اینم کار امروز صبح من...ایده پردازی و ترسیم 35 دقیقه.......نامردی نکنین من این همه نظر میدم شومام نطر بدین دیگه به قول مازیار کوبنده
مشاهده پیوست 206750
خیلی خوب شده....
پرسوناژ و درختتم عالی شدن...
تخته گاز داری میرونی واسه تهران....

اینم کار امروز صبح من...ایده پردازی و ترسیم 35 دقیقه.......نامردی نکنین من این همه نظر میدم شومام نطر بدین دیگه به قول مازیار کوبنده
مشاهده پیوست 206750
مشاهده پیوست 206750
خوبی مهندس؟؟؟؟؟؟؟شما که استادین خانوووومبچه ها من یک مشکل خیلی بزرگ دارم ،نگاه عکس که می کنم و میکشم بد نمیشه قابل تحمله ولی اونی که توی ذهن خودمه را نمی تونم بکشم ،خیلی خیلی وضعم خرابه ،اصلا از هر چی اسکیس بدم میاد ،بین زمین و اسمون موندم به خدا ،اصلا پیشرفت نمیکنم
اگه ایده دادن یا کانسپتم بد بود به خدا زورم نمی اومد ولی از اینکه می دونم یک چیزی را چیکار کنم ولی نمیتونم بکشمش خیلی از خودم بدم میاد
به نظرم حجم سمت چپت،خالی کردنات درست نباشه...اون جان پناهی که روی سقف گذاشتی بعد اونوقت اومدی ستونو از لبه ی سقف گذاشتی...اون حجم کوچیکه ی کنارشم فکر کنم اشتباه باشه...اینم کار امروز صبح من...ایده پردازی و ترسیم 35 دقیقه.......نامردی نکنین من این همه نظر میدم شومام نطر بدین دیگه به قول مازیار کوبنده
مشاهده پیوست 206750
مشاهده پیوست 206750
بچه ها من یک مشکل خیلی بزرگ دارم ،نگاه عکس که می کنم و میکشم بد نمیشه قابل تحمله ولی اونی که توی ذهن خودمه را نمی تونم بکشم ،خیلی خیلی وضعم خرابه ،اصلا از هر چی اسکیس بدم میاد ،بین زمین و اسمون موندم به خدا ،اصلا پیشرفت نمیکنم
اگه ایده دادن یا کانسپتم بد بود به خدا زورم نمی اومد ولی از اینکه می دونم یک چیزی را چیکار کنم ولی نمیتونم بکشمش خیلی از خودم بدم میاد
تا اینجاش خوبه البته به نظرم ارتفاعت کمی زیاده و تناسبتو به هم زده ...اما به نظر من همین کارتو کامل و کامل تر کن جزیات بهش بده و پرسوناژ و درخت و ...ئ نهایتا هم یه راندو ترو تمییز
فقط یه چی دنیا جان:اون اسلحه رو بگیر پایین خطر داره
بچه ها من یک مشکل خیلی بزرگ دارم ،نگاه عکس که می کنم و میکشم بد نمیشه قابل تحمله ولی اونی که توی ذهن خودمه را نمی تونم بکشم ،خیلی خیلی وضعم خرابه ،اصلا از هر چی اسکیس بدم میاد ،بین زمین و اسمون موندم به خدا ،اصلا پیشرفت نمیکنم
اگه نقطه گریز با فاصله ی خیلی خیلی بیشتری بکشی کارات خیلی بهتر میشه و اینکه سعی کن حجمت در محدوده ی 1/2 از سمت راست خط افقت باشه اگه اینکارو انجام میدادی اونوقت حجمت خیلی کوچیک میشد چون فاصله ی نقطه گریزات کمه...
خوبی مهندس؟؟؟؟؟؟؟شما که استادین خانووووم
ببین ozra جون چند تا کار بکن:
وقتی یه کاری رو از رو کتاب کار میکنی بعد که تموم میشه باز خودت از ذهنیت خودت کارت رو تغییر بده و کم و زیادش کن
دیگه اینکه اول طرحت رو که تو ذهنت هست رو به صورت اسکیس کوچیک دستی یه گوشه بزن بعد شروع کن از رو اون حجمت کارت رو با دقت و جزییات در بیار![]()
منم همین مشکلو دارم دیگه
بهترش اینه از رو نمونه کارها بکشین
اونقد کار بکشینو تمرین کنین ک فرم ها تو ذهنتون بمونن و موقع کار بتونی ازشون استفاده کنی
و اونم راس گفتن ک ی کاریو بکش بعد سعی کن تغییرش بدی
میدونید اینجور وقتا مشکل از کجاست...مشکل از 2 چیزه اونم اینه که یا معمار نیستیم و تلاشمون بی فایده س و بهتره بکشیم کنار و بریم سراغ یه کاره دیگه و یا اینکه مشکل از نداشتن اعتماد به نفسِ
اعتماد به نفس تو طراحی منظورمه...ما از نحوه ی ترسیممون خجالت می کشیم ...از اینکه یه نفر فک کنه دستمون ضعیفه...من قبلا یه کلیپی اینجا گذاشتم که اسکیس کالاتراوا بود...تحسین برانگیز بود که اون طرحهای شگفت انگیز به اون راحتی رو کاغذ پیاده می شد...یه چیزیو در نظر داشته باش که اسکیس خوب اسکیس بیانگر و مفهوم رسانِ و به همین حد کفایت می کنه و زیبایی و رنگ و لعاب در درجه ی بعدیه...ما می خوایم وقتی اسکیس میزنین از اول تا اخرش تمیز و بی نقص باشه که این مهترین اشتباهمونه ...نمیشه که
حالا شما یه کاری کن ...هر ایده ای که دارید اصلا به عمد بیاید به شکلی کاملا مسخره و مبتدیانه و بدون رعایت هندسه ترسیم و با هر وسیله ای حتی خطکش روی کاغذ بیارید ...ازاد از هرگونه ترس از قضاوت شدن...
همیشه و در همه حال ... مثل همین اواتار خودتون... تضمین می کنم به طرحهای جالبی میرسید...با این کار درایور دستتون تو مغزتون نصب میشه ...و مغز قادر به شناساییه دست میشه و براحتی میتونه دستوراتو به دست انتقال بده و دست اونو اجرا می کنه ...قبلا هم گفتم که توقع زیادیه که از مغز بخوایم کاریو انجام بده که تا حالا ندیده...با این کار کم کم بعد دو هفته کارها رو پیشرفت میره ...
خیلیا هستن که همچین خودشونو قبول دارن که اصن یه چیزی... قافل از اینکه اینا نقاشن نه معمار انصافا هم نقاش خوبین ... ولی معمار باید با چند تا خط مفهومو برسونه و نشینه پای صغری کبری
شما این اسکیس هارو نگاه کن... من مطمئنم حداقل 70 درصد بچه های اینجا دستشون از اینا قویتره ولی ما و اکثر اساتید ما مفاهیمو ول کردیم چسبیدیم به نقاشی
مشاهده پیوست 206874
من که نتونستم حتی ریز فضاهای سفارت خانه رو پیدا کنم!!!!!بهتر نبود برای شروع موضوع ساده تری رو انتخاب میکردیم؟؟؟
![]()
خطهات خیلی قویه
بلا می سر!!! ما 2 نوع اسکیس داریم!!! اسکیس از جنس فکر و اسکیس ارائه!!! اسکیس از جنس فکر و زیاد دیدیم!!! مث همین کالاتراوا ک گفتی یا ی معماری ک پروژه چن هزار دلاریشو تو رستوران روی دستمال کاغذی کشیده بود!!! سوال همیشه اینه چرا اشخاصی مث لوکوربوزیه، آلوار آلتو، داوینچی (!!!) (ک اسکیساشونو من دیدم) و... تا این حد مبتدیانه خط می کشن!!!؟؟؟ جواب!!! این اتوده!!! اسکیس فکره!!! واس خود شخصه!!! قرار نیس جایی برزنت بشه!!! این اسکیسا خالصن!!! سراسر فکرن!!! مث کوبیسم ب جنبه های مختلف کار ناخونک میزنن!!! من و شما هم تجربشو داشتیم!!! اما...میدونید اینجور وقتا مشکل از کجاست...مشکل از 2 چیزه اونم اینه که یا معمار نیستیم و تلاشمون بی فایده س و بهتره بکشیم کنار و بریم سراغ یه کاره دیگه و یا اینکه مشکل از نداشتن اعتماد به نفسِ
اعتماد به نفس تو طراحی منظورمه...ما از نحوه ی ترسیممون خجالت می کشیم ...از اینکه یه نفر فک کنه دستمون ضعیفه...من قبلا یه کلیپی اینجا گذاشتم که اسکیس کالاتراوا بود...تحسین برانگیز بود که اون طرحهای شگفت انگیز به اون راحتی رو کاغذ پیاده می شد...یه چیزیو در نظر داشته باش که اسکیس خوب اسکیس بیانگر و مفهوم رسانِ و به همین حد کفایت می کنه و زیبایی و رنگ و لعاب در درجه ی بعدیه...ما می خوایم وقتی اسکیس میزنین از اول تا اخرش تمیز و بی نقص باشه که این مهترین اشتباهمونه ...نمیشه که
حالا شما یه کاری کن ...هر ایده ای که دارید اصلا به عمد بیاید به شکلی کاملا مسخره و مبتدیانه و بدون رعایت هندسه ترسیم و با هر وسیله ای حتی خطکش روی کاغذ بیارید ...ازاد از هرگونه ترس از قضاوت شدن...
همیشه و در همه حال ... مثل همین اواتار خودتون... تضمین می کنم به طرحهای جالبی میرسید...با این کار درایور دستتون تو مغزتون نصب میشه ...و مغز قادر به شناساییه دست میشه و براحتی میتونه دستوراتو به دست انتقال بده و دست اونو اجرا می کنه ...قبلا هم گفتم که توقع زیادیه که از مغز بخوایم کاریو انجام بده که تا حالا ندیده...با این کار کم کم بعد دو هفته کارها رو پیشرفت میره ...
خیلیا هستن که همچین خودشونو قبول دارن که اصن یه چیزی... قافل از اینکه اینا نقاشن نه معمار انصافا هم نقاش خوبین ... ولی معمار باید با چند تا خط مفهومو برسونه و نشینه پای صغری کبری
شما این اسکیس هارو نگاه کن... من مطمئنم حداقل 70 درصد بچه های اینجا دستشون از اینا قویتره ولی ما و اکثر اساتید ما مفاهیمو ول کردیم چسبیدیم به نقاشی
مشاهده پیوست 206874
پرسپکتیو بالای...دوتا کاغذه ....انگار از وسط نصف شده
خب عذرا جان گارتو بذار ما هم استفاده کنیم دیگه...مرسی از راهنمایی هات مهندس ،من کجا استادم ،کاش دستم قوی بود.................سعی می کنم نکته هاتون رعایت کنم،ممنون که ارزش قایل شدید و جواب دادید
فک نکنم کسی به اندازه من تیو این زمینه مشکل داشته باشه ،ولی مهندس شما که کارت بدک نیست ،بابا من در حد شما هم نیم تونم در بیارم ،انشاله که موفق باشی
سلام ،به به الهام جون ،الهامی اینها که خوبن دیگه چرا گریه می کنی ،اشک ریختن بزار برا من که اوضاع ام داغونههههههههههههه،کارات نایسه واقعا من که دوسشون دارم مطمین هستم که اسکیس هم خوب میدی
نمی دونم شادی حق با شما با شه ،شاید هم من اصلا معمار نباشم و بهتره که برم سراغ یک کار دیگه ،نمی دونم ولی مهندس به نظرت من بیام یک 4تا مکعب مستطیل ساده بکشم تیو امتحان اسکیس کسی نگاهش هم میکنه ،بابا مصحح ها میندازنش سطل اشغال ،این همه کار خوشگل جلو چشمشونه ،میان نگاه کار من کنن
اتفاقا موضوع جالبی بود شیما جون ،مزه اش به همینه که هیچی درباره اش نیست و بر اولین بارباهاش مواجهه میشیم ،من هم کارش کردم راضی بودم فقط حجم ذهنم نتونستم در بیارم به نظرم جالب بودش ما که خوشمان اماد چون همه چیزش از ذهن خودمون بود حتی ریز فضاهاش
من نمی دونم شما دارین واس امتحان اسکیس آماده میشین یا نه!!! اگه آره برخورد شکلی واس ایجاد ی کانسپت تو امتحان اسکیس مردوده!!! کار شما منو یاد کارتون "101 سگ خالدار" میندازه!!! اگه تاپیک های بچه های پارسال رو خونده باشید متوجه میشید اونایی ک برخورد شکلی کردن نمرات پایینی گرفتن!!! ببخشید جسارت کردم!!!
من نمی دونم شما دارین واس امتحان اسکیس آماده میشین یا نه!!! اگه آره برخورد شکلی واس ایجاد ی کانسپت تو امتحان اسکیس مردوده!!! کار شما منو یاد کارتون "101 سگ خالدار" میندازه!!! اگه تاپیک های بچه های پارسال رو خونده باشید متوجه میشید اونایی ک برخورد شکلی کردن نمرات پایینی گرفتن!!! ببخشید جسارت کردم!!!
چیو؟؟؟فان بود، چقدر جدی گرفتی...![]()
احتمالا اینطوری باشه که تو میگی و من زیادی داورهارو نکته سنج فرض کردم و بهرحال کارها کیلویی به دستشون می رسه ولی بنظرم تو این سالهای اخیر پرزانته کمتر امتیاز اور شدهبلا می سر!!! ما 2 نوع اسکیس داریم!!! اسکیس از جنس فکر و اسکیس ارائه!!! اسکیس از جنس فکر و زیاد دیدیم!!! مث همین کالاتراوا ک گفتی یا ی معماری ک پروژه چن هزار دلاریشو تو رستوران روی دستمال کاغذی کشیده بود!!! سوال همیشه اینه چرا اشخاصی مث لوکوربوزیه، آلوار آلتو، داوینچی (!!!) (ک اسکیساشونو من دیدم) و... تا این حد مبتدیانه خط می کشن!!!؟؟؟ جواب!!! این اتوده!!! اسکیس فکره!!! واس خود شخصه!!! قرار نیس جایی برزنت بشه!!! این اسکیسا خالصن!!! سراسر فکرن!!! مث کوبیسم ب جنبه های مختلف کار ناخونک میزنن!!! من و شما هم تجربشو داشتیم!!! اما...
اما پروسه کنکور یه پروسه ارائه هستش!!! اونم ارائه 4000 تا (ضرب در 3) شیت جلو 4 تا داور (دوباره استرس گرفتم!!!) بزک و دوزک هیچ ایرادی نداره!!! حتی اگه می تونی نقاشی کن!!! تاثیر مثبت داره!!! بلوف بزن!!! ایرادی نداره!!! مگر غیر از اینه ک افرادی با فن بیانشون تو کارها و ارتباطاتشون موفق شدن؟؟؟!!! ب قول یکی از استادامون تو دانشگاه تو زندگی پرزنت کن و برنده باش!!! البته می دونم اینطوری زندگی یکم مدیایی و طبلیقاتی میشه (ب قول اریک فروم) اما تو این مسئله خاص من مدیایی میشم!!! البته ب خودم می گم ک از مفاهیم دور نشو و فقط نقاشی نکن ( ب قول همشهری گل) خلاصه سرتونو درد آوردم!!! معمار جلو کارفرماش باید بتونه اسکیسی بزنه ک شخص مبتدی بفهمه!!! توانایی ترسیم نقاشی نیس و بنده تحسینش می کنم!!! ی توصیه دیگم بکنم و اون اینه پرسپکتیو 35% نمره (احتمالا) رو داره!!! اگه توش ضعف داریم بریم سراغ مدارک دیگه و اونا رو تقویت کنیم!!! موید باشید... جانا قربان!!!
تو رو اگه بذارن پینک فلوید گوش بدی نتیجه میگیری!!! مشکل عذرا خانم تو خود پرسپکتیو زدنه نه بزک دوزکش!!! ک با تمرین حل میشه!!! ب قول شما هدف داورا هم پرسپکتیو درسته!!! استادم میگه پلان از همه چی مهمتره!!! اگه دوستان وقت روش بذارن موفق میشن!!! در مورد کیک سر جلسه هم باید بگم ک خط قرمز ماس!!! من روش حساب باز کردم!!!احتمالا اینطوری باشه که تو میگی و من زیادی داورهارو نکته سنج فرض کردم و بهرحال کارها کیلویی به دستشون می رسه ولی بنظرم تو این سالهای اخیر پرزانته کمتر امتیاز اور شده
من به اون دوستمون (ozra) پیشنهاد کردم که به شکلی کاملا ساده فکرشونو به تصویر بکشن و در مرحله ی بعد فنی ترش کنن و بی شک پیشرفت حاصل میشه... مطمئنا با اتود زدن بی امان میشه به اسکیسی
حرفه ای رسید...من خودم بیشتر از 2یا 3 رنگ کارامو بزک دوزک نمیکیم اونم ای حالا بشود یا نشود نه اینکه مثلا خفن باشما اصلا حوصلم نمیشه همچین کاری کنم... اینکه روند کار منطقی باشه مهمه وگرنه از همون سیستم یک شیت 50-70 استفاده می کردن...نه 3 شیت a3 که عملا پرزانترو حذف میکنه... به هرحال دغدغه ها زیاده من خودم الان دغدغه ام اینه که اگه طبق اصل لانه کبوتری قبول شم واسه اسکیس امسال... امتحان ماه رمضونه و بی شک از کیک سرجلسه افتادیم و یه قطره ابم نمیشه خورد هوا هم به طرز جنون امیزی گرمه...موزیکم که استغفر الله...درنتیجه من هیچکدوم از شرایط اسکیسو ندارم و اینارو بزار در کنار بی حوصلگی خودم...هیچی دیگه و من اللهِ توفیق
تو رو اگه بذارن پینک فلوید گوش بدی نتیجه میگیری!!! مشکل عذرا خانم تو خود پرسپکتیو زدنه نه بزک دوزکش!!! ک با تمرین حل میشه!!! ب قول شما هدف داورا هم پرسپکتیو درسته!!! استادم میگه پلان از همه چی مهمتره!!! اگه دوستان وقت روش بذارن موفق میشن!!! در مورد کیک سر جلسه هم باید بگم ک خط قرمز ماس!!! من روش حساب باز کردم!!!![]()
اینایی که گفتی همه درسته ولی من تو فکر جام جهانیم . ..چه کارش بکنیماحتمالا اینطوری باشه که تو میگی و من زیادی داورهارو نکته سنج فرض کردم و بهرحال کارها کیلویی به دستشون می رسه ولی بنظرم تو این سالهای اخیر پرزانته کمتر امتیاز اور شده
من به اون دوستمون (ozra) پیشنهاد کردم که به شکلی کاملا ساده فکرشونو به تصویر بکشن و در مرحله ی بعد فنی ترش کنن و بی شک پیشرفت حاصل میشه... مطمئنا با اتود زدن بی امان میشه به اسکیسی
حرفه ای رسید...من خودم بیشتر از 2یا 3 رنگ کارامو بزک دوزک نمیکیم اونم ای حالا بشود یا نشود نه اینکه مثلا خفن باشما اصلا حوصلم نمیشه همچین کاری کنم... اینکه روند کار منطقی باشه مهمه وگرنه از همون سیستم یک شیت 50-70 استفاده می کردن...نه 3 شیت a3 که عملا پرزانترو حذف میکنه... به هرحال دغدغه ها زیاده من خودم الان دغدغه ام اینه که اگه طبق اصل لانه کبوتری قبول شم واسه اسکیس امسال... امتحان ماه رمضونه و بی شک از کیک سرجلسه افتادیم و یه قطره ابم نمیشه خورد هوا هم به طرز جنون امیزی گرمه...موزیکم که استغفر الله...درنتیجه من هیچکدوم از شرایط اسکیسو ندارم و اینارو بزار در کنار بی حوصلگی خودم...هیچی دیگه و من اللهِ توفیق
اصلا امیدمون به همون کیک سر جلسه استتو رو اگه بذارن پینک فلوید گوش بدی نتیجه میگیری!!! مشکل عذرا خانم تو خود پرسپکتیو زدنه نه بزک دوزکش!!! ک با تمرین حل میشه!!! ب قول شما هدف داورا هم پرسپکتیو درسته!!! استادم میگه پلان از همه چی مهمتره!!! اگه دوستان وقت روش بذارن موفق میشن!!! در مورد کیک سر جلسه هم باید بگم ک خط قرمز ماس!!! من روش حساب باز کردم!!!![]()
اینایی که گفتی همه درسته ولی من تو فکر جام جهانیم . ..چه کارش بکنیم
روزه هم که در هر صورت باطله و مجبوریم بخوریم دیگه...
با این طرز فکزت که میگی اینجوری میشه نمره گرفت موافقم ولی دست خیلی قویی میخاد
اصلا امیدمون به همون کیک سر جلسه است
پلان خوب کشیدن سخته !!!!!ولی نشدنی نیست