urbanism.z
عضو جدید
سلااام
دوستان عزیزم ممنون از شما که ایرادامو گفتید
باشه از این به بعد سعی می کنم که نوشته ها رو کم کنم
در مورد میدان تیر انداز به نظرم چون خیابون کشی درست نبوده و کلا انسجام و پیوستگی میدان و از بین برده به نظرم زیر گذر راه حل خوبی بود و اختلال و ترافیکم تو مسیر سواره ایجاد نمیشه... اگه خیابونو میبستم سواره منتقل می شد به خیابون و کوچه های اطراف
در مورد میدان تجریش من پایانه و پارکینگ رو با یه خیابون از فضای جلوی امامزاده جدا کردم...
و در مورد میان افزا، فقط ارتفاع یک ساختمان زیاده و چنتا ساختمان ارتفاعش کمه و سوال طراحی یک ساخمان و خواسته... واسه همین به نظرم بهتر بود که ارتفاع ساختمون بلنده کم بشه... محصوریت ساختمونای کوتاه تر نسبت به سمت دیگه خیابون تقریبا خوبه...
بازم ممنون که ایرادامو گفتید... حتما اصلاحشون می کنم
دوستان عزیزم ممنون از شما که ایرادامو گفتید
باشه از این به بعد سعی می کنم که نوشته ها رو کم کنم
در مورد میدان تیر انداز به نظرم چون خیابون کشی درست نبوده و کلا انسجام و پیوستگی میدان و از بین برده به نظرم زیر گذر راه حل خوبی بود و اختلال و ترافیکم تو مسیر سواره ایجاد نمیشه... اگه خیابونو میبستم سواره منتقل می شد به خیابون و کوچه های اطراف
در مورد میدان تجریش من پایانه و پارکینگ رو با یه خیابون از فضای جلوی امامزاده جدا کردم...
و در مورد میان افزا، فقط ارتفاع یک ساختمان زیاده و چنتا ساختمان ارتفاعش کمه و سوال طراحی یک ساخمان و خواسته... واسه همین به نظرم بهتر بود که ارتفاع ساختمون بلنده کم بشه... محصوریت ساختمونای کوتاه تر نسبت به سمت دیگه خیابون تقریبا خوبه...
بازم ممنون که ایرادامو گفتید... حتما اصلاحشون می کنم

امیدوارم که قبول بشی
یعنی
) آرزوی سلامتی و موفقیت 30 خرداد(مرحله دوم) رو آرزومندم والا من تاپیک رو دنبال می کنم و از همه شما و استاد گرانقدر آزاده چیزای زیادی آموختم ولی خپ چون ترم شیشم(پس به کمکتون و تجاربتون نیازمندم هوامو داشته باش) آنچنان نظر نمیدم چون شاید اشتباه باشه کاراتو دیدم دست مریضاد!!! نقطه نظرای حقیر: اول شما خطوطو خیلی صاف میکشین از لحاظی خوبه و این تمرین شمارو میرسونه ولی از طرفی پرسپکتوا و ا***تو واقعی نشون نمیده پس هر از چن گاهی از خطوط لرزان هم استفاده کن تا اون حست روی کاغذ بیاد دوم احساس میکنم پرسپکتیوات مخصوصا تک نقطه ایا خیلی به اصطلاح تیزن(نقطه گریز غیر واقعیه) انگار داری خیابونه دوره رنسانسو میکشی سوم کارات خیلی خلوته یکم(خیلی یکم) شلوغش کن و کنتراست کاراتو ببر بالا مثلا از چن تا راپید مختلف استفاده کن!!!مثلا تو همین کارت این نیمکت حس خیلی خوبی به آدم نمیده اولا پرسپکتیو نیمکته خیلی تیزه دوما آدم فک میکنه عنصر اضافیه(ازش استفاده نمیشه) و همین باعث میشه طرح یه چیز سوری بشه یا مثلا به درختات نیگا کن اکثرا از نقطه استفاده شده سعی کن تو درخت از خطوط هم استغاده کنی!!! ولی کارات خیلی ترو تمیزه بابت زیاده گویی حقیر عفو بفرما