تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

سلام ...خسته نباشی دوستم...نکته هایی که به ذهن من میرسه ایناست1.علامت شمال بزار 2.واسه نقشه هات راهنما بزار یا اسم کاربری ها رو مرتب روش مشخص کن تا هم پرکارتر بشه هم خوانا تر...

خسته نباشی صوفیا جون...اولا دستت طلا که اینقد عکساتو با کیفیت میزاری همه چیز خوانا و واضحه:gol: یه نظر من تو پلانی که گذاشتی هم توی آرام سازی هم بستن خیابان های فرعی به نیاز های پیاده خوب پاسخ دادی ولی کاش تو اهدافت هم بهش اشاره می کردی..چون تو خیابون این قضیه مهمه..شیت بندیت خیلی خوبه..همه چیز سرجای خودشه...گرافیکشم عالیه...

مرسی عزیزم.تو چشم انداز نوشتم.اهدافو بر اساس صورت سؤال تنظیم کردم.ولی میشد تو پلان هم به پیاده مداری اشاره کنم.مرسی که راهنمایی میکنید دوستان

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
این کار شناخت و تحلیل میدان تجریش هستش. نظرتونو بگید لدفن. من حالا حالاهاااااااااااا باید بدوم:cry::redface:
مشاهده پیوست 208995

کلمات مهمت رو حتما بلد کن یا زیرش خط بکش.بعضی مصحح ها حوصله ندارن همه جمله رو بخونن میگردن دنبال کلمات کلیدی

urbanism.z

عضو جدید
سلام.
این کار شناخت و تحلیل میدان تجریش هستش. نظرتونو بگید لدفن. من حالا حالاهاااااااااااا باید بدوم:cry::redface:
مشاهده پیوست 208995

سلام... خسته نباشی
نمیشه فقط یه پلان بکشی و همه رو یه پلان نشون بدی!!!!
همه چیزایی که تو پلانای بالای صفحه کشیدی تو پلان پایینی تکرار شده
علامت شمال نداره
در کل آفرین. کارت خوبه

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من که گذاشتم دقیقه نود انتخاب رشته کنم :)
نمی تونم تصمیم قطعی بگیرم :D

تا چهارشنبم بهمون فرصت داد توکلی :D

arc eng

عضو جدید
کلمات مهمت رو حتما بلد کن یا زیرش خط بکش.بعضی مصحح ها حوصله ندارن همه جمله رو بخونن میگردن دنبال کلمات کلیدی

:D این جزو کارای اولمه... سعی کردم تو بعدیا رعایت کنم ولی همش یادم میرفت بلدشون کنم زیرشون خط میکشم. مرسی ;)

arc eng

عضو جدید
سلام... خسته نباشی
نمیشه فقط یه پلان بکشی و همه رو یه پلان نشون بدی!!!!
همه چیزایی که تو پلانای بالای صفحه کشیدی تو پلان پایینی تکرار شده
علامت شمال نداره
در کل آفرین. کارت خوبه

آخه نمیتونستم که همه مدارک رو تو ی پلان نشون بدم. چیزایی که بررسی شده باهم متفاوتن فقط فکر میکنم البته اگه گرافیکش متفاوتتر بود بهتر میبود:cool:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها نمیدونین برا اپلای ترتیب دانشگاها تو رشته ما چی هست؟:D

اگه کسی میدونه حتما بگه فوری و فوتی نیازمندیم

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
صوفیا جان کارت خیلی خوب شده فقط چرا فونت متوسط و سر تیتر نداری تیتر بذاری کارت خوانا تر میشه

مهفا اون شیتی که کشیدی فونت کوچیکش خوب نشده!!!!؟کجی داره ..با خط دور نوشته هات را کادر نکن... کارات بهتر بودا.!!؟؟؟؟

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری

سلام.
مشاهده پیوست 208995

فونت بزرگ و متوسط خیلی به هم نزدیک شده باید تیترها کوچکتر بشن لطفا بین کارات خط نکش اول کادر بندی با مداد داشته باش و بعدش جوری بنویس که مثلا 1 سانت بین ستونهات فاصله باشه و خود به خود کادره میشه ترجیحا همون افقی کار را ببندی بهتره :)

r.a.m.in

عضو جدید
منم همینو میخاستممممممممممممممممممممممم.حوصله راندو با ماژیک ندارم.چشم. از همتون ممنونم بابت راهنماییاتون.آزاده جان.مهفاجان و شادی جان و غیره...;):D

far.t

عضو جدید
بچه ها روزانه شهرستانارو اول بزنم یا شبانه های دانشگاهای تهران؟اخه خابگاه ک مشکل میشه شبانه و اینک هزینه ها زیاد میشه.حالا بازم نظرتون چیه؟شهرستانا بنظرتون ب ترتیب کدوم شهر ها بزنم؟

بالا