تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parza93

عضو جدید
و آخریش
12.jpg13.jpg
میدونم خط ام خیلی بد بودن و هستن گذاشتمشون تا دوستان هم روشون بشه از کاراشون عکس بزارن تا تاپیک یه شکل عملی به خودش بگیره.
به نظرتون پیشرفتی کردم؟
انقد خط کشیدم چشام قیری ویری میره به نظرتون برم رو حجم کار کنم و کنارش خط هم بکشم یا اوضاعم هنوز خرابه فعلا خط بکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشم:confused:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 232676مشاهده پیوست 232677

یه چیزی بگم اگه قراره روز امتحان توی برگه A3 اسکیس بزنیم چرا باید طول کاغد خط بکشیم در صورتی که بلند ترین خطی که اونجا میکشیم کوچیکتر از 25 سانته و اینکه چرا با ماژیک باید خط بکشیم در صورتی که برگه انقد کوچیکه که کشیدن خط با ماژیک تقریبا محدوده و کلیت کار رو باید با راپید و یا روانویس یا خودنویس انجام بدیم؟
برای اینکه سرجلسه ممکنه پرسپکتیوی که می خوایی بکشی نقاط گریزش داخل کاغذ نباشن دستت باید انقدر قوی باشه و عادت کرده باشی به درست کشیدن خطای بلند و طولانی که بتونی همچین پرسپکتیوی رو درست از آب دربیاری
ماژیک هم به نظر من خیییلی حساسه، شاید با راپید 100 تا خط بکشی و با ماژیک فقط یکی ولی اگه اون یه خط ماژیکیت خراب شه بدتر تو چشم می زنه تا اینکه یکی از اون 100 تا خطی که با راپید کشیدی، پس باید تسلط خوبی داشته باشی
در ضمن ابعاد کاغذ 50*35 هست که یه کم بزرگتر از آ3 می شه ولی خب از اولم همین اندازه نبوده فک کنم قبلنا رو شیتای بزرگ کار می کردن داوطلبا یعنی قطعی نیست که همیشه یه ابعاد داشته باشه کاغذ اسکیس، کلا برای هر شرایطی باید آماده باشی

در مورد خط هاتون چون من کلا یه جور دیگه یاد گرفتم از اول نمی تونم نظر بدم، ایشالا بچه ها میان نظرات شونو می گن :gol:

آخرین ویرایش:

parza93

عضو جدید
برای اینکه سرجلسه ممکنه پرسپکتیوی که می خوایی بکشی نقاط گریزش داخل کاغذ نباشن دستت باید انقدر قوی باشه و عادت کرده باشی به درست کشیدن خطای بلند و طولانی که بتونی همچین پرسپکتیوی رو درست از آب دربیاری
ماژیک هم به نظر من خیییلی حساسه، شاید با راپید 100 تا خط بکشی و با ماژیک فقط یکی ولی اگه اون یه خط ماژیکیت خراب شه بدتر تو چشم می زنه تا اینکه یکی از اون 100 تا خطی که با راپید کشیدی، پس باید تسلط خوبی داشته باشی
در ضمن همیشه ابعاد کاغذ 50*35 هست که یه کم بزرگتر از آ3 هست ولی خب از اولم همین اندازه نبوده فک کنم قبلنا رو شیتای بزرگ کار می کردن داوطلبا یعنی قطعی نیست که همیشه یه ابعاد داشته باشه کاغذ اسکیس، کلا برای هر شرایطی باید آماده باشی

در مورد خط هاتون چون من کلا یه جور دیگه یاد گرفتم از اول نمی تونم نظر بدم، ایشالا بچه ها میان نظرات شونو می گن :gol:

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت:gol:
ممنون میشم اگه در باره خط کشیدنت توضیح بدی شاید من کلا اشتباه تمرین کردم:cry:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم بابت توضیحاتت:gol:
ممنون میشم اگه در باره خط کشیدنت توضیح بدی شاید من کلا اشتباه تمرین کردم:cry:
نه این طور نیست شما با روشایی که از بچه ها دیدم تو باشگاه دارین کار می کنین و حتما دانشجوهایی که با این روشا کار کردن میان نظرشونو می گن... استاد ما کلا به خط کشیدن از یک سمت اعتقاد داشتن (افقی چپ به راست/ عمودی بالا به پایین/ مورب طوری که دست خودمون اجازه می ده) منم دیگه از اول با همین روش یاد گرفتم و چون بد نیست همونو ادامه دادمو نرفتم با روشای دیگه خط بکشم... ولی تمرینایی که بقیه اساتید می گن طوریه که خطوط باید تناوبی کشیده شه انگار، از چپ به راست و از راست به چپ چون من سر کلاساشون نبودم نمی دونم دقیقا باید به چه شکل باشه برا همین گفتم دوستانی که آشنایی دارن بهتر می تونن نظر بدن ...

نکته دیگه هم اینکه نمی دونم خط لرزان کار می کنین یا خط هاتون باید صاف باشن، اگه لرزانه که باز من سررشته ندارم چون صاف کار کردم، اگه صافه باید بیشتر تمرین کنین، سعی کنین سرعت خط کشیدن تون تو کل طول خط یکسان و ابتدا و انتهای خط کاملا مشخص باشه و اینکه احساس می کنم قلمو خیلی رو کاغذ فشار می دین بهتره با نوک قلم کار کنین (اینو دیگه فک کنم همه ی اساتید متفق القول باشن باز اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره می تونه تصحیح کنه حرفمو!)

راستی یه مدل تمرین مهم هست که یه نقطه رو کاغذ مشخص می کنیم و از قسمت های مختلف کاغذ به سمت اون نقطه خط می کشیم، اینو من ندیدم بین کاراتون... به نظرم تمرین مهمیه برای پرسپکتیو کشیدن مخصوصا... اگه خودتون شروع نکردین که به نظرم بهتره شروع کنین و اگه آشنایی ندارین بگین من بگردم لینکاشو براتون پیدا کنم.

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان . حقیقتش من کلاسمو با شقاقی کنسل کردم و ی کلاس دیگه نوشتم دلیلش هم شلوغی کلاسش بود که زیاد بود ب نظرم
و اما تمرینهای استاد من : )
اول از همه همونطور که خودتونم گفتید تمرین خط هستش. که با ماژیک روی کاغذ 70*50 هستش ولی باید ب حرکت دستتون توجه کنید از کتف حرکت بدید دستتون رو و مچتون رو نشکنید و اول ی کم با حوصله خط بکشید و سعی کنید سریعترش کنید . و کل صفحه رو پر کنید 3 تا برگه 70*50 برای جسله آینده : ).
تمرین بعدی ی نوع خط اسکیسه که اولِ خط با قدرت و پر رنگ وسطش کمرنگ و در انتها هم خط باید پررنگ و قوی باشه . اینم 3 تا برگه A3 بعدش که این خطتون قوی شد سعی کنید چندتا پرسپکتیو از مکعب یا ترکیب حجمی بزنید
مشاهده پیوست 232538مشاهده پیوست 232539
اگه دوس داشتید تا بقیه تمرینامونم بگم :D
آقا من اینو ک ابتدا و انتها قوی و وسط بی جون باشه رو اسن نمیتونم بکشم:confused::D
چ کنم؟؟

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 232676مشاهده پیوست 232677

یه چیزی بگم اگه قراره روز امتحان توی برگه A3 اسکیس بزنیم چرا باید طول کاغد خط بکشیم در صورتی که بلند ترین خطی که اونجا میکشیم کوچیکتر از 25 سانته و اینکه چرا با ماژیک باید خط بکشیم در صورتی که برگه انقد کوچیکه که کشیدن خط با ماژیک تقریبا محدوده و کلیت کار رو باید با راپید و یا روانویس یا خودنویس انجام بدیم؟

دلیل اینکه توی طول کاغذ خط میکشیم یعنی خطای بلند اینه که ممکنه پرسپکتیوی که میخوایم بزنیم نقاط گریزش از کاغذ بزنه بیرون و اگر تمرین کرده باشیم ک خط بلند بکشیم راحت میتونیم حرکت دستمون رو با نقاط گریزمون هماهنگ کنیم
ما هم.خطای اسکبسی که مهمتر هستن رو با راپید یا روانویس میکشیم. اون خطای یلند که جز تمرینای اولیه هست رو فعلا با ماژیک میکشیم و تا اخر دوره ی تمریناتمون این تمرین و تمرینهای دیگه خطوط رو ادامه میدیم . الان هفته اول شروع کارمون هستش با ماژیک راحتتر میشه خطهای بلند کشید و امکان تشخیص خطا در کار راحتتره و حرکت دست رو باهاش اوکی کرد و مسیر حرکت مستقیم خط رو اوکی کرد و وقتی حرکت دست چشم و خطوط مستقیم اوکی شد بمرور این تمرین هم با راپید M و F و یا روانویس انجام میشه

آخرین ویرایش:

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
آقا من اینو ک ابتدا و انتها قوی و وسط بی جون باشه رو اسن نمیتونم بکشم:confused::D
چ کنم؟؟

عزیزم اگر راپیدت نو باشه ی کم مشکله چون جوهرش خیلی راحت روی کاغذ می شینه
سعی کن از راپیدی استفاده کنید که قبلا ازش استفاده کردید اینطوری خیلی بهتر از اب در میان
وسط خط باید فشار دستتون رو کمتر کنید و ابتدا و انتها فشار دستتون قوی تر و بیشتر باشه
با سرعت خط بکشید
بازم میگم از راپید نو سعی کنید استفاده نکنید

saman3230

عضو جدید
سلام

بچه امروز تو سایت ایوان دیدم یه لینک گذاشتن به اسم مدرسه اسکیس ظاهرا هر 2 روز یه بار هم آپدیت میشه چون اولش 2تا ویدئو داشت، الان که نگاه می کنم می بینم شده 4 تا خیلی فیلم هاش عالیه خیلی از مشکلات من رو حل کرد امیدوارم برای شما هم مفید باشه اینم لینکش

http://sketch.arch-house.com/

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من این فیلماشو دیدم
بحث سایه و پرسپکتیو هست
نحوه ی راندو با ماژیک وسایه زدن باهاش
سلام

بچه امروز تو سایت ایوان دیدم یه لینک گذاشتن به اسم مدرسه اسکیس ظاهرا هر 2 روز یه بار هم آپدیت میشه چون اولش 2تا ویدئو داشت، الان که نگاه می کنم می بینم شده 4 تا خیلی فیلم هاش عالیه خیلی از مشکلات من رو حل کرد امیدوارم برای شما هم مفید باشه اینم لینکش

http://sketch.arch-house.com/

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟
دوستان کسایی که تجربه ازمون اسکیس رو دارن میتونن بگن چه چیزایی رو مجازیم ببریم سرجلسه؟

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این فیلماشو دیدم
بحث سایه و پرسپکتیو هست
نحوه ی راندو با ماژیک وسایه زدن باهاش

دوباره دوتا فیلم دیگه اضافه شده.
این فیلم ها بخشی از جلسات اول استاده، مواردی که در جلسه اول گفته میشه، به بچه های موسسه هم همین فیلم هارو گفتن نگاه کنن.

Arezoo1384

عضو جدید
سلام بچه ها خوبید؟
دوستان کسایی که تجربه ازمون اسکیس رو دارن میتونن بگن چه چیزایی رو مجازیم ببریم سرجلسه؟

من سال پیش وسایلی رو که برای راندوی معماری لازمه رو همه رو با خودم برده بودم خط کش و شابلون هم برده بودم موبایل هارو ازمون گرفتن. من فقط یه تخته شاسی بردم اما بعضی از بچه ها حتی میز نقشه کشی تاشو هم با خودشون برده بودن بعضی های دیگه ام زیر انداز داشتن و رو زمین نشستن اسکیس زدن.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سال پیش وسایلی رو که برای راندوی معماری لازمه رو همه رو با خودم برده بودم خط کش و شابلون هم برده بودم موبایل هارو ازمون گرفتن. من فقط یه تخته شاسی بردم اما بعضی از بچه ها حتی میز نقشه کشی تاشو هم با خودشون برده بودن بعضی های دیگه ام زیر انداز داشتن و رو زمین نشستن اسکیس زدن.
یعنی بغیر موبایل هر چی بخوایم میتونیم ببریم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی بغیر موبایل هر چی بخوایم میتونیم ببریم؟

نه خیر مهندس مثلا کتاب راندو ت دیگه نمیزارن ببری .....................شوخی کردم ظاهرا میگن پوستی و اینها هم اجازه نداری ببری از وسایل خط کش و ماژیک و این چیزا هر چی دوست داری می تونی ببری

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه شوال:child:...این همه مداد و ماژیک و اینارو تو نایلون میبریم یا کیفم میذارن ببریم تو؟..............
در کل فک کنم یه دونه کوله پشتی کوهنوردی لازم بشه

holooooooo

کاربر ممتاز
یه شوال:child:...این همه مداد و ماژیک و اینارو تو نایلون میبریم یا کیفم میذارن ببریم تو؟..............
در کل فک کنم یه دونه کوله پشتی کوهنوردی لازم بشه

کیف نه،نایلون ببرین،میز اسکیسم میشه، رو زمینم همونجا سرجاتون میشه بشینین رو زمین

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم فک کنم اومدم:D
از همه ی بچه ها ممنونم
از همه از همه ی همه
از پویان و
از zdh ک تو ضیحاشونو دوس داشتم
از فرزانه برا امید دادنش
و از همه ی دوستای همراهم تو تاپیک 94 میخام ک بیان و باهم تمرین کنیم و نا امید نباشیم ....
شهید بیا دیگه برزخ و اینا رو ولش کن بیاااا
هانی بیا
رزیتا ...تهورااااااااااااااا ...نیلوووووووووووو بیاین دیگه.

هلوووووووووو تو هم اینجایی...چ خوب:w40:
:gol::gol::gol::gol::gol:

خوشحالم که اینجایی عزیزم :w30:
منم میام یکم دیگه
حوصله ی خط کشیدن رو هم ندارم ... قبلا ازین تمرینای خط داشتم یه عالمه 200 صفحه پشت و رو.. شایدم بیشتر
میشه من خط نکشم دیگه؟! :confused:
حجم دوست دارم
واسه حجم باید از کجا شروع کرد؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو نگا کن داداش کجای کاری
میز نقشه کشی؟؟!!!!!!!!!:biggrin:
میز کجا بود خخخخخخخخ
صندلی فلزی زمان شاه هستن وقتی میشینی روشون دچار پدیده ارتجاعی میشن و یه پایه اش هم کوتاهه که نمیتونی تعادلتو حفظ کنی چه برسه بخای خط صاف بکشی :biggrin:
یه سر میز تاشو هستند که میتونین ازش استفاده بکنید
یعنی وضع میزهای نقشه کشی خود محل آزمون خوب نیس؟از این میزهای تیبل میت بگیریم؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو نگا کن داداش کجای کاری
میز نقشه کشی؟؟!!!!!!!!!:biggrin:
میز کجا بود خخخخخخخخ
صندلی فلزی زمان شاه هستن وقتی میشینی روشون دچار پدیده ارتجاعی میشن و یه پایه اش هم کوتاهه که نمیتونی تعادلتو حفظ کنی چه برسه بخای خط صاف بکشی :biggrin:
یه سر میز تاشو هستند که میتونین ازش استفاده بکنید
اد یعنی رو زمین بشینیم بهتره؟
کل زمان ازمون چقدره؟

holooooooo

کاربر ممتاز
یعنی وضع میزهای نقشه کشی خود محل آزمون خوب نیس؟از این میزهای تیبل میت بگیریم؟

بستگی داره حوزتوت کجا باشه،ولی بیشتریا تو کلاسنو با صندلی تکی،
حالا یا اونا یا یه سری دیگه :)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یدونه پتو مسافرتی میبری به عنوان زیر انداز ....جوراباتم بشور
یدونه شلوار کردی گشاد میپوشی :دی
یدونه میز تاشو میبری
دوربین ممنوعه اما آخر جلسه صدای عکس گرفتن توی سالن میپیچه :دی
یه سری ماژیک میبری با روان نویس
کوله پشتیو و.... رو هم نمیتونی ببری داخل توی ورودی میگیرن ازت یه نایلون سفید که وسایلتو بریزی توش کافیه
حالا چه سوالیه از الان استرس این چیزارو نداشته باش
4 ساعت
اد یعنی رو زمین بشینیم بهتره؟
کل زمان ازمون چقدره؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
یدونه پتو مسافرتی میبری به عنوان زیر انداز ....جوراباتم بشور
یدونه شلوار کردی گشاد میپوشی :دی
یدونه میز تاشو میبری
دوربین ممنوعه اما آخر جلسه صدای عکس گرفتن توی سالن میپیچه :دی
یه سری ماژیک میبری با روان نویس
کوله پشتیو و.... رو هم نمیتونی ببری داخل توی ورودی میگیرن ازت یه نایلون سفید که وسایلتو بریزی توش کافیه
حالا چه سوالیه از الان استرس این چیزارو نداشته باش
4 ساعت
نه خب بدونیم از الان محیط و فضاش چطوریه واسه درگیری آماده بریم!!در ضمن بچه ها سر ازمون اگه دید یکی با شلوار کردی سیاه اومده من نیستم ها puyan khan خان!واسه من شلوار کردی سفید!!
اینا تمرینات امروز من خیلی جالب بودن واسه تمرین حرکت دست تو انداز های کوچیک و تغییر جهت ها
IMG_20150221_165411.jpgIMG_20150221_174856.jpg

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
خوشحالم که اینجایی عزیزم :w30:
منم میام یکم دیگه
حوصله ی خط کشیدن رو هم ندارم ... قبلا ازین تمرینای خط داشتم یه عالمه 200 صفحه پشت و رو.. شایدم بیشتر
میشه من خط نکشم دیگه؟! :confused:
حجم دوست دارم
واسه حجم باید از کجا شروع کرد؟
چه دو روز باشه که تمرین خط رو شروع کرده باشین چه 10 سال هر زمانی که تمرینشو متوقف کنید افت می کنید! حالا بعد را افتادن دستت شاید لازم نباشه به همون شدت روزای اول تمرین کنی ولی حتما باید تمرین کنی. من تا جایی که یادمه ghasedak هم در مورد تمرینای استاد شقاقی همین حرفو زدن، یه سری تمرینا (از جمله همین خط و ...) هستن که هر روز باید انجام شن، یعنی تو هر مرحله ای که باشی اولین کار اینه که یه 100*70 تمرینات ثابت رو انجام بدی بعد بری سراغ تمرینای اختصاصی اون مرحله ای هستی :gol:

راستی بچه ها من هر جا که نظر نمی دم و می گم بقیه نظرشونو می گن منظورم این نیست که توقع دارم کسی بیاد حرفی بزنه، فقط منظورم اینه که من بی اطلاعم تو این زمینه!;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خب بدونیم از الان محیط و فضاش چطوریه واسه درگیری آماده بریم!!در ضمن بچه ها سر ازمون اگه دید یکی با شلوار کردی سیاه اومده من نیستم ها puyan khan خان!واسه من شلوار کردی سفید!!
اینا تمرینات امروز من خیلی جالب بودن واسه تمرین حرکت دست تو انداز های کوچیک و تغییر جهت ها
مشاهده پیوست 232759مشاهده پیوست 232760
طبق معمول با سلیقن...ولی......وقتی یه کادر 2 در 3 کشیدی و چارچوب برای خطوط مشخص کردی، خطوط باید و باید و باید چارچوب و قطع کنه، ازش بیرون زد مهم نیس ولی نباید وسط راه نقطه رو محکم بذاری. مال شما دو سه تا قطع کرده ولی بقیه نرسیدن.
تمرین زیگزاگ خوبه ینی بافت و کاملا رسوندی.
keep going

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 232776مشاهده پیوست 232777

این چندتا تمرینای امروزم بودن ،امروز اصلا حس خط کشیدن نداشتم:mad:
کاملا مشخصه که این حس رو نداشتی:razz:
وقتی شروع میکنی به خط کشیدن، اول یه نقطه محم بذار رو کاغذ بعد بدون اینکه رپید و از رو کاغذ برداری خط بکش فقط هدفی برای اون خط در نظر بگیر، به خودت بگو من میخوام این خط صاف باشه،محکم باشه، لرزون باشه و مثلا 7 سانت طولش باشه......;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.