تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amindarbasi

کاربر فعال
اینم کار من بالاخره تموم شد...ظرحش زود در اوردم اما برا اینکه همه نکات رو پیاده کنم خیلی اذیت شدم و البته خیلی تنبلی کردم....لطفا ایرادهاشو بهم بگید ممنون:D
مشاهده پیوست 205450
اول میخوام خسته نباشید بهت بگم و اینکه کارت خیلی خوب در اومده فقط چند نکته دیگه رو رعایت کن
-1 . پلان پارکینگت واقعا خوب شده و ایراد ی نمیشه گرفت
0. همکف تون مشکل داره لابی آسانسور دیوار نمی خواد اگه سرگیری روی رمپ تون رو رعایت کنید و اون راهرو کوتاهتر بشه طرحتون جالبتر میشه و واحد تجاری رو یکم درازتر می کردید تا بعد از جک مسیر مستقیم میشد
1 . مشکل خاصی نداره
2. ولی این یکی مشکل داره باید فضاها رو با متراژی که طراحی می کنید متناسب کنید و لازم نیست کل سطح رو حتما طراحی کنید و از تراس بیشتری استفاده کنید
bam. اصلا نیاز به طراحی نداره
shib. می تونم بپرسم ناودان ها تو همکف چه اتفاقی براشون میفته
ولی در کل خوب بود و امیدوارم با یکمی توجه و دقت بیشتر یکی از قبول شده ها باشین
3-

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اول میخوام خسته نباشید بهت بگم و اینکه کارت خیلی خوب در اومده فقط چند نکته دیگه رو رعایت کن
-1 . پلان پارکینگت واقعا خوب شده و ایراد ی نمیشه گرفت
0. همکف تون مشکل داره لابی آسانسور دیوار نمی خواد اگه سرگیری روی رمپ تون رو رعایت کنید و اون راهرو کوتاهتر بشه طرحتون جالبتر میشه و واحد تجاری رو یکم درازتر می کردید تا بعد از جک مسیر مستقیم میشد
1 . مشکل خاصی نداره
2. ولی این یکی مشکل داره باید فضاها رو با متراژی که طراحی می کنید متناسب کنید و لازم نیست کل سطح رو حتما طراحی کنید و از تراس بیشتری استفاده کنید
bam. اصلا نیاز به طراحی نداره
shib. می تونم بپرسم ناودان ها تو همکف چه اتفاقی براشون میفته
ولی در کل خوب بود و امیدوارم با یکمی توجه و دقت بیشتر یکی از قبول شده ها باشین
3-
ممنونم ک نظر دادید...فقط در مورد اینکه ک گفتید بام نیاز به ظراحی نداره....آخه من خودم گیج شدم اگه پلان شیب بندی رو من بکشم موتورخونه آسانسور و ....رو نمیتونم نشون بدم....اون وقت باید چ کنم؟؟؟چجوری هم شیب بندی خرپشته رو نشون بدم هم موتورخونه و راه پله خرپشته رو؟؟؟؟
منظورتونو از ناودونها تووو همکف متوجه نشدم...اگه داکتهاست ک نشونشون دادم....ولی اگه چیز دیگه ای هست لطفا توضیح بدید ممنون میشم....
و مرسی تا ببینیم خدا چی میخواد...ولی اگه واقعا بخوایم همه اینها رو تووو آزمون رعایت کنیم واقعا زمان زیادی میبره حتی اگه روی طراحی نخوایم فکری کنیم.....و از همون اول آزمون بخوایم فقط بکشیم....
آیا همه اینهایی ک من نشون دادم باید باشه ؟؟؟؟میشه لطفا اولویت بندی اگه دارید بگید ک اول شیتها بر اساس اون انجام بشه بعد نکات اضافه تر رو انجام داد؟؟؟
و همچین طراحی اگه انجام میدیم چقدر نمره میدن چقدر کسر میکننند؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان؛ کانالهای کولر و رادیاتورهارو فکر نکنم لازم باشه نشون بدیم:surprised::eek:

تنها چیزی ک در عرض 5 مین کشیده شد...:biggrin:بچه های سال پیش تووو تمرینهاشون میزاشتن قاعده پیچیده ای هم نداره یعنی شاید اگه بزاری مصحح رو تحت تاثیر بزاری و بهش بفهمونی ک یه چیزی از تاسیسات هم بلدی...البته شاید نمیدونم....یعنی نزاریم؟؟؟؟

bahar-spring

کاربر بیش فعال
بنظرم آخرسر اگر وقت اضافی داشتیم بذاریم..:huh::eek::surprised:چون با دست میکشیم طراحی و ترسیم وقت بیشتری میبره
ولی الزامی نیست نمیدونم باز...:w05:

arefeh

کاربر ممتاز
بنظرم آخرسر اگر وقت اضافی داشتیم بذاریم..:huh::eek::surprised:چون با دست میکشیم طراحی و ترسیم وقت بیشتری میبره
ولی الزامی نیست نمیدونم باز...:w05:
آره دیگه واسه همین گفتم بیایم اولویت بندی کنیم چون دقیقا درست میگی تازه من با کد کشیدم خیلی سریعتر بود....ولی اگه چند تا پلان رو الان ما کامل بکشیم همین هارو میبریم سرجلسه تا موقع ترسیم چک کنیم ک مبادا چیزی رو از قلم بندازیم...مثلا همین کد ارتفاعی ها ک خیلی مهمه حتی توی هر پاگرد هم باید نشون بدیم....اینجور چیزها....
حالا از امشب میرم سروقت تمرین اسفند 91...شماها هم تمرینهاتونو بزارید دیگه...ک یه چیزهایی هم از شماها یاد بگیریم:)

aydaaaa

کاربر بیش فعال
خب تازه رسیدین به جای خوبش پس برای چی به ما میگن معمار شما باید کاری کنین که با توجه به سوال آزمون حداکثر پارکینگ مورد نظر رو دربیارید که حداقل 4 تا مد نظر هست و شما یکی کم دارین البته میشه 5 تا پارکینگ هم در آورد

ولی من هرجا نمونه کار دیدم 2-3 بودن:-(

ha@sa

عضو جدید
عارفه جون کارت خوب شده . خسته نباشی . ای کاش برش کارتم میذاشتی :smile:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون کارت خوب شده . خسته نباشی . ای کاش برش کارتم میذاشتی :smile:

عزیزم برش نزدم ازش...ولی میزارم اونهارو بعدا...اول پلان و اصولشو دارم تمرین میکنم...همراه کد ارتفاعی ها....
راستی یه نکته پله رو 0.175 سانتی بگیرید اونوقت رند میشه...مثلا 18 تا پله میشه 3.15 یا 16 تاش میشه 2.80

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
اینم کار من بالاخره تموم شد...ظرحش زود در اوردم اما برا اینکه همه نکات رو پیاده کنم خیلی اذیت شدم و البته خیلی تنبلی کردم....لطفا ایرادهاشو بهم بگید ممنون:D
مشاهده پیوست 205450

سلام خانم عارفه.
خسته نباشید.
خوب شده طرحتون.فقط چند مورد اشکال داره که با اجازتون بهش اشاره ای کنیم:

اول از پارکینگ:

پ مزاحم.jpg

پارکینگ پایین سمت چپ مزاحم پارکینگ بالا سمت راسته.همونطور که داخل عکس نشون دادم.

خودرو مستقیم (دنده جلو)وارد پارکینگ میشه همونطور هم باید خارج بشه.

یه مطلب دیگه این که محدوده پارکینگتون نباید با هم تداخل داشته باشه.این مورد رو در عکس بالا با کادر مربعی نشون دادم.
میتونید هر چهار واحد پارکینگ رو انتهای زیرزمین و کنار دو پارکینگ پایینی قرار بدید و موتور خونه رو به شمال ساختمان انتقال بدید.مانند شکل زیر:

موتورخونه.jpg

لزومی نداره انباری هاتون اینقدر بزرگ باشه.اون بالا موتوخونه هم جا میشه.

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
ادامه زیرزمین:

-نوشته پلانتون خیلی خوبه.
-داکت اصلی تون با این خیلی ابعادش خیلی بزرگه ولی محلش خیلی مناسبه(مکانی که وضعیت ثابتی در طبقات داره)
-نمایش راه پله و آسانسور و لابی آساسنور دقیقا به همین شکله.....ولی من پلان رو از 2/3 برش میزنم نمیدونم چرا شما از 1/3 زدید!ولی فکر کنم خیلی مهم نیست.
-عنوان دیوار و درب ضد آتش رو در زیرزمین هم بنویسید.

راه پله و داکت مرکزی.jpg

ایشالا ادامش فردا.
در مورد ستون گذاریتون و نمایش داکت ها در همکف هم باید صحبت بشه و ....

arefeh

کاربر ممتاز

سلام خانم عارفه.
خسته نباشید.
خوب شده طرحتون.فقط چند مورد اشکال داره که با اجازتون بهش اشاره ای کنیم:

اول از پارکینگ:

پارکینگ پایین سمت چپ مزاحم پارکینگ بالا سمت راسته.همونطور که داخل عکس نشون دادم.

خودرو مستقیم (دنده جلو)وارد پارکینگ میشه همونطور هم باید خارج بشه.

یه مطلب دیگه این که محدوده پارکینگتون نباید با هم تداخل داشته باشه.این مورد رو در عکس بالا با کادر مربعی نشون دادم.
میتونید هر چهار واحد پارکینگ رو انتهای زیرزمین و کنار دو پارکینگ پایینی قرار بدید و موتور خونه رو به شمال ساختمان انتقال بدید.مانند شکل زیر:

لزومی نداره انباری هاتون اینقدر بزرگ باشه.اون بالا موتوخونه هم جا میشه.
اول از همه ممنون از اینکه وقت گذاشتید....در مورد جای پارکم....میشد موتوذخونه رو شمال برد اما هدفه من اسنفاده از نورگیر طبیعی بوده و ارتباطش با حیاط(نزدیکی به حیاط)و اینکه ابعاد پارکینگم بالاست یعنی عرضش 5.70 و طولشم سمت راستیها 6.30 فاصله است تا انتهای ماشین اولی در قسمت پایین...یعنی اصلا تداخلی وجود نداره...شاید باید مبلمانمو بهتر جاگذاری میکردم یا خط اندازه بیشتر میزدم....

arefeh

کاربر ممتاز
ادامه زیرزمین:

-نوشته پلانتون خیلی خوبه.
-
داکت اصلی تون با این خیلی ابعادش خیلی بزرگه ولی محلش خیلی مناسبه(مکانی که وضعیت ثابتی در طبقات داره)
-نمایش راه پله و آسانسور و لابی آساسنور دقیقا به همین شکله.....ولی من پلان رو از 2/3 برش میزنم نمیدونم چرا شما از 1/3 زدید!ولی فکر کنم خیلی مهم نیست.
-عنوان دیوار و درب ضد آتش رو در زیرزمین هم بنویسید.

ایشالا ادامش فردا.
در مورد ستون گذاریتون و نمایش داکت ها در همکف هم باید صحبت بشه و ....

در مورد داکت اصلی علت بزرگ بودنش به عنوان نورگیر برای راه پله هم در نطر گرفتم البته نورگیر سقفی هم دارم اگه پلان بام رو دیده باشید....اما خواستم از این داکت به عنوان یه نورگیر هم در نظر بگیرم و دریچه بازدید هم گذاشتم(حالا فکرم اشتباهه؟؟؟)
تو هر طبقه باید این نوشته ها رو تکرار کنیم یا توی یه پلان بنویسیم حله؟؟؟
ممنونم عزیزم:)

bagher66

عضو جدید
مشاهده پیوست 205450

خسته نباشین. کارتون در کل خوبه . بچه ها هم نظر های دادن رعایت کنی خیلی بهتر میشه، پوتر که از داخل نور گیر میگذره.

arefeh

کاربر ممتاز
خسته نباشین. کارتون در کل خوبه . بچه ها هم نظر های دادن رعایت کنی خیلی بهتر میشه، پوتر که از داخل نور گیر میگذره.

بله....اینقدر نکته هست ک باید رعایت کنیم ک این یکی رو با بیدقتی فراموش کردم....ولی الان نیگاه کردم واقعا این یه مورد در نمیاد....یا باید ظرح عوض بشه یا به این شکل(ک اینجوری هم درست نی)
یه نفر میتونه کمک کنه؟؟؟؟

bagher66

عضو جدید
بله....اینقدر نکته هست ک باید رعایت کنیم ک این یکی رو با بیدقتی فراموش کردم....ولی الان نیگاه کردم واقعا این یه مورد در نمیاد....یا باید ظرح عوض بشه یا به این شکل(ک اینجوری هم درست نی)
یه نفر میتونه کمک کنه؟؟؟؟

از کنار پوتر نورگیر بزن،باید یه خورده طرح رو تغییر بدی .واحد جنوبی: تراس رو بنداز جلو پذیرایی خواب رو بزار جای تراس طرح درست میشه

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
از کنار پوتر نورگیر بزن،باید یه خورده طرح رو تغییر بدی .واحد جنوبی تراس رو بنداز جلو پذیرایی
مشکل اینجاست ک خواسته شده یه واحد 120 متری باشه یه واحد 65 متری....وگرنه ک اولم همین کار رو کرده بودم...اما این مساحتی ک داده کار رو سخت کرد

bagher66

عضو جدید
مشکل اینجاست ک خواسته شده یه واحد 120 متری باشه یه واحد 65 متری....وگرنه ک اولم همین کار رو کرده بودم...اما این مساحتی ک داده کار رو سخت کرد

یک واحد حداقل 65 رو خواسته .ویک واحد تقریبی 120 متر مربع میتونی در بیاری.راستی کنسولی که زدی چون خودش نگفته میتونی پیشروی کنی یا نه؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
یک واحد حداقل 65 رو خواسته .ویک واحد تقریبی 120 متر مربع میتونی در بیاری.راستی کنسولی که زدی چون خودش نگفته میتونی پیشروی کنی یا نه؟؟

منم این برام سئوال بوده آخه خیابانش 16 متریه....کسی اینو میدونه؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
منم برام سواله. چون خیابان 16 متری میتونی کنسول بزنی و لی برای آزمون نمیدونم باید کنسول بزنیم یانه چون خودشون سطح اشغال رو مشخص کردن

اینم بگم گ کنسول جز سطح اشغال نیس تا جایی ک قبلا من کار میکردم....حالا نمیدونم والا

arefeh

کاربر ممتاز
اگه اینجورباشه خب داخل حیاطم میتونی کنسول بزنی؟؟؟؟؟

عزیزم اون داخل زمین خودته اون اشتباهه.....چون جز سطح اشغاله....اما کنسول به سمت خیابان جز سطح اشغال نیس...البته توی شهر ما از پارسال دیگه شهرداری اجازه پیش روی رو نمیده ولی توی مباحث همچنان هست....
ما ک تا دوسال پیش نقشه های اجزایی طراحی میکردم برای نظام مهندسی به این شکل بود یه جورایی به نفع مالک بود و همیشه مالکها علاقه داشتن به کنسول...

وضعیت
موضوع بسته شده است.