تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

urbanism.z

عضو جدید
دوستان کسی می دونه هزینه خوابگاه چقدره؟؟؟
همه دانشگاها وام میدن ؟؟ می دونید چقدر وام میدن واسه هر ترم؟؟؟؟؟
منظورم نوبت دوم دانشگاه سراسریه

urbanism.z

عضو جدید
سلاااام .
مرسی آزاده جون. پرسپکتیوا تو کنکور باید در این حد باشه؟؟!!!! :cry:
شما میدونید کنکور کیه؟؟

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها من تازه میخام شروع کنم تمرین سه رو

شناختو .
موضوعاتو نگامیکنم چیزی به ذهنم نمیرسه برا شناخت نمیتونم از توش بکشم بیرون اطلاعاتو:(

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها موضوعات برای تمرین رو از کجا میتونم تهیه کنم
کسی هست سوالات سوالای گذشته رو داشته باشه؟برای تمرین نه سوالات کنکو ها
ممنون میشم اشتراک کنه

mahfa90

عضو جدید
بچه ها موضوعات برای تمرین رو از کجا میتونم تهیه کنم
کسی هست سوالات سوالای گذشته رو داشته باشه؟برای تمرین نه سوالات کنکو ها
ممنون میشم اشتراک کنه
سلام..ما چنتا از سوال های سال پیش رو داریم..اما مهندس آزاده گفتن که به کسی ندیم....به ایشون پیام خصوصی بدید...شرمنده ببخشید..

mahfa90

عضو جدید
رامین و شادی کارتون خیلی خوبه...آفریننن..
بچه ها یه سوال داشتم...این سوال خیابان در اقلیم سرد و خشک یعنی کدوم شهر؟پارسال استاد کلاس اسکیس ما میگفت سرد و خشک یعنی مشهد..یه گروهی دیگه از علما میگن تهران ..گروه علمای صدیقیون تو کتاب آموزش اسکیس انگار همدان رو گرفته آخه یه کروکی کلی از میدان امام همدان گذاشته...درصورتی که جهت باد غالب تو این سه شهر متفاوته...همدان جنوب غرب(یک باد مزخرفیه بهش میگن باد قبله).تهران غرب.مشهد جنوب شرق...حالا کدومش درسته؟

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
مشاهده پیوست 208932طرحش از خودم بوده. من کتاب دکتر پاکزاد ندارم فعلا

رامین جان پرسپکتیو خوب شده.. ولی پرسپکتیوها رو قرار شده تغییر بدید... ایرانیزه بکنید... مثلا بنویسی بستنی فروشی، کتاب فروشی... یک نوع هویت به این پرسپکتیو بده.. اتفاقا پرسپکتیو خوبی را انتخاب کردی این زاویه هم میشه میدان محلی، هم میشه میدان شهری... بستگی داره چه جوری تغییرش بدی

urbanism.z کارات عالی شده... خیلی خوب رسیدی به بقیه :smile:

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
رامین و شادی کارتون خیلی خوبه...آفریننن..
بچه ها یه سوال داشتم...این سوال خیابان در اقلیم سرد و خشک یعنی کدوم شهر؟پارسال استاد کلاس اسکیس ما میگفت سرد و خشک یعنی مشهد..یه گروهی دیگه از علما میگن تهران ..گروه علمای صدیقیون تو کتاب آموزش اسکیس انگار همدان رو گرفته آخه یه کروکی کلی از میدان امام همدان گذاشته...درصورتی که جهت باد غالب تو این سه شهر متفاوته...همدان جنوب غرب(یک باد مزخرفیه بهش میگن باد قبله).تهران غرب.مشهد جنوب شرق...حالا کدومش درسته؟

هیچ فرقی نمیکنه، یه عده هم میگفتن سمنان بوده :)

اگه مشکل فقط باده.. اصلا فرقی نمیکنه..در این حد دقیق نیستن که!

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام..ما چنتا از سوال های سال پیش رو داریم..اما مهندس آزاده گفتن که به کسی ندیم....به ایشون پیام خصوصی بدید...شرمنده ببخشید..

در هر صورت اگر هر یک از دوستان بتونن چند نمونه سوال به من برسونن ممنون میشم، برای همکار خودتون می خوام که به کمک احتیاج دارن
گل

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

اینم یه شیت طراحی دیگه.اگه اشکالی دارن بگین پلیز
در ضمن من تمام نمونه سؤالای سالای پیشو دارم هرکی میخواد پ.خ بده براش بفرستم البته با اجازه آزاده جان

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

صوفیا آفرین عالی.
علامت شمال نداره. من گیرم رو علامت شماله :biggrin:
زمانتم لطف کن بگو عزیزم

من رو همون ۲ ساعت گیر کردم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

mahfa90

عضو جدید
سلام.
این کار شناخت و تحلیل میدان تجریش هستش. نظرتونو بگید لدفن. من حالا حالاهاااااااااااا باید بدوم:cry::redface:
مشاهده پیوست 208995
سلام ...خسته نباشی دوستم...نکته هایی که به ذهن من میرسه ایناست1.علامت شمال بزار 2.واسه نقشه هات راهنما بزار یا اسم کاربری ها رو مرتب روش مشخص کن تا هم پرکارتر بشه هم خوانا تر...

اینم یه شیت طراحی دیگه.اگه اشکالی دارن بگین پلیز
در ضمن من تمام نمونه سؤالای سالای پیشو دارم هرکی میخواد پ.خ بده براش بفرستم البته با اجازه آزاده جان
خسته نباشی صوفیا جون...اولا دستت طلا که اینقد عکساتو با کیفیت میزاری همه چیز خوانا و واضحه:gol: یه نظر من تو پلانی که گذاشتی هم توی آرام سازی هم بستن خیابان های فرعی به نیاز های پیاده خوب پاسخ دادی ولی کاش تو اهدافت هم بهش اشاره می کردی..چون تو خیابون این قضیه مهمه..شیت بندیت خیلی خوبه..همه چیز سرجای خودشه...گرافیکشم عالیه...

بالا