آهان اینو یادم رفت بگم ...مطمئنی می خوای ناپیوسته بخونی؟ از عاقبتش خبر داری؟
---------------------------------------------------سلام.مگه عاقبتش چییییییییییییییییه؟؟؟
---------------------------------------------------
ببین خواهر من خودم پیوستم کلا 146 واحد پاس میکنم ولی ناپیوسته ها 170 واحد پاس می کنند.واقعا سخته خب[/QUOTE
آهاااااااااان.به خاطر پاس کردن دروس میگین؟آره دیگه.تعداد واحدایی که ما پاس میکنیم بیشتره.من الان باید تو همین ترم اول کارشناسی 4تا از دروسی که قبلا با نمره عالی پاس کردم و دوباره پاس کنم. دیگه کاملا این درسارو بلدم.
سلامدرود بر همه اعضای کلوب
من میخوام در دوره فراگیرپیام نور شرکت کنم اما نمیدونم نتیجه دلخواه من بدست میاد یا نه؟
از مدیر انجمن و بقیه اعضا تقاضا دارم در اسرع وقت پاسخ بدین
1- من کارشناسی مکانیک و ارشد سازه از دانشگاه دولتی معتبر دارم میخواستم بدونم در صورتی که در دوره فراگیر پیام نور رشته عمران -عمران شرکت کنم واحد های مشترکم که حدود 80 واحد هست تطبیق و معادلسازی میشه؟
2- آیا با داشتن مدرک عمران - عمران در دوره فراگیر پیام نور امکان شرکت در آزمون نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال وجود داره؟
3- آیا در مدرک کارشناسی دوره فراگیر پیام نور ؛ عنوان " فراگیر" قید میشه یا نه؟
نکته:
علت اصلی که تمایل دارم شرکت کنم در دوره فراگیر این هست که شاغلم و وقت زیادی برای حضور در کلاس هایدرسی ندارم.
با سلام.من مدرک کاردانی نقشه کشی صنعتی دارم.میخواستم تغییر رشته بدم و رشته ی عمران رو انتخاب کنم.خواستم بدونم که باید چه کتاب هایی رو تهیه کنم و بخونم تا در کنکور کاردانی به کارشناسی که سال دیگه برگزار می شه شرکت کنم وقبول شم.توروخدا کمکم کنین.![]()
riazito ghavi kon
sayal o khak
badesh hydro o pey
o baaghie dorus
aa har taraf bkhuni ghanimate
barnamerizi ma iraniam bikhode
faghat bkhono tamrin
ishalla ghabuli ba rotbeye aaaliiiii
اخه مدرسان شریف خیلی خلاصه شده هست .اگه کسی مثل من که از عمران هیچی نمیدونه این کتاب هارو بخونه هیچی نمی فهمه.ولی کسی که تو دبیرستان رشتش بوده یا مقطع کاردانی خیلی اسونه.
خیلی ازت ممنونم!
من با خود دروس عمران آشنایی دارم و تو این زمینه مطالعه داشتم کم و بیش.فقط از نظر رتبه بندی و ارزش گزاری نمیدونم دقیق چی کار کنم.
راجع به برنامه ریزیم کاملا حق با شماست.اره متاسفانه!
zarayebe hame 1e
vali riaziato zabano raho tarrahio chon kheilia mizaran kenar,tarazo kheili mibare bala
any way
movafagh bash mohandes
سلامبا سلام.من مدرک کاردانی نقشه کشی صنعتی دارم.میخواستم تغییر رشته بدم و رشته ی عمران رو انتخاب کنم.خواستم بدونم که باید چه کتاب هایی رو تهیه کنم و بخونم تا در کنکور کاردانی به کارشناسی که سال دیگه برگزار می شه شرکت کنم وقبول شم.توروخدا کمکم کنین.![]()
سلام دوست من
میگن هیچ نشدی وجود نداره اما با توجه به رشته فعلی جنابعالی و عدم مطابقت واحدها با همدیگه خیلی باید تلاش کنی تا بتونی موفق بشی، به نظرم بدون رفتن کلاس های ارشد مشکل باشه واست.باید از همین امروز برنامه ریزی کنی.
دوستان سلام
رشته ی لیسانسم شیمی بوده حالا میخوام فوق لیسانس بخونم به نظرتون عمران بیام به دردم میخوره؟ من میخوام ارشد اینجا بخونم اپلای کنم واسه کانادا یا امریکا یه کمکم میکنید میخوام ببینم عمران سازه بخونم با توجه به اینکه لیسانسم شیمی بوده چطوره؟؟؟؟؟؟؟
لطفن راهنمايى کنين,من الان م شيمى دانشگاه تهران ميخونم و قصد تغيىر رشته دارم.کدوم مناسب تره ؟ من خودم عمران ميخاستم که براى ارشد و دکترى معمارى بخونم,ولى ميگن هم واسه اپلاى کردن هم بازار کار مکانيک بهتره, مخصوصن واسه خانوما. کلن اين کار که بعدش معمارى بخونم امکان پذيره؟ از طرفى من شنيدم عمران تهران قطبه ولى مکانيکش خوب نيست خيلى.
چه کنم به نظرتون؟کمک کنين!!
لطفن راهنمايى کنين,من الان م شيمى دانشگاه تهران ميخونم و قصد تغيىر رشته دارم.کدوم مناسب تره ؟ من خودم عمران ميخاستم که براى ارشد و دکترى معمارى بخونم,ولى ميگن هم واسه اپلاى کردن هم بازار کار مکانيک بهتره, مخصوصن واسه خانوما. کلن اين کار که بعدش معمارى بخونم امکان پذيره؟ از طرفى من شنيدم عمران تهران قطبه ولى مکانيکش خوب نيست خيلى.
چه کنم به نظرتون؟کمک کنين!!
من بين مهندسى عمران و مکانيک ترديد دارم,يکى از.دلايلى که عمران ميخوام اينه که توى ارشد و دکترى ميشه معمارى خوند,اينکار تا چه حد ممکنه؟ واينکه درسته که پذيرش در دانشگاه هاى خارج براى عمران ضعيفه؟ کار براى خانم ها در کدوم بهتره ؟ چرا از هرکى ميپرسم مکانيکو پيشنهاد ميکنه؟!!