شما هنوز باید بستری باشیدمثله اینکه منم یه ذره عقل دارم باحال بود
اتاق 347 رو براشون آماده کنید

شما هنوز باید بستری باشیدمثله اینکه منم یه ذره عقل دارم باحال بود
به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روانپزشک پرسیدم شما چطور میفهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟
روانپزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب میکنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار میگذاریم و از او میخواهیم که وان را خالى کند.
من گفتم: آهان! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون بزرگتر است.
خب نظر شما چيست؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روانپزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر میدارد... شما میخواهید تختتان کنار پنجره باشد؟
من عاقل بودم البته قبلنا الان مگه تو این دوره زمونه می شه عاقل بود دیوننه باشی بهتره زندگی راحت تر می گذره
تکلیف منکه یک قاشق مرباخوریرو انتخاب کردم چیه؟؟!!
آخ جون خوشبحال خودم .![]()
تختهای ویژه برای این عزیزان در نظر بگیریدمن گفتم خالیش نمیکنم تا دلیل خالی کردنشو بهم نگن خوب حالا منم .........................
تختهای ویژه برای این عزیزان در نظر بگیرید![]()
قربوونت تخت منو کنار پنجره بذار،یموقعی اگه شب کاری پیش اومد دیگه مزاحم بقیه نشیم.![]()
تخت ایشونو وسط استخر بذارید که نخواد دورکاری کنهراستی توو این تیمارستانتون استخر خالی شنا هم دارین؟؟؟![]()
سلول انفرادی برای ایشوناین تست بسیار عالی بود و اینکه قسمت آخر رد گم کنی، ولی من درست جواب دادم،ولی کلا یه اتاق مجهز به همه چی میخوام، چون از دست همه یه جورایی سیر شدم، میخوام کسی رو نبینم، چنده؟
بعنوان دیوانه زنجیری اگه بخوای قبول میکنیممن کارم از تست واینجور چیزا گذشته
بگید قبولم میکنید یا بگردم دنبال جای دیگه
بعنوان دیوانه زنجیری اگه بخوای قبول میکنیم![]()
نه مگه اینجا هتلهشام و نهار هم میدید
دوست زنجیری زیاد دارم بگم خودشون رو معرفی کنند
یعنی نیمه وقت از بیماراتون نگهداری میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!نه مگه اینجا هتله![]()
آره دیگه ما یه بنگاه خیریه هستیم منابع مالی محدودی داریمیعنی نیمه وقت از بیماراتون نگهداری میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کاری بدم دست خودم چی؟؟؟؟؟؟؟
نه مگه اینجا هتله![]()
آره دیگه ما یه بنگاه خیریه هستیم منابع مالی محدودی داریم
شما بقیه رنجیری ها رو تو خونه یکی از بستگان نگهداری کنید تا بعد ببینیم چی میشه
قرص قرمزه ایشون رو بهش بدیدفقط یه دیوانه میتوونه اینهمه با بقیهء دیوونه ها سروکله بزنه!!!))))))))
مهتی جون تخت خوتتم کنار تخت خودم وسط استخر در نظر بگی.![]()
نه مگه اینجا هتله![]()
آره دیگه ما یه بنگاه خیریه هستیم منابع مالی محدودی داریم
شما بقیه رنجیری ها رو تو خونه یکی از بستگان نگهداری کنید تا بعد ببینیم چی میشه
قرص قرمزه ایشون رو بهش بدید
داره حالش بد میشه![]()
آخه یه دیوونه عقلش به دروغ گفتن میرسه؟؟؟جون من راست میگی![]()
به شاخ داراش شاید برسهآخه یه دیوونه عقلش به دروغ گفتن میرسه؟؟؟![]()
برا منم جا رزرو کنید
من از اولشم در پوش رو برمیداشتم .وان بدون در پوش که دیگه وان نیست یه تشت بزرگه...![]()
برا منم جا رزرو کنید
ماشالا این باشگاه چقدر دیوونه داشته ما خبر نداشتیمکناره بنجره بی زحمت
اقا چرا تهمت میزنی من که عاقل بودمماشالا این باشگاه چقدر دیوونه داشته ما خبر نداشتیم
براشون سریع اتاقاشونو آماده کنید![]()
اقا چرا تهمت میزنی من که عاقل بودم.
ولی حالا چون اصرار دارید اتاق من بی زحمت بزرگ باشه پنجره رو به دریا هم داشته باشه![]()
بسرعت به این عزیزان اتاق بدیدمن از خودم مطمئنم مگر اينكه اون كسي كه گفته ديونه زياده خودش بيشتر ديونه تره كه ديگران رو ديونه ميبينه...