تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

razi azad

عضو جدید
دوستان خیلی کم کاریدااااا.من میگم بیاید موضوع آزاد کار کنیم فقط مهفا ج میده.بابا فعال باشید.برید پیج معماریا ببینید چیکارا میکنن.
بچه ها موضوع استراحتگاه خوبه بنظرم.اگه موافقید روش کار کنیم؟

به نظر منم خيلي زوده موضوعي كاركنيم .من اولين بارمه ميخوام اسكيس طراحي شهري بدم!!!!قدم به قدم بريم جلو.ماهارم در نظر بكيرين خوب.:cry:مرسي

mahfa90

عضو جدید
بچه ها این سوال چقدر سختهههه
من تازه دارم لبه رودخانه رو میکشم.
شادی جان اکثر سوال ها هم واسه من پر از ابهامه ولی تا باهاشون مواجه نشیم و سعی نکنیم برطرفشون کنیم سختی ها آسون نمیشه.

به نظر منم خيلي زوده موضوعي كاركنيم .من اولين بارمه ميخوام اسكيس طراحي شهري بدم!!!!قدم به قدم بريم جلو.ماهارم در نظر بكيرين خوب.:cry:مرسي
شما تمرین قبلی هارو انجام بده من هواتو دارم مطمئن باش به ما میرسی..

r.a.m.in

عضو جدید
والا گفتمکه اوناییکه تمرینای دوم تموم کردن برای اینکه بیکار نمونن بیان کار کنیم.چشم.الان موضوعاتیکه مهفا گذاشته خیلی عالین.فقط نیاز به فکر کردن داره همین.

شادی همافر

عضو جدید
1.jpg1 001.jpg
سلام دوستان
بچه ها طراحی لبه آب 3 ساعت طول کشید. نظرتونو بگید لطفا
برای اینکه سرعت دستمونو ببریم بالا باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟/

mahfa90

عضو جدید
مشاهده پیوست 202759مشاهده پیوست 202760
سلام دوستان
بچه ها طراحی لبه آب 3 ساعت طول کشید. نظرتونو بگید لطفا
برای اینکه سرعت دستمونو ببریم بالا باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟/
آفرین شادی جون.خیلی عالیه کارت خیلی تر و تمیزه فونت ریزت خیلی خوبه..پرسپکتیو هات خیلی پرکاره و پلانتم همین طور..فقط تنها نکته ای که به نظرم میرسه دور فونت بزرگ رو با خط نازک بکش که گرافیکش قشنگ بشه..یه سوال:آلاچیق تو پرسپکتیو دایره ای هستن ولی تو پلان من دایره نمی بینم چرا؟

آخرین ویرایش:

r.a.m.in

عضو جدید
عالی.خوب داری پیش میری.شادی چنتا ایراد بگیرم ازت.
کارت از نظر گرافیکی سادست.اگه کادربندی میکردی قشنگ میشد.
مقطع طولی در پایین کار یادت رفته که کارو پخته تر میکنه.
احساس میکنم تو اسکیس زدن کاغذو کج میگیری.چون اینکار باعث میشه خطات کج شن.
درکل افرینننننننننننن

mahfa90

عضو جدید
بچه ها همگی خسته نباشید... کاراتون خوبن. من هنوز اندر خم یک کوچه ام:redface: نظرتونو راجع ب پرسپکتیوی که زدم میگید لطفا!!!

مشاهده پیوست 202771
خسته نباشی باریک.اول نکته مثبتا رو میگم بعد ایرادات.نکته مثبتش اینکه کنتراستش خیلی خوبه و تمیز کار کردی.اما ایرادات به نظر من 1-زاویه پرسپکتیوت بسته و تنگه که باعث شده کوچه باریک و طولانی و یکنواخت بشه.2کیفیت فضا با فعالیت هایی که اتفاق می افته ولی تو فقط چنتا فیگور ایستاده کشیدی تنوع فیگوراتو بیشتر کن تو حالت های مختلف که فضا سرزنده بشه 3- سایه بان مغازه دومی چرا اومده رو تنه درخته؟انگار اونجاش یکم اشکال داره...4 -همونطور که رامین گفت نوشته هم اضافه کن..بخشید من رک حرف میزنم دوستم..

arc eng

عضو جدید
ممنون ازتون. مهفا جون منم میخوام ایرادای کارمو بگید دیگه... اینجوری درستشه و بهتره تا اینکه کسی چیزی نگه!

راستش ی کم فیگور کشیدن برام سخته. باید تمرین کنم اینه که اون چند تا رو هم با ترس اونجا گذاشتم.مبلمان هم به همین ترتیب:(

شادی همافر

عضو جدید
آفرین شادی جون.خیلی عالیه کارت خیلی تر و تمیزه فونت ریزت خیلی خوبه..پرسپکتیو هات خیلی پرکاره و پلانتم همین طور..فقط تنها نکته ای که به نظرم میرسه دور فونت بزرگ رو با خط نازک بکش که گرافیکش قشنگ بشه..یه سوال:آلاچیق تو پرسپکتیو دایره ای هستن ولی تو پلان من دایره نمی بینم چرا؟
آ ره راست میگی. اصلا حواسم نبود. آخه ساعات 3 شب داشتم میکشیدم:smile:

r.a.m.in

عضو جدید
خسته نباشی.کارات بهتروبهتر دارن میشناااااااااااااا.افرین.خیلی خوبه.توضیحات همراه با جزییاتت زیاده.

r.a.m.in

عضو جدید
چیزیکه بیشتر به ذهنم خطور میکنه نبود مکانی برای تجمع افراده.مثلا کافی شاپ.محل بازیه بچه ها.یا اگرم باشه من ندیدمو پوزش.سعی کن پرسپکتیو از دید انسانی بزنی دوسته عزیز.درکل موفق باشی

r.a.m.in

عضو جدید
DSC_0005.jpg
اینم تمرین یک و سه
بچه ها دارم رو یه قظییه کار میکنم برا اینکه سرعت اسکیسمون بره بالا.امیدوارم بشه:confused:.فعلا دارم رو بیسش کار میکنم :w28:اگه جواب داد حتما برا شماهم میزارمش.:gol:

آخرین ویرایش:

mahfa90

عضو جدید
شب بخیر بچه ها. من لبه رودخونه رو کار کردم. لدفن نظرتون رو بگید!!!!

مشاهده پیوست 202910:razz:
سلام.خسته نباشی خانم مهندس..شیتت خیلی پرکار و خوب شده..واقعا پیشرفت رو تو کارات میشه دید...1-دور عنوان رو با خط نازک بکش،نقطه های ریز بزار روش تا گرافیکش قشنگ تر بشه.2 - به نظر من تو همچین موضوعی مقطع خیلی مهمه و پتانسیل عالی واسه ارائه داره جزئیات رو میتونی تو مقطع بهتر نشون بدی که متاسفانه نداری..3- کاربرد اون هاشور مشکی که با ماژیک زدی رو نفهمیدم!!از دور خودنمایی میکنه ولی وقتی زوم میکنی و دقت میکنی چیزی نیست..نوشته ها رو نتونستم بخونم که نظر بدم.یک نکته که در مقایسه با شیت خودم واسم سوال شده درخت هست!!من تو کار خودم درختا رو گذاشتم حاشیه و کنار گفتم اگه تو خود سایت زیاد استفاده کنم جلیو دید رو میگیره و شبیه بیشه زار میشه ولی تو زیاد درخت گذاشتی..حالا نمیدونم کدومش درسته!!!

arc eng

عضو جدید
سلام.خسته نباشی خانم مهندس..شیتت خیلی پرکار و خوب شده..واقعا پیشرفت رو تو کارات میشه دید...1-دور عنوان رو با خط نازک بکش،نقطه های ریز بزار روش تا گرافیکش قشنگ تر بشه.2 - به نظر من تو همچین موضوعی مقطع خیلی مهمه و پتانسیل عالی واسه ارائه داره جزئیات رو میتونی تو مقطع بهتر نشون بدی که متاسفانه نداری..3- کاربرد اون هاشور مشکی که با ماژیک زدی رو نفهمیدم!!از دور خودنمایی میکنه ولی وقتی زوم میکنی و دقت میکنی چیزی نیست..نوشته ها رو نتونستم بخونم که نظر بدم.یک نکته که در مقایسه با شیت خودم واسم سوال شده درخت هست!!من تو کار خودم درختا رو گذاشتم حاشیه و کنار گفتم اگه تو خود سایت زیاد استفاده کنم جلیو دید رو میگیره و شبیه بیشه زار میشه ولی تو زیاد درخت گذاشتی..حالا نمیدونم کدومش درسته!!!

سلام. مرسی عزیزم از توجهت. اون هاشور مشکی جریان داره:D ولی میتونست ب جاش ی مقطع باشه که تو گفتی.نوشته ها در مورد رعایت حریم رودخونه

و فضاسازی برای فعالیتهای مرتبط با آب نورپردازی فضا برای سرزنده سازی در شب و پیش بینی نقاط مکث و نشستن در طول کناره و همین طور پیش بینی

تسهیلاتی برای نزدیک شدن به آب برای رعایت اصول ایمنی مثلا نرده کشی...و تو کتاب پاکزاد این موضوع بود که حریم رودخونه رو با پوشش گیاهی میشه پوشوند.

منم برای سرزندگی و لطافت که یکی از توقعاتیه که از لب آب داریم و حفظ حریم از درخت استفاده کردم.

arc eng

عضو جدید
چیزیکه بیشتر به ذهنم خطور میکنه نبود مکانی برای تجمع افراده.مثلا کافی شاپ.محل بازیه بچه ها.یا اگرم باشه من ندیدمو پوزش.سعی کن پرسپکتیو از دید انسانی بزنی دوسته عزیز.درکل موفق باشی

محل بازی راس میگی ندارم ولی کافی شاپ و رستوران دارم.

پرسپکتیوم کجاش مشکل داره راستی ؟؟؟ دید انسانی نیس مگه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

r.a.m.in

عضو جدید
اسکیس

اسکیس

DSC_0006.jpgببینید دوستان.من اومدم دوتا موضوع کار کردم برای اینکه در کوتاهترین زمان کارم به اتمام برسه.من زمان.تعداد اسکیسا و ایده رو یادداشت کردم.
هدف من از اینکار رسیدن به طرحی مطلوب با زمان کم هستش.در حین طراحی من تحلیلم میکردم کارمو.مثلا چه چیزی زمان رو میبره بالا که یکیشون استارت کارم بود.این طبیعیه یا اول با اتود کار کردن بعد با راپید.دقت کنید دوستان در مرحله ی اول وقتی با اتود اسکیس میزنید سعی کنید دقت تمام بخرج بدید و جاییرو فراموش نکنید.چون ذهن دچار توحش میشه و استرس کارو میبره بالا.به ایده های پیچیده هم فک نکنید چون ذهن ناخوداگاه درگیر میشه.موضوع بعدی شیت بندیه که بنظر من هرکسی باید یه نوع شیت بندی واسه خودش داشته باشه تا سر جلسه به این فک نکنه.تمرین زیاد رو شیت بندی خیلی موثره.تو تمرین اول به خودتون زمان ندید.سعی کنید طرحیرو در کمترین زمان بزنید.مرحله به مرحله نوع و شیوه ی کارتون عوض کنید.اووووه:w22:.بچه ها ببخشید دیگه شدش طوماره ندامت.:sweatdrop:
فقط خاستم راهنمایی کنم

بالا