تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا پلان استاد عسگری پور برا من به قول خودش روش رایت رو یاد داده
اولش همچین شکلی رو بر اساس اصولی میکشیم
مشاهده پیوست 206960
سپس تبدیل ب پلان میکنیمش
مشاهده پیوست 206961
البته ب من گفت شکل اولی رو خوب کشیدی ولی پلان کمی بیشتر تمرین میخای
یکم بیشتر توضیح میدی !!!!
بالایی از کجا اومد و چجوری تبدیل شد به کار پائینیه ؟؟!!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا پلان استاد عسگری پور برا من به قول خودش روش رایت رو یاد داده
اولش همچین شکلی رو بر اساس اصولی میکشیم
مشاهده پیوست 206960
سپس تبدیل ب پلان میکنیمش
مشاهده پیوست 206961
البته ب من گفت شکل اولی رو خوب کشیدی ولی پلان کمی بیشتر تمرین میخای

خخخخخخخخخخخخخخخخ روش رایت دیگه چی بود بی زحمت انواع روش ها را برا ما هم بگو ، از کان ،لوکوربوزیه و بقیه برو بچ معمار ......خخخخخخخخخ
جدی این چی بود دیگه یکم درباره اش توضیح بده که اینها از کجا اومدن واصولش بر اساس چیه؟؟؟؟؟؟؟

cna12

عضو جدید
خخخخخخخخخخخخخخخخ روش رایت دیگه چی بود بی زحمت انواع روش ها را برا ما هم بگو ، از کان ،لوکوربوزیه و بقیه برو بچ معمار ......خخخخخخخخخ
جدی این چی بود دیگه یکم درباره اش توضیح بده که اینها از کجا اومدن واصولش بر اساس چیه؟؟؟؟؟؟؟
رایت کاراش کاملا فنی بود و فوق العاده تمیز و شیک و حتی با خطکش اسکیس میزد...پلانهاش کاملا مدولار بود...کلا اسکیساش خیلی ماشینی و زیباست ..... مثلا اینا کار خودِ رایته
flw0040.jpgflw0038.jpg

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره طلسم سفارت ایران در واشنگتن دیسی شکسته شد...۲۰۱۴۰۵۰۲_۱۴۱۸۴۰_1.jpg۲۰۱۴۰۵۰۲_۱۴۱۹۰۷.jpg
منتظره نظراته وحشتناک و کشنده تون هستم ....:biggrin:هرچی درتوان دارید انتقاد کنید...
قبل از اینکه نظر بدید از همین حالا ممنون...:gol::gol::gol::gol:

shematik

عضو جدید
بالاخره طلسم سفارت ایران در واشنگتن دیسی شکسته شد...مشاهده پیوست 206997مشاهده پیوست 206998
منتظره نظراته وحشتناک و کشنده تون هستم ....:biggrin:هرچی درتوان دارید انتقاد کنید...

رعنا جان کانسپتت عالیه
کلیات پلانت هم خیلی خوب شده اما زیاد فنی نیست... کمی جزییات میخواد
رو نما کمی بیشتر کار کنی بهتر میشه
;)
:gol:

moeinz

کاربر بیش فعال
یکم بیشتر توضیح میدی !!!!
بالایی از کجا اومد و چجوری تبدیل شد به کار پائینیه ؟؟!!!!

میگم دیگه
استاد عسگری پور روشش کاملن خاصه
که من خیلی کاراش و روششو ابزاراشو دوس دارم
چون رایت و میس وندرو و لوکوبوزیه رو دوس دارم
مثلن اصلن منحنی دوس نداره و بیشتر ب فرم اهمیت میده تا ب راندو
و کتابای دی کی چینگ رو بیشتر پیشنهاد میده
و پلانای رایت و نماهای میر و ... رو میگه از روش بکشین

این تمرین هم اسمش تمرین رایت یا تمرین موندریان یا رندوم هستش
اولی رو ک گذاشتم (دقتم کنین زیرش نوشته خوب)بر اساس اصولی باید تمرین کنم
اصولش هم رعایت رندوم(عدم تکرار) در :1-طول خطوط 2-جهت چرخش 3-جثه ها 4-نسبت مستطیل ها 5-عمودی افقی بودن محورها 6-سعی برای عبور از خطوط متاخر 7-اقتباس از سناریو 8- تلفیق با ریتم یکیشم هس ک یادم نیس

بهر حال اونو باید با تمرین بکشیم بعدش پوستی میزاریم روش و ازش پلان در میاریم
ک پلانم اصول خودشو داره ک هنوز بهش نرسیدیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره طلسم سفارت ایران در واشنگتن دیسی شکسته شد...مشاهده پیوست 206997مشاهده پیوست 206998
پلیز توضیح بدین ربطش به شهید چیه
اگه من یه آمریکایی باشم از کجای این جچم میتونم بفهمم سفارت ایرانه
خطهات خوبه
آسمونت بده

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207005

اینم ربطش داداش پویان...

رعنا جون با عرض شرمندگی من هم با نظر داداش پویان موافقم تازه ،من با این یکی شیت هم موافق نیستم ،در ضمن من فک می کنم که کاری که ما میخوایم ارایه بدیم برا یک جای دیگه قرار نیست که تیو کارمون به کسی توضیح بدیم که این کانسپت ما این بود ،ببیننده خودش باید ببینه و حس کنه چون قرار نیست ما بنویسم مفهوم این خط چیه ،و از طرفی هم اوین که قرار سفارت ببینه اکثرا ایرانی نیستن که بتونن فلسفه ما را بفهمن که این دیوار یان یا اونه ،باید چیزی را حس کنن از طریق دیدنش،البته این نظر منه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207005

اینم ربطش داداش پویان...
رعنا خانم!!! کانسپت شما قابل درک نیس!!! ب قواعد و محدودیت های زبان بصری توجه کنید!!! ب نظرم کانسپت نداشتن بهتر از اینطور کانسپت داشتن!!! ما مجسمه ساز نیستیم!!! ما کیفیت فضا خلق می کنیم!!! شما معماری رو ب مجسمه سازی فرو کاست کردید!!! ک اگرم مجسمه بود باز درک نمیشد!!! کیفیت فضا کیفیت فضا کیفیت فضا!!! (البته استفاده از استعاره ها خوبه اما ب جاش!!! یعنی بعد از اینکه فضا دارای اون کیفیت فضایی لازم) مثال!!! کیفیت فضا مترو برای حرکت است و شما هیچ وقت اونجا شب شعر نمی گیرین!!! مترو با خطوط افقی شما رو تشویق ب عدم ایست می کند!!! و...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
رعنا خانم!!! کانسپت شما قابل درک نیس!!! ب قواعد و محدودیت های زبان بصری توجه کنید!!! ب نظرم کانسپت نداشتن بهتر از اینطور کانسپت داشتن!!! ما مجسمه ساز نیستیم!!! ما کیفیت فضا خلق می کنیم!!! شما معماری رو ب مجسمه سازی فرو کاست کردید!!! ک اگرم مجسمه بود باز درک نمیشد!!! کیفیت فضا کیفیت فضا کیفیت فضا!!! (البته استفاده از استعاره ها خوبه اما ب جاش!!! یعنی بعد از اینکه فضا دارای اون کیفیت فضایی لازم) مثال!!! کیفیت فضا مترو برای حرکت است و شما هیچ وقت اونجا شب شعر نمی گیرین!!! مترو با خطوط افقی شما رو تشویق ب عدم ایست می کند!!! و...
آخ جون یه شوری توباشگاه راه افتاد...:biggrin:
عذرا خانومه گل و آقا مازیار عزیز...
از نظراتون بینهایت سپاس گذارم ...:gol::gol::gol::gol:
منم منتظره همین نظرابودم...
مرسی که انقد ریزبینید وبه کار اهمیت میدین...
قبل از توضیحاتی که نوشتم باید بگم که فرمه من تداعی کننده معماری ایرانیه و وجود حیاط مرکزی سلسله مراتب و استفاده از مربع و فرم ال و چرخش درکار نشان از معماریه ایرانی دارد...
من درباره فرمم باید از یک مبانیه نظری استفاده میکردم وباید ربط شهید به این بنا را به گونه ای با دیاگرام یا حتی توضیحاتی ارائه میدادم ...
ممنون از این همه محبت شما ....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
020520141372.jpg020520141371.jpg

نظراتتونو درباره کارام خودنم
از همتون ممنونم
ازین ببعد تمرکز تمرینامو میذارم رو فرم و ترکییب حجم..

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خانم مهندس امیدوارم از انتقادتمون ناراحت نشی من چون خودم ضعیفم اگه یک چیزی میگم برا اینکه تو که دستت خوبه می توین بکشی ،اشتباهات نکنی ،توی پلانت گذشته از فنی بودن و این حرفا ، من ریز فضا ها را درک نکردم قشنگ که چی ها گرفته بودی و به یک چیزدیگه هم که دقت کردم این بود که شما توی کار تون پله گذاشتید ولی رمپ نه ،معلولین در نظر نگرفتین ،شاید بگید که باباسفارت خب نمی خواد ولی به نظرم اگه حتی یک نفر معلول از این بنا بخواد استفاده کنه و گذرش به سفارت خونه بخوره ..........،همیشه سعی کن یا اسانسور بگیری و یا رمپ را وقتی چند تا پله است است یک رمپ کوچیک بگیر براشون ،یک چیز دیگه نمی دونم درسته یا نه ولی من حس میکنم حجم کارتون با الان بسته شده ،شاید استفاده این جور از المان درست نباشه اخه نمیشه که عملکرد نباشه اون هم در یان حد ،شاید من اشتباه کنم
به هر حال خانم مهندس خسته نباشی ،برا شروع خوب هستش

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دیروز سمینار مهندس امیدآذری بودم،،گویا از داورانه
ی سری نکات گفت ک شاید بدردتون بخوره،شایدم خیلی تکراری باشه واستون..
1.لند اسکیپ طوری طراحی شه ک اگه ساختمونو حذف کنیم،جای ساختمون طوری خالی بمونه ک با دیدنش دوباره ب همون فرم برسیم..
خطوط پلان و مفطع تابع هم باشن
واسه طراحی داخلی اشل انسانی خیلی مهمه
واسه داوری رو 10شیت آخر،شیتی انتخاب میشه ک امکان ساخته شدنش بیشتراز همه باشه..

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس امیدوارم از انتقادتمون ناراحت نشی من چون خودم ضعیفم اگه یک چیزی میگم برا اینکه تو که دستت خوبه می توین بکشی ،اشتباهات نکنی ،توی پلانت گذشته از فنی بودن و این حرفا ، من ریز فضا ها را درک نکردم قشنگ که چی ها گرفته بودی و به یک چیزدیگه هم که دقت کردم این بود که شما توی کار تون پله گذاشتید ولی رمپ نه ،معلولین در نظر نگرفتین ،شاید بگید که باباسفارت خب نمی خواد ولی به نظرم اگه حتی یک نفر معلول از این بنا بخواد استفاده کنه و گذرش به سفارت خونه بخوره ..........،همیشه سعی کن یا اسانسور بگیری و یا رمپ را وقتی چند تا پله است است یک رمپ کوچیک بگیر براشون ،یک چیز دیگه نمی دونم درسته یا نه ولی من حس میکنم حجم کارتون با الان بسته شده ،شاید استفاده این جور از المان درست نباشه اخه نمیشه که عملکرد نباشه اون هم در یان حد ،شاید من اشتباه کنم
به هر حال خانم مهندس خسته نباشی ،برا شروع خوب هستش

عذرا جونم دوست میگه گفتم ولی دشمن میگه میخاستم بگم ...
هرچه میخواهد دل تنگت بگو...
آره عزیزم بانظراتت کاملا موافقم...:)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
برای استفاده از پله های زیر پل ب ی تیم کماندویی نیازه!!! سینه خیز تا زیر پله ها میرن و بعد با ی پشتک می پرن تو پله!!! موقع بالا اومدن مغزشو ب ناگه پاشیده میشه کف زمین!!! :razz:

:w15::w15::w15:ممنونم مهندس
این ازون انتقادا بود ک تاابد یادم میمونه!!
راستش این فضایی ک طراحی کردم اصلا نمیدونم چی میتونه باشه!! فقط دارم سعی میکنم جسارت طرح زدنو پیدا کنم،راه میفتم انشا...:D
هنو دارم میخندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:ممنونم مهندس
این ازون انتقادا بود ک تاابد یادم میمونه!!
راستش این فضایی ک طراحی کردم اصلا نمیدونم چی میتونه باشه!! فقط دارم سعی میکنم جسارت طرح زدنو پیدا کنم،راه میفتم انشا...:D
هنو دارم میخندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبل اینکه توسط تروریست ها ب شهادت برسن، پله ی تو ب طور کاملا زیرکانه اونا رو ب درجه رفیع شهادت میروسنه (البته شهادت در صورتی ک ایرانی باشن)!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207009مشاهده پیوست 207010

نظراتتونو درباره کارام خودنم
از همتون ممنونم
ازین ببعد تمرکز تمرینامو میذارم رو فرم و ترکییب حجم..
این که خطت داره خوب میشه هیچ شکی درش نیست
اما بعضی وقت ها نکشیدن خیلی خطها بهتر از کشیدنشونه ...

دیروز سمینار مهندس امیدآذری بودم،،گویا از داورانه
ی سری نکات گفت ک شاید بدردتون بخوره،شایدم خیلی تکراری باشه واستون..
1.لند اسکیپ طوری طراحی شه ک اگه ساختمونو حذف کنیم،جای ساختمون طوری خالی بمونه ک با دیدنش دوباره ب همون فرم برسیم..
خطوط پلان و مفطع تابع هم باشن
واسه طراحی داخلی اشل انسانی خیلی مهمه
واسه داوری رو 10شیت آخر،شیتی انتخاب میشه ک امکان ساخته شدنش بیشتراز همه باشه..
دستت درد نکنه خیلی مفید بود

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این که خطت داره خوب میشه هیچ شکی درش نیست
اما بعضی وقت ها نکشیدن خیلی خطها بهتر از کشیدنشونه ...

دستت درد نکنه خیلی مفید بود

خواهش میشه مهندس پویان،خوب شدن خطهامو تا حد زیادی مدیون توام..
منظورت کدوم خطهاس؟؟؟ کف سازی؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تسلیم ...
اصلا خدا کنه موضوع تو شمال باشه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا