سلام مهندس عارفه . راستش امروز وقت کردم کامل کارتو ببینم و یه سری سوال واسم پیش اومد . اینکه یه سری ایراد توش دیدم
اول ایراداش به نظرم:
1.توی زیرزمین سطح نورگیری فضا 1/25 سطح کف اما پنجره هایی که تو گذاشتی خیلی زیاده همینطور واسه موتورخونه
2.ارتفاع زیرزمین متوسط 2.40 که فک کنم مال شما 2.30 شده چون کف زیرزمینتو1.50 - زدی که با 1.20 بالا و کم کردن ضخامت سقف 10 سانت از حداقل کمتر میشه
3.توی پلان 1 , داکتهای طبقه بالا توی وسط فروشگاه میفته
4 . پلان 1 قسمت ورودی تا لابی راهروت خیلی زیاد شده. میشه شکست فروشگاهتو برداری و پله ها رو بکشی بالاتر که راهروت کمتر بشه
5. عرض نورگیرت هم که چون دو فضاتر از دو واحد (خواب ) درجه یک حساب میشن باید 6 متر عرض نورگیر داشته باشی
حالا سوالام :
1. شیر اتش نشانی چه زمانی استفاده میشه ؟
2.توی پلان 2 ورودی طبقه مستقیم توی لابی اسانسور باز میشه . این خوبه یا بد ؟ (من خودم هم توی طراحی کل سر این موضوع اذیت شدم )
3. رمپ ماشین چرا اولش به صورت خط چین نشون داده شده ؟
بازم عارفه جان خسته نباشی .
1-بله اینو شما درست میگید ولی عددی ک نوشتی رو متوجه نشدم اگه توی مبحثه بهم بگو برم ببینم چی به چیه...
2-ارتفاع زیر زمین کف تا کف 2.70 یه -1.50 دارم یه 1.20 این دو تا با هم جمع بشه میشه 2.70 30 سانتم ک صخامته کف میشه 2.40......2.40 مگه مشکلی داره؟
3-این ترسیمشو گیر کرده بودم فکر کنم با توجه به توضیح فرزاد جان من باید توی همکف یه داکت دیگه ولی کلا طرجمو دارم اصلاح میکنم....
4-عزیزم زاهرو درسته زیاد شده اما تجاری هم دقت باید ک تا میتونی باید عرض زیاد بگیری....البته فکر کنم بخش دیواره رمپ رو باید جمع کنم چون هر 10 متر رمپ رو توی همکفم خالی گذاشتم....باید ببینم اگه سرگیر نباشیه کمش کنم ک حل بشه....ولی خودم میگم اگه راهرو باریک و یککم طولانی بشه بهتره ک یه 1.40 دیگه به اون راهرو اضافه کنم اون میشه پرت ورودی و تجاریمم باریک میشه...در هر صورت اونجوری هر دو دراز میشه
5- در مورد عرض نورگیر من برای واحد دوم ک نورنگرفتم که اینو میگی؟؟؟؟؟برای لابی ورودی واحدها یه پتجره گرفتم ک اونو حذف میکنم ک ایراد گرفته نشه....ولی ابعادش درسته....گفته برای یه واحد 12 متر باشه مساحت نورگیر......ک حداقل 3 باید عرضش باشه ک من 3.40*3.40 گرفتم
در مورد سئوالاتت
1-شیرآتشنشانی فرزاد جان گفت برای 5 طبقه به بالا الزامیه....ولی فکر نکنم اگه بزاریم نمره منفی حساب بشه؟!!!!

2-به راه پله نباید ورودی باز بشه ولی لابیه آسانسور و ورودی واحدها رو میشه با هم گرفت
3-قضیه برشی هست مثل پله ک یه جاییش دیده میشه یه جایش خط چین.....