تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

بهروز27

عضو جدید
بله باید برش بزنی تا تعداد پله ها در بیاد هر چند تا پله بدی تو همکف همون قدر هم میدی تو تاسیسات وانباری.

منظورم این نبود...فک کنم نتونم منظورم برسونم...منظورم اینه که مشکلی نداره که اتاق تاسیسات زیر جک معلول باشد یا نه؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منظورم این نبود...فک کنم نتونم منظورم برسونم...منظورم اینه که مشکلی نداره که اتاق تاسیسات زیر جک معلول باشد یا نه؟؟

اگر مشکلی برای سرگیری نباشه خیر....مشکلی نیست....البته شاید باشه...باید بیشتر پیگیری کرد

vmitra

عضو جدید
تشکر از پاسختون.
تو سوالای دوره قبل نوشته ترسیم نما که معرف تیپ پنجره ها و دست انداز باشه منم متوجه نشدم چی میخواد.
میبخشین چندتا دیگه سوال دارم.
اگه سرویس های بهداشتی پنجره داشته باشن دیگه نیازی به داکت ندارن؟
رمپ خودرو رو میتونیم کامل تو حیاط بدیم ؟ در اینصورت باکمبود فضای باز مواجه نمیشیم؟؟
تو ازمون اذر 88 گفتن سرایداری رو تو زیرزمین بدین نوررگیریشو چطور تامین کنیم ؟؟ اگه سطح زیرزمین 90 سانت بالاتر از همکف باشه موردی نداره ولی اینجا نهایت میتونیم 60 سانت بالاتر از همکف بدیم. مبحث 4گفته باید مجراهای خارجی نور و هوا بدیم متوجه نشدم یعنی چی. میتونیم قسمتی از حیاط رو که همجوار زیرزمینه تا کف زیرزمین پایین بیاریم که نورگیری تامین شه؟ در صورتی که بشه اینکاررو کرد چه عرضی از حیاط رو باید گودبرداری کنیم که نور کافی تامین شه.
ارتفاع نیم طبقه ها چنده؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
تشکر از پاسختون.
تو سوالای دوره قبل نوشته ترسیم نما که معرف تیپ پنجره ها و دست انداز باشه منم متوجه نشدم چی میخواد.حالا شد...تیپ بندی درب و پنجره که کاملا مشخصه....دست انداز منظورش okb هست اگر شما پنجره هر فضایی از کف طبقه شروع شده باشه...باید جلوی اون یک نرده یا همون دست انداز قرار بدید....که اکثرا 99% همه okb رو 1.1 میگیرند که همون دست اندازه....و به شکل نرده نشون نمیدن
میبخشین چندتا دیگه سوال دارم.
اگه سرویس های بهداشتی پنجره داشته باشن دیگه نیازی به داکت ندارن؟ وقتی پنجره قرار میدید تهویه شاید تامین بشه...اما رایزرهای فاضلاب و ...داستانش چی میشه؟؟؟؟
رمپ خودرو رو میتونیم کامل تو حیاط بدیم ؟ در اینصورت باکمبود فضای باز مواجه نمیشیم؟؟ اگر مثل آزمون اسفند 91 پارکینگ کسر بیاریم باید برای حلش رمپ رو کامل در حیاط بگیریم...
تو ازمون اذر 88 گفتن سرایداری رو تو زیرزمین بدین نوررگیریشو چطور تامین کنیم ؟؟ اگه سطح زیرزمین 90 سانت بالاتر از همکف باشه موردی نداره ولی اینجا نهایت میتونیم 60 سانت بالاتر از همکف بدیم. مبحث 4گفته باید مجراهای خارجی نور و هوا بدیم متوجه نشدم یعنی چی. میتونیم قسمتی از حیاط رو که همجوار زیرزمینه تا کف زیرزمین پایین بیاریم که نورگیری تامین شه؟ در صورتی که بشه اینکاررو کرد چه عرضی از حیاط رو باید گودبرداری کنیم که نور کافی تامین شه. این سئوال رو باید بامقطع توضیح بدم انشالله در وقتی مناسبتر
ارتفاع نیم طبقه ها چنده؟؟

اگر دوبلکس باشه 2.1 از کف تا زیر سقف...معمولا تجاری رو هم بالکنش رو همین حدود میگیریم...چون سرگیری پیاده 205 سانت هست برای همین حداقل ارتفاع مفید رو 2.1 میگیریم

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی خانم مهندس منظورم من همین بود .. بنظر شما مشکل سر گیری داره ؟؟

در اکثر آزمون ها اون بخشی که رمپ و پله پیاده داریم سرگیری رو خواهیم داشت...یک برش شماتیک بزنید متوجه داستان میشید

بهروز27

عضو جدید
در اکثر آزمون ها اون بخشی که رمپ و پله پیاده داریم سرگیری رو خواهیم داشت...یک برش شماتیک بزنید متوجه داستان میشید
ببخشید من تو کار خرداد93 شما دیدم که واسه تاسیسات پله گذاشتید رفتی چند تا پایین ... خواستم بدونم داستان این پله ها واسه چیه ... مرسی

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون ... خوب مقدار سرگیری چقدره ؟؟یکم کامل توضیح بدید جا بیفته واسم ..مرسی

اگر مقطع شماتیک بزنید کاملا متوجه میشید....با چند تا خط یکم سخته درکش
اما:
اون فضایی که برای رمپ معلول یا جک یا پله پیاده در نظر میگیرید باید یا زیرش خاک پر نشون بدید یا به تعداد پله ای که از معبر(یا حیاط) به همکف میدید همون مقدار رو از زیرزمین برید پایین ...تا اون بخش زیر جک به ارتفاع مناسب برسه....

بهروز27

عضو جدید
اگر مقطع شماتیک بزنید کاملا متوجه میشید....با چند تا خط یکم سخته درکش
اما:
اون فضایی که برای رمپ معلول یا جک یا پله پیاده در نظر میگیرید باید یا زیرش خاک پر نشون بدید یا به تعداد پله ای که از معبر(یا حیاط) به همکف میدید همون مقدار رو از زیرزمین برید پایین ...تا اون بخش زیر جک به ارتفاع مناسب برسه....
مرسی کامل متوجه شدم ...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال وقتی میگه زمینهای زیر 200 متر نورگیر ضابطه اش اینه منظور مساحته کله زمینه یا هر واحد؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یه سوال ذیگه آشپزخونه باید نور مستقیم بگیره؟ با داکت نمیشه حلش کرد؟:confused:

nosh

عضو جدید
یه سوال ذیگه آشپزخونه باید نور مستقیم بگیره؟ با داکت نمیشه حلش کرد؟:confused:

اول اینکه اگه اشتباه نکنم مساحت زمین خرداد 93بیشتر از 200متر بود پس طبق مبحث 4حداقل عرض نورگیر3متره طولش هم براساس اینکه چه فضاهایی روبه رو هم میافتن از 3متر تا 6متر متغیره...
درمورد آشپزخونه بله نیاز به نور داره چه از پنجره یا نورگیر...داکت که نورگیر نیست بشه ازش نور گرفت داکت در واقع برا تاسیسات هست

DDDIQ

مدیر ارشد
پست ها از تاپیک منتقل خواهد شد
لطفا بعد از پست بنده در این رابطه در تاپیک صحبت نفرمائید و ادامه موضوع اصلی تاپیک را پیگیری بفرمائید
سپاسگزارم

با سلام
من از همه ی عزیزانی که خودم و شاگردشون میدونم عذر خواهی میکنم و این جزوه به من تعلق نداره و 100 درصد حاصل زحمتات دوستان در این باشگاه است و از هر کسی که نقشه ای در این جزوه قرار داده شده حلالیت میخوام من هیچ نفشی در تدوین این جزوه نداشتم این نقشه ها تو تاپیکهای قبلی بود و من اونارو فقط جمع آوری کردم .لطفا عذر خواهی بنده ی حقیرو بپذیرید .

سلام آقای وحید امیریان
شما به دلیل سواستفاده از مطالب باشگاه و اعضای سایت اجازه فعالیت در این سایت را نخواهید داشت ! و بر خلاف گفته شما در پیام خصوصی اینگونه طلبکارانه به اعضای سایت هم توهین میکنید !؟

پروفسور پرو گفت:
DDDIQ گفت:
سلام جناب مهندس
لطفا به رسم احترام در پیام خصوصی به افرادی که اطلاعاتشون رو در این سایت قرار داده بودن پیغام بدین و در صورت تمایل این افراد با ذکر مشخصات فردی و منبع آن سایت باشگاه مهندسان ایران در جزوه تون استفاده بفرمائید و در غیر این صورت اطلاعات به دست آمده از سایت باشگاه را لطفا از جزوه خودتان حذف کنید

لطفا این مساله رو در تاپیک حتما عنوان کنید که به این دوستان پیغام خواهید داد و در صورت عدم تمایل آن قسمت رو از جزوه تون حذف میکنید

ممنونم از توجه شما
با سلام
مدیریت محترم باشگاه
بنده 4 ماه وقت گذاشتم و جزوه ای برای آزمون طرحی معماری نوشتم از کارهای بجه های باشگاه هم در 10ص از جزوه 160 ص استفاده کردم مخاطبان کمی هم داشته من به بچه های باشگاه اطلاع میدم در صورت عدم تمایل اون قسمت و حذف کنم .
با سپاس فراوان

Sent by: پروفسور پرو
Original Content:
//////// گفت:
پروفسور پرو گفت:
////////// گفت:
جناب مهندس کلاساتون در اردبیل برگزار میشه؟؟شرایط چطوری هست؟ از کی ثبتنام شرو میشه؟ هزینه چقد هست
دوره مقدماتی و پیشرفته داره یا؟
با سلام خدمت آقای مهندس
سری اول کلاس رو به اتمام هست یکشنبه جلسه ی نهم برگزار میشه از شنبه سری دوم کلاسها شروع میشه 091445//////////
میشه خواهش کنم در مورد سوال قبل هم توضیح بدین؟
دوست عزیز من سالهای گذشته رو تا آذر 90 تو کلاس کشیدم و فقط چون حوصله ی دوباره با دست کشیدن و نداشتم از کارهای بچه ها هم استفاده کردم شما 160 ص رو فدای 10 ص کن به نظرت من دزدم ؟
http://www.adgostar.com/search/طراحی-معماری-امیریان/
در صورت حذف نشدن آگهی های تبلیغاتی شما و ادامه کاسبی در کلاسهایتهان با سواستفاده از زحمات اعضای تالار ( که واقعا جای تاسف داره کلاس هم برگزار کردین به اسم خودتان ! ) اطلاعات ip و پست های شما در اختیار اعضا و مراجع قانونی به منظور پیگری قرار خواهد گرفت
شما اجازه استفاده از مطالب این سایت به اسم خودتان را ندارید
موفق باشید

arefeh

کاربر ممتاز
کمد دیواری در تمام اتاق ها الزامی است؟:redface:

یه چیزی میتونم بگم؟؟؟
طوری طراحی کنید که خودتون رو بزارید جای خریدار که آیا شما جای خریدار باشید می خرید یا نه؟؟؟
شما اشپزخونه دلگیر بدون پنجره دوست دارید؟؟؟
یا اتاق بدون کمد که لباسهای توی چمدون یا کم کشویی بزارید قبول دارید؟؟؟
همیشه هر طرحی که میزنید اگر به این دید نگاه کنید قطعا بهتون خیلی کمک میکنه

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یه چیزی میتونم بگم؟؟؟
طوری طراحی کنید که خودتون رو بزارید جای خریدار که آیا شما جای خریدار باشید می خرید یا نه؟؟؟
شما اشپزخونه دلگیر بدون پنجره دوست دارید؟؟؟
یا اتاق بدون کمد که لباسهای توی چمدون یا کم کشویی بزارید قبول دارید؟؟؟
همیشه هر طرحی که میزنید اگر به این دید نگاه کنید قطعا بهتون خیلی کمک میکنه

ممنون عزیزم حرفت کاملا منطقیه;)

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سرگیری رمپ را از روی پلان چطور حساب میکنید دوستانم؟

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
سرگیری رمپ را از روی پلان چطور حساب میکنید دوستانم؟
محاسبه ش قبلا بارها توضیح داده شده اما نیازی هم به محاسبه نیست. شما از ابتدای رمپ (ابتدای رمپ در کف توقفگاه) 3.33 کم کنید و به بعدش در همکف دیوار بکشید

افروغ

عضو جدید
سوال:

1-
تو آزمون آبان 93 ، ارتفاع همکف رو گفته از کف تا زیر سقف 4.5 متر
حالا اگه ضخامت سقف هم بهش اضافه کنیم میشه 4.8 متر !
که اگه پله 18 سانتی بگیریم،میشه تقریبا 27 عدد پله......................درسته؟

اگه درسته،چجور میشه این تعداد رو دو بازو کشید؟؟؟؟؟!!!!

2-مگه نمیگیم نباید تیر از نورگیر رد بشه؟......پس چرا تو کار بعضی از قبولی ها این مشکل هست؟؟؟؟؟؟

nosh

عضو جدید
سوال:

1-

2-مگه نمیگیم نباید تیر از نورگیر رد بشه؟......پس چرا تو کار بعضی از قبولی ها این مشکل هست؟؟؟؟؟؟

1ـسعی کنید 18 سانت استفاده ننید17بگیرید یا نهایت 17.50 که میشه28 پله که ذکر شد اصلا تو 2بازو جواب نمیده یا 4 بازو بگیرید هر بازو 7پله یا 3بازو هربازو 9پله که در این حالت درب باکس پله جابه جا میشه ودر نتیجه پلانهاتون هم داید بااین شرایط وقف بدید.
بله نباید رد بشه...مطمنا ازشون نمره کم شده ولی پلان ها رو حل کردن

arefeh

کاربر ممتاز
1ـسعی کنید 18 سانت استفاده ننید17بگیرید یا نهایت 17.50 که میشه28 پله که ذکر شد اصلا تو 2بازو جواب نمیده یا 4 بازو بگیرید هر بازو 7پله یا 3بازو هربازو 9پله که در این حالت درب باکس پله جابه جا میشه ودر نتیجه پلانهاتون هم داید بااین شرایط وقف بدید.
بله نباید رد بشه...مطمنا ازشون نمره کم شده ولی پلان ها رو حل کردن

تصحیح میکنم اگر پوتر از جایی رد شده باشه که بازم هم 3*4 خالص رو به ما بده ...مشکلی نداره...
مثلا کار من توی طبققه اول نورگیرم 3*4 بدون هیچ مشکلی بوده اما در طبقه دوم که نورگیرم بزرگتر شده پوتر افتاد توی نورگیر...که بدبینانه بگیریم شاید نمره کسر کرده باشند

smosalli

عضو جدید
تعداد پله ها باید هماهنگ با ارتفاع باشه,شاید بخاطر تعداد پله ها ضخامت سقفت بشه32سانت!
اینجا هم گفته مفید4.5,برای همین با 27تا پله 18سانتی,ارتفاع کف تا کف میشه4.86(27*0.18=4.86).
این تعداد پله رو یا تو سه بازو حل کن یا 4 بازو,فرقی نمیکنه!

سوال:

1-

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
عارفه خانوم و دوستان ممنون میشم کارمو ببینید
مشاهده پیوست 243872
خوااااااااهشا پلانا رو رنگی نکنید:confused: خودتون یه بار پی دی اف رو باز کنید ببینید تو اون زمینه سفید چشم آدم در میاد تا خطوط زرد و فیروزه ای رو تشخیص بده
همون سیاه کار کنین مگه چه ایرادی داره؟ راستی دیگه کم کم دست به قلم بشید. بزرگترین دردسر آزمون کمبود زمان هست و باید خیلی تمرین دستی کنید تا دستتون سریع بشه

mojtabata2001

کاربر بیش فعال
عارفه خانوم و دوستان ممنون میشم کارمو ببینید
مشاهده پیوست 243872
خسته نباشید
چیزایی که به ذهن من میرسه اینا بود
زیر زمین:
کلا به نظر می رسه پله ها رو 18 سانتی گرفتین که با توجه به دسترسی معلول که در صورت سوال اومده باید 17 باشه. بنابر این زیر زمین به همکف 16 پله ای میشه
چیدمان پارکینگ در صورتی که کل خودرو ها سمت چپ قرار بگیرن منطقی تره، اینجوری شوماخر می خواد که ماشینارو از پارک در بیاره..
داکت تاسیسات کو؟
همکف:
دوباره 18 پله دارین که برای 380 سانت کف تا کف خیلی کمه. من این سوالو با دو تا بازوی 11 تایی حل کردم و به نظرم منطقی تر اومد تا اینکه در باکس پله جابجه شه و .......!
تراز فروشگاه 0.10 هست و رمپ معلول و یک پله می خواد.
در سرویس فروشگاه به فضای اصلی باز میشه
لابی مسکونی در نداره!
کد ارتفاعی حتما بزارین
اول:
در خواب پایینی رو به پذیراییه
واحد بالایی جای آشپزخانه خیلی بده و عرصه خصوصی هم متمایل به بالا و مقابل پذیرایی شده. در حمام هم که رو به پذیرایی باز میشه
میشه جای آشپزخانه با خواب بالایی عوض شه تا این مشکل رفع شه
این سوال رو میشه با نورگیر 3در4 هم حل کرد که خیلی منطقی تره و اینجوری فضای بیشتری در اختیارتون می مونه
واحد بالایی تراس هم نداره
دوم:
اینبار در واحد پایینی علاوه بر خواب، در سرویس هم رو به پذیراییه
نکته جالبی که من از دوستان یاد گرفتم این بود که برای آشپزخانه همیشه یک فضای کاور شده مخصوص پخت و پز و یا پوشاندن ظرفشویی در نظر بگیریم که اونها رو از دید مستقیم پذیرایی خارج کنه
در طبقه دوم کمد ورودی ندارین اگه اشتباه نکنم بهش کفش کن میگن!

سوالات دوره های اخیر کلا یکی دو حالت منطقی برای حل کردن دارن و صورتای دیگه پر از اشکاله. من ترکیبی از کار عارفه خانم و سالار جان رو بهترین حالت دیدم.

مقطع خیلی مهم و وقت گیره. حتما مقطع تمرین کنین
پلان بام هم برای ترسیم سریعش یه سری نکته داره که اون هم تمرین زیاد می خواد
و در آخر اینکه تمرین بعدی رو با دست بکشید
موفق باشید

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خوااااااااهشا پلانا رو رنگی نکنید:confused: خودتون یه بار پی دی اف رو باز کنید ببینید تو اون زمینه سفید چشم آدم در میاد تا خطوط زرد و فیروزه ای رو تشخیص بده
همون سیاه کار کنین مگه چه ایرادی داره؟ راستی دیگه کم کم دست به قلم بشید. بزرگترین دردسر آزمون کمبود زمان هست و باید خیلی تمرین دستی کنید تا دستتون سریع بشه

حق با شماست من عذر خواهی میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.