تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bagher66

عضو جدید
عزیزم اون داخل زمین خودته اون اشتباهه.....چون جز سطح اشغاله....اما کنسول به سمت خیابان جز سطح اشغال نیس...البته توی شهر ما از پارسال دیگه شهرداری اجازه پیش روی رو نمیده ولی توی مباحث همچنان هست....
ما ک تا دوسال پیش نقشه های اجزایی طراحی میکردم برای نظام مهندسی به این شکل بود یه جورایی به نفع مالک بود و همیشه مالکها علاقه داشتن به کنسول...

داخل حیاط :خب میدونم جز سطح اشغاله در اینصورت اگه بخوای کنسول بزنی باید ستونها رو یه خورده عقبتر بزاری .خب الان تو شهر ما خیابان های کمتر از 12 متری اجازه پیشروی رو نمیده.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
داخل حیاط :خب میدونم جز سطح اشغاله در اینصورت اگه بخوای کنسول بزنی باید ستونها رو یه خورده عقبتر بزاری .خب الان تو شهر ما خیابان های کمتر از 12 متری اجازه پیشروی رو نمیده.

کمتر از 12 ک اجازه پیش روی ندارند....اگه خیابان بین 12 تا 20 متر باشه در حد 80 سانت و بیشتر از 20 متر به اندازه 1.20 اجازه پیش روی هست...ستونها عقبتر نمیزاریم ستونها دقیقا از بر زمین شروع میشه دیواره ک جلو میاد...اونم بسته به ارتفاع طبقات داره...ک معمولا برای پیش روی از طبقه 2 شروع میکنند اما توی مبحث خوندم گفته بود جداقل ارتفاعی ک پیش روی میکنیم از کف معبر باید 3.50 باشه واسه همین فکر میکنم اینجا چون تجاری داریم و ارتفاع پیلوت زیادتر میشه میتونیم از طبقه اول شروع کنیم...اینو دوستانی ک در جریان بیشتری هستن باید نظر بدند....

bagher66

عضو جدید
کمتر از 12 ک اجازه پیش روی ندارند....اگه خیابان بین 12 تا 20 متر باشه در حد 80 سانت و بیشتر از 20 متر به اندازه 1.20 اجازه پیش روی هست...ستونها عقبتر نمیزاریم ستونها دقیقا از بر زمین شروع میشه دیواره ک جلو میاد...اونم بسته به ارتفاع طبقات داره...ک معمولا برای پیش روی از طبقه 2 شروع میکنند اما توی مبحث خوندم گفته بود جداقل ارتفاعی ک پیش روی میکنیم از کف معبر باید 3.50 باشه واسه همین فکر میکنم اینجا چون تجاری داریم و ارتفاع پیلوت زیادتر میشه میتونیم از طبقه اول شروع کنیم...اینو دوستانی ک در جریان بیشتری هستن باید نظر بدند....

خانم مهندس من منظورم داخل حیاط بود نه بر خیابان همه اینارو میدونم اینا چیزهای ابتدایی.من سوالم این بود چون تو آزمون سطح اشغال رو مشخص کرده بعدش خیابانم 16 متری بنظرتون میتونیم کنسول بزنیم یا نه.چون خودشون آزمون سال 91 میزان پیشروی رو مشخص کرده بود به این خاطر گفتم.

arefeh

کاربر ممتاز
خانم مهندس من منظورم داخل حیاط بود نه بر خیابان همه اینارو میدونم اینا چیزهای ابتدایی.من سوالم این بود چون تو آزمون سطح اشغال رو مشخص کرده بعدش خیابانم 16 متری بنظرتون میتونیم کنسول بزنیم یا نه.چون خودشون آزمون سال 91 میزان پیشروی رو مشخص کرده بود به این خاطر گفتم.

خوب منم آقای مهندس جواب شما رو دادم سطح اشغال رو هم بده کنسول جز سطح اشغال نیس و میشه داد....چون خیابان 16 متریه تا 0.80 سانت میشه کنسول داد.....ولی اینکه توی امتحان نگفته این منو شک انداخته ک برای چی با توجه به عرض معبر نگفته ک اجازه داریم یا نه....بچه های پارسال ک قبول شدن باید بگن ک کنسول باید میدادیم یا نه....ولی اصلش اینه ک طبق مبحث مقررات میتونیم بدیم....

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
اول از همه ممنون از اینکه وقت گذاشتید....در مورد جای پارکم....میشد موتوذخونه رو شمال برد اما هدفه من اسنفاده از نورگیر طبیعی بوده و ارتباطش با حیاط(نزدیکی به حیاط)و اینکه ابعاد پارکینگم بالاست یعنی عرضش 5.70 و طولشم سمت راستیها 6.30 فاصله است تا انتهای ماشین اولی در قسمت پایین...یعنی اصلا تداخلی وجود نداره...شاید باید مبلمانمو بهتر جاگذاری میکردم یا خط اندازه بیشتر میزدم....

در مورد داکت اصلی علت بزرگ بودنش به عنوان نورگیر برای راه پله هم در نطر گرفتم البته نورگیر سقفی هم دارم اگه پلان بام رو دیده باشید....اما خواستم از این داکت به عنوان یه نورگیر هم در نظر بگیرم و دریچه بازدید هم گذاشتم(حالا فکرم اشتباهه؟؟؟)
تو هر طبقه باید این نوشته ها رو تکرار کنیم یا توی یه پلان بنویسیم حله؟؟؟
ممنونم عزیزم:)

سلاممم.
همه موارد باهم باید حل بشه دیگه.اشکال نداره یه چند نمره منفی میگیرید:)
خب پس اشکال دوم رو میتونید حل کنید ولی مزاحم رو هیچ.

در مورد نورگیر-داکت......نه دیگه یا نورگیر یا داکت.در ضمن اگه بخواید هم، این نورگیر حساب نمیشه.حداقل اندازه نورگیر 6 متر مربع با حداقل بعد 2 متره.یعنی 2*3 یا 2.5*2.5.
من فکر کردم اون پنجره که تو پاگرد نیم طبقه گذاشتید دریچه بازدیده:)مثلا تو همکف که در مورد درب و دیوار ضد آتش مینویسید عنوان در همه طبقات رو هم بنویسید و خودتون رو راحت کنید.
درز انقطاع و اندازش رو اون بالا سمت راست نزدیک آکس ها و در همه طبقات بهش اشاره کنید.

در مورد کنسول:

به هیچ وجه سمت حیاط نمیتونید کنسول(اضافه بنا)داشته باشید.حالا اگه خواستید تو همون محدوده زمین ستون هارو عقب تر بزارید و بقیه محدوده ترسیم رو کنسول کنید اشکال نداره.
سمت کوچه هم تو این آمزون که اینطوری محدوده ترسیم رو مشخص میکنن کنسول نداشته باشید بهتره.ولی در واقع اندازه ها و عرض گذر ها همونیه که خودتون اشاره کردید.

ha@sa

عضو جدید
سلام دوستان
راجب کار عارفه جان من توی قسمت نورگیری و داکت راه پله سوال دارم .توی مبحث4 الزامی برای نورگیری راه پله وجود نداره پس لزومی هم نداره که ما واسه راه پله نورگیر بذاریم . درست می گم ؟
و اینکه ایا همون داکتی که واسه اسانسور و راه پله میذاریم کافیه ؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
سلام دوستان
راجب کار عارفه جان من توی قسمت نورگیری و داکت راه پله سوال دارم .توی مبحث4 الزامی برای نورگیری راه پله وجود نداره پس لزومی هم نداره که ما واسه راه پله نورگیر بذاریم . درست می گم ؟
و اینکه ایا همون داکتی که واسه اسانسور و راه پله میذاریم کافیه ؟

سلامم.
آره راه پله مادامی که تعداد طبقات روی همکف (چنانچه همکف، مسکونی نباشه) از 5 طبقه بیشتر نباشه راه پله نیاز به نورگیری نداره.ولی اگه بیشتر باشه یا باید نور طلبیعی بگیره یا با نورگیر با ابعاد 2*3.
ولی واسه این آزمون بعید میدونم 6 طبقه بخوان.مگر اینکه تیپ باشه و اونم بعید میدون.

این داکت واسه راه پله و آسانسور نیست.اینکه میبینید نزدیک این فضا ها کار میشه به این دلیله که 1-داکت اصلی تو طبقات باید باشه و به همین دلیل 2-باید در جایی قرار بگیره که در تمام طبقات وضعیت یکسانی داره.
خب فضاهایی که در تمام طبقات وضعیت یکسانی دارن. راه پله و آسانسور همچین وضعیتی دارن.
بعد این داکت اصلی زمانی بکار میره که شما تو کارتون موتورخونه هم داشته باشید.لوله های این موتورخونه و همچنین آب سرد و گرمه که از این داکت بالا میره.اگه مساحتش مناسب بود لوله های آب باران و ...هم میتونن از این داکت پایین بیان ولی معمولا اینطور نیست.مثلا اگه تاسیسات چیلر جذبی باشه اونقدر لوله داره که جا واسه لوله های اب بارون نمیمونه.

فضاهایی مانند آشپزخونه و سرویس بهداشتی و حمام نیاز به داکت دارن.واسه فاضلاب و ونت و رایزر و هواکش.

آخرین ویرایش:

ha@sa

عضو جدید
سلامم.
آره راه پله مادامی که تعداد طبقات روی همکف (چنانچه همکف، مسکونی نباشه) از 5 طبقه بیشتر نباشه راه پله نیاز به نورگیری نداره.ولی اگه بیشتر باشه یا باید نور طلبیعی بگیره یا با نورگیر با ابعاد 2*3.
ولی واسه این آزمون بعید میدونم 6 طبقه بخوان.مگر اینکه تیپ باشه و اونم بعید میدون.

این داکت واسه راه پله و آسانسور نیست.اینکه میبینید نزدیک این فضا ها کار میشه به این دلیله که 1-داکت اصلی تو طبقات باید باشه و به همین دلیل 2-باید در جایی قرار بگیره که در تمام طبقات وضعیت یکسانی داره.
خب فضاهایی که در تمام طبقات وضعیت یکسانی دارن. راه پله و آسانسور همچین وضعیتی دارن.
بعد این داکت اصلی زمانی بکار میره که شما تو کارتون موتورخونه هم داشته باشید.لوله های این موتورخونه و همچنین آب سرد و گرمه که از این داکت بالا میره.اگه مساحتش مناسب بود لوله های آب باران و ...هم میتونن از این داکت پایین بیان ولی معمولا اینطور نیست.مثلا اگه تاسیسات چیلر جذبی باشه اونقدر لوله داره که جا واسه لوله های اب بارون نمیمونه.

فضاهایی مانند آشپزخونه و سرویس بهداشتی و حمام نیاز به داکت دارن.واسه فاضلاب و ونت و رایزر و هواکش.
مرسی بابت جواب مناسبتون . اما گفتید لوله های موتورخونه هم از داکت اسانسور راهپله و اسانسور میگذره ؟؟؟؟؟؟؟اولا اینکه خود موتورخونه که داکت جدا میخواد و حتی المکان باید از پله و اسانسور به خاطر مبحث حریق دور باشه . یه کم گیج شدم .
میشه توضیح بدید

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مرسی بابت جواب مناسبتون . اما گفتید لوله های موتورخونه هم از داکت اسانسور راهپله و اسانسور میگذره ؟؟؟؟؟؟؟اولا اینکه خود موتورخونه که داکت جدا میخواد و حتی المکان باید از پله و اسانسور به خاطر مبحث حریق دور باشه . یه کم گیج شدم .
میشه توضیح بدید

خواهش میکنم.
موتورخونه یه داکت واسه تهویه میخواد که ابعاد زیادی نداره و تو طبقات هم مساله ای ایجاد نمیکنه(در صورتی که تهویه طبیعی نداشته باشه)
موتورخانه اگه کنار راه پله و آسانسور باشه باید دیوار بینشون باید مناسب باشه(ضد حریق و ...)....پس اشکالی نداره کنار راه پله باشه ولی یه مقدار فاصله داشته باشه بهتره.
اگه داکت اصلی و موتورخونه کنار هم باشه که هیچ.
ولی اگه به دلایلی مانند کار خانم عارفه از هم فاصله داشته باشن مسیر لوله ها به این صورته که در همون طبقه ای که موتورخونه قرار گرفته لوله ها بصورت افقی به داکت میرن و از اونجا بالا میرن.پاینو میتونید تو طبقه زیرزمینتون بنویسید.

داکت و موتورخونه.jpg

ha@sa

عضو جدید
سلام مهندس عارفه . راستش امروز وقت کردم کامل کارتو ببینم و یه سری سوال واسم پیش اومد . اینکه یه سری ایراد توش دیدم

اول ایراداش به نظرم:
1.توی زیرزمین سطح نورگیری فضا 1/25 سطح کف اما پنجره هایی که تو گذاشتی خیلی زیاده همینطور واسه موتورخونه
2.ارتفاع زیرزمین متوسط 2.40 که فک کنم مال شما 2.30 شده چون کف زیرزمینتو1.50 - زدی که با 1.20 بالا و کم کردن ضخامت سقف 10 سانت از حداقل کمتر میشه
3.توی پلان 1 , داکتهای طبقه بالا توی وسط فروشگاه میفته
4 . پلان 1 قسمت ورودی تا لابی راهروت خیلی زیاد شده. میشه شکست فروشگاهتو برداری و پله ها رو بکشی بالاتر که راهروت کمتر بشه
5. عرض نورگیرت هم که چون دو فضاتر از دو واحد (خواب ) درجه یک حساب میشن باید 6 متر عرض نورگیر داشته باشی
حالا سوالام :
1. شیر اتش نشانی چه زمانی استفاده میشه ؟
2.توی پلان 2 ورودی طبقه مستقیم توی لابی اسانسور باز میشه . این خوبه یا بد ؟ (من خودم هم توی طراحی کل سر این موضوع اذیت شدم )
3. رمپ ماشین چرا اولش به صورت خط چین نشون داده شده ؟
بازم عارفه جان خسته نباشی .

آخرین ویرایش:

ha@sa

عضو جدید
و یه سوال دیگه اینکه چرا رمپ ماشین اولش به صورت خط چین نشون داده شده

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
در مورد همکف:

یه مطلبی درمورد ستون گذاریتون.....تو عکس پایین اون مستطیلی که ترسیم کردن ابعاد 1.5* 10 متر رو داره.این مقدار کنسول شده .مناسب نیست.

ستون گذاری و داکت همکف.jpg

نمایش داکت طبقات بالا در طبقه همکف جالب بود.
طبقه همکف باید سقف کاذب داشته باشه و این لوله ها که تا طبقه همکف پایین میان افق داخل سقف کاذب به یک داکت دیگه برن.

مثلا درمورد داکت های قرار گرفته در سقف فروشگاه :

همکف داکت.jpg

واسه داکت دیگرتون هم اون فلاور باکس میتونه جای مناسبی باشه واسه داکت زیرزمین.

نمایش راه پله و آسانسور و لابی آسانسور مناسبه.
فکر کنم فروشگاه نیاز به رمپ داره.(1 متر رمپ معلولین)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
طبقه اول:

-داکتهاتون مناسبه.
-واحد جنوبی واسه پذیراییتون متون تراس داشته باشید.
-واحد شمالی آشپزخونتون جای اون کادر آبیه باشه بهتر نیست؟اگه عمق نورگیری پذیراییتون بیشتر از 7 متر شد واسه پذیراییتون بالکن بزارید و به اندازه همون مقدار بیشتر از 7 متر به بالکنتون عمق بدید.
-یه تیر هم دقیقا از وسط نورگیرتون رد میشه.
-خوبه این شوفاژ و کانال کولر رو نشون دادید.تو آزمون بزارید بعد از همه اولویت ها و اگه وقت داشتید بزارید.(واقعا در نظر گرفتن این مسیر کانال ها یا جای شوفاژ کار معماره)

-شیر آتش نشانی هم گذاشتید خوبه و لازم نبود.واسه ساختمان های بالای 5 طبقه الزامه.

-داکت حمام واحد شمالیتون رو داخل نورگیر نزارید.

طبقه اول.jpg

arefeh

کاربر ممتاز
سلاممم.
همه موارد باهم باید حل بشه دیگه.اشکال نداره یه چند نمره منفی میگیرید:)
خب پس اشکال دوم رو میتونید حل کنید ولی مزاحم رو هیچ.

در مورد نورگیر-داکت......نه دیگه یا نورگیر یا داکت.در ضمن اگه بخواید هم، این نورگیر حساب نمیشه.حداقل اندازه نورگیر 6 متر مربع با حداقل بعد 2 متره.یعنی 2*3 یا 2.5*2.5.
من فکر کردم اون پنجره که تو پاگرد نیم طبقه گذاشتید دریچه بازدیده:)مثلا تو همکف که در مورد درب و دیوار ضد آتش مینویسید عنوان در همه طبقات رو هم بنویسید و خودتون رو راحت کنید.
درز انقطاع و اندازش رو اون بالا سمت راست نزدیک آکس ها و در همه طبقات بهش اشاره کنید.

در مورد کنسول:

به هیچ وجه سمت حیاط نمیتونید کنسول(اضافه بنا)داشته باشید.حالا اگه خواستید تو همون محدوده زمین ستون هارو عقب تر بزارید و بقیه محدوده ترسیم رو کنسول کنید اشکال نداره.
سمت کوچه هم تو این آمزون که اینطوری محدوده ترسیم رو مشخص میکنن کنسول نداشته باشید بهتره.ولی در واقع اندازه ها و عرض گذر ها همونیه که خودتون اشاره کردید.

من عذر میخوام این اشکاله کدوم میشه ک فرمودید قابله حله؟؟؟موتورخانه رو جاشو عوض کنم؟؟؟به نظرتون داکت برای تهویه بدم یا نورگیری و تهویه طبیعی باشه بهتره؟؟؟
پس کنسول رو حذف میکنم فقط خواستم ببینم اگه تووکارم کنسول داشته باشم چجوری باید حلش کنم...(چون متنفرم از اینکه ستونم تووی فضاها بیوفته....
برای داکت اصلی هدفم دریچه بازدید بوده....ولی خوب فکر میکردم اگه ابعاد رو بزرگ بگیرم بشه به عنوان نیمچه نورگیری ازش استفاده کرد...هرچند ک میدونم ابعاد نورگیر حداقل 6 مترمربع....
اندازه درز انقطاع ک در ادامه آکس نوشتم و با فلشم اسمشو نوشتم...اما چشم....این نکته رو فراموش نمیکنم ک من بعد تووو تمام پلانهام همه نوشته ها رو تکرار میکنم....
به نظرتون اینها رو هم تا حدی حل کنم میتونم امیدوار باشم به قبولی؟؟؟؟

saraafsoon

عضو جدید
در مورد همکف:

یه مطلبی درمورد ستون گذاریتون.....تو عکس پایین اون مستطیلی که ترسیم کردن ابعاد 1.5* 10 متر رو داره.این مقدار کنسول شده .مناسب نیست.

طبقه همکف باید سقف کاذب داشته باشه و این لوله ها که تا طبقه همکف پایین میان افق داخل سقف کاذب به یک داکت دیگه برن.

بچه ها داکت طبقه اول مگه نباید تا همکف ادامه داشته باشه چرا خط چین کشیده شده؟

ha@sa

عضو جدید
داکتهای طبقه بالاتر باید توی طبقات پایین تر هم نشون داده بشه و یا اینکه نشون دادنشون توی پلان شیب بندی بام اکتفا میکنه ؟

• Like
واکنش ها: agin

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داکتهای طبقه بالاتر باید توی طبقات پایین تر هم نشون داده بشه و یا اینکه نشون دادنشون توی پلان شیب بندی بام اکتفا میکنه ؟
سلام
اگر قرار باشه در طبقه پایین از سقفش و درحقیقت کف اون نورگیر نور بگیره به صورت خط چین نشون میدیم
درحقیقت داکت یا نورگیر توی هر طبقه ای که تاثیر داشته باشه نشون داده میشه اگرحضور کامل نداشته باشه ولی ازش نورگیری بشه با خط چین نشون میدیم

rohi58

عضو جدید
19 تا پله 17 سانتی میشه3.23
18تا18سانتی میشه3.24 (که دراینمورد باید کف پله رو 28 سانت بگیریم)
3.23-0.4=2.83
البته بازم جاداره شما این 2.83 رو تا 2.60 هم میتونی برسونی.(که بهتره 2.66 بگیری که با 40سانت سقف بشه 3.06 -18تاپله17سانتی

طبق ضوابط معلولين پله بايد 17 باشه و انتخاب ديگري نميتونيم داشته باشيم

bagher66

عضو جدید
طبق ضوابط معلولين پله بايد 17 باشه و انتخاب ديگري نميتونيم داشته باشيم

طبق ضوابط معلولين پله بايد 17 سانت باشه ولی موقعی که آسانسور داریم فکر میکنم میتونیم ارتفاع پله تا حداکثر 18 در نظر بگیریم (دو برابر ارتفاع پله به اضافه کف پله 64 سانت بیشتر نباشه باشه).بچه ها هم نظر بدن.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
طبق ضوابط معلولين پله بايد 17 سانت باشه ولی موقعی که آسانسور داریم فکر میکنم میتونیم ارتفاع پله تا حداکثر 18 در نظر بگیریم (دو برابر ارتفاع پله به اضافه کف پله 64 سانت بیشتر نباشه باشه).بچه ها هم نظر بدن.
نظر منم همینه..فقط اینکه اگر 18 سانت بگیریم ، کف پلمون 28 میشه.

rohi58

عضو جدید

مهندس كدهاي ارتفاعي عارفه رو كه تو پاگردها نوشته چك ميكني فكر كنم مشكل دارن

bagher66

عضو جدید

من طبقه همکف رو چک کردم .3.90-1.2=2.7 ----- 2.70/17 =0.158 که ارتفاع----8*0.158=1.26 -----1.20+1.26 =2.46
آره کد ارتفاع اشتباه نوشته باید روی هر دو پاگرد بنویسه .نمیشه ی ارتفاع پله در هر پاگرد متفاوت باشه در یک طبقه

arefeh

کاربر ممتاز
من طبقه همکف رو چک کردم .3.90-1.2=2.7 ----- 2.70/17 =0.158 که ارتفاع----8*0.158=1.26 -----1.20+1.26 =2.46
آره کد ارتفاع اشتباه نوشته باید روی هر دو پاگرد بنویسه .نمیشه ی ارتفاع پله در هر پاگرد متفاوت باشه در یک طبقه

یه چیزی بگم اگه دقت کرده باشی پله ها تو طبقات یکی رفته عقب...ولی همکف رو فراموش کردم ک یه پله رو کسر کنم....یعنی در اصل باید 16 تا باشه(توی زیر زمین رو درست کرده بودم اما همکف رو اشتباه کشیدم)....ارتفاع هر پله ام در اصل 0.175 میباشد...
بقیه طبفات رو چک کن متوجه میشی...

arefeh

کاربر ممتاز

عزیزم همشون درسته فقط من فراموش کردم ک یکی از پله های همکف رو حذف کنم وگرنه هم توی زیرزمین رعایت شده هم در طبقات فقط همکف به جای 17 تا پله باید مثل زیرزمین 16 تا میشد....
ارتفاع هر پله ام هم 0.175 هست.و همینطور الزامی نی 17 سانت باشه وقتی آسانسور معلولین داریم...

arefeh

کاربر ممتاز
سلام مهندس عارفه . راستش امروز وقت کردم کامل کارتو ببینم و یه سری سوال واسم پیش اومد . اینکه یه سری ایراد توش دیدم

اول ایراداش به نظرم:
1.توی زیرزمین سطح نورگیری فضا 1/25 سطح کف اما پنجره هایی که تو گذاشتی خیلی زیاده همینطور واسه موتورخونه
2.ارتفاع زیرزمین متوسط 2.40 که فک کنم مال شما 2.30 شده چون کف زیرزمینتو1.50 - زدی که با 1.20 بالا و کم کردن ضخامت سقف 10 سانت از حداقل کمتر میشه
3.توی پلان 1 , داکتهای طبقه بالا توی وسط فروشگاه میفته
4 . پلان 1 قسمت ورودی تا لابی راهروت خیلی زیاد شده. میشه شکست فروشگاهتو برداری و پله ها رو بکشی بالاتر که راهروت کمتر بشه
5. عرض نورگیرت هم که چون دو فضاتر از دو واحد (خواب ) درجه یک حساب میشن باید 6 متر عرض نورگیر داشته باشی
حالا سوالام :
1. شیر اتش نشانی چه زمانی استفاده میشه ؟
2.توی پلان 2 ورودی طبقه مستقیم توی لابی اسانسور باز میشه . این خوبه یا بد ؟ (من خودم هم توی طراحی کل سر این موضوع اذیت شدم )
3. رمپ ماشین چرا اولش به صورت خط چین نشون داده شده ؟
بازم عارفه جان خسته نباشی .

1-بله اینو شما درست میگید ولی عددی ک نوشتی رو متوجه نشدم اگه توی مبحثه بهم بگو برم ببینم چی به چیه...
2-ارتفاع زیر زمین کف تا کف 2.70 یه -1.50 دارم یه 1.20 این دو تا با هم جمع بشه میشه 2.70 30 سانتم ک صخامته کف میشه 2.40......2.40 مگه مشکلی داره؟
3-این ترسیمشو گیر کرده بودم فکر کنم با توجه به توضیح فرزاد جان من باید توی همکف یه داکت دیگه ولی کلا طرجمو دارم اصلاح میکنم....
4-عزیزم زاهرو درسته زیاد شده اما تجاری هم دقت باید ک تا میتونی باید عرض زیاد بگیری....البته فکر کنم بخش دیواره رمپ رو باید جمع کنم چون هر 10 متر رمپ رو توی همکفم خالی گذاشتم....باید ببینم اگه سرگیر نباشیه کمش کنم ک حل بشه....ولی خودم میگم اگه راهرو باریک و یککم طولانی بشه بهتره ک یه 1.40 دیگه به اون راهرو اضافه کنم اون میشه پرت ورودی و تجاریمم باریک میشه...در هر صورت اونجوری هر دو دراز میشه
5- در مورد عرض نورگیر من برای واحد دوم ک نورنگرفتم که اینو میگی؟؟؟؟؟برای لابی ورودی واحدها یه پتجره گرفتم ک اونو حذف میکنم ک ایراد گرفته نشه....ولی ابعادش درسته....گفته برای یه واحد 12 متر باشه مساحت نورگیر......ک حداقل 3 باید عرضش باشه ک من 3.40*3.40 گرفتم

در مورد سئوالاتت
1-شیرآتشنشانی فرزاد جان گفت برای 5 طبقه به بالا الزامیه....ولی فکر نکنم اگه بزاریم نمره منفی حساب بشه؟!!!!:confused:
2-به راه پله نباید ورودی باز بشه ولی لابیه آسانسور و ورودی واحدها رو میشه با هم گرفت
3-قضیه برشی هست مثل پله ک یه جاییش دیده میشه یه جایش خط چین.....

arefeh

کاربر ممتاز
در مورد همکف:

نمایش راه پله و آسانسور و لابی آسانسور مناسبه.
فکر کنم فروشگاه نیاز به رمپ داره.(1 متر رمپ معلولین)
مگه نه اینکه میگن باید داکت از پایین به بالا باید ادامه داشته باشه...اینجور ک شما میگی ک نمیشه....ایراد نمیگیرند...البته دارم طرحمو اصلاح میکنم و این داکت رو حل کردم ک به این شکل نباشد
منظورتون از داکت دیگه چیه؟؟؟متوجه نشدم....
فروشگاه 10 سانت اختلاف ارتفاع داره شیب 8% هم باشه اگه بخوام رمپ بزارم تجاریم از بین نمیره؟؟؟با توجه به اینکه واقعا بر من با توجه به اینکه پله ورودی و جک معلول و رمپ پارکینگ و همه اینها رو باید جا بدم یه 1.4 دیگه هم برای عرض رمپ بزارم تجاریم داغون میشه:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
طبقه اول:

-داکتهاتون مناسبه.
-واحد جنوبی واسه پذیراییتون متون تراس داشته باشید.
-واحد شمالی آشپزخونتون جای اون کادر آبیه باشه بهتر نیست؟اگه عمق نورگیری پذیراییتون بیشتر از 7 متر شد واسه پذیراییتون بالکن بزارید و ب
ه اندازه همون مقدار بیشتر از 7 متر به بالکنتون عمق بدید.
-یه تیر هم دقیقا از وسط نورگیرتون رد میشه.

-خوبه این شوفاژ و کانال کولر رو نشون دادید.تو آزمون بزارید بعد از همه اولویت ها و اگه وقت داشتید بزارید.(واقعا در نظر گرفتن این مسیر کانال ها یا جای شوفاژ کار معماره)

-شیر آتش نشانی هم گذاشتید خوبه و لازم نبود.واسه ساختمان های بالای 5 طبقه الزامه.

-داکت حمام واحد شمالیتون رو داخل نورگیر نزارید.

اتفاقا این برای خوده منم سئوال بوده توی واحد جنوبیم اگه نیگاه کنید عمق پذیرایی و نشیمنم شده 9.60 یعنی من باید 2.60 بالکن بدم؟؟؟؟اگه بخوامم نورگیر بدم ک دیگ الکیه.....اینم راهنمایی میکنید .....
لطفا ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.