بچه ها این سوال چقدر سختههههاین سوال کنکور سال 90 هستمشاهده پیوست 202715.بیا اینو کار کنیم موافقی؟
دوستان خیلی کم کاریدااااا.من میگم بیاید موضوع آزاد کار کنیم فقط مهفا ج میده.بابا فعال باشید.برید پیج معماریا ببینید چیکارا میکنن.
بچه ها موضوع استراحتگاه خوبه بنظرم.اگه موافقید روش کار کنیم؟
شادی جان اکثر سوال ها هم واسه من پر از ابهامه ولی تا باهاشون مواجه نشیم و سعی نکنیم برطرفشون کنیم سختی ها آسون نمیشه.بچه ها این سوال چقدر سختهههه
من تازه دارم لبه رودخانه رو میکشم.
شما تمرین قبلی هارو انجام بده من هواتو دارم مطمئن باش به ما میرسی..به نظر منم خيلي زوده موضوعي كاركنيم .من اولين بارمه ميخوام اسكيس طراحي شهري بدم!!!!قدم به قدم بريم جلو.ماهارم در نظر بكيرين خوب.مرسي
آفرین شادی جون.خیلی عالیه کارت خیلی تر و تمیزه فونت ریزت خیلی خوبه..پرسپکتیو هات خیلی پرکاره و پلانتم همین طور..فقط تنها نکته ای که به نظرم میرسه دور فونت بزرگ رو با خط نازک بکش که گرافیکش قشنگ بشه..یه سوال:آلاچیق تو پرسپکتیو دایره ای هستن ولی تو پلان من دایره نمی بینم چرا؟مشاهده پیوست 202759مشاهده پیوست 202760
سلام دوستان
بچه ها طراحی لبه آب 3 ساعت طول کشید. نظرتونو بگید لطفا
برای اینکه سرعت دستمونو ببریم بالا باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
خسته نباشی باریک.اول نکته مثبتا رو میگم بعد ایرادات.نکته مثبتش اینکه کنتراستش خیلی خوبه و تمیز کار کردی.اما ایرادات به نظر من 1-زاویه پرسپکتیوت بسته و تنگه که باعث شده کوچه باریک و طولانی و یکنواخت بشه.2کیفیت فضا با فعالیت هایی که اتفاق می افته ولی تو فقط چنتا فیگور ایستاده کشیدی تنوع فیگوراتو بیشتر کن تو حالت های مختلف که فضا سرزنده بشه 3- سایه بان مغازه دومی چرا اومده رو تنه درخته؟انگار اونجاش یکم اشکال داره...4 -همونطور که رامین گفت نوشته هم اضافه کن..بخشید من رک حرف میزنم دوستم..بچه ها همگی خسته نباشید... کاراتون خوبن. من هنوز اندر خم یک کوچه امنظرتونو راجع ب پرسپکتیوی که زدم میگید لطفا!!!
مشاهده پیوست 202771
خیلی خوببچه ها همگی خسته نباشید... کاراتون خوبن. من هنوز اندر خم یک کوچه امنظرتونو راجع ب پرسپکتیوی که زدم میگید لطفا!!!
مشاهده پیوست 202771
آ ره راست میگی. اصلا حواسم نبود. آخه ساعات 3 شب داشتم میکشیدمآفرین شادی جون.خیلی عالیه کارت خیلی تر و تمیزه فونت ریزت خیلی خوبه..پرسپکتیو هات خیلی پرکاره و پلانتم همین طور..فقط تنها نکته ای که به نظرم میرسه دور فونت بزرگ رو با خط نازک بکش که گرافیکش قشنگ بشه..یه سوال:آلاچیق تو پرسپکتیو دایره ای هستن ولی تو پلان من دایره نمی بینم چرا؟
سلام.خسته نباشی خانم مهندس..شیتت خیلی پرکار و خوب شده..واقعا پیشرفت رو تو کارات میشه دید...1-دور عنوان رو با خط نازک بکش،نقطه های ریز بزار روش تا گرافیکش قشنگ تر بشه.2 - به نظر من تو همچین موضوعی مقطع خیلی مهمه و پتانسیل عالی واسه ارائه داره جزئیات رو میتونی تو مقطع بهتر نشون بدی که متاسفانه نداری..3- کاربرد اون هاشور مشکی که با ماژیک زدی رو نفهمیدم!!از دور خودنمایی میکنه ولی وقتی زوم میکنی و دقت میکنی چیزی نیست..نوشته ها رو نتونستم بخونم که نظر بدم.یک نکته که در مقایسه با شیت خودم واسم سوال شده درخت هست!!من تو کار خودم درختا رو گذاشتم حاشیه و کنار گفتم اگه تو خود سایت زیاد استفاده کنم جلیو دید رو میگیره و شبیه بیشه زار میشه ولی تو زیاد درخت گذاشتی..حالا نمیدونم کدومش درسته!!!
سلام.خسته نباشی خانم مهندس..شیتت خیلی پرکار و خوب شده..واقعا پیشرفت رو تو کارات میشه دید...1-دور عنوان رو با خط نازک بکش،نقطه های ریز بزار روش تا گرافیکش قشنگ تر بشه.2 - به نظر من تو همچین موضوعی مقطع خیلی مهمه و پتانسیل عالی واسه ارائه داره جزئیات رو میتونی تو مقطع بهتر نشون بدی که متاسفانه نداری..3- کاربرد اون هاشور مشکی که با ماژیک زدی رو نفهمیدم!!از دور خودنمایی میکنه ولی وقتی زوم میکنی و دقت میکنی چیزی نیست..نوشته ها رو نتونستم بخونم که نظر بدم.یک نکته که در مقایسه با شیت خودم واسم سوال شده درخت هست!!من تو کار خودم درختا رو گذاشتم حاشیه و کنار گفتم اگه تو خود سایت زیاد استفاده کنم جلیو دید رو میگیره و شبیه بیشه زار میشه ولی تو زیاد درخت گذاشتی..حالا نمیدونم کدومش درسته!!!
چیزیکه بیشتر به ذهنم خطور میکنه نبود مکانی برای تجمع افراده.مثلا کافی شاپ.محل بازیه بچه ها.یا اگرم باشه من ندیدمو پوزش.سعی کن پرسپکتیو از دید انسانی بزنی دوسته عزیز.درکل موفق باشی
سلام.
مهفا جون تو که کارت خیلی خوبه. حیفه که بخوای این فرصتا رو از دست بدی. یکم دیگه تمرین کنی حتما قبول میشیبچه ها کمک کنید...من چرا حس کار کردن ندارم.........!!!!
سلام.
دوست عزیر رو پلان بیشتر کار کن. خیلی جا داره واسه طراحی. پلان خالیه. عالی. آفرین
بچه ها یک خبر خوووب!!!
بالاخره موفق شدم از آزاده جون خبر بگیرم...حالش خوبه خداروشکر
...به احتمال زیاد تا آخر هفته میاد بهمون سر میزنه....
![]()