تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها

• بله

رای: 19 12.6%
  • خیر

رای: 104 68.9%
  • برایم فرقی ندارد

رای: 28 18.5%

• مجموع رای دهندگان
    151

m00nlight

عضو جدید
برا من خيلي فرقي نميكنه چون كارمندمو خيلي تو دانشگاه نيستم.... اما خب ... ديگه سركلاس نشستن و تو راهروهاي دانشگاه ول چرخيدن فاز نميده...بالاخره بايد يه سوژه واسه خنديدن باشه يا نه ؟!!!!!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
میشناسمش مارمولکو!!! نماینده نبود...وزیر علوم بود...نفسش از جای گرم در میاد!!! اتفاقا اومده تو تالار حکمت دانشگاه گیلان علنی اعلام کرده!!!
(اگه دانشگاه ایسابوم هوره اینه گلا گودم!!!
)

نه ‏یه نماینده ی مجلس کله گنده این حرف رو زده بود
شاید وزیر علوم هم گفته
من نمیدونم!

مسخره میکنی دانشگا مارو؟

نه غلط بکنم من!
تعجب کردم فقط

خوب حالا از بحث دور نشیم آبجی آوا میاد دعوامون میکنه
تو دانشگاه ما که همه چی جداست
فقط سایت دانشگاه مختلط بود که جداش کردند...

دستت درد نکنه
این یه تاپیک رو اسپم کده نکنین اگه امکانش هست!

عجب خب واسه ما فقط معارف جداست البته اینم بگم که ورودی هامونم جداست
جلوی در زهرا خانوم کدوم دانشگاهین؟؟

ما هم معارفمون جدا بود
ولی دیگه هیچ چیز جدایی نداریم
فعلا البته !

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
[SIZE=-1]
تو کجا کلاس میرفتی؟؟!!![/SIZE]

رضااااااااااااااا.................

منظورم کلاس های آموزشی مثل زبان هست ، توی کلاس همه جور آدمی بود ، از دختر MP3 بگیر تا زن های مشابه فایل های کهن روز.

باشه ، حالا که تو گفتی رضاااااااااااا ، خیلی فرق داره ، باید مختلط باشه ، اصلا باید روی کول همدیگه راه برن

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع تاپیک
لطفن کل کل نکنید من نمیتونم آروم بگیرم

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم کلاس های آموزشی مثل زبان هست ، توی کلاس همه جور آدمی بود ، از دختر MP3 بگیر تا زن های مشابه فایل های کهن روز.

باشه ، حالا که تو گفتی رضاااااااااااا ، خیلی فرق داره ، باید مختلط باشه ، اصلا باید روی کول همدیگه راه برن

آره همون دیگه قربونشم میرم
اسپم نکن

ای جااااااااااااااااااااااااااااااان.....!!!!

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز استاد مقاومت ازمون پرسيد:خوب كي تقلب كرده؟كي از رو دست كي كپ زده؟دهترا از رو پسرا يا پسرا از رو دخترا؟(كلا يه چيزي گفتا!)
يكي از بچه باحالاي كلاس كه شيرازيم هست دراومد گفت كه استاد اينا به ما سلامم نميكنن!سلام ميكني روشونو بر ميگردونن ميخواي تمرين به ما بدن؟كلا دانشگاه اينجا سيستمش دختر پسري نيست!
اين فكر كنم ميخواسته ما ور دستش بشينيم كه اينقدر ناراحت بوده!
ما كه خيري از اين پسراي كلاس نميبينيم تازه شم جو انقدر بد هست كه با يكي سلام عليك كردي كلي حرف فرداش برات در مياد!ما كه كلا بي خيال پسراييم ولي فك كنم جدا بشنم بد نباشه ها!اخه شما فقط خودتونو ميبينين كه كارتون درسته و باشخصيتين متاسفانه ادم بي شخصيت زياد پسدا ميشه!نمونه هاي فراوانش دم غروب دور ترين جاده از حراست دانشگاه درب فرعي!زيادن دختر پسراي اين مدلي!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
والا این بحث به جایی نمی رسه
اما چون خواستید ما هم می نویسیم
من جزو کسایی بودم که گزینه بله رو انتخاب کردم
به نظرم باید جدا بشوند
و اگر جدا شوند می ترکونند از نظر درسی
.
تا اونجایی که ماخوندیم همه نظر مخالف رو دادن
ولی من هنوز یه نظر درست و حسابی در نیاوردم که دلیل قانع کننده ای باشه برای اختلاط
.
می گن با جنس مخالف آشنا بشیم
اولا که دانشگاه اومدی درس بخونی نه آشنایی با جنس مخالف
ثانیا اینکه از این چند میلیونی که هر سال فارغ التحصیل می شن چند نفرشون می تونه بیاد اعلام کنه که من با جنس مخالف خودم آشنا هستم و می تونم بشناسمشون
بابا ما با جنس موافق خودمون مشکل داریم تا جنس مخالف
.
.
دوستی گفته که آمار طلاق برای عدم آشنایی زن و مرد
تا حدودی موافقم
اما این عدم آشنایی چه ربطی به دانشگاه داره
من حاظرم به همتون قول بدم که تا با کسی زندگکی نکنید نمی تونید بشناسید
من 4 سال دوران دانشگاهیم رو تقریبا با انواع مختلف دوستان زندگی کردم
افرادی که تمام اعتقاداتش با من یکی بو شاید باورتون نه نتونستیم 10 روز یا هم زندگی کنیم و کسی هیچ طرز فکر موافقی با من نداشت تقریبا 3 سال باهاش زندگی کردم
و جالب تر اینکه با همون فردی که نتونستم زندگی کنم ترم آخر با خوبی و خوشی زندگی کردیم و با اونی که 3 سال بودم نتونستم
عجیبه نه
ما که هممون مرد بودیم و مثلا خودمون رو هم می شناسیم و ویژگی های خودمون رو هم می دونیم
.
بگذریم
تو یه تاپیک دیگه هم یه چیزی شبیه به همین تاپیک زدند
تقریبا شبیه به هم هستند و در یک راستا
.
.
خواهشا همینطوری جبهه نگیرید و با دلیل و برهان جواب بنده را بدهید
چه لزومی دارد که دانشگاه های مختلط باشند
داخل پرانتز حوزه ها را مثال می زنم مگر افرادی که در حوزه تحصیل می کنند مشکل روحی و یا عدم آشنایی با جنس مخالف دارند و از این مشکل رنج می برند
هر گونه تمسخر و کنایه رو بر عدم توانایی در پاسخ دادن و نداشتن برهان می گزارم
:gol:

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
آوا جون تاپیکت گیر کرده...ده..ده..ه..ه...ه..ه......ه............ه........

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:cry::cry:اینقده اسپم کردین تاپیک نازنینم نابود شد:cry::cry:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به امید اینکه تاپیک بیاد بالا :cry::cry:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای من فرقی نمیکنه چون کلاً کاری با جماعت دختران دانشگاه نداشتم دوران تحصیلم، هرچند دانشکده مون کلا همه پسر بودن ولی بعضی درس عمومی ها هم که مختلط بود بازم برام فرقی نمی کرد.

البته کاملاً مخالف اینم که مختلط بودن کلاسها میتونه باعث شناخت دختر و پسر از هم بشه، چون ضررهای این اختلاط به دلیلی که در ادامه میگم خیلی بیشتر از منافع این اختلاطه.

چیزهایی از دوستام شنیدم در دانشگاه های دیگه که با چشم خودشون دیدن، دختر و پسر همکلاسی در دانشگاه، کلاس خالی گیر اوردن و ........

خودمم دانشجوام ولی متاسفم که اینو میگم، دانشجویان ما جنبه ندارند.

Sarp

مدیر بازنشسته
برای من فرقی نمیکنه چون کلاً کاری با جماعت دختران دانشگاه نداشتم دوران تحصیلم، هرچند دانشکده مون کلا همه پسر بودن ولی بعضی درس عمومی ها هم که مختلط بود بازم برام فرقی نمی کرد.

البته کاملاً مخالف اینم که مختلط بودن کلاسها میتونه باعث شناخت دختر و پسر از هم بشه، چون ضررهای این اختلاط به دلیلی که در ادامه میگم خیلی بیشتر از منافع این اختلاطه.

چیزهایی از دوستام شنیدم در دانشگاه های دیگه که با چشم خودشون دیدن، دختر و پسر همکلاسی در دانشگاه، کلاس خالی گیر اوردن و ........

تشکر واسه جمله آخرت بود
وگرنه با بقیه نظرت زیاد هم موافق نیستم

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام

شما هم از این طرح خبر دارید؟
مدتی هست که زمزمه ی تفکیک دختر ها و پسرها در دانشگاه ها به گوش میرسه
و حتی خبر رسیده که در دانشکده ی علوم سیاسی آزاد تهران اجرا هم شده

حالا شما که دانشگاهی هستید، با تفکیک جنسیتی موافقید یا مخالف ؟ دلیل؟

اگر خبر بدن از همین فردا کلاس ها جدا برگذار میشه، چه واکنشی نشون میدید؟
..
چه ملت متمدنی هستیم ما

متاسفم برا خودمون

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
به نظرم باید جدا بشوند
و اگر جدا شوند می ترکونند از نظر درسی و علمی
.
ولی من هنوز یه نظر درست و حسابی در نیاوردم که دلیل قانع کننده ای باشه برای اختلاط
.
ثانیا اینکه از این چند میلیونی که هر سال فارغ التحصیل می شن چند نفرشون می تونه بیاد اعلام کنه که من با جنس مخالف خودم آشنا هستم و می تونم بشناسمشون
.
.
تا حدودی موافقم
من حاظرم به همتون قول بدم که تا با کسی زندگی نکنید نمی تونید بشناسید(تقریبا بالای 90 درصد)
مگر تمام کسانی که ازدواج می کنند در دانشگاه با هم آشنا شدند و یا اصلا دانشگاه رفتند
و یا مگر تمام کسانی که از هم طلاق گرفتند در دانشگاه نبودند.
آدمی موجودی است که فرا می گیرد
می تواند با کسب علم و ... رفتار مناسب را ایجاد کند
مدتی بود و شاید هم هنوز یاشد که کتاب مردان مریخی و .... خیلی ترکونده بود
می خوندند و یاد می گرفتند
مگر امامان و پیامبران و مردانم بزرگ خدا رابطه داشتند ولی بهترین رفتار را با همسران خود داشتند و یا زنانی مانند رینب کبری و یا فاطمه زهرا (س) و یا خدیجه کبری و یا آسیه و مریم و....
اینها همه نمونه هایی از افرادی هستند که حتی فکر این هم به ذهنشان نمی رسید
ولی بهترین رفتار ها را داشتند
من نمی گم که ما مثل اونا هستیم ولی می تونیم راهشونو بریم که؟!!
.
.
.
فردی که تقریبا تمام اعتقاداتش با من یکی بو شاید باورتون نه نتونستیم 10 روز یا هم زندگی کنیم و کسی هیچ طرز فکر موافقی با من نداشت تقریبا 3 سال باهاش زندگی کردم
و جالب تر اینکه با همون فردی که نتونستم زندگی کنم ترم آخر با خوبی و خوشی زندگی کردیم و با اونی که 3 سال بودم نتونستم
عجیبه نه
ما که هممون مرد بودیم و مثلا خودمون رو هم می شناسیم و ویژگی های خودمون رو هم می دونیم
.
بگذریم
.
.
چه لزومی دارد که دانشگاه ها مختلط باشند
داخل پرانتز حوزه ها را مثال می زنم مگر افرادی که در حوزه تحصیل می کنند مشکل روحی و یا عدم آشنایی با جنس مخالف دارند و از این مشکل رنج می برند
هر گونه تمسخر و کنایه رو بر عدم توانایی در پاسخ دادن و نداشتن برهان می گزارم (یعنی تمسخر نکنید)
ببخشید یه خورده زیاد شد
میشه بگی شما تو این باشگاه با دختر دوست هستی یانه؟؟؟؟؟؟
اگه اره پس تو دانشگاه هم مشکلی نیست که داری جوش میزنی
نه؟؟؟؟؟؟؟؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
امروز استاد مقاومت ازمون پرسيد:خوب كي تقلب كرده؟كي از رو دست كي كپ زده؟دهترا از رو پسرا يا پسرا از رو دخترا؟(كلا يه چيزي گفتا!)
يكي از بچه باحالاي كلاس كه شيرازيم هست دراومد گفت كه استاد اينا به ما سلامم نميكنن!سلام ميكني روشونو بر ميگردونن ميخواي تمرين به ما بدن؟كلا دانشگاه اينجا سيستمش دختر پسري نيست!
اين فكر كنم ميخواسته ما ور دستش بشينيم كه اينقدر ناراحت بوده!
ما كه خيري از اين پسراي كلاس نميبينيم تازه شم جو انقدر بد هست كه با يكي سلام عليك كردي كلي حرف فرداش برات در مياد!ما كه كلا بي خيال پسراييم ولي فك كنم جدا بشنم بد نباشه ها!اخه شما فقط خودتونو ميبينين كه كارتون درسته و باشخصيتين متاسفانه ادم بي شخصيت زياد پسدا ميشه!نمونه هاي فراوانش دم غروب دور ترين جاده از حراست دانشگاه درب فرعي!زيادن دختر پسراي اين مدلي!
اره موافقم...
ر
آوا خانوم شما کدوم دانشگاه هین؟

علوم پزشکی کرمان

گریه نکن آبجی هرکی شولوخ کنه دعواش میکنم...

مرسی
تشکرم تموم شده

مرسی
تشکرم تموم شده

به نام خدا
به نظرم باید جدا بشوند
و اگر جدا شوند می ترکونند از نظر درسی
.
.
.
.
تا حدودی موافقم
من حاظرم به همتون قول بدم که تا با کسی زندگکی نکنید نمی تونید بشناسید
افرادی که تمام اعتقاداتش با من یکی بو شاید باورتون نه نتونستیم 10 روز یا هم زندگی کنیم و کسی هیچ طرز فکر موافقی با من نداشت تقریبا 3 سال باهاش زندگی کردم
عجیبه نه
.
بگذریم
.
.
چه لزومی دارد که دانشگاه های مختلط باشند
هر گونه تمسخر و کنایه رو بر عدم توانایی در پاسخ دادن و نداشتن برهان می گزارم

ممنون که اومدین
بله هیچ جواب قانع کننده ای نبود
ولی الان دوستان دارن جوابهای بسیار خوبی میدن

لازم نیست تو دانشگاه به طور ‏کامل شناخت پیدا کنیم
اما همینکه حدودی بشناسیم کافیه

در مورد حوزه ها ، طلبه ها معمولا تو سن کم ازدواج میکنن
ولی دانشجو ها رو خودتون بهتر میدونید
به این ‏زودی ها تن به ازدواج نمیدن...

راستش من خودمم هنوز شک دارم تفکیک خوبه یا بد

آوا جون تاپیکت گیر کرده...ده..ده..ه..ه...ه..ه......ه............ه........‏
همیشه وقتی تاپیکی شلوغ میشه گیر میکنه

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته دانشجوها ما بی جنبه
ولی عقل که داریم خدارو شکر
فقط بلدیم خودمون رو خراب کنیم؟
چرا نیایم جنبمون رو ببریم بالا

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز

آقا مصطفی با جمله ی آخرتون کاملا موافقم...دانشجویان ما جنبه ندارن...ولی میدونین چرا؟!

نمیدونم چقدر حرفام قابل قبوله...ولی چون این مسایل برام مهمه گاهی با دوستام دربارش صحبت میکنم و نظرشونو میپرسم...اینکه چرا تا هر کی پا به دانشگاه میزار...چه دختر ... چه پسر...اکثرا همون ترم اول...(اگر نشد ترم 2 یا 3 ....) به محض ورود به محیط جدید یه خرابکاری میکنن و دسته گل آب میدن و درگیر مسائل عشقی میشن...(البته دور از این جمع) اون ترم با دوستام بحث میکردم...اونا میگفتن چون از اولش ما رو محدود کردن وقتی پا به محیط جدید میزاریم انگار از زندون آزاد شدیم...همه چی برامون یه جور دیگست...دوس داریم همه چیزو تو محیط جدید امتحان کنیم...و به خاطر همین هم این مشکلات پیش میاد...و متاسفانه من گاهی دور و برم مسائلی رو میبینم که شرمم میشه بگم آره منم دانشجو ام!!!

این دانشگاه رفتن ما همون حکایت یه آدم تشنه است تو بیابون!!! که از بچگی تا سن 18-19 سالگی همش فقط آب رو بهش نشون دادن و تشنه ترش کردن...بعد یهو انداختنش تو اقیانوس(که گاهی کوسه هم داره)!!! خب معلومه...طرف اگه شنا بلد باشه نجات پیدا میکنه...
اگه هم نباشه خب...غرق میشه!!!

بالا