راضیه جان پرسپکتیو مشکل داره خصوصا وقتی به جلوها میرسه خط درختها از ساختمون به جلو گریزش فرق کرده همینطور آدم ها.. جلو باید بزرگتر از پشت باشه...یک کم باید روش کارکنی
در ضمن از این خط آسمونهای پاپیونی هم نذار خیلی کار رو خوب نمیکنه
منتظر کار بیشترم ؛)
خسته نباشی رامین...این برج هایی که گذاشتی تو پرسپکتیوات مقیاس انسانی نداره..مثل برازیلیا میمونه...سرزندگی رو از بین میبره...البته این نظر منه بزار استاد آزاده نظر بده...
انشالا که بلا دور باشه و زودتر خوب شی دوستم...چرا آسمون رو رنگی می کشی؟!! اونم مشکی کن خب.استفاده از رنگ ممنوعه...به نظرم اون درختا رو باید یک بزرگتر می کشیدی هم مقیاسش درست بشه هم کارت پرکارتر بشه...انگاری میدانت خلوته...درباره اون کفسازی وسط میدان هم بافتش درشته هم وقت گیره سرجلسه و با یه قلم نازکتز بکش.. میدانت محصور نیست به نظرم..از فیگورهای متنوع تری استفاده کن...توضیح هم حتما بنویس..من دست چپمو عمل کردم و ب سختی اینو کشیدم!!!!!خیلی طول کشید...ایرادامو بگین لطفا..راستی بچه ها تو پرسپکتیو میتونیم توضیح بنویسیم؟؟؟
مشاهده پیوست 209372
این نکته که سر همه آدما روی خط افق باشه رو رعایت کردی
خسته نباشی شادی.مقیاس انسانیت درس نیس.با مقیاس نخلا نمیخونه.دقت کن.در کل خوبه
مشاهده پیوست 209450 زمان 1:40
اره تمرینای کلاسمه!!!اینجووری بهمون یاد داد..منم باهاش کلی بحث کردم که یه استاد دیگه بهم گفته مولفه ننویسم...ولی نتونستیم که همدیگرو قانع کنیم..آخرش گفت اینجوری بنویسی من قول میدم بالای هفتاد میگیری ...از این بدتر که اون فارغ التحصیل شهید بهشتی هست و همون تفاوت های که استاد های تهران و شهید بهشتی دارن استاد آزاده و ایشون هم دارن...تازه میگه دور هر پلان و قسمت کادر بکش آستاد آزاده میگه نکش....منم واقعا دچار دوگانگی شدم...باید اینارو انجام میدادم که فردا براش ببرم...واقعا نمیدونم کدوم مسیر رو برم!!!!مهفا جون این تمرینای کلاسته؟؟؟
مگه آزاده جون نگفته بود مولفه ننویسیم!!! چرا سه تا پلان؟؟؟
اره تمرینای کلاسمه!!!اینجووری بهمون یاد داد..منم باهاش کلی بحث کردم که یه استاد دیگه بهم گفته مولفه ننویسم...ولی نتونستیم که همدیگرو قانع کنیم..آخرش گفت اینجوری بنویسی من قول میدم بالای هفتاد میگیری ...از این بدتر که اون فارغ التحصیل شهید بهشتی هست و همون تفاوت های که استاد های تهران و شهید بهشتی دارن استاد آزاده و ایشون هم دارن...تازه میگه دور هر پلان و قسمت کادر بکش آستاد آزاده میگه نکش....منم واقعا دچار دوگانگی شدم...باید اینارو انجام میدادم که فردا براش ببرم...واقعا نمیدونم کدوم مسیر رو برم!!!!![]()
مرسی شادی جون..آفرین دستت طلا...حالا با توجه به این خط اندازه اون درخت جلویی و ادم های نشسته هم باید بزرگتر بشه...سلام دوست عزیز.
من و شما تو پرسپکتیو یکم مشکل داریم که با کمی دقت بیشتر می تونیم رفعش کنیم... سر همه آدمها باید روی یه خط باشه... همین کارتونو من با paint یکم درستش کردم
مشاهده پیوست 209537
خط های قرمز فاصله اشتباه شما از خط افقه. دقت کنید که سر هم روی خط باشه... اینو من تازه یاد گرفتم![]()
شادی جون این کارت خیلی بهتر شده...اما چنتا ایراد کوچک داره...طرف چپ پرسپکتیو پرکار و شلوغه اما خیابون خیلی خلوته اتومبیل بکش توش..بعد من احساس میکنم همه چیز رو یا یه نوع قلم میکشی چون همه چیز هم ارزش شده و یه ضخامت داره..(درخت و کفسازی و فیگور و جداره)...
مشاهده پیوست 209540زمان 1:20 ...
عکس می گیرم میذارم اینجا چرا اینقدر زشت میشه!!!!
میدونی طبق این جزو ای که برای ما گفته اون 5 نظامی که استاد آزاده گفتن رو در قالب سه مولفه دکتر گلکار جای داده.و دو مولفه زیبایی شناختی و معنایی هم یکی کرده اسمش رو گذاشته زیبایی شناختی یا تجربی...طبق همین جزو عناصر لینچی داخل نظام منظر شهری قرار می گیرند که زیر مجموعه مولفه زیبایی شناختی هست قرار گرفته...اصا یه وضعیهخیلیم خوشگله
مهفا مولفه معنایی نمی خواد؟؟ فک کنم نشانه باید جز مولفه معنایی باشه که تو زیبایی شناختی کشیدی
مرسی که ایرادامو گفتی عزیزم![]()
من که موافقم...اوهوووووم.اوکی رامین جان.راستی بچه ها شماها هیچکدوم ازمون نظام نمیدین؟؟یاین به سنجش اعتراض بدیم اسکیسو بعد ماه رمضون بندازن!!٬٬٬٬