تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

شادی همافر

عضو جدید
مشاهده پیوست 203192اسکیس کتابخانه زمان 53 دیقه.ایده 5دقیقه.ترسیم با اتود35دقیقه.
دوست عزیز کاراتون خیلی خوبه. ولی فکر می کنم اینا بیشتر معماری تا شهرسازی. چون نزدیک کنکور وقتتونو بذارید واسه اسکیسای طراحی شهری. موفق باشی

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
من بالاخره از غیبت کبری برگشتم :surprised: :redface:

جلسه سوم را برای اونایی که میدونستم کار کردن فرستادم.. مرضیه جان من نمیدونم چرا تو ایمیلم ایمیل شما را ندارم.. میشه ایمیلتو برام پیغام خصوصی بدی؟
هر کسی هم که جا مونده بگه لطفا...
در ضمن اینکه تمرینای جلسه چهارم را هم نوشتم.. دیگه دفعه بعدی تاخیری نداریم.. پس عجله کنید :D

r.a.m.in

عضو جدید
شادی جان من خودم موضوعات معماری انتخاب کرم بنا به چن دلیل.مفاهیم از نظر وسعت حجمی در معماری کمتر درگیرن.حالت از جزببات به کلیات وارد شدنه.بعدیشم انتقال ایده های معماری به طراحی شهریه

r.a.m.in

عضو جدید
سلااااااااام.خوبید دوستان؟تمریناتو یه نصفو نیمه دیدم.من از فردا روشون کار میکنم امشب حوصله یوخدی.اگه متوجه نشدید از اسکیس فردا راجبش بحث کنیم.

mahfa90

عضو جدید
آزاده جان اگه فرصت کردی لطف کن کارهایی رو که تو این مدت گذاشتیم رو تاپیک کرکسیون کن.من به شخصه منتظر نظراتت هستم.:gol:tnx a lot:gol:

mahfa90

عضو جدید
سلام دوستان و آزاده جان.خسته نباشید..تمرین های شناخت رو باید اینجا بذاریم یا وقتی کامل شد برای استاد ایمیل کنیم؟

r.a.m.in

عضو جدید
ایجا چقد سوت و کورهههههههههههههههههههه.صدای آدم پخش میشه.آزاده بدجور همه رو سایلنت کرددددددددددد.

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کاراتون واقعآ خوب بودن...دیدم شما اینجایین گفتم یه سوالی کرده باشم چون ضروریه........ما قراره فرهنگسرا طراحی کنیم که موقعیت زمینمون یه طرفش توپوگرافیه.......و استادمون گفته باید از اونجا هم استفاده کنین.....به نظر شما اونجا چی رو تعبیه و طراحی کنیم بهتره؟؟؟

شادی همافر

عضو جدید
سلام کاراتون واقعآ خوب بودن...دیدم شما اینجایین گفتم یه سوالی کرده باشم چون ضروریه........ما قراره فرهنگسرا طراحی کنیم که موقعیت زمینمون یه طرفش توپوگرافیه.......و استادمون گفته باید از اونجا هم استفاده کنین.....به نظر شما اونجا چی رو تعبیه و طراحی کنیم بهتره؟؟؟
سلام. مرسی ممنون
بستگی داره. می تونید پله طراحی کنید. اگه شیبش زیاد باشه پله خوبه و میتونه به یه رستوران یا کافی شاپ منتهی بشه.
اگه شیب طوری باشه که نشه این کارو کرد می تونید از نمونه دروازه قران شیراز استفاده کنید که اطرافشو طراحی کردن...

r.a.m.in

عضو جدید
سلام.ببینید شیب وقتی از طرف اساتید بیان میشه یعنی آزادی عمل در طراحی خوب و با کیفیت.چنتا کاراکتر هستن.اولیش از شیب میتونی برای ایجاد تنوع در رفت و آمد استفاده کنی.مثلا شیب بصورت پله پله بقول (شادی جان)افراد هدایت بکنه به جاهای مختلف.مثلا بردن به سمت یک المان یا مجسمه ی هنری.تو کارای استاد کامران دیبا در موزه ی معاصر انواع مجسمه ها از هنرمندان بزرگ گذاشته شده.دوم میتونی از آبنما در وست شیب استفاده کنی حتی میتونی هنرهای مردمیم در کارت جا بدی.چیزیکه تو کشورای اروپایی باب شده.سوم میتونی ساختمانتو در جهت شیب هدایت کنی.کارای زاها حدید اگه دقت کنی از شیب زیاد استفاده کرده.مثلا تو کار موزه ی حیدر علی اف آذربایجان.ساختمانت با شیب شرو بشه و انتهایی با هدف داشته باشه.انتهاش مثلا رهایی باشه.چون موزه مجموعه ای از هنرها همراه با فلسفه ی عمیقیه که درکش سخته.پس میتونی آخر کارت رهایی باشه.(فکرآزاد.حس پرواز و فرودو...)خیلی کارا میشه با شیب انجام داد.یاده پسر شمالیه افتادم.شیییییییییییب؟باممممممممم؟:biggrin:در کل کمک در حد طراحیم خاستید ما در خدمتیم.ما بچه های گل معماری:gol:

r.a.m.in

عضو جدید
شادی جان کارات فوق العاده زیاااااااااااد پیشرفت کردن.واقعا کارات عالین.گرافیک 20.فیگور20 درختات20 فونتات20.خیلی خوب داری پیش میری امیدوارو همینطور پیش بری.تنها ایرادتم خوده ایراده اگه ایراد نداره چرا زدی ایراد؟ایرادت همون ایراده.:confused:ایراد.ایراده پس ایرادو ما ایراد میگیرم چون ایرادددددددددددد.ای خدااااااااااا قاتی کردم:wallbash::w22:شوخی کردم کارت خوبه.فقط ایراد

bereliyant

عضو جدید
سلام دوستان چه تاپیک عالی هستش -من هم میخوام شرکت کنم کمکم کنید چطوریه؟:cry:

شادی همافر

عضو جدید
شادی جان کارات فوق العاده زیاااااااااااد پیشرفت کردن.واقعا کارات عالین.گرافیک 20.فیگور20 درختات20 فونتات20.خیلی خوب داری پیش میری امیدوارو همینطور پیش بری.تنها ایرادتم خوده ایراده اگه ایراد نداره چرا زدی ایراد؟ایرادت همون ایراده.:confused:ایراد.ایراده پس ایرادو ما ایراد میگیرم چون ایرادددددددددددد.ای خدااااااااااا قاتی کردم:wallbash::w22:شوخی کردم کارت خوبه.فقط ایراد
ممنون دوست عزیز
واسه تمرین دو روحیه گرفتم:w27:

Arch-Azadeh

سلام دوستان و آزاده جان.خسته نباشید..تمرین های شناخت رو باید اینجا بذاریم یا وقتی کامل شد برای استاد ایمیل کنیم؟
سلام
مهفا جان همينجا بذار لطفا كه همه كار ها را ببينند :)

.آزاده بدجور همه رو سایلنت کرددددددددددد.
من چه جوري سايلنت كردم ؟:surprised::D

شادی همافر

عضو جدید
سلام
آزاده جون میشه لطفا در مورد کار من نظرتونو بگید. من همه کارامو فردا براتون میل می کنم.

Arch-Azadeh

سلام
از اونجايي كه كركسيون نشده شروع مي كنم :smile:

اينم كاراي منه...اساتيد ارجمند منتظر راهنمايياتونم
مشاهده پیوست 201106مشاهده پیوست 201107
راضيه جان كارهاتو ديدم، خوبه ولي همش خيلي بي دقت و بي حوصله كشيده شده
يا خيلي تند تند كشيدي. كاش يك كم با دقت بيشتري ميكشيدي و زمان روش ميذاشتي. ميدونم زمانت خيلي محدوده ولي خب بايد يه جوري زمان بذاري كه تعداد را فداي كيفيتت نكني.
خط ريز هم بايد تمرين كني. خط درشتت خوبه
ايشالا با زمان بيشتر كجي ها هم درست ميشه ;)

سلام دوستان سال نویی همگی مبارک
اینم تمرین های من
مشاهده پیوست 201337 مشاهده پیوست 201338

مرضيه جان تمرينها خيلي خوبه شما بر عكس راضيه جان كار كردي كه تو هر صفحه كلي كروكي جا دادي :D اشكالي نداره ولي اينا از هم فاصله داشته باشه هم خوبه :smile: .. خط ريز حتما حتما تمرين كن

سلام.
بجه ها عیدتون مبارک.سالی پر از شادی و موفقیت براتون آرزومندممشاهده پیوست 201390

رامين جان نوشته داري خيلي خوب شده ولي تو هم تو هم ننويس. اصلا نبايد نوشته و تصوير تو هم برن. از خوانايي شيت كم ميكنه

مشاهده پیوست 201433مشاهده پیوست 201467

اینم فونت متوسط ..اگه بده ببخشید دیگه کلی تمرین کردم

فونت بی بردیا هستش .. جونم درومد این شیتو نوشتم :) هنوز یکی دیگم باید بنویسم ..از دیروز دارم تمرین می کنم رو این فونت

البته من قبلش مدادی خطوط کمکی نوشته رو سریع میکشم بعد با ماژیک ام مینویسم

شادي جان فونت هاخيلي خيلي خوب شده..:gol:

سلام .
مهفا بیا برات انگیزه آوردمممم :D

مشاهده پیوست 202224

خيلي عاليه :gol:كنتراست عالي، ولي همونظور كه بچه ها گفتن مقياس صندلي و ميز اشتباه.. اشيا هر چي مياد جلو بزرگتر ميشه... نميدونم چه جوري ميشه اينو درس داد اينترنتي ولي اگه كلا تو مقياس مشكل داري جلوي كادر چيزي نكش كه معلوم بشه.. همون عقب ها بكش :D

سلام
میشه در مورد روند کلاس واینکه قراره دیگه چه موضوعاتی گفته بشه صحبت کنین...مثلا مباحث اقلیم ، روند طراحی انتخاب فرایندطراحی،ترسیم نما،پرسپکتیو و... و از همه شیت بندی وحل نمونه اسکیس آیا اینها هم کارمیشن یا صرفا تمرینات برای تقویت دسته ؟

شادي جان در مورد همه چيز صحبت ميشه..اقليم و ... هم به موقعش :smile:

Arch-Azadeh

راضيه جان اين مولفه عملكردي اشكال داره.. يعني اينا اون مولفه نيستند. حالا تمريناي اين جلسه را ببين متوجه ميشي

من در حال تمرین درختم

فعلا این یه شیتو داشته باشین شیت دوم هنوز نصفست :)

شادي جان گرافيك كارت خيلي خوبه.. ادامه بده :smile:

بچه ها من تو رعایت تناسبات میلنگم... کلیاتشو میدونم ولی نمیتونم ترسیم کنم. اینکه هر فیگور یا هر موضوعی رو چطور سرجاش بنشونم سخته برام و نمیدونم چطوری انجام بدم!:cry::wallbash:
اين كتابهايي كه پرسپكتيو ياد ميدن را نگاه كن... شما بايد يك جاي پرسپكتيو يك صفحه در نظر بگيري و آن را بگيري مبدا با اندازه هاي واقعي و همه موارد ديگر را نسبت به اون بسنجي... يك كار ميكشم تو تمرين هاي بعدي ايشالا بهت كمك ميكنه

شادي جان.. اينا تمرينهاي پرسپكتيو خوبه، خصوصا ميدانت خيلي خوب شده. ولي خب بايد هدف دار باشه در راستاي طراحي شهري

مشاهده پیوست 202486بچه ها این اسکیس کوچه فعال و سرزنده هست که بازم روش کار کردم و نوشته بهش اضافه کردم...چقدر کار پخته میشه با نوشته

مهفا جان اينكه نوشته دار شد خيلي خيلي خوب شده..خصوصا اون عباس آقا :D، فقط سر فلش نوشته ها را كوچك كن... نميخوايم تاكيد رو فلش باشه.. نوشته ها هم بهتره با گرافيك كار قاطي نشه.. فضاي شهريت هم خيلي سر زنده است... به قول بچه ها آورين :D

مشاهده پیوست 202619گفتم تا آزاده تمریناتو میفرسته موضوع آزاد کار کنم.به شماهاهم توصیه میکنم که کار کنید.یا بچه هاییکه تموم کردن تمریناتو و براشون تمرین نیومده دوس داسته باشن تا آزاده میاد موضوع بدیم و روش کار کنیم

رامين جان، شيت بندي خيلي بهتر شده منظورم شبيه تر شده به طراحي شهري.. ولي مشكل اينه كه نوشته شيت كمه و گرافيك كار زياده... هميشه يادت باشه كه كروكي، نوشته و نقشه بايد توي شيت با هم تعادل داشته باشن.
مقطع خيلي خوبه خط زير مقطع پر رنگ تر بشه كه انتهاي شيت سنگين بشه .اين شيتي كه كشيدي شناخت، تحليل، هدفگزاري قاطي شده.. از اين به بعد كه اينا را ياد ميگيري.. تفكيك كن از هم :smile:

مشاهده پیوست 202640
بچه ها اینارو تند تند نوشتم. لطفا نظراتونو بگید. مرسی
شايد جان فونت ها همه خيلي خوبه.. دور گيري فونت بزرگت خوب نيست به نظرم دورگيري نكني خيلي بهتره... سايه بزن ببين چه جوري ميشه

سلام.به پیشنهاد رامین منم اسکیس لبه آب رو زدم زمانش حدود 4 ساعت..نظر بدید لطفا...
مشاهده پیوست 202651مشاهده پیوست 202653

مهفا جان گرافيك كارهات واقعا خيلي خوب شده، شيت اول اشكالات محتوايي داره ايشالا اين جلسه و جلسه تحليل را تموم كنيم اين اشكالات رفع ميشه
شيت طراحي هم خيلي خوب شده.. خصوصا مقطع كه از مقاطع پلان گرافيك به زيبايي استفاده كردي عاليه ;)

بالا