بهروز27
عضو جدید
بله باید برش بزنی تا تعداد پله ها در بیاد هر چند تا پله بدی تو همکف همون قدر هم میدی تو تاسیسات وانباری.
منظورم این نبود...فک کنم نتونم منظورم برسونم...منظورم اینه که مشکلی نداره که اتاق تاسیسات زیر جک معلول باشد یا نه؟؟
بله باید برش بزنی تا تعداد پله ها در بیاد هر چند تا پله بدی تو همکف همون قدر هم میدی تو تاسیسات وانباری.
منظورم این نبود...فک کنم نتونم منظورم برسونم...منظورم اینه که مشکلی نداره که اتاق تاسیسات زیر جک معلول باشد یا نه؟؟
مرسی خانم مهندس منظورم من همین بود .. بنظر شما مشکل سر گیری داره ؟؟اگر مشکلی برای سرگیری نباشه خیر....مشکلی نیست....البته شاید باشه...باید بیشتر پیگیری کرد
تشکر از پاسختون.
تو سوالای دوره قبل نوشته ترسیم نما که معرف تیپ پنجره ها و دست انداز باشه منم متوجه نشدم چی میخواد.حالا شد...تیپ بندی درب و پنجره که کاملا مشخصه....دست انداز منظورش okb هست اگر شما پنجره هر فضایی از کف طبقه شروع شده باشه...باید جلوی اون یک نرده یا همون دست انداز قرار بدید....که اکثرا 99% همه okb رو 1.1 میگیرند که همون دست اندازه....و به شکل نرده نشون نمیدن
میبخشین چندتا دیگه سوال دارم.
اگه سرویس های بهداشتی پنجره داشته باشن دیگه نیازی به داکت ندارن؟ وقتی پنجره قرار میدید تهویه شاید تامین بشه...اما رایزرهای فاضلاب و ...داستانش چی میشه؟؟؟؟
رمپ خودرو رو میتونیم کامل تو حیاط بدیم ؟ در اینصورت باکمبود فضای باز مواجه نمیشیم؟؟ اگر مثل آزمون اسفند 91 پارکینگ کسر بیاریم باید برای حلش رمپ رو کامل در حیاط بگیریم...
تو ازمون اذر 88 گفتن سرایداری رو تو زیرزمین بدین نوررگیریشو چطور تامین کنیم ؟؟ اگه سطح زیرزمین 90 سانت بالاتر از همکف باشه موردی نداره ولی اینجا نهایت میتونیم 60 سانت بالاتر از همکف بدیم. مبحث 4گفته باید مجراهای خارجی نور و هوا بدیم متوجه نشدم یعنی چی. میتونیم قسمتی از حیاط رو که همجوار زیرزمینه تا کف زیرزمین پایین بیاریم که نورگیری تامین شه؟ در صورتی که بشه اینکاررو کرد چه عرضی از حیاط رو باید گودبرداری کنیم که نور کافی تامین شه. این سئوال رو باید بامقطع توضیح بدم انشالله در وقتی مناسبتر
ارتفاع نیم طبقه ها چنده؟؟
مرسی خانم مهندس منظورم من همین بود .. بنظر شما مشکل سر گیری داره ؟؟
ببخشید من تو کار خرداد93 شما دیدم که واسه تاسیسات پله گذاشتید رفتی چند تا پایین ... خواستم بدونم داستان این پله ها واسه چیه ... مرسیدر اکثر آزمون ها اون بخشی که رمپ و پله پیاده داریم سرگیری رو خواهیم داشت...یک برش شماتیک بزنید متوجه داستان میشید
ببخشید من تو کار خرداد93 شما دیدم که واسه تاسیسات پله گذاشتید رفتی چند تا پایین ... خواستم بدونم داستان این پله ها واسه چیه ... مرسی
ممنون ... خوب مقدار سرگیری چقدره ؟؟یکم کامل توضیح بدید جا بیفته واسم ..مرسیمن به خاطر سرگیری گذاشتم
ممنون ... خوب مقدار سرگیری چقدره ؟؟یکم کامل توضیح بدید جا بیفته واسم ..مرسی
مرسی کامل متوجه شدم ...اگر مقطع شماتیک بزنید کاملا متوجه میشید....با چند تا خط یکم سخته درکش
اما:
اون فضایی که برای رمپ معلول یا جک یا پله پیاده در نظر میگیرید باید یا زیرش خاک پر نشون بدید یا به تعداد پله ای که از معبر(یا حیاط) به همکف میدید همون مقدار رو از زیرزمین برید پایین ...تا اون بخش زیر جک به ارتفاع مناسب برسه....
دوستان یه سوال وقتی میگه زمینهای زیر 200 متر نورگیر ضابطه اش اینه منظور مساحته کله زمینه یا هر واحد؟
زمینهای زیر 200 متر..............مساحت کل زمین مورده نظره
یه سوال ذیگه آشپزخونه باید نور مستقیم بگیره؟ با داکت نمیشه حلش کرد؟![]()
با سلام
من از همه ی عزیزانی که خودم و شاگردشون میدونم عذر خواهی میکنم و این جزوه به من تعلق نداره و 100 درصد حاصل زحمتات دوستان در این باشگاه است و از هر کسی که نقشه ای در این جزوه قرار داده شده حلالیت میخوام من هیچ نفشی در تدوین این جزوه نداشتم این نقشه ها تو تاپیکهای قبلی بود و من اونارو فقط جمع آوری کردم .لطفا عذر خواهی بنده ی حقیرو بپذیرید .
پروفسور پرو گفت:با سلامDDDIQ گفت:سلام جناب مهندس
لطفا به رسم احترام در پیام خصوصی به افرادی که اطلاعاتشون رو در این سایت قرار داده بودن پیغام بدین و در صورت تمایل این افراد با ذکر مشخصات فردی و منبع آن سایت باشگاه مهندسان ایران در جزوه تون استفاده بفرمائید و در غیر این صورت اطلاعات به دست آمده از سایت باشگاه را لطفا از جزوه خودتان حذف کنید
لطفا این مساله رو در تاپیک حتما عنوان کنید که به این دوستان پیغام خواهید داد و در صورت عدم تمایل آن قسمت رو از جزوه تون حذف میکنید
ممنونم از توجه شما
مدیریت محترم باشگاه
بنده 4 ماه وقت گذاشتم و جزوه ای برای آزمون طرحی معماری نوشتم از کارهای بجه های باشگاه هم در 10ص از جزوه 160 ص استفاده کردم مخاطبان کمی هم داشته من به بچه های باشگاه اطلاع میدم در صورت عدم تمایل اون قسمت و حذف کنم .
با سپاس فراوان
http://www.adgostar.com/search/طراحی-معماری-امیریان/دوست عزیز من سالهای گذشته رو تا آذر 90 تو کلاس کشیدم و فقط چون حوصله ی دوباره با دست کشیدن و نداشتم از کارهای بچه ها هم استفاده کردم شما 160 ص رو فدای 10 ص کن به نظرت من دزدم ؟//////// گفت:میشه خواهش کنم در مورد سوال قبل هم توضیح بدین؟پروفسور پرو گفت:با سلام خدمت آقای مهندس////////// گفت:جناب مهندس کلاساتون در اردبیل برگزار میشه؟؟شرایط چطوری هست؟ از کی ثبتنام شرو میشه؟ هزینه چقد هست
دوره مقدماتی و پیشرفته داره یا؟
سری اول کلاس رو به اتمام هست یکشنبه جلسه ی نهم برگزار میشه از شنبه سری دوم کلاسها شروع میشه 091445//////////
کمد دیواری در تمام اتاق ها الزامی است؟![]()
یه چیزی میتونم بگم؟؟؟
طوری طراحی کنید که خودتون رو بزارید جای خریدار که آیا شما جای خریدار باشید می خرید یا نه؟؟؟
شما اشپزخونه دلگیر بدون پنجره دوست دارید؟؟؟
یا اتاق بدون کمد که لباسهای توی چمدون یا کم کشویی بزارید قبول دارید؟؟؟
همیشه هر طرحی که میزنید اگر به این دید نگاه کنید قطعا بهتون خیلی کمک میکنه
محاسبه ش قبلا بارها توضیح داده شده اما نیازی هم به محاسبه نیست. شما از ابتدای رمپ (ابتدای رمپ در کف توقفگاه) 3.33 کم کنید و به بعدش در همکف دیوار بکشیدسرگیری رمپ را از روی پلان چطور حساب میکنید دوستانم؟
سوال:
1-تو آزمون آبان 93 ، ارتفاع همکف رو گفته از کف تا زیر سقف 4.5 متر
حالا اگه ضخامت سقف هم بهش اضافه کنیم میشه 4.8 متر !
که اگه پله 18 سانتی بگیریم،میشه تقریبا 27 عدد پله......................درسته؟
اگه درسته،چجور میشه این تعداد رو دو بازو کشید؟؟؟؟؟!!!!
2-مگه نمیگیم نباید تیر از نورگیر رد بشه؟......پس چرا تو کار بعضی از قبولی ها این مشکل هست؟؟؟؟؟؟
1ـسعی کنید 18 سانت استفاده ننید17بگیرید یا نهایت 17.50 که میشه28 پله که ذکر شد اصلا تو 2بازو جواب نمیده یا 4 بازو بگیرید هر بازو 7پله یا 3بازو هربازو 9پله که در این حالت درب باکس پله جابه جا میشه ودر نتیجه پلانهاتون هم داید بااین شرایط وقف بدید.
بله نباید رد بشه...مطمنا ازشون نمره کم شده ولی پلان ها رو حل کردن
سوال:
1-تو آزمون آبان 93 ، ارتفاع همکف رو گفته از کف تا زیر سقف 4.5 متر
حالا اگه ضخامت سقف هم بهش اضافه کنیم میشه 4.8 متر !
که اگه پله 18 سانتی بگیریم،میشه تقریبا 27 عدد پله......................درسته؟
اگه درسته،چجور میشه این تعداد رو دو بازو کشید؟؟؟؟؟!!!!
2-مگه نمیگیم نباید تیر از نورگیر رد بشه؟......پس چرا تو کار بعضی از قبولی ها این مشکل هست؟؟؟؟؟؟
خوااااااااهشا پلانا رو رنگی نکنیدعارفه خانوم و دوستان ممنون میشم کارمو ببینید
مشاهده پیوست 243872
خسته نباشیدعارفه خانوم و دوستان ممنون میشم کارمو ببینید
مشاهده پیوست 243872
خوااااااااهشا پلانا رو رنگی نکنیدخودتون یه بار پی دی اف رو باز کنید ببینید تو اون زمینه سفید چشم آدم در میاد تا خطوط زرد و فیروزه ای رو تشخیص بده
همون سیاه کار کنین مگه چه ایرادی داره؟ راستی دیگه کم کم دست به قلم بشید. بزرگترین دردسر آزمون کمبود زمان هست و باید خیلی تمرین دستی کنید تا دستتون سریع بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |