تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

• بله

رای: 19 12.6%
  • خیر

رای: 104 68.9%
  • برایم فرقی ندارد

رای: 28 18.5%

• مجموع رای دهندگان
    151

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا محمد شما اینجا باهر کی دوستی یه دوستیه از راه دوره که هیچ حسی نسبت بهش نداری

ولی اگه طرفو بشناسی خوشتم بیاد ازش مطمئن باش یه گرایشی بینتون بوجود میاد که شاید دوستیه سالمی نباشه

شایدم باشه!!! کسی چه میدونه!!!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خوب از یه نفر خوشت میاد دیگه
قرار نیست که فرت فرت عاشق اینو اون بشی؟؟؟؟؟
اینجاست میگما اصل حجر از غار که نیومدیم آبجی....
بالاخره باید از یکی خوشت بیاد دیگه
نمیخای ماهی بگیری که...

درسته که باید از یکی خوشت بیاد
ولی بعضیا جنبه ندارن میبینی همزمان از چنیدین نفر خوششون میاد و نمی تونن تصمیم بگیرن یکی از اینا همکلاسیه خودم بود

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو یونی خودمون که میدونم به این زودیا عرضشو ندارن کلاس تفکیک کنن

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته که باید از یکی خوشت بیاد
ولی بعضیا جنبه ندارن میبینی همزمان از چنیدین نفر خوششون میاد و نمی تونن تصمیم بگیرن یکی از اینا همکلاسیه خودم بود
یکی دونفر شدن همه دیگه نه؟
تر وخشک باهم بسوزه دیگه نه
حتمن به جهندم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفم......نه به دلیل شناخت دختر و پسر و این حرفا....
مخالفم چون در حال حاضر دانشگاههای ما اونقدر امکانات ندارن که بتونن دو گروه به طور کاملا مساوی امکانات به طور همزمان ارائه بدن........و چون اصولا آقایون صدای بلندتری دارن و کنترلشون مشکل تره مسئولین دانشگاه سعی میکنن اونا رو راضی نگه دارن و در نتیجه تبعیض ایجاد میشه........
ضمن اینکه تحصیل در دانشگاه اصولا با تحصیل دوران دبیرستان تفاوت داره..تحصیلات دانشگاهی میتونه آینده شغلی و زندگی یه نفر رو مشخص کنه........برای همین باید تا جایی که میشه باید از فرصت دانشگاه برای یادگیری استفاده کرد.....من تجربه عملی خودمو میگم ....رشته معماری طوریه که شما همزمان باید به دروس فنی.. .عملی و....مهارتهای هنری.....کامپیوتری و....فک کنین.....به شخصه فک میکنم استعداد عمومی آقایون تو کارهای فنی و کامپیوتر بیشتر از خانومهاست( البته نه به طور مطلق) خودم شخصا از خیلی از همکلاسی های پسرم تو زمینه کامپیوتر خیلی چیزا یاد گرفتم .........و مطمئنم اونا هم متقابلا از من در مورد طراحی و .....یاد گرفتن..........فک میکنم این ترکیب ها و تعاملها میتونه کمک کنه به یادگیری بهتر......
این که دانشجویان ما ( که شامل همه ما هم میشه ) بی جنبه ان.....دلیل بر این نیست که ما صورت مسئله رو پاک کنیم.....بی جنبه بودن ماها دلایل بسیار مهمتری داره که اگر واقعا میخوایم اصلاح بشه باید اونا رو حل کنیم نه اینکه جداسازی کنیم.........

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مخالفم چون در حال حاضر دانشگاههای ما اونقدر امکانات ندارن که بتونن دو گروه به طور کاملا مساوی امکانات به طور همزمان ارائه بدن........و چون اصولا آقایون صدای بلندتری دارن و کنترلشون مشکل تره مسئولین دانشگاه سعی میکنن اونا رو راضی نگه دارن و در نتیجه تبعیض ایجاد میشه........
ضمن اینکه تحصیل در دانشگاه اصولا با تحصیل دوران دبیرستان تفاوت داره..تحصیلات دانشگاهی میتونه آینده شغلی و زندگی یه نفر رو مشخص کنه........برای همین باید تا جایی که میشه باید از فرصت دانشگاه برای یادگیری استفاده کرد.....من تجربه عملی خودمو میگم ....رشته معماری طوریه که شما همزمان باید به دروس فنی.. .عملی و....مهارتهای هنری.....کامپیوتری و....فک کنین.....به شخصه فک میکنم استعداد عمومی آقایون تو کارهای فنی و کامپیوتر بیشتر از خانومهاست( البته نه به طور مطلق) خودم شخصا از خیلی از همکلاسی های پسرم تو زمینه کامپیوتر خیلی چیزا یاد گرفتم .........و مطمئنم اونا هم متقابلا از من در مورد طراحی و .....یاد گرفتن..........فک میکنم این ترکیب ها و تعاملها میتونه کمک کنه به یادگیری بهتر......
این که دانشجویان ما ( که شامل همه ما هم میشه ) بی جنبه ان.....دلیل بر این نیست که ما صورت مسئله رو پاک کنیم.....بی جنبه بودن ماها دلایل بسیار مهمتری داره که اگر واقعا میخوایم اصلاح بشه باید اونا رو حل کنیم نه اینکه جداسازی کنیم.........

آفرین سمیه جان
عالی بود

از این دید بهش نگاه نکرده بودیم

تو رشته های شما دختر و پسر میتونن مکمل باشن

کاملا موافقم

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز

راس میگی...تو سلف به پسرا بیشتر غذا میدن تا مبادا داد بیداد کنن:razz: اون وقت ما گشنه میمونیم!!!

ای ول!!! شیفته ی این نظرات بر و بچه های معماریم دیگه!!!
معماری یعنی تعاملات طرفین!!!
الان فردا پس فردا من بخوام برم سر ساختمون چه جوری با کارگر جماعت سر و کله بزنم؟!:surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
نمیشه تفکیک شه

مثلا تو رشته کامپیوتر اگه دخترا تنها باشن یا باید خدا تومن خرج کنن و بدن پروژه ها و تمرینا رو بیرون واسشون بنویسن
و یا صفر بگیرن و یه درس رو 10 بار بخونن تا آخرش استاد دلش به رحم بیاد و قبولشون کنه :D

به دور از شوخی گفتم اینو

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
تكراري!

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/253338-آیا-با-تفکیک-جنسیتی-در-دانشگاها-موافقید؟؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نمیشه تفکیک شه

مثلا تو رشته کامپیوتر اگه دخترا تنها باشن یا باید خدا تومن خرج کنن و بدن پروژه ها و تمرینا رو بیرون واسشون بنویسن
و یا صفر بگیرن و یه درس رو 10 بار بخونن تا آخرش استاد دلش به رحم بیاد و قبولشون کنه :D

به دور از شوخی گفتم اینو

تو رشته ی ما هم اگه تفکیک بشه پسرای بدبخت جزوه از کجا بیارن؟؟!!
دیگه سر یه کلاس نیستن که !

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تكراري!

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/253338-آیا-با-تفکیک-جنسیتی-در-دانشگاها-موافقید؟؟

عجب کشفی

ایده ی این تاپیک از دیروز به ذهن من و محممد آقا رسید

من نمیخواستم بزنم ولی ایشون گفتن بزن
ما هم زدیم
دیگه چه کنیم که ۲ ساعت جلو تر از ما زده بودن!

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام

شما هم از این طرح خبر دارید؟
مدتی هست که زمزمه ی تفکیک دختر ها و پسرها در دانشگاه ها به گوش میرسه
و حتی خبر رسیده که در دانشکده ی علوم سیاسی آزاد تهران اجرا هم شده

حالا شما که دانشگاهی هستید، با تفکیک جنسیتی موافقید یا مخالف ؟ دلیل؟

اگر خبر بدن از همین فردا کلاس ها جدا برگذار میشه، چه واکنشی نشون میدید؟
..
تفكيك جنسيتي اشتباهه چون به جنسيت انسانها فراتر از بعد انسانيشون توجه ميشه.
باعث ميشه دو جنس از همديگر شناخت كمتري پيدا كنند و در روند پيشرفت جامعه تاثير منفي داره.
اما با تقكيك دختراني مثل* آوا *موافقم.باعث ميشه حداقل پسرا يه نفس راحت بكشن. :)

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش رشته ما هم امکان تفکیک نداره چون ما برا هر درسی چندین بار عملیات صحرایی میریم با کلی وسایل که باید تا بالای کوه ببریم پسرا نباشن کی می خواد زحمته اینارو بکشه

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش رشته ما هم امکان تفکیک نداره چون ما برا هر درسی چندین بار عملیات صحرایی میریم با کلی وسایل که باید تا بالای کوه ببریم پسرا نباشن کی می خواد زحمته اینارو بکشه
دست شما درد نکنه پسرا شدن حمال؟:دی:biggrin:
پس دخترا هم میرزا بنویس هستند:biggrin:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دخترا هم خيلي قدر مي دونين....................

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز

روی میزای دانشکده ی ما نوشته:" ما از دانشجویان معماری حمال میسازیم!!!"

تا حالا شده 9 کیلو گل رس و تخته شاسی و یه عالمه کاغذ...آرشیو نقشه...(همون لوله هه)...2جلد کتاب 300 صفحه ای تو کیفت با یه عالمه وسیله ی ترسیم و یه قالب چوبی به وزن 2 کیلو رو تنهایی 50 کیلومتر اینور اونور بکشی؟؟؟ اگه شد اونوقت متوجه میشی حمال یعنی چی...

برو خدا رو شکر کن و قدر عافیت رو بدون اخوی...شانس آوردی که این چیزا رو تجربه نمیکنی...

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تکراری یا غیر تکراری آبجی آوا زده 12 صفحه هم اومده جلو

مرسی
همکاری شما دوستان باعث شد چنین شود! :دی

تفكيك جنسيتي اشتباهه چون به جنسيت انسانها فراتر از بعد انسانيشون توجه ميشه.
باعث ميشه دو جنس از همديگر شناخت كمتري پيدا كنند و در روند پيشرفت جامعه تاثير منفي داره.
اما با تقكيك دختراني مثل* آوا *موافقم.باعث ميشه حداقل پسرا يه نفس راحت بكشن. :)

خیلی موافق نیستم

مخصوصا خط آخر

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز

حمال چیه نکنه انتظار دارین دخترا اونا رو ببرن

ولی بیشتر شبیه اردوه کسی هیچی نمی نویسه

شما دخترا هم خيلي قدر مي دونين....................

ما قدر می دونیم ولی متاسفانه زیاد نق می زنن

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
روی میزای دانشکده ی ما نوشته:" ما از دانشجویان معماری حمال میسازیم!!!"

تا حالا شده 9 کیلو گل رس و تخته شاسی و یه عالمه کاغذ...آرشیو نقشه...(همون لوله هه)...2جلد کتاب 300 صفحه ای تو کیفت با یه عالمه وسیله ی ترسیم و یه قالب چوبی به وزن 2 کیلو رو تنهایی 50 کیلومتر اینور اونور بکشی؟؟؟ اگه شد اونوقت متوجه میشی حمال یعنی چی...

برو خدا رو شکر کن و قدر عافیت رو بدون اخوی...شانس آوردی که این چیزا رو تجربه نمیکنی...
آخ آخ بمیرم برات ماهم سر کارگاه ریخته گری بچه ها صنایع میدونن چیه
واسه دخترا بیل میزدیم خاک الک میکردیم

بالا