smmoosavian
عضو جدید
لینک دانلود فراوونه ، ولی کرک درست و حسابی نداره. درست نصب نمیشه
سلام
میشه یه توضیح در مورد مدلسازی پروانه کشتی با کتیا بدهید؟؟؟؟
ممنون
با تشكر از مهندس موسويان بابت لينكهاسلام
برا بلبرینگ و رولبرینگ چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاندارد نداره؟نمیشه براش پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟مثل سالید
با تشكر از مهندس موسويان بابت لينكها
در مورد بلبرينگ و رولبرينگ در كتيا بايد بگم كتيا توي استانداردهاش نداره
شما هر موردي از بلبرينگ يا رولبرينگ كه ميخواهيد از سايت SKF كه سازنده انواع بلبرينگ و رولبرينگ هست ميتونيد به صورت STEP يا IGS دانلود كنيد
فقط كافيه در سايت عضو شويد و شماره قطعه مورد نظرتون رو وارد كنيد
سلام دوستان
من قصد یادگیری کتیا دارم میخواستم از این تاپیک و شما دوستان که اینجا پست گذاشتین کمک بگیرم ولی نتونستم لینک های آموزش کتیا رو دانلود کنم نمیدونم چه جوری بود فک کنم از زمانش گذشته!!!
ممنون میشم
در مورد اون فايلهاي بالا كه گفتيد فقط با ورژن 20 باز ميشه
اين كتيا ورژن 20 اگر دقت كرده باشيد صفحات ترسيم و تمام خطوط داراي افكت Anti-aliasing هستند
در ورژن هاي قبل در قسمت options و درقسمت display و برگه Visualization ميشد غير فعال يا فعالش كرد ولي متاسفانه در ورژن 20 حتي غير فعال هم ميكنيم باز هم مقداري داره و نتونستم به طور كامل بر طرفش كنم و من كه به صفحات يا خطوط نگاه ميكنم كمي چشمم رو اذيت ميكنه اگه راهي براي غير فعال كردن كاملش پيدا كرديد بگيد تا منم بتونم از ورژن 20 استفاده كنم
البته اينو ميدونم كمي حساس شدم ولي نسبت به ورژن هاي قبليش متفاوته و شايد هم بشه گفت يك ايراده چون يك موضوع رو حتي با غير فعال كردنش غير فعال نميشه
بچها لطفا جواب من هم بدین باور کنید تو یادگیریه کتیا جدی هستم!!!
من کارت گرافیکی Nvidia دارم و توی کنترل پنل مخصوص خودش این کار رو انجام می دم. یعنی اون تنظیم مربوط به لبه ها رو غیر فعال می کنم و اینطوری دیگه اذیت نمی شم. ولی یه راه دیگر هم هست. روی part body در نمودار شاخه ای کلیک کنید و در برگه graphics در قسمت thickness ضخامت لبه ها رو به 0.13 تغییر بدید. اینطوری حداقل لبه ها نازکتر میشن. البته فکر می کنم بشه حتی از طریق تغییر دادن استانداردهای خود کتیا این کار رو انجام داد. ولی تابه حال امتحان نکردم.
سلام
با تشکر ار شما من catia v5 R16
دارم و این فایل ارور میده راهی هست که باز بشود
بله درستهالبته کتیا یک برنامه جانبی داره که می تونه فایل های catpart رو با حفظ شاخه طراحی به ورژن های پایین تر تبدیل کنه ولی من بلد نیستم . باید از آقای جان نثاری بپرسید.
بله درسته
tools\utility\DownwardCompatibility
اين قسمت رو كتيا گذاشته براي تبديل كردن اين جور فايلها ولي متاسفانه مثل اينكه به دليل قفل شكسته بودن كار نميكنه
توي هيچ كدوم از ورژن ها كار نكرد
به license گير ميده و license ها رو هم كه تيك ميزنيم باز هم درست و حسابي تبديل نميكنه و درخت طراحي از بين ميره
بله درسته
tools\utility\DownwardCompatibility
اين قسمت رو كتيا گذاشته براي تبديل كردن اين جور فايلها ولي متاسفانه مثل اينكه به دليل قفل شكسته بودن كار نميكنه
توي هيچ كدوم از ورژن ها كار نكرد
به license گير ميده و license ها رو هم كه تيك ميزنيم باز هم درست و حسابي تبديل نميكنه و درخت طراحي از بين ميره
مهندس جان نثاری ، یه سوال . با توجه به فایل ضمیمه ، آیا بهترین سیستم برای کارهای سنگین فقط workstation هستش یا از سیستم های دیگه هم میشه استفاده کرد ؟؟ دیشب چند تا مطلب در مورد بهینه سازی cgr خوندم که با دستکاری تنظیمات کتیا میشه اون رو برای کارهای سنگین (large assemblies) بهینه سازی کرد. مثلا cache system یا memory trigger ولی بعضی وقت ها دیده ام که مثلا روی لپ تاپ نه چندان سیستم بالا مثل لپ تاپ خودم و به خصوص توی ویندوز XP خیلی خوب جواب میده ولی توی ویندوز 7 ، 64 بیت ، و با کارت گرافیک Nvidia 1024 mb و 3 گیگابایت رم ، باز هم پرش داره.
مهندس جان نثاری ، یه سوال . با توجه به فایل ضمیمه ، آیا بهترین سیستم برای کارهای سنگین فقط workstation هستش یا از سیستم های دیگه هم میشه استفاده کرد ؟؟ دیشب چند تا مطلب در مورد بهینه سازی cgr خوندم که با دستکاری تنظیمات کتیا میشه اون رو برای کارهای سنگین (large assemblies) بهینه سازی کرد. مثلا cache system یا memory trigger ولی بعضی وقت ها دیده ام که مثلا روی لپ تاپ نه چندان سیستم بالا مثل لپ تاپ خودم و به خصوص توی ویندوز XP خیلی خوب جواب میده ولی توی ویندوز 7 ، 64 بیت ، و با کارت گرافیک Nvidia 1024 mb و 3 گیگابایت رم ، باز هم پرش داره.
سلام عزیز.........سال نو مبارکسلام
کمکم دارم از این کتیا خسته میشم
خدا پدر سالید و اینونتور بیامرزه
حالا چرخدنده را میشه کاریش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا بلبرینگ و رولبرینگ چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاندارد نداره؟نمیشه براش پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟مثل سالید
فکر کنم ، عمر ++C هم به سر اومده ، و شرکت ها باید به فکر زبان های برنامه نویسی قدرتمند تر و مطابق با نیازهای امروزی باشند. (این فقط دیدگاه منه ، شاید اشتباه باشه !!!)
در مورد نمای raster باید بگم ، با استفاده کردن از کارت گرافیک خوب ، به راحتی میشه نمای raster رو با کیفیت خوب ایجاد کرد. من اینو تو دو تا کامپیوتر امتحان کردم. ولی یک ایراد خیلی بزرگ به نظر من اینه که raster گزینه ای مثل نماهای خود محیط های سه بعدی نداره. مثلا یادمه زمانی که با ورژن V5R10 کار می کردم گزینه ای وجود نداشت که خطوط اضافی رو حذف کنه ولی فکر کنم از ورژن 14 به بعد این قابلیت بهش اضافه شد. یعنی شما می تونید توی محیط های سه بعدی shading with edges و shading without smooth edges داشته باشید. ولی نمای raster فقط گزینه shading و shading with edges داره. خطوط اضافه روی جسم ممکنه فردی رو که داره از نقشه استفاده می کنه به اشتباه بندازه.
واسه رولبرینگ و اینا هم که گفتی علاوه بر گفته دوستمون (E-Khaleghi) میتونی خودت بکشی!!!!!!
آره تعجب نکن از کاتالوگها میتونی مشخصات کنس ها ،ساچمه ها و..... رو بدست بیاری/ بعد تک تک قطعات و 1 دونه ساچمه رو بکشی.بعد تو محیط اسمبلی همشون رو اسمبل کن و در آخر همه قطعه ها رو مرج کن و سیو بگیر
اووووه
كي ميره اين همه راه رو