تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

razi azad

عضو جدید
دوستان کسی اطلاع داره اسکیس کی هست؟من دیگه میخوام اسکیسو بیخیال بشم..:cry:با این رتبه ای که من اوردم(670) سخته قبول شدنم...حیف اونهمه زحمتی که کشیدم واسه کنکور:w09::cry:حداقل امتحان نظام مهندسی رو بچسبم شاید تو اون فرجی ش:(د:w10:.امتحانش ۲۱ خرداده.اامیدوارم شما نتیجه زحماتتونو ببینین:crying2:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

اینم گند من.مال دو هفته پیشه :D

آخرین ویرایش:

arc eng

عضو جدید

اینم گند من.مال دو هفته پیشه :D

همیشه ب کاری که میکنی احترام بذار ... این ی خواهش دوستانه بود:smile:

این شیت ۲ ساعت طول کشید اما اصلا راضی نیستم :(

سوفیا عزیزم کارت خوبه که فقط انگار مشکل زمان داری ... منم همین جوریم :cry: ولی مهم اینه که کروکی هات خاص خودته...تکه... این خیلی عالیه ب نظرم;)

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

صوفیای عزیز کارات عالین... اعتماد به نفس داشته باش
اون شیتی که تو 2 ساعت کشیدی به نظرم زمانش خوبه. چون خیلی پر کاره و شیت پره. کمتر از 2 ساعت اصلا نمی شه همچین شیتی رو کشید...

مرسی دوستم :)
اگه اشکالی هم به نظرتون میرسه بگین حتما

urbanism.z

عضو جدید
خسته نباشی
زمانت که خیلی خوبه
پلانت علامت شمال نداره. تو کارای شهرسازی به این چیزا خیلی گیر می دن.
واسه آلترناتیوا می تونستی پلان بکشی.
شیت یکم شلوغ شده البته به نظر من. وقتی خواستم شیت و بخونم نمی دونستم از کجا شروع کنم.
در کل عالیه .... آفرین

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوستان..خسته نباشید همگی...خیلی خوبه که تاپیک دوباره فعال شده..صوفیا چرا اصرار داری که کارات خوب نیستن؟نظرت استادت چیه؟نسبت به چی می سنجی؟

شیت های طراحی رو هنوز ندیده ولی شناخت و تحلیل رو گفت خوبه
خودمم نمیگم بده ولی فکر میکنم واسه درصد بالای ۷۰ باید خیلی بهتر از این باشه

urbanism.z

عضو جدید
صوفیا جان برای این کارت که 2 ساعت وقت گذاشتی میتونی مقطع هم بکشی. شیت بندیت خوبه. زمانت هم خیلی عالی. ولی مطالبی که تو قسمت شناخت و تحلیل نوشتی به نظر من کمه و می تونست بیشتر باشه. فضای شناخت و تحلیل و بیشتر با نوشته پر کن. در کل عالیه . موفق باشی

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز

صوفیا جان برای این کارت که 2 ساعت وقت گذاشتی میتونی مقطع هم بکشی. شیت بندیت خوبه. زمانت هم خیلی عالی. ولی مطالبی که تو قسمت شناخت و تحلیل نوشتی به نظر من کمه و می تونست بیشتر باشه. فضای شناخت و تحلیل و بیشتر با نوشته پر کن. در کل عالیه . موفق باشی

مرسی عزیزم از راهنماییت.حالا صورت سؤالو میذارم تو قسمت شناخت واقعا مطلب دیگه ای به نظرم نرسید

بالا