تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

mahfa90

عضو جدید
بچه ها من تو رعایت تناسبات میلنگم... کلیاتشو میدونم ولی نمیتونم ترسیم کنم. اینکه هر فیگور یا هر موضوعی رو چطور سرجاش بنشونم سخته برام و نمیدونم چطوری انجام بدم!:cry::wallbash:
واسه فیگور تو پرسپکتیو مبنای قد آدما رو خط افق بگیر و دوری و نزدیکی رو با ارتفاعشون تنظیم کن مثل این عکسIMG_7626.jpg
.ولی تو نما یا مقطع با اشل های دیگه بسنج مثلا درخت یا ارتفاع دیوار مورد نظر که ممکنه 1 یا دو طبقه باشه.برای مثال ممکنه یک دیوار خونه تو کوچه رو داشته باشی که ارتفاعش 3/5 باشه و قد انسان 1/7 باشه که میشه نصف دیوار و ارتفاع یک صندلی مثلا 0/8 متر هست که میشه تقریبا نصف قد انسان ...

dina arian

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .خوش اومدی. به آزاده خانم ایمیل بزن. اول تاپیک همه چی واضح نوشته شده!

من پیام خصوصی دادم بهشون....
ولی اگه خودتون تمرینات و دارید که بهم بدید تا عقب نمونم خیلی خوبه...
آره همه پست ها رو خوندم...
مفید بود...
منم کارامو میزارم حتما....
ممنونم...
موفق باشید همگی...
زیر سایه حق...:gol:

mahfa90

عضو جدید
سلام شادی جون.خسته نباشی:gol:.کلیت پرسپکتیو هات خوبه و اما ایرادات1-تو اسکیس طراحی شهری نباید از رنگ استفاده کنی شیت فقط سیاه و سفید هستش.2-به کارات جزئیات اضافه کن هدف طراحی شهری افزایش کیفیت فضاست که با اضافه کردن درخت و فیگور و دیگر عناصر حس سرزندگی و روح به طرح اضافه میشه.کف سازی هم حتما بکش برای اون ساختمان های انتهای تصویرت پنجره بکش و اینجور چیزا...

arc eng

عضو جدید
مشاهده پیوست 202486بچه ها این اسکیس کوچه فعال و سرزنده هست که بازم روش کار کردم و نوشته بهش اضافه کردم...چقدر کار پخته میشه با نوشته

آفرین مهفا تو مایه افتخار گروهی;)

فقط از همون خطوط پررنگ تو لبه ها هم استفاده کنی خوب میشه. :)

شادی همافر

عضو جدید
سلام شادی جون.خسته نباشی:gol:.کلیت پرسپکتیو هات خوبه و اما ایرادات1-تو اسکیس طراحی شهری نباید از رنگ استفاده کنی شیت فقط سیاه و سفید هستش.2-به کارات جزئیات اضافه کن هدف طراحی شهری افزایش کیفیت فضاست که با اضافه کردن درخت و فیگور و دیگر عناصر حس سرزندگی و روح به طرح اضافه میشه.کف سازی هم حتما بکش برای اون ساختمان های انتهای تصویرت پنجره بکش و اینجور چیزا...
باشه عزیزم
ممنون که ایرادامو گفتی عزیزم

r.a.m.in

عضو جدید
مهفاجان سلام.کارت خوبه و خسته هم نباشی.بنظر من تناسبات چن تا از ادمات درس نیست.بعدشم کفسازیت که سادست.موفق باشی
ببخشید من توضیحاتو ندیده بودم.

آخرین ویرایش:

mahfa90

عضو جدید
مهفاجان سلام.کارت خوبه و خسته هم نباشی.بنظر من تناسبات چن تا از ادمات درس نیست.بعدشم کفسازیت که سادست.یکیم زیر نویسی از اسکیسات توش نیست.موفق باشی
مرسی دوست عزیز..تناسبات کدوم آدما درست نیست؟اگه منظورت اون دوتا عقبیه اونا بچه هستن که دارن بازی می کنن..درباره کف سازی یعنی کفسازی کوچه باید طرح خاصی باشه؟اگه داری چنتا بزار.منظورت از این جمله آخری رو نفهمیدم!!!

r.a.m.in

عضو جدید
طراحی کنار رودخانه

طراحی کنار رودخانه

DSC_0001.jpgگفتم تا آزاده تمریناتو میفرسته موضوع آزاد کار کنم.به شماهاهم توصیه میکنم که کار کنید.یا بچه هاییکه تموم کردن تمریناتو و براشون تمرین نیومده دوس داسته باشن تا آزاده میاد موضوع بدیم و روش کار کنیم

razi azad

عضو جدید
مشاهده پیوست 202619گفتم تا آزاده تمریناتو میفرسته موضوع آزاد کار کنم.به شماهاهم توصیه میکنم که کار کنید.یا بچه هاییکه تموم کردن تمریناتو و براشون تمرین نیومده دوس داسته باشن تا آزاده میاد موضوع بدیم و روش کار کنیم

اقا رامين شما كه رشتت معماريه جطور انقد خوب اسكيس طراحي شهري ميزني؟؟؟

r.a.m.in

عضو جدید
سلام.والا با تمرین زیاد و نگا کردن به تصاویر طراحی شهری با ادغام ایده های معماری.کجاش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

mahfa90

عضو جدید
سلام.به پیشنهاد رامین منم اسکیس لبه آب رو زدم زمانش حدود 4 ساعت..نظر بدید لطفا...
IMG_7628.jpgIMG_7629.jpg

r.a.m.in

عضو جدید
مهفا کارت خوبه فقط من چنتا ایراد بگیرم.ببخشیدا
گرافیک کارت سادست.من بیشتر با مقطعی که زدی یه جورایی حال میکنم:Dدرکل کارت خوبه.موفق باشی

r.a.m.in

عضو جدید
موضوع اسکیس

موضوع اسکیس

دوستان خیلی کم کاریدااااا.من میگم بیاید موضوع آزاد کار کنیم فقط مهفا ج میده.بابا فعال باشید.برید پیج معماریا ببینید چیکارا میکنن.
بچه ها موضوع استراحتگاه خوبه بنظرم.اگه موافقید روش کار کنیم؟

mahfa90

عضو جدید
دوستان خیلی کم کاریدااااا.من میگم بیاید موضوع آزاد کار کنیم فقط مهفا ج میده.بابا فعال باشید.برید پیج معماریا ببینید چیکارا میکنن.
بچه ها موضوع استراحتگاه خوبه بنظرم.اگه موافقید روش کار کنیم؟
رامین به نظرم واسه موضوعی کار کردن زوده...من اصلا تحلیل بلد نیستم یعنی نمیدونم از چه نظر باید تحلیل کنم و کلا ذهنمون خالیه و نظام ها رو نمیدونم فرآیند طراحی شهری که تو خیلی از شیتا می بینم رو نمیتونم رو کارم پیاده کنم..یه تمرین سبکتر بگو تا آزاده جون بیاد...

r.a.m.in

عضو جدید
ما قرار نیس کلی کار کنیم.تقسیم بندی میکنیم.مثلا همین استراحتگاه.موقعیت جغرافیایی براش درنظر میگیریم و به تحلیلش میپردازیم و بعد باهمدیگه تحلیلارو مورد بحث قرار میدیم.بعد مراحل بعدیشو طی میکنیم

آخرین ویرایش:

mahfa90

عضو جدید
من برم تو افق محو شممممم :razz:
چراااا؟؟؟جون من تو دیگه جایی نرو...

ما قرار نیس کلی کار کنیم.تقسیم بندی میکنیم.مثلا همین استراحتگاه.موقعیت جغرافیایی براش درنظر میگیریم و به تحلیلش میپردازیم و بعد باهمدیگه تحلیلارو مورد بحث قرار میدیم.بعد مراحل بعدیشو طی میکنیم
فقط تحلیل کار کنیم خیلی خوبه البته من قول نمیدم که حتما کار کنم بزار یکم رو فکرم مسلط بشم آرامش ندارم.بعدش آخه کیه که تحلیل کنه ما واسه خودمون می بریم و میدوزیم:cool: بعضی از دوستان هم تایید می کنن.:smile:راستی یه موضوع طراحی شهری بگو استراحتگاه معماریه.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها من نسبت به غیبت طولانی آزاده استرس شدید گرفتم.:(یعنی چی شده؟؟؟؟:cry:از ظهر تاحالا نمیتونم کار کنم دلشوره گرفتم.مدیر تالارمون هدیه جان هم نیستش.اون میتونه ازش خبری بده...تمرین اسکیس رو بی خیال... آزاده کجاااااااست؟؟؟ خدایا همه چیزو ختم به خیر کن...

من تو نت ک سرچ می کردم ی تبلیغ دیدم از دوره های اسکیس آزاده خانوم ک شماره موبایلم داشت اگه خیلی نگرانید شماره رو بدم :)

mahfa90

عضو جدید
من تو نت ک سرچ می کردم ی تبلیغ دیدم از دوره های اسکیس آزاده خانوم ک شماره موبایلم داشت اگه خیلی نگرانید شماره رو بدم :)
شماره رو قبلا پیدا کرده بودم.تصمیم گرفتم تا فردا اگه خبری نشد زنگ بزنم البته اگه جواب بده چون اون آگهی ها مال دو سه سال قبله...

r.a.m.in

عضو جدید
کی میگه معماریه؟بستگی به نوع فکر تو داره که توکودوم سمت میخای روش کار کنی.مهفا تحلیل کلیه.مثلا موقعیت جغرافیایی و موقعیت مکانیشو تحلیل کنیم همراه با کاراکترهای ضعف و قوتش.باشه.حالا شما اگه موضوعه دیگه ای دارید بیان کنید.من از امشب شرو میکنم به تحلیل.

آخرین ویرایش:

mahfa90

عضو جدید
کی میگه معماریه؟بستگی به نوع فکر تو داره که توکودوم سمت میخای روش کار کنی.مهفا تحلیل کلیه.مثلا موقعیت جغرافیایی و موقعیت مکانیشو تحلیل کنیم همراه با کاراکترهای ضعف و قوتش.باشه.حالا شما اگه موضوعه دیگه ای دارید بیان کنید.من از امشب شرو میکنم به تحلیل.
این سوال کنکور سال 90 هستسوال سال 90.jpg.بیا اینو کار کنیم موافقی؟

بالا