تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

• مجموع رای دهندگان
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ه
واقعا خوش بحالت
نتیجه درگیر جزئیات شدن میشه ما
یادمه اول بار که شرکت کردم گیر داده بودم به چشم پله چند سانت باشه آخه یکی نبود که بگه چشم پله مهم نیست
عامل قبولی یا افتادن اون نیست والا بلا
خانم آگین گفتن دوستان خودتون رو زیاد درگیر جزئیات نکنید یادم افتاد تنها کسی بودن که گفتن
عارفه خانم واقعا ممنون که گهگاهی بهمان سر میزنید

ببینید من ادعای بلد بودن نمیکنم اصلا....
ولی اگر چیزی رو بلد هم نباشم میرم میپرسم....
خداروشکر تا الان اطلاعات دست و پا شکسته ام اشتباه خیلی نداشته....سر این داکت ها که من از 87 دارم کار میکنم هیچ مشکلی نداشتم...تا اینکه دو روز سرش بچه ها بحث هایی کردند اینجا که من شک کردم به خودم....که شاید من خیلی راحت گرفته....اما رفتم سئوال کردم...اتفاقا همین الان هم از یک مهندس عمران پرسیدم....گفتم داکت ندیم چی...گفت به فنا میدی ساختمان رو....واقعا هم راست میگه....چیزی که از قدیم بوده چرا باید حذف یشه....توی اجرا همه کار میکنند....اما ما داریم آزمون میدیم....
حتی در مورد داکت اتاق تاسیسات هم پرسیدم الان در پست بعدی جواب میدم.و این جوابها قطعیه...اما دوستان مختار هستند که گوش بدن یا برن سرچ کنند یا هر تصمیمی که تمایل داشتند...من فقط نتیجه سرچ ام رو میگم

arefeh

کاربر ممتاز
داکت تاسیسات باید باشه یا خیر

داکت تاسیسات باید باشه یا خیر

اگر موتورخانه یا تاسیسات در جوار فضای خارجی باشه شما نیاز به داکت ندارید...(این داکت که میگم داکت تهویه است که میگم نیازی نیست) در سمت جداره خارجی فن قرار میدید که نقش مکش رو داره...
اگر دسترسی نداشتیم دگ باید اون موقع داکت قرار بدیدد....داکت هم یکی هست دگ داکت حریق مریق نداریم....این داکت وظیفه اش خروج دود و ...است....اما در زمان احتراق تاسیسات دریچه این داکت حالت سنسور داره که بسته میشه ...میدونید علتش چیه؟؟؟تا اکسیژن از این داکت وارد تاسیسات نشه و تشدید در آتش سوزی نداشته باشیم....و این داکت تا فضای باز ادامه داره...یعنی حتی میتونه در همون طبقه همکف به سمت بیرون هدایت بشه...اما مهندس تاسیسات گفت بهتره که تا بام بره...پس اینم بهش دقت کنید....
اگر سئوالی بود در خدمتم:gol::gol:

modabber.23

عضو جدید
ببینید من ادعای بلد بودن نمیکنم اصلا....
ولی اگر چیزی رو بلد هم نباشم میرم میپرسم....
خداروشکر تا الان اطلاعات دست و پا شکسته ام اشتباه خیلی نداشته....سر این داکت ها که من از 87 دارم کار میکنم هیچ مشکلی نداشتم...تا اینکه دو روز سرش بچه ها بحث هایی کردند اینجا که من شک کردم به خودم....که شاید من خیلی راحت گرفته....اما رفتم سئوال کردم...اتفاقا همین الان هم از یک مهندس عمران پرسیدم....گفتم داکت ندیم چی...گفت به فنا میدی ساختمان رو....واقعا هم راست میگه....چیزی که از قدیم بوده چرا باید حذف یشه....توی اجرا همه کار میکنند....اما ما داریم آزمون میدیم....
حتی در مورد داکت اتاق تاسیسات هم پرسیدم الان در پست بعدی جواب میدم.و این جوابها قطعیه...اما دوستان مختار هستند که گوش بدن یا برن سرچ کنند یا هر تصمیمی که تمایل داشتند...من فقط نتیجه سرچ ام رو میگم
عارفه جان پس بی زحمت ابعاد حدودی برای داکت اصلیم بدین!

arefeh

کاربر ممتاز
در مورد آسانسور و اون دریچه تخلیه.... مبحث 15 دوره چاپ قبل رو هم حتما یک ملاحظه داشته باشید که ترسیم به چه صورت....
فقط یک نکته بگم اینها توی کارتون تاثیر نداره...اما تنها تاثیرش اینه که مصحح میفهمه که شما مباحث رو خوندید
من به شاگردام گفتم تا میتونید بنویسید کنار شیتهاتون....
خیلی نکات مهم رو بهشون گفتم...حتی مطالبی که خودم فراموش کردم یا اشتباه کردم...اینها خوبه...بگید طبق مبحث 4 صفحه 72 من در طرحم این کار رو کردم....
حتی اگر غلط هم باشه ( البته نه اشتباه فاحش) باز هم مصحح متوجه میشه و ردتون نمیکنه....میگه حداقل خونده
بعد فکر کنم سومین پست قبلم در مورد مباحثیه که باید رعایت کنید...یک توجه داشته باشید اونها رو یادداشت کنید و رعایت کنید...
به امید خدا که قبول بشید

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان پس بی زحمت ابعاد حدودی برای داکت اصلیم بدین!

من ابعاد مفید رو به دوستانم عرض 70 به طول 1.60 گفتم که پشت آسانسور قرار میگیره...
اگر پله سه بازو بود و خواستید آسانسور رو وسط بندازید اینبار بهترین جا بین راه پله و آسانسور ...که میشه ابعاد 70 در اینبار به عمق آسانسور یعنی 1.90
این داکت داکت اصلیه ...

modabber.23

عضو جدید
من ابعاد مفید رو به دوستانم عرض 70 به طول 1.60 گفتم که پشت آسانسور قرار میگیره...
اگر پله سه بازو بود و خواستید آسانسور رو وسط بندازید اینبار بهترین جا بین راه پله و آسانسور ...که میشه ابعاد 70 در اینبار به عمق آسانسور یعنی 1.90
این داکت داکت اصلیه ...
اگر ابعاد این باشه می تونه به عنوان کانال عبور عمودی لوله ها عمل کنه چون میشه داخلش صاف بشه با سیمان لیسه ای و نردبام برای سرویسکار پیش بینی بشه. تو مبحث 16 بهش گفته شده شفت.
ولی داکت تهویه کوچیکتر از این حرفاست. زمانیکه محدودیت جا داریم تو طراحی کارگشاست و لوله ها رو هم از داخل دیوار رد می کنن مطابق مبحث 16 که نحوه و شرایط رد کردن همه انواع لوله ها رم از دیوار توضیح داده. غلاف های مخصوص با مصالح صدابند برای لوله ها استفاده میشه.
در هر صورت سیم ها و کابل های برق نباید از تو داکت تر که لوله ی آب ازش رد میشه رد بشن.

modabber.23

عضو جدید
بزرگترین ابعاد داکتی که مد نظر منه 70*70 سانته که اگر لوله ازش رد بشه دیگه جایی برای ورود سرویسکار باقی نمی مونه. پس فقط کاربرد تهویه داره!

arefeh

کاربر ممتاز
اگر ابعاد این باشه می تونه به عنوان کانال عبور عمودی لوله ها عمل کنه چون میشه داخلش صاف بشه با سیمان لیسه ای و نردبام برای سرویسکار پیش بینی بشه. تو مبحث 16 بهش گفته شده شفت.
ولی داکت تهویه کوچیکتر از این حرفاست. زمانیکه محدودیت جا داریم تو طراحی کارگشاست و لوله ها رو هم از داخل دیوار رد می کنن مطابق مبحث 16 که نحوه و شرایط رد کردن همه انواع لوله ها رم از دیوار توضیح داده. غلاف های مخصوص با مصالح صدابند برای لوله ها استفاده میشه.
در هر صورت سیم ها و کابل های برق نباید از تو داکت تر که لوله ی آب ازش رد میشه رد بشن.

یک نکته شفت به معنی باکس آزاد...همون بازشو یا همون داکت....به باکس پله هم شفت میگن...کلمه ای انگلیسی است...در نرم افزار رویت زیاد باهاش سرو کار داریم:D
من همون ابتدا هم گفتم داکت چند نوع داریم داکت های فاضلاب داکت تهویه داکت برقی داکت کانال...قطعا همه با هم قرار نیست باشند....داکت تاسیسات برقی معمولا در لابی مسکونی ها در طبقات پیش بینی میشه...ابعادش هم بر اساس مساحت فضا است...چون مساحت اشعالش کمتره قطعا
داکتها ی سرویس ها هم عرض کردم تنها تهویه نیست....در مبحث درسته نوشته شده میتونه روی دیوار باشه...اما اخیرا این کار رو نمی کنند...دردسرش خیلی بیشتر...باز هم در هر صورت قرار داکت رو ما در معماری نشون بدیم قرار نیست براشون نقشه مکانیک و تاسیسات رو بکشیم ....پس نیازی نیست که این همه خودمون رو درگیرش کنیم:)

holooooooo

کاربر ممتاز
بزرگترین ابعاد داکتی که مد نظر منه 70*70 سانته که اگر لوله ازش رد بشه دیگه جایی برای ورود سرویسکار باقی نمی مونه. پس فقط کاربرد تهویه داره!

بیخیال عزیزم..
مهم نیست چیه دیگه عارفه توضیحشو داد هرکسی هر کاری دلش میخواد انجام بده
تو اصل موضوع که مشکلی نداریم باید داکتو بذاریم برا سرویسا حالا براچی هست به جهنم :biggrin:

holooooooo

کاربر ممتاز
1-میتونی تو باکس پله ات 25 تا پله 18 سانتی دربیاری
از اونجایی که تو هر بازو ، فقط مجازی 12 تا پله داشته باشی،تو هر بازو 12 تا پله میذاری،میشه 24 تا....یه پله هم در جهت طولی میذاری(مث پله 3 طرفه)

2-
میتونی 3 تا بازو پله رو طی کنی تا به طبقه اول برسی.....مثلا 2 تا بازوی 9 پله ای + 1 بازوی 7 پله ای

سه بازو بگیری جای در باکس پله فقط عوش میشه اینو در نظر بگیرین ...
کار قبولیه آبان 93 رو ببنین تو تایپیک نمونه اشه

arefeh

کاربر ممتاز

Untitled.jpg
ابنو بخون...ضوابط توی همدان
البته نکاتش اکثرا توی همه شهرها اجرا میشه...میبینی ابعاد رو اگر حتی 60*60 هم بگیری باز هم میتونی دریچه بدی و بهش دسترسی پیدا کنی
پس همون ابعاد 70*70 که برای سرویس هات میگیری باز هم قابل دسترسیه

modabber.23

عضو جدید
Re: تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94

مشاهده پیوست 242778
ابنو بخون...ضوابط توی همدان
البته نکاتش اکثرا توی همه شهرها اجرا میشه...میبینی ابعاد رو اگر حتی 60*60 هم بگیری باز هم میتونی دریچه بدی و بهش دسترسی پیدا کنی
پس همون ابعاد 70*70 که برای سرویس هات میگیری باز هم قابل دسترسیه

ممنون

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

aydaaaa

کاربر بیش فعال
1-میتونی تو باکس پله ات 25 تا پله 18 سانتی دربیاری
از اونجایی که تو هر بازو ، فقط مجازی 12 تا پله داشته باشی،تو هر بازو 12 تا پله میذاری،میشه 24 تا....یه پله هم در جهت طولی میذاری(مث پله 3 طرفه)
25 پله نمیتونیم بدیم چون ما نهایتا 12 تا پله تو هر بازو میتونیم بدیم که میشه 24 تا.همون 3 بازو بهتره

بهروز27

عضو جدید
دوستان کسی اگه نمونه کار خوب داره بزاره..بنظرم خیلی میتونه کمک کنه ..:gol::gol:

آخرین ویرایش:

azad arc

عضو جدید
سلام رفیق از من می‌شنوی انرزیتو بزار رو نظارت و اجرا چون واقعا با یه دست نمیشه دوتا هندونه برداشت
سر آزمون طراحی هم برو نهایت تلاشت رو هم سر جلسه طراحی بکن ولی الان وقت و انرزیتو برای نظارت بگ زار که صد در صد قبول بشی ایشالله
واسه طراحی هم تجربه میگیری آزمون بعد با خیال راحت کار میکنی چون نظارت رو قبول شدی

سلام مهندس خسته نباشید خدا قوت ...خدایش روحیه ات قابله تحسینه با این اوضاع قمر دز عقرب کار...من که یک ساله پروانه نظارتمو گرفتم و تو دفتر داره خاک میخوره دو بارم ازمونه طراحی رد شدم اصلا دیگه زده شدم از معماری بیش از حد متنفرم ازش ..همه دفاتر مینالند از وضعیت کار و اینکه هر سال نوج عظیمی از پروانه دارها هم اضافه میشه.... اصلا تو استخدامی ها از معماری اصلا خبری نیس با وجود اینکه پرزحمتترین و پر استرس ترین و پر خرج ترین رشته هست...فقط افسوس اینو میخورم که واقعا راهم رو اشتباه رفتم همه دوستای من که حسابداری و مدیریت خوندن و به اندازه منم نه خرج کردن و نه زحمت کشیدن الان همه استخدام بانک و ادارات و ارگانهای دولتیند و من برای همیشه گذاشتمش کنار این رشته رو چون واقعا هیچ خیری ازش ندیدم امیدوارم برای شما و سایر دوستان اینچنین نباشه موفق یاشید

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا
سلام مهندس خسته نباشید خدا قوت ...خدایش روحیه ات قابله تحسینه با این اوضاع قمر دز عقرب کار...من که یک ساله پروانه نظارتمو گرفتم و تو دفتر داره خاک میخوره دو بارم ازمونه طراحی رد شدم اصلا دیگه زده شدم از معماری بیش از حد متنفرم ازش ..همه دفاتر مینالند از وضعیت کار و اینکه هر سال نوج عظیمی از پروانه دارها هم اضافه میشه.... اصلا تو استخدامی ها از معماری اصلا خبری نیس با وجود اینکه پرزحمتترین و پر استرس ترین و پر خرج ترین رشته هست...فقط افسوس اینو میخورم که واقعا راهم رو اشتباه رفتم همه دوستای من که حسابداری و مدیریت خوندن و به اندازه منم نه خرج کردن و نه زحمت کشیدن الان همه استخدام بانک و ادارات و ارگانهای دولتیند و من برای همیشه گذاشتمش کنار این رشته رو چون واقعا هیچ خیری ازش ندیدم امیدوارم برای شما و سایر دوستان اینچنین نباشه موفق یاشید

سلام دوست گرامی و عزیز والا ما دیگه زدیم بر طبل بی عاری
میگه اب از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب
باید امیدوار باشیم که اوضاع ساخت و ساز و اقتصادی بهتر میشه
در غیر اینصورت واقعا کار نخواهد بود
من هم چند تایی نظارت بهم خورده ولی تعرفه تنها چیزی که گرون نشده خدمات مهندسی است
اصلا پول بنزین ماشینم نیست به کارها سر بکشم.
من قبول دارم عملا پروانه شده یه کاغذ پاره
که عمری دنبالش پول و وقت طلف کردیم

sheitonak

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . یه سوال دوستان. تو ازمون آبان 93. میشه یک پله و جک معلول کلی داشت در شمال سایت داشت بعد در پاگرد ورودی تجاری و مسکونی جدا باشه؟

افروغ

عضو جدید
دوستان

نحوه ترسیم پله 3 بازو این شکلیه؟!

وقتی پنجره های دو فضا،از دو واحد مسکونی،از یه نورگیر نور بگیرن،اگه پنجره هاشون کنار هم باشه(یعنی تو یه ضلع نورگیر باشن)
اونوقت فاصله پنجره ها از همدیگه به چه صورته؟!!!!

پیوست ها

• 102.jpg
    102.jpg
    16.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 110.jpg
    110.jpg
    64 کیلوبایت · بازدیدها: 0

farhad rajaei

عضو جدید
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان.

الان که داشتم پیام هارو میخوندم تو اکثر موارد دیدم همه با بحث داکت و یک سری جزییات اضافی درگیر شدن....به نظر من این مباحث خیلی جزیی جز ایجاد سردرگمی نفع دیگه ای براتون نخواهد داشت. چیزی که مهم به نظر میاد کلیات پروسه طراحی هستش که حتما باید مسلط به ضوابط مربوط به طراحی باشین و اون هم با تمرین نمونه سوال های سالهای قبل به دستتون میاد. حتی صرفا تسلط به ضوابط تو این امتحان کافی نیست.یعنی شما اونقد باید تمرین داشته باشین که اکثر چیزا تو ذهنتون باشه و بتونین در حداقل زمان با یه پروسه طراحی منطقی کارتون رو پیش ببرید.
اون دوستانی هم که فکر میکنن حتما باید کلاس برن کلا در اشتباه هستند. هر چند من خودم دارم تو اورمیه تدریس میکنم ولی به این اعتقاد دارم که "بهترین معلم خود شخص هست"
شما فقط باید بشینین تمرین کنین تمرین تمرین تمرین تمرین تمرین و بازم تمرین کنین....اونم نه یک ماه و دو ماه ....یک هفته مونده به امتحان موبایل و اینترنت و کارای اضافه رو بزارین کنار و بشینین سوالات رو برا خودتون حل کنین و بعد ایرادای خودتونو با یکی اصلاح کنین...یعنی چند تا شبیه سازی امتحان برا خودتون انجام بدین...
مطمئن باشین قبول میشین...قول صدرصد میدم.

من با همین روال رفتم جلو خدا رو شکر نتیجه خوبی هم گرفتم.
امیدتون رو هم به هیچ نحو از دست ندید....خسته شدید مقاومت کنین...پشتکار داشته باشین...

آرزوی موفقیت برا تک تکتون دارم.
رجایی

پروفسور پرو

عضو جدید
سوالهای سالهای گدشته خیلی تکراری شده _سرایداری نگهبانی ساختمانهای بلند بالای 23 متر دوبلکس درمانگاه آموزشی پارکینگ طبقاتی نیم طبقه و حریق و تمرین کنین از تهران خبر میاد که سول و کلا عوض کردن البته نترسید تو مباحث کم بهشون اشاره شده ولی میشه کشیدشون .

وضعیت
موضوع بسته شده است.