arc eng
عضو جدید
مشاهده پیوست 203190اسکیس کتابخانه زمان 53 دیقه.ایده 5دقیقه.ترسیم با اتود35دقیقه.
خسته نباشی رامین جان... چرا اینقدر سایز عکسو کوچیک کردی؟ هیچی معلوم نیس.بعدشم اینکه ی کم فکر میکنم سوژه ت معماریه...

مشاهده پیوست 203190اسکیس کتابخانه زمان 53 دیقه.ایده 5دقیقه.ترسیم با اتود35دقیقه.
دوست عزیز کاراتون خیلی خوبه. ولی فکر می کنم اینا بیشتر معماری تا شهرسازی. چون نزدیک کنکور وقتتونو بذارید واسه اسکیسای طراحی شهری. موفق باشیمشاهده پیوست 203192اسکیس کتابخانه زمان 53 دیقه.ایده 5دقیقه.ترسیم با اتود35دقیقه.
سلام. مرسی ممنونسلام کاراتون واقعآ خوب بودن...دیدم شما اینجایین گفتم یه سوالی کرده باشم چون ضروریه........ما قراره فرهنگسرا طراحی کنیم که موقعیت زمینمون یه طرفش توپوگرافیه.......و استادمون گفته باید از اونجا هم استفاده کنین.....به نظر شما اونجا چی رو تعبیه و طراحی کنیم بهتره؟؟؟
ممنون دوست عزیزشادی جان کارات فوق العاده زیاااااااااااد پیشرفت کردن.واقعا کارات عالین.گرافیک 20.فیگور20 درختات20 فونتات20.خیلی خوب داری پیش میری امیدوارو همینطور پیش بری.تنها ایرادتم خوده ایراده اگه ایراد نداره چرا زدی ایراد؟ایرادت همون ایراده.ایراد.ایراده پس ایرادو ما ایراد میگیرم چون ایرادددددددددددد.ای خدااااااااااا قاتی کردم
شوخی کردم کارت خوبه.فقط ایراد
سلام دوست عزیزسلام دوستان چه تاپیک عالی هستش -من هم میخوام شرکت کنم کمکم کنید چطوریه؟![]()
سلامسلام دوستان و آزاده جان.خسته نباشید..تمرین های شناخت رو باید اینجا بذاریم یا وقتی کامل شد برای استاد ایمیل کنیم؟
من چه جوري سايلنت كردم ؟.آزاده بدجور همه رو سایلنت کرددددددددددد.
راضيه جان كارهاتو ديدم، خوبه ولي همش خيلي بي دقت و بي حوصله كشيده شده
سلام.
بجه ها عیدتون مبارک.سالی پر از شادی و موفقیت براتون آرزومندممشاهده پیوست 201390
مشاهده پیوست 201433مشاهده پیوست 201467
اینم فونت متوسط ..اگه بده ببخشید دیگه کلی تمرین کردم
فونت بی بردیا هستش .. جونم درومد این شیتو نوشتمهنوز یکی دیگم باید بنویسم ..از دیروز دارم تمرین می کنم رو این فونت
البته من قبلش مدادی خطوط کمکی نوشته رو سریع میکشم بعد با ماژیک ام مینویسم
سلام
میشه در مورد روند کلاس واینکه قراره دیگه چه موضوعاتی گفته بشه صحبت کنین...مثلا مباحث اقلیم ، روند طراحی انتخاب فرایندطراحی،ترسیم نما،پرسپکتیو و... و از همه شیت بندی وحل نمونه اسکیس آیا اینها هم کارمیشن یا صرفا تمرینات برای تقویت دسته ؟
من در حال تمرین درختم
فعلا این یه شیتو داشته باشین شیت دوم هنوز نصفست![]()
اين كتابهايي كه پرسپكتيو ياد ميدن را نگاه كن... شما بايد يك جاي پرسپكتيو يك صفحه در نظر بگيري و آن را بگيري مبدا با اندازه هاي واقعي و همه موارد ديگر را نسبت به اون بسنجي... يك كار ميكشم تو تمرين هاي بعدي ايشالا بهت كمك ميكنهبچه ها من تو رعایت تناسبات میلنگم... کلیاتشو میدونم ولی نمیتونم ترسیم کنم. اینکه هر فیگور یا هر موضوعی رو چطور سرجاش بنشونم سخته برام و نمیدونم چطوری انجام بدم!![]()
مشاهده پیوست 202486بچه ها این اسکیس کوچه فعال و سرزنده هست که بازم روش کار کردم و نوشته بهش اضافه کردم...چقدر کار پخته میشه با نوشته
مشاهده پیوست 202619گفتم تا آزاده تمریناتو میفرسته موضوع آزاد کار کنم.به شماهاهم توصیه میکنم که کار کنید.یا بچه هاییکه تموم کردن تمریناتو و براشون تمرین نیومده دوس داسته باشن تا آزاده میاد موضوع بدیم و روش کار کنیم
شايد جان فونت ها همه خيلي خوبه.. دور گيري فونت بزرگت خوب نيست به نظرم دورگيري نكني خيلي بهتره... سايه بزن ببين چه جوري ميشهمشاهده پیوست 202640
بچه ها اینارو تند تند نوشتم. لطفا نظراتونو بگید. مرسی
سلام.به پیشنهاد رامین منم اسکیس لبه آب رو زدم زمانش حدود 4 ساعت..نظر بدید لطفا...
مشاهده پیوست 202651مشاهده پیوست 202653