تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

افروغ

عضو جدید
سوالهای سالهای گدشته خیلی تکراری شده _سرایداری نگهبانی ساختمانهای بلند بالای 23 متر دوبلکس درمانگاه آموزشی پارکینگ طبقاتی نیم طبقه و حریق و تمرین کنین از تهران خبر میاد که سول و کلا عوض کردن البته نترسید تو مباحث کم بهشون اشاره شده ولی میشه کشیدشون .

آقا مارو نترسونین.........:( راستش ما هم یه چیزایی شنیدیم:cry:

شانس منه!!!!!!! هر آزمونی که میخوام شرکت کنم،میشینن واسش تصمیم جدید میگیرن!!!!!!!

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شانس منه!!!!!!! هر آزمونی که میخوام شرکت کنم،میشینن واسش تصمیم جدید میگیرن!!!!!!!
ازمون پایه سه مسکونیه بعید میدونم بخوان سوال غیر از مسکونی بدن.

پروفسور پرو

عضو جدید

مهندس تو آموزسی و مراقبتی عرضراه رو و ارتفاع سقف و عرض در و رعایت کن بالای 23متر یه پله فرار میخوای با یه دریچه 130*90 آتشنشانی البته این برای همه ی ساختمانهای گروه 1تا 8 هست و دوبلکس دو طبقه با یک ورودی پله ی داخلی تم بنداز رو یکی از تیرات سرایداری برای بالای 10 واحد و نگهبانی واسه بالای 20 واحد سرایداری کلا به سویت کوچیک با ورودی جدا حریق هم اسپیرینکلر و شبکه ی بارندست .

افروغ

عضو جدید
دوستان

نحوه ترسیم پله 3 بازو این شکلیه؟!

وقتی پنجره های دو فضا،از دو واحد مسکونی،از یه نورگیر نور بگیرن،اگه پنجره هاشون کنار هم باشه(یعنی تو یه ضلع نورگیر باشن)
اونوقت فاصله پنجره ها از همدیگه به چه صورته؟!!!!

لطفا جوااااااااااااااااااااااااااااااااب:(

بهروز27

عضو جدید
لطفا جوااااااااااااااااااااااااااااااااب:(
شاید من دقیق منظورتون متوجه نشدم باشم ...اما وقتی بخواهیم دوتا فضااز دو واحد مسکونی را نورگیری کنیم باید پنجره ها درعرض قرار بگیرند که قائدتاعرض ما 3 متر هست و در یه ضلع با عرض 3متر که حداقل عرض پنجره ما باید 120سانتیمتر باشدزیاد مناسب نیست دوتا پنجره قرار بدهیم .

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مهندس ممنون بخاطر جزوه......اما وقتی بازش میکنم واسه دانلود،آدرس ایمیل و پسووردمیخواد:confused:میشه راهنمایی کنین؟!

حجمش بیشتر از 25 مگه با دراپ باکس فرستادن.. بیاد با ایمیل خودتون یه اکانت بسازید چیزه خاصی نیست...
ولی فایلش یه مدلیه خیلی دیر دانلود میشه برا من سر 2 مگ گیر کرده!!

ممنون از مهندس امیریان واقعا لطف کردید :gol::gol:

آخرین ویرایش:

zeinab_m2

عضو جدید
دوستان من دیدم که سوالاتی درباره ی ستونا که فلزی باشن یا بتنی پرسیده شده، ولی این آزمون طراحی در حد فاز یکه پس هنوز سازه ای براش طراحی نشده.همه ی ستونا رو 40 در 40 سانت در نظر بگیرین.واقعیتم اینه که واقعا دستمون برای خلاقیت بسته اس و فقط طبق ضوابط و مقررات باید طراحی کنیم با یه ستون گذاری ثابت و جای ماشین های ثابت.در شهرهای بزرگ هم چون تعداد مهندسا زیاده واقعا نیازی به ما ندارن پس ما باید خودمونو به اونا تحمیل کنیم.با توجه به تعداد بالای شرکت کننده ها و نبود وقت برای بررسی جز به جز همه ی ورقه ها ،در نگاه اول به پلان پارکینگ خیلیا حذف میشن و میرن جز مردودین یا کسایی که یه شیت رو اصلا نکشن و نمره های یکسانی میگیرن.

بهروز27

عضو جدید
اسپرینگر چی هست .. تو ازمون نظام مهندسی کجا ب کار میره ... اصلا به کار میره ؟؟؟؟؟؟

mukrian

عضو جدید
پاسخ به فرستادن نقشه های طراحی

پاسخ به فرستادن نقشه های طراحی

سلام مهندس امیریان ممنون از زحمتی که کشیدید برای ما ایمیل کردید فقط کتابی که فرستاید برای دانلود با نرم افزار باز میشه؟ نقشه هاتون نیومده بازم ممنون

بهروز27

عضو جدید
بچهها برای استفاده از نورگیر برای یک واحد میتونیم 18 متر بگیرم به ابعاد3در 6 یا حتما باید 3در4 بگیریم؟؟

mukrian

عضو جدید
آقای امیریان دوبار کتاب دانلود کردم و هربار تا25 مگ کامل رفت ولی کتاب باز نشد لطفا یه نگاهی به فایلی که فرستادید بکنید ممنونم

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها تو این زمینهای کج و قناس چجوری مساحت واحدهارو حساب کنیم؟

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ق
بچه ها تو این زمینهای کج و قناس چجوری مساحت واحدهارو حساب کنیم؟
سلام مساحت واحد رو نمیخواد حساب کنی
تقریبی درست باشه کافیه نمیخواد دقیق بدست بیاری یعنی عمرا وقت نمیشه
اگه احیانا هم خواستی واسه خودت بدونی از راه تبدیل شکل به شکلهای کوچک تر
مثلا دوتا مستطیل و گوشه ها بشه مثلث متساوی الساقین و مساحت مثلث رو که همه میدونیم
تنها راهش تبدیل به اشکال منظم هندسی است که براشون فرمول مساحت داریم

rap_w2w

عضو جدید
بچه ها چرا فایل هایی رو که میگین توو سایت آپلود نمیکنین؟؟؟؟؟
اینطوری حجم کمتری از اینترنت شما مصرف میشه و هم همه دوستان می تونن دانلود کنن...... زمان کمتری هم واسه شما تلف میشه
با تشکر فراوان اگه زحمت بکشید نتیجه زحماتتون رو در اختیار تمام دوستان قرار بدید...
سپاس

mukrian

عضو جدید
سلام هلووووووووووووووخانم مهندس من دو بار دانلود کردم ولی کتاب باز نشد شما اگه ممکنه بگو چه جوری بازش کردی من حتی ایمیل و پسوردم زدم کتاب دانلود کردم ولی فایلش باز نشد

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام خدمت دوستان , مهندسان معمار محترم
لطفا از قرار دادن ایمیل به صورت عمومی خودداری کنید ؛

در رابطه با فایل ها و تصاویر شخصی بارها از دوستان درخواست شده تا فایل های خود را در صورت تمایل به همراه مشخصات و نام باشگاه مهندسان ایران خود قرار دهند - دوستانی که پیش از این تصاویر تمرینات خود را ضمیمه کرده اند لطفا تصاویر را به همراه مشخصات ( در صورت تمایل) و نام باشگاه مهندسان ایران همچنین لینک پست مورد نظر برای بنده یا دیگر همکارانم ارسال کنند تا پست مورد نظر ویرایش شود
** یا اگر فایلها در بین پست های گذشته قرار گرفته به منظور آرشیو بهتر فایلها اگر تمایل دارید در پیام خصوصی بفرمائید تا کپی پست به تاپیک مناسبت تر منتقل گردد

با تشکر و سپاس از فعالیت تمامی دوستان

saraafsoon

عضو جدید
saraafsoon.jpgشبنم خانم.jpg[اولیومن کشیده بودم تمرین عارفه جونم حتی نقدکردوایراداشوگفت دومیم کارشبنم خانم که قبول شدن سال قبل وکارشونو کدی کردنوگزاشتن توباشگاه والا دیگه نمیدونم چی بگم

vmitra

عضو جدید
سلام عارفه خانم
چندتا سوال دارم جواب بدین ممنون میشم.
1. در پلانهای شمالی-جنوبی اگه فقط نورگیری از 1سمت داشته باشیم (شمال یا جنوب) و در طبقه 2واحد داشته باشیم هر دو واحد باید نورگیری داشته باشه یعنی پلان ها باید شمالی -جنوبی طراحی شه یا میشه برای 1 واحد از نورگیر استفاده کنیم؟
اگه هم از شمال هم از جنوب نورگیری داشته باشیم باید حتما پلانها شمالی-جنوبی باشه(یعنی هردو واحد الزاما باید هم از شمال نور بگیره هم از جنوب)؟ من شنیدم اگه شرقی-غربی باشه میری چزو مردودیا. باتوجه به اینکه زمین های شمالی - جنوبی عرض کمی دارن رعایت این نکته یاعث میشه که راهروهای طولانی ایجاد شه و متعاقبا فضای پرت هم زیاد میشه از طرفی حل پارکینگ هم سخت میشه بخاطر موقعیت دستگاه پلکان.

2. آیا آبدارخانه داکت میخواد؟ (باتوجه به اینکه در ابدارخونه پخت و پز نمیشه)

3. در تراس رو به داخل باز میشه یا رو به بیرون؟

4. پاسیو در پلان بام شیب بندی میخواد یا نه؟

5. ضخامت جان پناه در پلان بام چقدره؟

6.آیا رمپ خودرو به ایستگاه در ابتدای رمپ احتیاج داره؟ تو بعضی کارا دیدم داره تو بعضیا نه

7. در ترسیم نما منظور از ترسیم دست انداز چیه؟

8. در واحدهای 3 خواب به بالا الزاما باید یکی از خواب ها به خواب مهمان اختصاص داده بشه یا نیازی نیست؟ در خواب مستر نیازی به حمام اختصاصی نیست؟؟

9.عارفه تو کار خودت دیدم که تو یکی از واحدها اتاق ها از هم جدا افتادن اگه 3 خواب بود میشد بگیم که خواب مهمانه ولی واحد 2 خوابه بود اینکه فضای خصوصی ازهم تفکیک بشه ایرادی نداره؟؟؟

میبخشین طولانی شد.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام عارفه خانم
چندتا سوال دارم جواب بدین ممنون میشم.
1. در پلانهای شمالی-جنوبی اگه فقط نورگیری از 1سمت داشته باشیم (شمال یا جنوب) و در طبقه 2واحد داشته باشیم هر دو واحد باید نورگیری داشته باشه یعنی پلان ها باید شمالی -جنوبی طراحی شه یا میشه برای 1 واحد از نورگیر استفاده کنیم؟
اگه هم از شمال هم از جنوب نورگیری داشته باشیم باید حتما پلانها شمالی-جنوبی باشه(یعنی هردو واحد الزاما باید هم از شمال نور بگیره هم از جنوب)؟ من شنیدم اگه شرقی-غربی باشه میری چزو مردودیا. باتوجه به اینکه زمین های شمالی - جنوبی عرض کمی دارن رعایت این نکته یاعث میشه که راهروهای طولانی ایجاد شه و متعاقبا فضای پرت هم زیاد میشه از طرفی حل پارکینگ هم سخت میشه بخاطر موقعیت دستگاه پلکان.
قطعا در این مورد سئوالها عرض زمین رو 12 میگیرند تا شما بتونید دو واحد رو شمالی جنوبی در نظر بگیرید که در نهایت از یک سمت برای هر دو واحد نور مستقیم داشته باشیم که معمولا اون نور برای پذیرایی و آشپزخانه مناسب...برای خوابها هم که پشت قرار میگیره میتونید از یک نورگیر استفاده کنید
در مورد سئوال دوم اگر بر زمین زیاد باشه یعنی باید شمالی جنوبی طراحی کنید ولی بعید میدونم باعث ردی بشه...مگر اینکه گقتم عرض زمین بالای 12 باشه...اونوقت قطعا نکته آزمون خواهد بود

2. آیا آبدارخانه داکت میخواد؟ (باتوجه به اینکه در ابدارخونه پخت و پز نمیشه) بالاخره سماوری چایی سازی چیزی توش هست..باید یک تهویه ای داشته باشه اما اگر پنجره داشتیم نیازی نیست...در غیر اینصورت حتما بزارید

3. در تراس رو به داخل باز میشه یا رو به بیرون؟ به سمت بیرون...اما در اینجا میتونید از درب کشویی استفاده کنید....فقط توی پارکینگ که درب ماشین رو نباید کشویی باشه

4. پاسیو در پلان بام شیب بندی میخواد یا نه؟ بستگی داره در هر صورت نیاز به شیب بندی داریم چ پاسیو مسقف باشه چه باز

5. ضخامت جان پناه در پلان بام چقدره؟ خود دیوارش 20 سانتی و جون یک سنگ جان پناه هم داریم که از هر طرف 5 سانت بیرون زدگی داره میشه 30 سانتی

6.آیا رمپ خودرو به ایستگاه در ابتدای رمپ احتیاج داره؟ تو بعضی کارا دیدم داره تو بعضیا نه اگر حیاط داشته باشیم برای اینکه یک فاصله ای از دیوار محوطه تا ساختمان فاصله است باید ایستگاه قرار بدیم تا ماشین آتش نشانی بتونه مسیری رو داخل بیاد

7. در ترسیم نما منظور از ترسیم دست انداز چیه؟ نمیدونم متوجه سئوالتون نشدم بیشتر توضیح بدید

8. در واحدهای 3 خواب به بالا الزاما باید یکی از خواب ها به خواب مهمان اختصاص داده بشه یا نیازی نیست؟ در خواب مستر نیازی به حمام اختصاصی نیست؟؟ در این آزمون رعایت این حرکت خوبه ولی رعایت نکردنش مبنی بر مردودی شما نیست

9.عارفه تو کار خودت دیدم که تو یکی از واحدها اتاق ها از هم جدا افتادن اگه 3 خواب بود میشد بگیم که خواب مهمانه ولی واحد 2 خوابه بود اینکه فضای خصوصی ازهم تفکیک بشه ایرادی نداره؟؟؟

میبخشین طولانی شد.
قطعا اگر میشد این کار رو کرد خوب بهتر بود...اما هدف من بیشتر هندسه خوب برای پذیرایی و آشپزخونه بود و در اون تایم که فرصت داشتم فقط این به ذهنم اومد....اما مهم اینه که درب اتاق ها به سمت پذیرایی دید نداره...و هر دو هم به درب ورودی نزدیکه....اما شاید نمره از من کم شده باشه...انشالله دعا کنید وقتم آزاد بشه بتونم برای صحبت نهایی پیش این عزیز برم...چون قطعا برام مهم که بدونم از کجا نمره ام کم شده و این قطعا به دوستان دگ هم کمک خواهد کرد

بهروز27

عضو جدید
بچه ها ببخشید بد موقع سوال میپرسم ....اگر در طبقه همکف اون قسمت که جک معلول وپله میزاریم برای ورودی ،بعد زیر این قسمت میتونیم اتاق تاسیسات بزاریم ؟؟؟ نیازی به چند تا پله نیست که بریم پایین تر؟؟

پروفسور پرو

عضو جدید
بچه ها ببخشید بد موقع سوال میپرسم ....اگر در طبقه همکف اون قسمت که جک معلول وپله میزاریم برای ورودی ،بعد زیر این قسمت میتونیم اتاق تاسیسات بزاریم ؟؟؟ نیازی به چند تا پله نیست که بریم پایین تر؟؟

بله باید برش بزنی تا تعداد پله ها در بیاد هر چند تا پله بدی تو همکف همون قدر هم میدی تو تاسیسات وانباری.

وضعیت
موضوع بسته شده است.