تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

• بله

رای: 19 12.6%
  • خیر

رای: 104 68.9%
  • برایم فرقی ندارد

رای: 28 18.5%

• مجموع رای دهندگان
    151

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته دانشجوها ما بی جنبه
ولی عقل که داریم خدارو شکر
فقط بلدیم خودمون رو خراب کنیم؟
چرا نیایم جنبمون رو ببریم بالا
متاسفانه عقلمان در چشممان است!
چون خارج مختلطه اینجا اگه به خاطر پایین بودن جنبه جدا کنن، بازگشت به عصر حجره!

جنبه رو چطوری میبرن بالا؟

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا مصطفی با جمله ی آخرتون کاملا موافقم...دانشجویان ما جنبه ندارن...ولی میدونین چرا؟!

نمیدونم چقدر حرفام قابل قبوله...ولی چون این مسایل برام مهمه گاهی با دوستام دربارش صحبت میکنم و نظرشونو میپرسم...اینکه چرا تا هر کی پا به دانشگاه میزار...چه دختر ... چه پسر...اکثرا همون ترم اول...(اگر نشد ترم 2 یا 3 ....) به محض ورود به محیط جدید یه خرابکاری میکنن و دسته گل آب میدن و درگیر مسائل عشقی میشن...(البته دور از این جمع) اون ترم با دوستام بحث میکردم...اونا میگفتن چون از اولش ما رو محدود کردن وقتی پا به محیط جدید میزاریم انگار از زندون آزاد شدیم...همه چی برامون یه جور دیگست...دوس داریم همه چیزو تو محیط جدید امتحان کنیم...و به خاطر همین هم این مشکلات پیش میاد...و متاسفانه من گاهی دور و برم مسائلی رو میبینم که شرمم میشه بگم آره منم دانشجو ام!!!

این دانشگاه رفتن ما همون حکایت یه آدم تشنه است تو بیابون!!! که از بچگی تا سن 18-19 سالگی همش فقط آب رو بهش نشون دادن و تشنه ترش کردن...بعد یهو انداختنش تو اقیانوس(که گاهی کوسه هم داره)!!! خب معلومه...طرف اگه شنا بلد باشه نجات پیدا میکنه...
اگه هم نباشه خب...غرق میشه!!!
شما با دخترها و پسران فامیلتون رابطه ندارید؟
دختر عمو پسر عمو، دختر دایی، پسر دایی؟

فقط تشنه ارتباط با دخترو پسر غریبه ایم، چون هیچ حد و مرزی نداره، و ما از حد و مرز بدمون میاد ولی چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد، حد و مرز حتماً باید باشه.

متاسفانه تحریکات زیاده، چه از جانب دخترها چه پسرها، چه ماهواره، چه فیلم، چه اینترنت و چه و چه...

تحریکات زیاد و حدود شرعی و عرفی جامعه باعث این شده که به قول شما عقده ای بشن، دو تا راه داره،یا تحریکاتو کم کرد، یا حدود شرعی و عرفی رو عوض کرد و آزاده آزاده، که گویا فکر کنم شما عوض کردن حدود شرعی و عرفی رو راه حل میدونید...

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه عقلمان در چشمان است!

خود آدما من که نگفتم دختر پسر صب تا شب توهم دیگه باشن
بابا به خدا من هرچی به خودم نگاه میکنم اصلن واسم فرقی نداره که جدا باشه یا مختلط
ولی این که بیان انقدر بهش گیر بدن خیلی ضایع هست
برای نمونه گفتم تو این باشگاه تا حالا دیدی پسرس با دختری دوست نباشه
خود شما چه طور دوست دختر تو این باشگاه نداری؟
این مشکل داره؟
دانشگاه هم همینه این دیدگاه من

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که بخوان به زور جدامون کنن جبره!!! زوره!!! کاملا با محمد آقا موافقم...خدا به آدم عقل داده...اون دنیا هر کی مسئول کارای خودشه...هیشکی رو تو قبر دیگری نمیزارن!!! شما اگر جنبه داری خوش به حالت که جات تو بهشته...اونایی هم که جنبه ندارن...وای به حالشون....فقط تاسف!!!:razz: دیگه بقیه اش به من مربوط نیس...چون تشخیصش با من نیست!!!!
به نظرم این قانون باز میشه همون قضیه ی حجاب زوری!!! اینکه به زور دانش آموزای دخترو مجبور میکنن که چادر بزارن...همه هم رعایت میکنن...کسی اعتراضی نداره...اما به محض اینکه پا رو از در مدرسه گذاشتن بیرون بیا ببین...وقتی بعد از ظهر میری تو خیابون انگار داری تو سالن مد قدم میزنی!!!:razz: به نظر من هر کسی باید خودش به این مرحله برسه که راه درستو خودش تشخیص بده اگر این قانونو اجرا کنن گندش جای دیگه در میاد!!!:razz:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برای من فرقی نمیکنه چون کلاً کاری با جماعت دختران دانشگاه نداشتم دوران تحصیلم، هرچند دانشکده مون کلا همه پسر بودن ولی بعضی درس عمومی ها هم که مختلط بود بازم برام فرقی نمی کرد.

البته کاملاً مخالف اینم که مختلط بودن کلاسها میتونه باعث شناخت دختر و پسر از هم بشه، چون ضررهای این اختلاط به دلیلی که در ادامه میگم خیلی بیشتر از منافع این اختلاطه.

چیزهایی از دوستام شنیدم در دانشگاه های دیگه که با چشم خودشون دیدن، دختر و پسر همکلاسی در دانشگاه، کلاس خالی گیر اوردن و ........

خودمم دانشجوام ولی متاسفم که اینو میگم، دانشجویان ما جنبه ندارند.

مرسی اقا مصطفی

بی جنبه بودن رو قبول دارم
همین امروز دوتا از ‏همکلاسی هامون اومده بودن با هم ‏کنفرانس میدادن
اونم کنفرانسی که همیشه همه تک تک میان میدن و تا حالا سابقه نداشته دو نفر بیان
حالا این دو نفر و به قول ما دو کفتر عاشق که هر دوتاشونم خوابگاهی هستن، چنان تابلو بازی درآوردن که خود استاد هم خجالت کشید...

آقا مصطفی با جمله ی آخرتون کاملا موافقم...دانشجویان ما جنبه ندارن...ولی میدونین چرا؟!

نمیدونم چقدر حرفام قابل قبوله...ولی چون این مسایل برام مهمه گاهی با دوستام دربارش صحبت میکنم و نظرشونو میپرسم...اینکه چرا تا هر کی پا به دانشگاه میزار...چه دختر ... چه پسر...اکثرا همون ترم اول...(اگر نشد ترم 2 یا 3 ....) به محض ورود به محیط جدید یه خرابکاری میکنن و دسته گل آب میدن و درگیر مسائل عشقی میشن...(البته دور از این جمع) اون ترم با دوستام بحث میکردم...اونا میگفتن چون از اولش ما رو محدود کردن وقتی پا به محیط جدید میزاریم انگار از زندون آزاد شدیم...همه چی برامون یه جور دیگست...دوس داریم همه چیزو تو محیط جدید امتحان کنیم...و به خاطر همین هم این مشکلات پیش میاد...و متاسفانه من گاهی دور و برم مسائلی رو میبینم که شرمم میشه بگم آره منم دانشجو ام!!!

این دانشگاه رفتن ما همون حکایت یه آدم تشنه است تو بیابون!!! که از بچگی تا سن 18-19 سالگی همش فقط آب رو بهش نشون دادن و تشنه ترش کردن...بعد یهو انداختنش تو اقیانوس(که گاهی کوسه هم داره)!!! خب معلومه...طرف اگه شنا بلد باشه نجات پیدا میکنه...
اگه هم نباشه خب...غرق میشه!!!

دقیقا درسته
یه کار ریشه ای باید بشه
من که نمیدونم چه طوری میشه این گره ی کور رو باز کرد...

بله موافقم
تاثیر اون طرفی ها هم خیلی زیاد بوده
اونم ما ها که ۲۴ ساعته پای ماهواره نشستیم و ...

devil may cry

عضو جدید
متاسفانه عقلمان در چشممان است!

یکی از دلایل بی جنبه بودن دانشجوها همین نبودن و ندیدن جنس مخالف هست زمانی که هر یک از طرفین بعد از 17 یا 18 سال یک دفعه و به طور ناگهانی وارد یک محیط مختلط میشند به دلیل عدم وجود شناخت قبلی و اطلاعات نادرست و .... مشکلاتی به وجود میاد و با جنبه شدن به صورت اتفاقی و با دوری و اطلاعات نادرست از طرف مقابل بدست نمیاد; ولی نکته ای که وجود داره این هست که بلاخره در یک برهه زمانی دختر و پسر باید با هم اشنا بشند و .... که هر قدر این عدم اشنایی و شناخت توسط جامعه محدودتر بشه روابط دختر و پسر خطرناکتر میشه;وقتی دختر و پسر نتونند داخل جامعه و خیابون و .... با هم باشند و همیشه ترس از نیروی انتظامی و .... دیگه داشته باشند نتیجش این میشه که روابط به داخل خونه ها و به دور از چشم والدین و جامعه کشیده میشه;اگر دانشگاه ها مختلط نباشه دوباره مثل 50 سال پیش میشه که هیچ کس هیچ دختری رو نمیشناسه بعد مادرش رو میفرسته خواستگاری بعدم یا ازدواج میکنند یا نمیکنند یا اینکه دوباره مثل 17 یا 18 سال قبل از دانشگاه که پسرها جلوی مدرسه دخترانه منتظر میشدند تا مدرسه دخترونه تعطیل بشه پسرها نزدیک دانشگاه دخترها منتظر میشند تا تعطیل بشند:smile: در هر صورت محیط دانشگاه فرصت خوبی برای اشنایی با طرف مقابل و حتی ازدواج برای قشر تحصیل کرده هست

Sarp

مدیر بازنشسته
کی گفت جنبه مون رو ببریم بالا ؟

یه تالار به این کوچیکی و این همه بی جنبه بازی
دانشگاه با اون همه عظمت که جای خود داره

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جدا بشه و چه نشه برا ادمایی مثل من فکر نمی کنم فرقی داشته باشه

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی جواب منو بده اگه دوستی پسر دختر بده
چرا تو همین باشگاه این همه دختر پسر باهم دوستن؟؟؟؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من باید برم ناهار، شکمم داره صدام میکنه، همین الآن از بیرون اومدم، میرم میام بعدا هستم در خدمتتون

بابک تاپیکو پاک نکنیا، البته تو پاک نمیکنی ،قفل میکنی:دی
قفله چی شد؟

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما با دخترها و پسران فامیلتون رابطه ندارید؟ دختر عمو پسر عمو، دختر دایی، پسر دایی؟

فقط تشنه ارتباط با دخترو پسر غریبه ایم، چون هیچ حد و مرزی نداره، و ما از حد و مرز بدمون میاد ولی چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد، حد و مرز حتماً باید باشه.

متاسفانه تحریکات زیاده، چه از جانب دخترها چه پسرها، چه ماهواره، چه فیلم، چه اینترنت و چه و چه...

تحریکات زیاد و حدود شرعی و عرفی جامعه باعث این شده که به قول شما عقده ای بشن، دو تا راه داره،یا تحریکاتو کم کرد، یا حدود شرعی و عرفی رو عوض کرد و آزاده آزاده، که گویا فکر کنم شما عوض کردن حدود شرعی و عرفی رو راه حل میدونید...

کاملا مخالفم!!! درسته تحریکات زیاده اما تا آدم خودش به این نتیجه نرسه هیچ جبر افلاطونی نمیتونه اصلاحش کنه!!!:razz:
شما از دیدگاه و عقاید من چی میدونین که به خودتون اجازه میدین انقدر قاطع درموردش اظهار نظر کنین؟!:razz:
بنده هرگز عوض کردن حدود شرعی و عرفی رو راه حل نمیدونم !!! فکر نکنین چون این نظراتو میدم حتما آدم بی بند و باریم و با صد تا پسر رابطه دارم...نه... بارها شده بهم به خاطر رعایت همین حدود شرعی و عرفی چه تو مدرسه چه تو دانشگاه مورد تحسین و تشویق واقع شدم...و از نظر بیشتر دور و بریام یه آدم امّل هستم...اما هیچ ربطی به دیدگاه و تفکراتم نداره....با پسرهای دانشگاه هم مثل دختر ها رابطه دارم...خیلی هم راحتیم...اما هیچکدوم به خودشون این اجازه رو نمیدن که پا رو از مرز فراتر بزارن...حتی شماره ی یکیشونم ندارم...اونام همینطور....!
راههای زیادی پیش پای منه...مهم اینه که خودم کدومشو انتخاب کنم...نه جهتی که فلش بهم نشون میده!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کی گفت جنبه مون رو ببریم بالا ؟

یه تالار به این کوچیکی و این همه بی جنبه بازی
دانشگاه با اون همه عظمت که جای خود داره

به به مدیر جان

یه مثال با جنبه بودن اینه که این تاپیک رو قفل نمیکنی!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

این با اون فرق میکنه

تازه همه دختر پسرهای باشگاه که با هم دوست نیستن

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهم رفتیم با دیوار حرف میزدیم جواب مارو تا حالا داده بود
بعد به میگن مرغت یه پا داره جوابه منو نمیدن
:mad:

Sarp

مدیر بازنشسته
من باید برم ناهار، شکمم داره صدام میکنه، همین الآن از بیرون اومدم، میرم میام بعدا هستم در خدمتتون

بابک تاپیکو پاک نکنیا، البته تو پاک نمیکنی ،قفل میکنی:دی
قفله چی شد؟
بابا من که پایه این بحثام
اولا چون دیگه وقت نمیشه
کلی جلسه و . . .:D
دوما هم اینکه کسانی که چن روز پیش تو تایپیکها داشتند راه حل ارائه میدادن واسه تالار ازاد ، خودشون سردسته خلافکارا و تایپیکای خلاف هستند :D

قفل رو هم دادم روش کار کنن

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دلایل بی جنبه بودن دانشجوها همین نبودن و ندیدن جنس مخالف هست زمانی که هر یک از طرفین بعد از 17 یا 18 سال یک دفعه و به طور ناگهانی وارد یک محیط مختلط میشند به دلیل عدم وجود شناخت قبلی و اطلاعات نادرست و .... مشکلاتی به وجود میاد و با جنبه شدن به صورت اتفاقی و با دوری و اطلاعات نادرست از طرف مقابل بدست نمیاد; ولی نکته ای که وجود داره این هست که بلاخره در یک برهه زمانی دختر و پسر باید با هم اشنا بشند و .... که هر قدر این عدم اشنایی و شناخت توسط جامعه محدودتر بشه روابط دختر و پسر خطرناکتر میشه;وقتی دختر و پسر نتونند داخل جامعه و خیابون و .... با هم باشند و همیشه ترس از نیروی انتظامی و .... دیگه داشته باشند نتیجش این میشه که روابط به داخل خونه ها و به دور از چشم والدین و جامعه کشیده میشه;اگر دانشگاه ها مختلط نباشه دوباره مثل 50 سال پیش میشه که هیچ کس هیچ دختری رو نمیشناسه بعد مادرش رو میفرسته خواستگاری بعدم یا ازدواج میکنند یا نمیکنند یا اینکه دوباره مثل 17 یا 18 سال قبل از دانشگاه که پسرها جلوی مدرسه دخترانه منتظر میشدند تا مدرسه دخترونه تعطیل بشه پسرها نزدیک دانشگاه دخترها منتظر میشند تا تعطیل بشند:smile: در هر صورت محیط دانشگاه فرصت خوبی برای اشنایی با طرف مقابل و حتی ازدواج برای قشر تحصیل کرده هست

نظرتون فوق العاده بود!!!!

ماهم رفتیم با دیوار حرف میزدیم جواب مارو تا حالا داده بود
بعد به میگن مرغت یه پا داره جوابه منو نمیدن
:mad:

شما خودشو ناراحن نکن....
وای خاک به سرم نامحرم بودی!!!! دستم مجازی بهت خورد کلی گناه کردم!!! :دی!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونوقت جامعه و مهندسین عزیز این سایت رو قبول دارن دیگه:دی

آقا محمد شما اینجا باهر کی دوستی یه دوستیه از راه دوره که هیچ حسی نسبت بهش نداری

ولی اگه طرفو بشناسی خوشتم بیاد ازش مطمئن باش یه گرایشی بینتون بوجود میاد که شاید دوستیه سالمی نباشه

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه مثالش هم اینه که هر بحثی رو نکشونید به سیاست و جنگ و دعوا و فحش:smile:

اتفاقا دیروز با محممد آقا داشتیم میگفتیم چه کنیم که این تاپیک سیاسی نشه

تا اینجا که خودم دست تنها موفق بودم !!!!:)

مثل اینکه یه دعوا داره شروع میشه.....

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا محمد شما اینجا باهر کی دوستی یه دوستیه از راه دوره که هیچ حسی نسبت بهش نداری

ولی اگه طرفو بشناسی خوشتم بیاد ازش مطمئن باش یه گرایشی بینتون بوجود میاد که شاید دوستیه سالمی نباشه
بابا خوب از یه نفر خوشت میاد دیگه
قرار نیست که فرت فرت عاشق اینو اون بشی؟؟؟؟؟
اینجاست میگما اصل حجر از غار که نیومدیم آبجی....
بالاخره باید از یکی خوشت بیاد دیگه
نمیخای ماهی بگیری که...

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوباره اسپم کاری شروع شد...

بالا