تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راجب هندسه ی ترسیم حرفمو پس میگیرم خوب دقت نکردم...ولی مفاهیم این کارت هم مثبته هم منفی منفی از این جهت که ورودی به شدت دعوت کنندس و بیشتر مناسبه پارکه ولی ناگهان خیلی کوچیک میشه
یه چیزیم که هست اینه که پاگرد مثلثی از لحاظ ایمنی خطرناکه و اگه فرضا اتیش سوزی بشه احتمالا خیلی از کسایی که میخوان خارج شن میوفتن تو استخره و اینه که نمره کم کنه آبرار...
بهرحال خودت فرمودی انتقاد کن انتقاد کردم وگرنه کارت نکته هایه خیلی خوبی داره که چون ادم حسودیم ذکر نمی کنم...
خدایی راس می گی جانه قربان!!! اصا بش دقت نکرده بودم!!! البته جلو استخره ی حفاظ شیشه ای گذاشتم ک رو ورودی تاکید کنم!!! تنگ شدن ورودیم بخاطر سمبل و ضعف کشیدنمه اما اتش سوزی رو راس میگی!!! فضاش جالب نیس!!! کلا کشنده نبود انتقاداتت!!! میبینی ک هنوز زندم!!! :دی

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

خوبه مارال جان فقط تو گوگل ارت که نگاه کنی 99 درصد بناها شیب دارن.پس تو هم شیبدار بزن برا لند اسکپ هم نشون بده خوب الان سطح تو همواره ولی کشیدگیش خوبه

کارت خوبه خداییش هم ذهنت هم دستت قویه.....اینجوری میشه ارائه داد تو اسکیس؟

پرسپکتیوت خوبه ولی زمینت مث خاکریزای برادران بسیجی میمونه:D

ممنون... ميخام تمرين كنم كه بتونم تو اسكيس اينجوري ارائه بدم ،

Sent from my iPhone using Tapatalk

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون... ميخام تمرين كنم كه بتونم تو اسكيس اينجوري ارائه بدم ،

پس مدام سر بزن اینجا که با هم کرکسیون کنیم با بچه ها................کارای بعدیتم بزار استفاده کنیم مهندس جان

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاره قشنگیه امّا...
ورودی اغراق شدس...و در ادامه به شدت دچار تنگنا میشه
هندسه ترسیم ایراد داره
و همین 2 مورد به اندازه ی کافی نمره کم کنه همشهری
همشهری کارامو تو صفحه 310 تا 311 نقد کن!!! دمت گرم!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان..
خوشحال ميشم نظرتون رو راجه به كارم بدونم

خطهات جسارت دارن و ترسی نیست توش
شخصیت هم دارن
اما
اما
اینطور راندو کردن به درد اسکیس نمیخوره
این یه روش خاص که شما راهشو درست نمیرید
از راندوت خوشم نیومد

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

شخصیت هم دارن
اما
اما
از راندوت خوشم نیومد

ممنون:)
يكم ترسيدم،، البته من سبكاي ديگم كار ميكنم الان عكس ميزارم

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

شخصیت هم دارن
اما
اما
از راندوت خوشم نیومد

farzaneh si

عضو جدید
خوبه مارال جان فقط تو گوگل ارت که نگاه کنی 99 درصد بناها شیب دارن.پس تو هم شیبدار بزن برا لند اسکپ هم نشون بده خوب الان سطح تو همواره ولی کشیدگیش خوبه

کارت خوبه خداییش هم ذهنت هم دستت قویه.....اینجوری میشه ارائه داد تو اسکیس؟

پرسپکتیوت خوبه ولی زمینت مث خاکریزای برادران بسیجی میمونه:D
ممنون .می خواستم شیب رو نشون بدم که از بالا به پایینه.:smile:

atefeh.ghazi

کاربر فعال
اینم بذا تنگش!!! انتقاد کن کشنده، مهلک، زهرآلود، فتنه انگیز....
مشاهده پیوست 206690
من زیاد نمیدونم چطور باید نقد کرد و چی خوبه و چی بد ولی میگم...شما کاراتون خوبه...فقط فرماتون یه جا متمرکزه یه خورده تو راستای افق،چپ،راست،تو ارتفاع با حجمت بازی کن سعی کن فضای پر و خالی داشته باشی سعی کن حجم و سایتش باهم درگیر شن...اینکه اینقدر فضاتو خالی رها کنی تو ذوق میزنه...
اون 2 تا کار قبلیتم حجمایی بودن که باید با سایتشون گویا می شدن و شما رو سایتتون کار نکردید...امیدوارم تونسته باشم نظرمو خوب بیان کرده باشم...در کل کاراتون خوبه:)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان امتحان اسکیس؟ منظورتون کدوم امتحان اسکیس هست؟
مگه همون روز ازمون سراسری (بهمن ماه) امتحان اسکیس نیست؟

مهندس عزیزم ،امتحان اسکیس سراسری بعد از انتخاب نتایج که اومد کسایی که مجاز شدن اجازه ثبت نام اسکیس دارن ،و امتحان هم تهران برگزار میشه ،مال ازاد هم گویا همیشه بعد امتحان تئوری بودش که پارسال شهریور بود اسکیسش امسال دیگه مال ازاد نمی دونم ولی سراسری بعد ازاینکه معلوم شد مجاز شدی یا نه تیرماه هستش احتمالا ،که به خاطر ماه رمضون و جام جهان یالان یکم غیرقابل پیش بینی شده[/QUOTE]
مرسی
الهی من فدات شم ،شما فرمودی بعد از اینکه ازمون سراسرس دادیم و جوابها اومد (یعنی تاریخ ازمون سراسری امسال اوایل بهمن ماه هست) بعد از اومدن جوابها اگه مجاز به انتخاب رشته بودیم ،ازمون اسکیس رو میریم میدیم.من امسال سال اولی هست که میخوام شرکت کنم.یعنی تیرماه 95 ازمون اسکیس میدم در صورت مجاز بودن ازمون سال94؟؟؟

mahmoudz

کاربر فعال
سلام.
کسی می دونه دقیقا نتایج اولیه چندم اعلام میشه؟
ممنون.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی دقیقشو نمیدونه
ی عده گفتن چون جواب دکترا اومد ارشدم تو این هفته میاد ک نیومد
ولی از شنبه باید چشمون ب سایت سنجش باشه
بچه ها اطلاعیه سنجش رو گذاشتم ک میگه از نیمه دوم اردیبهشت میاد!!! پارسال می گن 22 ام اومده...

moeinz

کاربر بیش فعال
بچه ها اطلاعیه سنجش رو گذاشتم ک میگه از نیمه دوم اردیبهشت میاد!!! پارسال می گن 22 ام اومده...

من اینجور شنیدم ک ب زودی میاد
حالا زیادم فرق نمیکنه
هر وقت میخاد بیاد
فقط کاش اسکیسو زودتر برگزار نکنن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس عزیزم ،امتحان اسکیس سراسری بعد از انتخاب نتایج که اومد کسایی که مجاز شدن اجازه ثبت نام اسکیس دارن ،و امتحان هم تهران برگزار میشه ،مال ازاد هم گویا همیشه بعد امتحان تئوری بودش که پارسال شهریور بود اسکیسش امسال دیگه مال ازاد نمی دونم ولی سراسری بعد ازاینکه معلوم شد مجاز شدی یا نه تیرماه هستش احتمالا ،که به خاطر ماه رمضون و جام جهان یالان یکم غیرقابل پیش بینی شده
مرسی
الهی من فدات شم ،شما فرمودی بعد از اینکه ازمون سراسرس دادیم و جوابها اومد (یعنی تاریخ ازمون سراسری امسال اوایل بهمن ماه هست) بعد از اومدن جوابها اگه مجاز به انتخاب رشته بودیم ،ازمون اسکیس رو میریم میدیم.من امسال سال اولی هست که میخوام شرکت کنم.یعنی تیرماه 95 ازمون اسکیس میدم در صورت مجاز بودن ازمون سال94؟؟؟[/QUOTE]

عزیزم بچه های کنکور سراسری 93 که بهمن دادیم ،الان منتظر جوابیم تا ببینمی مجاز میشیم امتحان اسکیس را بریم یا نه،نتایج اولیه نیمه دوم اردیبهشت که اگه مجاز باشیم امنخاب رشته میکینم و تیر هم ازمون دوم یعنی اسکیس را میریم ،نتایجش هم اواخر شهریور میاد و معلوم میشه که کی کجا قبول شده ،بعدش پرونده کنکور93 بسته میشه ،اره اگه شما بهمن اینده امتحان تئوری را میدید پس تیرماه سا ل بعدش باید یعنی سال 94 انشاله امتحان اسکیس را میدید،موفق باشید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم کار امروز صبح من...ایده پردازی و ترسیم 35 دقیقه.......نامردی نکنین من این همه نظر میدم شومام نطر بدین دیگه به قول مازیار کوبنده
مشاهده پیوست 206750
خوب شده مخصوصا به این دلیل که با خط کش کار نکردی من نسبت به قبلیا بیشتر میپسندم کارتو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا