تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

urbanism.z

عضو جدید
بچه ها روزانه شهرستانارو اول بزنم یا شبانه های دانشگاهای تهران؟اخه خابگاه ک مشکل میشه شبانه و اینک هزینه ها زیاد میشه.حالا بازم نظرتون چیه؟شهرستانا بنظرتون ب ترتیب کدوم شهر ها بزنم؟
من اول روزانه های شهرای دیگرو زدم بعد شبانه تهران . بستگی به شرایط هر کس داره. به نظر من همه دانشگاه هایی که طراحی شهری داره خوبن. شهرهایی که واسم یکم دور بود و اخر زدم .

mahfa90

عضو جدید
خسته نباشی رامین خان...پرسپکتیوت خیلی خوب شده.کنتراست و هاشوراش خیلی خوبه..یه نکته بگم توی معماری و شهرسازی ایرانی عنصر مقدس آب هست که نماد روشنایی و پاکی و همه جا وسط میزارنش.. حوض آب!!!یعنی هیچ مجسمه و شی ای هم وسط نیمذارن حتی سر سفره هم آب وسط هست...میدان نقش جهان..حوضخانه خانه های قدیمی و....فرش اصییل ایرانی رو دیدی دورش حاشیه داره و وسطش ترنج.هیچ کس نمیره اون وسط بشینه!! همه دور میشینن.از لحاظ ایده پردازی به نظرم بهتره آبنما یا حوض اون وسط بزاری و واقعا هیچ چیز بهتر از آب نیست و جای نشستن رو بزار اطراف..البته این نظر منه..

r.a.m.in

عضو جدید
ممنون مهفاجان.تا این حد پیش نرفته بودم.البته بیشتر برا من ملاک کیفیت کار بود تا بحث معنویت یک عنصر مثل اب.اما در کل واقعا ممنون.امروز یه چیز جدید یادگرفتم.;)

r.a.m.in

عضو جدید
مهفا کارت خوبهههههههههههههه.من همش میخام ایراد پیدا کنم شانس تو پیدا نمیشههههههه
راستی مهفاجان توکار قبلیم من آب گذاشتم.کنار سایه بانس.2تا فواره هم داره.خاستم مردمیکه اونجا میشینن هم از سایه و هم از آب حوض لذت ببرن.

آخرین ویرایش:

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

خیلی ضایع دراومده میدونم!!!!!:razz:
مشاهده پیوست 209083

راضیه جان پرسپکتیو مشکل داره خصوصا وقتی به جلوها میرسه خط درختها از ساختمون به جلو گریزش فرق کرده همینطور آدم ها.. جلو باید بزرگتر از پشت باشه...یک کم باید روش کارکنی
در ضمن از این خط آسمونهای پاپیونی هم نذار خیلی کار رو خوب نمیکنه :)
منتظر کار بیشترم ؛)

Arch-Azadeh

Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

سلام بر همه...این پرسپکتیومشاهده پیوست 209084 را تغییر دادم
شده این
مشاهده پیوست 209082

مهفا خیلی عالی شده خسته نباشی این پرسپکتیو مورد علاقه منه :)
حالا روی این پرسپکتیوها نوشته هم بذار .. مثلا کفسازی را این کار رو کردی یا محل نشستن و ...

Arch-Azadeh

رامين اين پرسپكتيوها خيلي خوب شده.. فضاي شهري سرزنده و همه شمول عاليه. ;)

در مورد المان و آب، گذاشتن آب تو فضاهاي شهري خيلي خوبه ولي همه جا جواب نميده.. تو ميدان هاي محلي و يا فضاهاي شهري كوچيك همين انواع سايه بان بيشتر جواب ميده.. براي ميدان هاي شهري بزرگ و فضاهاي تفريحي آب بهتره. همينطور تو همه اقليم ها هم آب مناسب نيست... مثلا آب براي شهر يزد بايد با تمهيدات ويژه استفاده بشه

اين پرسپكتيو را قرار بود از روش بكشي ..اين را جوري كشيدي كه شيب دار شده...يعني سمت راست كاغذ بالاتر رفته.. خودت پرسپكتيو ميزني بهتر ميشه كه :surprised:

سلام دوستان
اینم چنتا پرسپکتیو از فضاهای مختلف. نظرات و ایرادات یادتون نره....
مشاهده پیوست 209226مشاهده پیوست 209227

سلام
پرسپكتيوها خيلي خوب شده فقط مشكل آدم داري وقتي جلوي كاره.. آدم در جلوي كار بايد بزرگ بشه يعني همه چيز بزرگ ميشه.. ولي آدم بيشتر به چشم مياد وقتي اشتباه كشيده مبشه اون مركز محله كه به قرمزي ميزنه خيلي خيلي خوب شده.. اون يكي آدمايي كه جلو نشستن كوچكن

مشاهده پیوست 209228مشاهده پیوست 209229
فونتاش خوب نشده. تند تند نوشتم و خسته ام بودم

واااااي اينا چرا اينجوري شدن!!!! :confused: من براي اين ميگم از رو بكشيد كه پرسپكتيو ها اصلاح بشن. تو خيابان شهري، قسمت راستش براي يك خيابونه قسمت چپش يك خيابون ديگه است!! چزا اختلاف ارتفاع دارن باهم!!! ميگم شما فقط اگه خيابان را از يك سمت بكشي خيلي بهتر ميشه.. :D
تو خيابان محلي اين مشكل نيست ولي همون مشكل اندازه آدم ها همچنان هست... كلا هم جا داره كنتراست كارات بيشتر بشه

urbanism جان به نظرم در موارد اصلي و پايه اي پرسپكتيو مشكل داري و بايد حتما چند تا كتاب آموزش پرسپكتيو ببيني ... وگرنه پرداخت پرسپكيتوت خيلي خوب شده

urbanism.z

عضو جدید
دوستان من چه کتابی بخرم که بتونم تو زمان کم پرسپکتیومو خوب کنم؟؟؟؟ آزاده جون کمکم کن... چه کتابی خوبه؟؟؟

r.a.m.in

عضو جدید
سلام.ممنون آزاده جان.آزاده تو اینکار من نقطه گریز نزاشته بودم یکیم حواسم نبود.اره الان که دقت میکنم میبینم اشتباست.مرسی

mahfa90

عضو جدید
دوستان من چه کتابی بخرم که بتونم تو زمان کم پرسپکتیومو خوب کنم؟؟؟؟ آزاده جون کمکم کن... چه کتابی خوبه؟؟؟
حل مشکل زمان فقط با تمرین کردن بدست میاد..درباره اصولش همه خط ها باید به گریز برن و سر همه آدما البته به جز نشسته ها و بچه ها باید روی خط افق باشه(خطی که نقاط گریز روی اون قرار گرفته).

arc eng

عضو جدید
فونت بزرگ و متوسط خیلی به هم نزدیک شده باید تیترها کوچکتر بشن لطفا بین کارات خط نکش اول کادر بندی با مداد داشته باش و بعدش جوری بنویس که مثلا 1 سانت بین ستونهات فاصله باشه و خود به خود کادره میشه ترجیحا همون افقی کار را ببندی بهتره :)

مرسی ... من نمیدونم بین اف و ام چیه که باهاش بنویسم. نوشته هام با ام بود و عنوان اصلی با ماژیک.

خط بینشون نباشه خیلی خالی میشه آخه:redface:

urbanism.z

عضو جدید
شادی جان بنظر من ایرادت اولا تو سایه دادن به کارت.بعد تو کفسازیت و بعد یه ذره جزییات اضافه کردنه

من اصلا سایه زدن بلد نیستم!!! اصول پرسپکتیو و خوب بلد نیستم. اگه چیزی به نظرت میرسه که کمکم میکنه لطفا بگو ... مرسی

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیزی بگم..
طبق اصول پرسپکتیو که استاد ما یادمون داده بیشترتون مقیاس فیگور ها رو اشتباه میکشین..
میشه بگین ارتفاع سر و جای پاهاشون رو بر چه مبنایی میذارین؟

r.a.m.in

عضو جدید
بر طبق خط افق.سر ادم دقیقا روی خط افق کشیده میشه سوفیاجان.راستی سوفیا میشه نمونه سوالات برام بفرستی؟مرسی

بالا