برای اینکه سرجلسه ممکنه پرسپکتیوی که می خوایی بکشی نقاط گریزش داخل کاغذ نباشن دستت باید انقدر قوی باشه و عادت کرده باشی به درست کشیدن خطای بلند و طولانی که بتونی همچین پرسپکتیوی رو درست از آب دربیاریمشاهده پیوست 232676مشاهده پیوست 232677
یه چیزی بگم اگه قراره روز امتحان توی برگه A3 اسکیس بزنیم چرا باید طول کاغد خط بکشیم در صورتی که بلند ترین خطی که اونجا میکشیم کوچیکتر از 25 سانته و اینکه چرا با ماژیک باید خط بکشیم در صورتی که برگه انقد کوچیکه که کشیدن خط با ماژیک تقریبا محدوده و کلیت کار رو باید با راپید و یا روانویس یا خودنویس انجام بدیم؟
برای اینکه سرجلسه ممکنه پرسپکتیوی که می خوایی بکشی نقاط گریزش داخل کاغذ نباشن دستت باید انقدر قوی باشه و عادت کرده باشی به درست کشیدن خطای بلند و طولانی که بتونی همچین پرسپکتیوی رو درست از آب دربیاری
ماژیک هم به نظر من خیییلی حساسه، شاید با راپید 100 تا خط بکشی و با ماژیک فقط یکی ولی اگه اون یه خط ماژیکیت خراب شه بدتر تو چشم می زنه تا اینکه یکی از اون 100 تا خطی که با راپید کشیدی، پس باید تسلط خوبی داشته باشی
در ضمن همیشه ابعاد کاغذ 50*35 هست که یه کم بزرگتر از آ3 هست ولی خب از اولم همین اندازه نبوده فک کنم قبلنا رو شیتای بزرگ کار می کردن داوطلبا یعنی قطعی نیست که همیشه یه ابعاد داشته باشه کاغذ اسکیس، کلا برای هر شرایطی باید آماده باشی
در مورد خط هاتون چون من کلا یه جور دیگه یاد گرفتم از اول نمی تونم نظر بدم، ایشالا بچه ها میان نظرات شونو می گن![]()
نه این طور نیست شما با روشایی که از بچه ها دیدم تو باشگاه دارین کار می کنین و حتما دانشجوهایی که با این روشا کار کردن میان نظرشونو می گن... استاد ما کلا به خط کشیدن از یک سمت اعتقاد داشتن (افقی چپ به راست/ عمودی بالا به پایین/ مورب طوری که دست خودمون اجازه می ده) منم دیگه از اول با همین روش یاد گرفتم و چون بد نیست همونو ادامه دادمو نرفتم با روشای دیگه خط بکشم... ولی تمرینایی که بقیه اساتید می گن طوریه که خطوط باید تناوبی کشیده شه انگار، از چپ به راست و از راست به چپ چون من سر کلاساشون نبودم نمی دونم دقیقا باید به چه شکل باشه برا همین گفتم دوستانی که آشنایی دارن بهتر می تونن نظر بدن ...مرسی عزیزم بابت توضیحاتت
ممنون میشم اگه در باره خط کشیدنت توضیح بدی شاید من کلا اشتباه تمرین کردم![]()
آقا من اینو ک ابتدا و انتها قوی و وسط بی جون باشه رو اسن نمیتونم بکشمسلام دوستان . حقیقتش من کلاسمو با شقاقی کنسل کردم و ی کلاس دیگه نوشتم دلیلش هم شلوغی کلاسش بود که زیاد بود ب نظرم
و اما تمرینهای استاد من : )
اول از همه همونطور که خودتونم گفتید تمرین خط هستش. که با ماژیک روی کاغذ 70*50 هستش ولی باید ب حرکت دستتون توجه کنید از کتف حرکت بدید دستتون رو و مچتون رو نشکنید و اول ی کم با حوصله خط بکشید و سعی کنید سریعترش کنید . و کل صفحه رو پر کنید 3 تا برگه 70*50 برای جسله آینده : ).
تمرین بعدی ی نوع خط اسکیسه که اولِ خط با قدرت و پر رنگ وسطش کمرنگ و در انتها هم خط باید پررنگ و قوی باشه . اینم 3 تا برگه A3 بعدش که این خطتون قوی شد سعی کنید چندتا پرسپکتیو از مکعب یا ترکیب حجمی بزنید
مشاهده پیوست 232538مشاهده پیوست 232539
اگه دوس داشتید تا بقیه تمرینامونم بگم![]()
مشاهده پیوست 232676مشاهده پیوست 232677
یه چیزی بگم اگه قراره روز امتحان توی برگه A3 اسکیس بزنیم چرا باید طول کاغد خط بکشیم در صورتی که بلند ترین خطی که اونجا میکشیم کوچیکتر از 25 سانته و اینکه چرا با ماژیک باید خط بکشیم در صورتی که برگه انقد کوچیکه که کشیدن خط با ماژیک تقریبا محدوده و کلیت کار رو باید با راپید و یا روانویس یا خودنویس انجام بدیم؟
آقا من اینو ک ابتدا و انتها قوی و وسط بی جون باشه رو اسن نمیتونم بکشم
چ کنم؟؟
سلام
بچه امروز تو سایت ایوان دیدم یه لینک گذاشتن به اسم مدرسه اسکیس ظاهرا هر 2 روز یه بار هم آپدیت میشه چون اولش 2تا ویدئو داشت، الان که نگاه می کنم می بینم شده 4 تا خیلی فیلم هاش عالیه خیلی از مشکلات من رو حل کرد امیدوارم برای شما هم مفید باشه اینم لینکش
http://sketch.arch-house.com/
من این فیلماشو دیدم
بحث سایه و پرسپکتیو هست
نحوه ی راندو با ماژیک وسایه زدن باهاش
سلام بچه ها خوبید؟
دوستان کسایی که تجربه ازمون اسکیس رو دارن میتونن بگن چه چیزایی رو مجازیم ببریم سرجلسه؟
آقا من اینو ک ابتدا و انتها قوی و وسط بی جون باشه رو اسن نمیتونم بکشم
چ کنم؟؟
یعنی بغیر موبایل هر چی بخوایم میتونیم ببریم؟من سال پیش وسایلی رو که برای راندوی معماری لازمه رو همه رو با خودم برده بودم خط کش و شابلون هم برده بودم موبایل هارو ازمون گرفتن. من فقط یه تخته شاسی بردم اما بعضی از بچه ها حتی میز نقشه کشی تاشو هم با خودشون برده بودن بعضی های دیگه ام زیر انداز داشتن و رو زمین نشستن اسکیس زدن.
یعنی بغیر موبایل هر چی بخوایم میتونیم ببریم؟
من سال پیش وسایلی رو که برای راندوی معماری لازمه رو همه رو با خودم برده بودم خط کش و شابلون هم برده بودم موبایل هارو ازمون گرفتن. من فقط یه تخته شاسی بردم اما بعضی از بچه ها حتی میز نقشه کشی تاشو هم با خودشون برده بودن بعضی های دیگه ام زیر انداز داشتن و رو زمین نشستن اسکیس زدن.
یه شوال...این همه مداد و ماژیک و اینارو تو نایلون میبریم یا کیفم میذارن ببریم تو؟..............
در کل فک کنم یه دونه کوله پشتی کوهنوردی لازم بشه![]()
یعنی وضع میزهای نقشه کشی خود محل آزمون خوب نیس؟از این میزهای تیبل میت بگیریم؟کیف نه،نایلون ببرین،میز اسکیسم میشه، رو زمینم همونجا سرجاتون میشه بشینین رو زمین
من هم فک کنم اومدم
از همه ی بچه ها ممنونم
از همه از همه ی همه
از پویان و
از zdh ک تو ضیحاشونو دوس داشتم
از فرزانه برا امید دادنش
و از همه ی دوستای همراهم تو تاپیک 94 میخام ک بیان و باهم تمرین کنیم و نا امید نباشیم ....
شهید بیا دیگه برزخ و اینا رو ولش کن بیاااا
هانی بیا
رزیتا ...تهورااااااااااااااا ...نیلوووووووووووو بیاین دیگه.
هلوووووووووو تو هم اینجایی...چ خوب
![]()
یعنی وضع میزهای نقشه کشی خود محل آزمون خوب نیس؟از این میزهای تیبل میت بگیریم؟
اد یعنی رو زمین بشینیم بهتره؟اینو نگا کن داداش کجای کاری
میز نقشه کشی؟؟!!!!!!!!!
میز کجا بود خخخخخخخخ
صندلی فلزی زمان شاه هستن وقتی میشینی روشون دچار پدیده ارتجاعی میشن و یه پایه اش هم کوتاهه که نمیتونی تعادلتو حفظ کنی چه برسه بخای خط صاف بکشی
یه سر میز تاشو هستند که میتونین ازش استفاده بکنید
یعنی وضع میزهای نقشه کشی خود محل آزمون خوب نیس؟از این میزهای تیبل میت بگیریم؟
اد یعنی رو زمین بشینیم بهتره؟
کل زمان ازمون چقدره؟
نه خب بدونیم از الان محیط و فضاش چطوریه واسه درگیری آماده بریم!!در ضمن بچه ها سر ازمون اگه دید یکی با شلوار کردی سیاه اومده من نیستم ها puyan khan خان!واسه من شلوار کردی سفید!!یدونه پتو مسافرتی میبری به عنوان زیر انداز ....جوراباتم بشور
یدونه شلوار کردی گشاد میپوشی :دی
یدونه میز تاشو میبری
دوربین ممنوعه اما آخر جلسه صدای عکس گرفتن توی سالن میپیچه :دی
یه سری ماژیک میبری با روان نویس
کوله پشتیو و.... رو هم نمیتونی ببری داخل توی ورودی میگیرن ازت یه نایلون سفید که وسایلتو بریزی توش کافیه
حالا چه سوالیه از الان استرس این چیزارو نداشته باش
4 ساعت
چه دو روز باشه که تمرین خط رو شروع کرده باشین چه 10 سال هر زمانی که تمرینشو متوقف کنید افت می کنید! حالا بعد را افتادن دستت شاید لازم نباشه به همون شدت روزای اول تمرین کنی ولی حتما باید تمرین کنی. من تا جایی که یادمه ghasedak هم در مورد تمرینای استاد شقاقی همین حرفو زدن، یه سری تمرینا (از جمله همین خط و ...) هستن که هر روز باید انجام شن، یعنی تو هر مرحله ای که باشی اولین کار اینه که یه 100*70 تمرینات ثابت رو انجام بدی بعد بری سراغ تمرینای اختصاصی اون مرحله ای هستیخوشحالم که اینجایی عزیزم
منم میام یکم دیگه
حوصله ی خط کشیدن رو هم ندارم ... قبلا ازین تمرینای خط داشتم یه عالمه 200 صفحه پشت و رو.. شایدم بیشتر
میشه من خط نکشم دیگه؟!
حجم دوست دارم
واسه حجم باید از کجا شروع کرد؟
طبق معمول با سلیقن...ولی......وقتی یه کادر 2 در 3 کشیدی و چارچوب برای خطوط مشخص کردی، خطوط باید و باید و باید چارچوب و قطع کنه، ازش بیرون زد مهم نیس ولی نباید وسط راه نقطه رو محکم بذاری. مال شما دو سه تا قطع کرده ولی بقیه نرسیدن.نه خب بدونیم از الان محیط و فضاش چطوریه واسه درگیری آماده بریم!!در ضمن بچه ها سر ازمون اگه دید یکی با شلوار کردی سیاه اومده من نیستم ها puyan khan خان!واسه من شلوار کردی سفید!!
اینا تمرینات امروز من خیلی جالب بودن واسه تمرین حرکت دست تو انداز های کوچیک و تغییر جهت ها
مشاهده پیوست 232759مشاهده پیوست 232760
کاملا مشخصه که این حس رو نداشتی