urbanism.z
عضو جدید
ممنونم مهفا جان
امیدوارم که قبول بشی... شمام برا من دعا کن
امیدوارم که قبول بشی... شمام برا من دعا کن
بچه ها یکی از سوالهای سالهای قبل ورودی یه شهر بود که از روی یه پل تاریخی رد میشد ؛کسی میدونه چه جوری باید جواب میدادیم؟
منم دوست دارم ولی فکر کنم بعد آزمون جونم دربیاد بمیرم اصلا به خونه نرسمبچه ها من دوست دارم روز آزمون ببینمتون...بالاخره چند ماه که همکلاسی هستیم و داریم باهم کار میکنیم...موافقید بعد کنکور یه تایمی با هم باشیم؟؟؟
خدا نکنه...آزمون سه ساعته..انشالا که خوب میدی و سرحال میای بیرون...منم دوست دارم ولی فکر کنم بعد آزمون جونم دربیاد بمیرم اصلا به خونه نرسم
یعنی اینکه باید پیاده را میدادیم میرفت زیر پل یا همون روی پل باید مسیر میدادیم؟باید تو ورودی یه مسیر پیاده به سمت پل تاریخی میذاشتی حتما
مهمترین نکتش همین بوده
دوستان پس کارتارو کی میدن؟؟؟نکنه اومده من خبر ندارم!!!!!
بچه ها یکی از سوالهای سالهای قبل ورودی یه شهر بود که از روی یه پل تاریخی رد میشد ؛کسی میدونه چه جوری باید جواب میدادیم؟
بچه هه تو هر شیت که پاسخ میدیم باید همه مراحل شامل شناخت. تحلیل.نقاط قوت و...رمبکشیم؟؟؟؟
بچه ها نظرتون در مورد این 3 تا سوال چیه؟؟ روش فکر کنید راه حلشو بکشین در حد یه پرسپکتیو یا پلان ساده....لازم نیست شیت ببندین
از سوالای سخت سالای پیشهمنم میزارم جواب خودمو
مشاهده پیوست 212559
مشاهده پیوست 212563
بچه ها من سوالای پارسالو ندارم!!!!توروخدا بزارین تو تایپک و باهم تحلیلش کنیم....
آره هر سوال ی شیته....منم هیچ نظری در مورد اولی ندارم!!این دوتا چقدر سخته... دومی رو حالا یکاریش میشه کرو ولی اولی رو کلا نفهمیدم... هر سوال تو یک شیته؟؟
آره هر سوال ی شیته....منم هیچ نظری در مورد اولی ندارم!!
ولی بیخیال اینا.سوال امسال که 3 شیته هست....احتمالا میدون و خیابون یا طراحی بافت باشه
بچه ها من چند تا از سوالای سه شیته سالهای قبل رو میذارم به شرطی که قول بدین نرین پیداتون نشه و بیاین با هم تحلیل کنیم و راه حل بدیم
به هرحال سوالا مشابه هست.یه قالب مشخص داره.اگه سوالای قبلی رو بلد باشیم احتمال ترکوندن خیلی زیاد میشه
بچه ها اين كاغذايي ك با خودمون ميبريمو ك گرافيك اينا هس،شما قايمكي ميبرين؟چجوري ببريم ك نگيرن ازمون اينارو خب؟
من با خودم کاغذی که روش خط کشیده بودم و شطرنجی کردم بردم گیر هم نمیدن
بچه ها یادتونه اولا که تازه شروع کردیم واس تمرین ازاده جون قول داد که هرکی خوب و به موقع تمرینارو انجام بده اخر سر به عنوان جایزه سوالای سال قبلو و جوابشونو ایمیل میکنه.....
این جایزه رو کی گرفت؟؟؟؟؟؟