خندس!!!من تسلیم ...
اصلا خدا کنه موضوع تو شمال باشه ...![]()
من که کاری نکردم ...تلاش خودت بوده مهندسخواهش میشه مهندس پویان،خوب شدن خطهامو تا حد زیادی مدیون توام..
منظورت کدوم خطهاس؟؟؟ کف سازی؟؟
ما هم فقط اسپم مینمائیم
مشت اول هزار...![]()
من به صورت کاملا ناخود آگه از سقف شیبدار بدم میاد
خداکننه موضوع تو شمال نباشه
اما در مورد راندوت مشکل دارم ...قرار نیس کل سطح ها رو رنگ کنیم
من که خوشم نیومدhttp://omidazeri.com/Fa_Gallery_imagesList.aspx?albumID=53
اسکیسهای مهندس آذری-سایت رسمیشه
من که خوشم نیومد
خوب پلان یه مکعب میشه مستطیل ..... منظورت این بود؟؟دوستان ی سوال..
استادم گفت واسه ترسیم پلان از خطوط حجمم استفاده کنم! میشه دربارش توضیح بدید؟من اصلا نتونستم واسه حجمم پلان درآرم...
اینم بفرمایید ک واسه اینکه پلانم خوب شه،چیکار کنم؟پلان کارای بزرگو روکشی کنم؟
خوب پلان یه مکعب میشه مستطیل ..... منظورت این بود؟؟
حالا هر حجمی که داری از بالا نگاش کنی پلانت در میاد
مگر اینکه حجمت یه خورده پیچیده باشه
ممنون عزیزم...رعنای عزیزم حجم هاتو دوس دارم،کانسپتت هم خوبه
فقط نما و مقطع ساده شده باید روش کار کنی![]()
آها فهمیدمحجممو طراحی کردم واسش پلان زدم
استادم رد کرد
گفت پلانت باید تابع خطوط فرمت باشه
مثلا محورای اصلی حجمت بهت خطوط و فضاهایی میده واسه پلانت
نه!
ممنونم مهندس اما آخه واسه فروشگاه کتاب چندتا فضا لازمه ک بخوام اینجوری پلان بکشم واسش:|آها فهمیدم
سعی کن خطوطت یه جوری باحجمت در بیاری که فضای پرت به حداقل برسه
ممنونم مهندس اما آخه واسه فروشگاه کتاب چندتا فضا لازمه ک بخوام اینجوری پلان بکشم واسش:|
دیروز سمینار مهندس امیدآذری بودم،،گویا از داورانه
ی سری نکات گفت ک شاید بدردتون بخوره،شایدم خیلی تکراری باشه واستون..
1.لند اسکیپ طوری طراحی شه ک اگه ساختمونو حذف کنیم،جای ساختمون طوری خالی بمونه ک با دیدنش دوباره ب همون فرم برسیم..
خطوط پلان و مفطع تابع هم باشن
واسه طراحی داخلی اشل انسانی خیلی مهمه
واسه داوری رو 10شیت آخر،شیتی انتخاب میشه ک امکان ساخته شدنش بیشتراز همه باشه..
مگه بیل می زنیم که جاش تو زمین بمونه ! یعنی حیرون موندم واسه دانشگاه رفتن چه چیزایی که نباید بشنوم...
آرتور با این جملش تنه زده به حدیث سفینه و ثقلین . . .
دوست عزیز اتفاقا من حجمتو دوس دارم به سفارت هم میخوره ولی اون چیزایی که نوشتی ایده های خوبی نیستند.......خب مشکل اول اینه که هنوز نمیدونی سفارت چیه.ریز فضاهاش چیه.آیا همش ایرانی باشه یا مثلا چون تو امریکاست از معماری اونجام میشه استفاده کرد......خب ریز فضاها :سفارتخانه ها معمولا سه بخش اصلی دارنبالاخره طلسم سفارت ایران در واشنگتن دیسی شکسته شد...مشاهده پیوست 206997مشاهده پیوست 206998
منتظره نظراته وحشتناک و کشنده تون هستم ....هرچی درتوان دارید انتقاد کنید...
قبل از اینکه نظر بدید از همین حالا ممنون...![]()
دوست عزیز اتفاقا من حجمتو دوس دارم به سفارت هم میخوره ولی اون چیزایی که نوشتی ایده های خوبی نیستند.......خب مشکل اول اینه که هنوز نمیدونی سفارت چیه.ریز فضاهاش چیه.آیا همش ایرانی باشه یا مثلا چون تو امریکاست از معماری اونجام میشه استفاده کرد......خب ریز فضاها :سفارتخانه ها معمولا سه بخش اصلی دارن
1- دیپلماتیک : شامل اتاق سفیر..اتقا رمز...آرشیو .سالن انتظار.......معمولا دفتر سفیر و منشی از بقیه جدا میشن
2-اداری : کارمندان.........امور اداریوامور مالی که با افراد و نهاد های مردمی سر و کار دارن
3-فضاهای خدماتی شامل تاسیسات.نهار خوری........آشپزخانه.کتابخانه و.......
ورود به سفارت خانه باید طبق سلسله مراتب باشه و رفت امد کنترل بشه.دسترسی به بخش دیپلماسی میتونه از در دیگه ای باشه که کنترلم میشه......برای طراحی سفارت خانت بهتر بود که نشانی از فرهنگ کشور و البته میتونستی از معماری اونجام استفاده کنی که معنی دیپلماسی یا همون تفاهم رو رسونده باشی و با این کارت به معیارهای زیبا شناسی کشور میزبانم احترام گزاشته باشی............من تو این شیت حجمتو میپسندم (البته برای شروع ).....آهان اینم یادم رفت فضای باز دارن معمولا برای برگزاری مراسم و اینکه میتونستی از حیطه بندی امنیت برای اتاق رمز یا همون مخابرات استفاده کنی مث حیطه بندی هایی که صدیق تو کتابش آورده
عاقا داخلی یه چیزی فراتر از اینایی هست که میکشیم...قرار نیس به یارو بگیم ببین ما پرسپکتیومون خوبه.....و دلیل اصلیشم میدونی چیه اینکه همینجوری میزنیم فعلاووووباید موضوعی باشه که بتونیم اون حس و حال رو و مهمتر از همه کیفیت فضایی که مازیار چن وقت پیش بهش اشاره کرد رو بیان کنیم جداره سمت چپت منو سخت به فکر فرو برد وبرای پله هام بعد از پست مازیار کلی خندیدم......انتهای راهرو نباید صلب باشه یه کاریش باید کرد.......خظهاتم یه نمه شکم دارن ولی مردانه پشتکارت با وجود اینکه اسکیسم نداری ستودنیه و الگوی خودمی
خوبه به نظرم فکر خوبیه................منتظر کاری بعدیتم هستیممشاهده پیوست 207009مشاهده پیوست 207010
نظراتتونو درباره کارام خودنم
از همتون ممنونم
ازین ببعد تمرکز تمرینامو میذارم رو فرم و ترکییب حجم..
برای استفاده از پله های زیر پل ب ی تیم کماندویی نیازه!!! سینه خیز تا زیر پله ها میرن و بعد با ی پشتک می پرن تو پله!!! موقع بالا اومدن مغزشون ب ناگه پاشیده میشه کف زمین!!!![]()
من عاشق سقف شیبدارممن به صورت کاملا ناخود آگه از سقف شیبدار بدم میاد
خداکننه موضوع تو شمال نباشه
اما در مورد راندوت مشکل دارم ...قرار نیس کل سطح ها رو رنگ کنیم
مگه بیل می زنیم که جاش تو زمین بمونه ! یعنی حیرون موندم واسه دانشگاه رفتن چه چیزایی که نباید بشنوم...
خواهش میکنم اگه هم اینجا چیزی گفته میشه و کسی جوابی میده برای هممون خوبه یه وقت ناراحت نشیممنون داداش سجاد خیلی لطف کردی واقعیت اینه که واقعاریزفضاهای سفارتخونه رو نمیدونستم چیان...ولی ممنون از اینکه منو در جریانه اصلی ترین انتقاد گذاشتی دمت گرم...![]()
حجمت خوبه فقط چرا شیبدار نیس بناهای سمت راست (از بالا شهرهای شمالی رو ببینی خودت متوجه قضیه میشه ما هم باید حرفی نزنیم و شیبدارش کنیم به دلیل خیلی از مسائل) اون پله ها چرا رفتن پایین؟؟؟؟اونجا آبه؟؟؟؟اگه آبه که همین اسکیستو اوت میکنه....بعد این بنای شما مث تک درخت ترانه ابی میمونه تو کویر.......تو باید به لند اسکپش توجه کنی.
حجمت خوبه فقط چرا شیبدار نیس بناهای سمت راست (از بالا شهرهای شمالی رو ببینی خودت متوجه قضیه میشه ما هم باید حرفی نزنیم و شیبدارش کنیم به دلیل خیلی از مسائل) اون پله ها چرا رفتن پایین؟؟؟؟اونجا آبه؟؟؟؟اگه آبه که همین اسکیستو اوت میکنه....بعد این بنای شما مث تک درخت ترانه ابی میمونه تو کویر.......تو باید به لند اسکپش توجه کنی.
سلام
اقا من میخوام واسه ازاد امتحان بدم
یکی بم بگه چیا باید بدونم لطفا
چیزایی که تو ذهن خودم بود ایناس
1- ایا باید همه اقلیمارو بدونم
2- ایا باید به موضوعات زیادی تسلط داشته باشم؟
3- ایا فقط پرزانته مهمه؟
4- من الا چه جوریم؟
خوش به حالتون بچه ها!
من که تا الان هنوز اسکیس کار نکردم
هیچ امیذی هم ندارم به مجاز شدن![]()
بچه ها کسی کتابی که درباره طراحی بناهای فرهنگی داشته باشه نمی شناسه یک چیزی که هم پلان را بگه هم فرم و .......یک بررسی کرده باشه و بشه برا طراحی ازش کمک گرفت ممنونمیشم راهنمایی کنید