تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار CATIA

• ضعیف

رای: 37 12.1%
  • متوسط

رای: 38 12.5%
  • خوب

رای: 114 37.4%
  • عالی

رای: 116 38.0%

• مجموع رای دهندگان
    305

shahrokhblash

عضو جدید
با سلام و احترام
اگر تمایل داشتید نرم افزار کتیا catia را بهتر بشناسید
خواهشمند است یکبار از سایت اینجانب بازدید فرمایید
با تشکر و امتنان:smile:
جنیدی

www.amozeshcatia.ir

تبلیغ رایگان..خب عمو جان بگو اموزش پولی :D
تعداد بازدید بردی بالا..

ali_s_42

عضو جدید
سلام دوستان چه جوری میشه تو محیط اسمبلی یه فنر و یه شفت رو هم محور کرد ؟؟؟؟؟ هرکاری میکنم محور فنر نمایش نمیده و نمیتونم انتخابش کنم تا دستور رو اجرا کنم چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

yasser2222

عضو جدید
سلام دوستان چه جوری میشه تو محیط اسمبلی یه فنر و یه شفت رو هم محور کرد ؟؟؟؟؟ هرکاری میکنم محور فنر نمایش نمیده و نمیتونم انتخابش کنم تا دستور رو اجرا کنم چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

تو محیط generative shape برای فنر، در محیط سه بعدی با دستور دایره یه دایره( شعاع مهم نیس) بکش تو همون دستور یک گزینه داره که یک محور برای دایره رسم می کنه. میتونی از اون محور استفاده کنی

mehd0551

عضو جدید
سلام دوستان آیا در کتیا محیطی وجود دارد که بتوانیم اطلاعات شفتی را داده و قطر شفت مورد نظر را دریافت کنیم. ایا نرم افزاری برای این کار و جود دارد؟

yasser2222

عضو جدید
سلام تو تاپیک اباکوس نوشتم کسی جواب نداد باز اومدم اینجا ببخشید دیگه

سوال: میخام دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم و ران اباکوس بگیرم. کسی میدونه چجوری باید اینکارو بکنم؟
ممنون

matin1991

عضو جدید
سلام
خسته نیاشید
آقا من یه فایل طراحی یک بلاور موتور دارم که البته توی کتیا کشیده شده
حالا این استاد ما گیر داده که باید توی سالید باشه
با سالید که باز میکنم،توی نمودار درختی واسه هر پارت مینویسه imported
یعنی مشخص میشه که از یه نرم افزار دیگه تئی سالید آورده شده
اساتید کسی میتونه کمک کنه که یجوری از کتیا بیارم داخل سالید که همه فیچر ها و تولز های بکار رفته کامل توی سالید باز شه؟
عکس زیر هم نمونه پارت باز شده ی فایل کتیا توی سالید هست
مشاهده پیوست 213168

E_khaleghi

کاربر فعال
سلام تو تاپیک اباکوس نوشتم کسی جواب نداد باز اومدم اینجا ببخشید دیگه

سوال: میخام دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم و ران اباکوس بگیرم. کسی میدونه چجوری باید اینکارو بکنم؟
ممنون

با سلام
فقط ميخواهيد دو كامپيوتر به هم وصل باشد بايد از طريق كابل Point to point اگر اشتباه نكنم اسمش كابل كراس هست استفاده كني و دو تا پورت LAN رو به هم وصل كني تا به صورت شبكه به هم وصل بشوند ولي اگر ميخواهي از پردازش هر دو كامپيوتر براي يك برنامه استفاده كني رو نميدونم كه اصلا امكان داره يا نه
تو تقسيم برنامه در هسته هاي يك سي پي يو موندند حالا دو تا كامپيوتر رو واقعا نميدونم

r.salari

عضو جدید
سلام دوستان
نیاز فوری به چنذ قطعه حداقل 6 تکه ای اسمبلی شده دارم لطفن اگر کسی اماده داره به من اطلاع بده ممون

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان
نیاز فوری به چنذ قطعه حداقل 6 تکه ای اسمبلی شده دارم لطفن اگر کسی اماده داره به من اطلاع بده ممون
سلام دوست عزیز
این رو ببینید شاید به کارتون اومد ساده ست اما خوبه.
این ها نقشه ست و خودتون باید زحمت طراحیشو بکشید:d

پیوست ها

• Project.rar
    0 بایت · بازدیدها: 0

eliham69

عضو جدید
باسلام به دوستان مکانیک
کسی اطلاعی راجع به اینونتوری داره ؟چه جوریه؟ودرصنعت مورد استفاده هست یانه؟:que:

oha2012

عضو جدید
سلام دوستان
1-اجزای اصلی و فرعی سیلندر خودرو رو میتونید بصورت نمودار درختی برام بذارید؟
2-نقشه کارگاهی اجزای سیلندر هم لطف کنید قرار بدید برام
با تشکر :)

elsa93

عضو جدید
سلام وقت بخیر
یه مشکلی داشتم اگه میشه راهنمایی کنین
نرم افزارکتیایی که نصب کردم قسمت human task simulation رو نداره.مال شرکت پرنیان و 64 بیتی.برای یه پروژه کلاسی هم نیاز مبرم دارم بهش اگه میشه لطفا راهنمایی کنیین چیکار باید بکنم؟؟؟

elsa93

عضو جدید
سلام وقت بخیر
یه مشکلی داشتم اگه میشه راهنمایی کنین
نرم افزارکتیایی که نصب کردم قسمت human task simulation رو نداره.مال شرکت پرنیان و 64 بیتی.برای یه پروژه کلاسی هم نیاز مبرم دارم بهش اگه میشه لطفا راهنمایی کنیین چیکار باید بکنم؟؟؟

بابک1668

عضو جدید
شرکت سهند سامان تو خیابان شریعتی روبروی مترو شریعتی کلاس های کتیا برگزار میکنه آیا کسی رفته؟کلاساش خوبه؟

عمو رسول

عضو جدید
یه سوال دارم
وقتی یه geometrical set به وجود میارم و توش یه سری کار انجام میدم و بعد یه geometrical set دیگه به وجود میارم. هر چی که توو geometrical set قبلی کشیدم ناپدید میشه.

میخواستم ببینم راهی هست که با فعال کردن یه جئومتریکال ست، جئومتریکال ست قبلی قابل رویت باشه؟

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
یه سوال دارم
وقتی یه geometrical set به وجود میارم و توش یه سری کار انجام میدم و بعد یه geometrical set دیگه به وجود میارم. هر چی که توو geometrical set قبلی کشیدم ناپدید میشه.

میخواستم ببینم راهی هست که با فعال کردن یه جئومتریکال ست، جئومتریکال ست قبلی قابل رویت باشه؟

سلام
احتمالا سوییچ پنهان و پیدا را فعال کرده اید: این سوییچ پایین صفحه کنار آیکون کتاب است. اگر روی آن کلیک کنید از شکل سه پله ای به شکل تک پله ای در می آید. عکس ضمیمه آیکون آن را در حالت غیر فعال (سه پله ای) نشان می دهد.

000205.png

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
باسلام به دوستان مکانیک
کسی اطلاعی راجع به اینونتوری داره ؟چه جوریه؟ودرصنعت مورد استفاده هست یانه؟:que:

اگر منظورتان کلمه inventory است به معنای کالا و محصول موجود و تولید شده و آماده مصرف یا فروش و یا قطعات موجود و آماده در انبار یا سیستم نگهداری قطعات است و به آن Stock هم گفته می شود. کنترل انبار یکی از موارد مهم مهندسی در مدیریت تولید محصول است و برای آن از نرم افزار مدیریت و سفارش گذاری کالا استفاده می شود. دلایل زیادی از جمله زمان، کشش و نیاز بازار، صرفه اقتصادی، میزان اعتماد به سیستم بازار و ... برای داشتن و یا نداشتن انبار کالا وجود دارد! برخی شرکت ها (مثل خودروسازی فولکس آلمان) چیزی به نام انبار ندارند یعنی قطعات در آنها بطور مستقیم از سازنده قطعه به خط تولید وارد می شود این مستلزم کارکرد دقیق تمام عوامل درگیر از سازنده قطعه و سیستم حمل و نقل بگیرید تا خود خط تولید بطور همزمان و هم آهنگ دارد که به مفهوم سطح بسیار بالای reliability یا قابلیت اعتماد به سیستم است.
برای آشنایی بیشتر می توانید لینک زیر را مطالعه کنید:

http://en.wikipedia.org/wiki/Inventory

اگر منظورتان نرم افزار inventor است که داستانی متفاوت است و برنامه ای شبیه سالیدورکس و برای طراحی کامپیوتری قطعات و محصولات مهندسی استفاده می شود و استفاده از آن در صنغت متداول است.

عمو رسول

عضو جدید
سلام
احتمالا سوییچ پنهان و پیدا را فعال کرده اید: این سوییچ پایین صفحه کنار آیکون کتاب است. اگر روی آن کلیک کنید از شکل سه پله ای به شکل تک پله ای در می آید. عکس ضمیمه آیکون آن را در حالت غیر فعال (سه پله ای) نشان می دهد.

مشاهده پیوست 215561

دم شما گرم. خدا خیرت بده. درست شد

mohandes_ali

عضو جدید
سلام من ی مشکل دارم اونم اینه نمیدونم که تواناایی من در چه حدی هست منظورم اینه اعتماد به نفس ندارم برم تو صنعت طراحی کنم.نمیدونم چه طرحی از من میخوان

بابک1668

عضو جدید
منم همینطورم پای دستگاه تراش یا فرز کار میکنم میترسم که نکنه خراب شه یا میترسم یه سوال بپرسن یا چیزی بخوان نتونم از پسش بر بیام!مطلب دوم این که کتیا بهتره یا پرو انجینیر؟

mohandes_ali

عضو جدید
منم همینطورم پای دستگاه تراش یا فرز کار میکنم میترسم که نکنه خراب شه یا میترسم یه سوال بپرسن یا چیزی بخوان نتونم از پسش بر بیام!مطلب دوم این که کتیا بهتره یا پرو انجینیر؟

من فکر میکنم کتیا بیشتر استفاده میشه در صنعت...بعدشم اینکه نمیشه گفت کدوم بهتره هرکدوم نقاط ضعف و قوت داره...ما ی استاد داشتیم به ما کتیا تدریس میکرد خیلی از اینونتور تعریف میکرد و وقتی ما اینونتور هم یاد گرفتیم دیدیم اینونتور نسبت به کتیا خیلی راحت تره اما خب کتیا ی چیز دیگه اس

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
سلام من ی مشکل دارم اونم اینه نمیدونم که تواناایی من در چه حدی هست منظورم اینه اعتماد به نفس ندارم برم تو صنعت طراحی کنم.نمیدونم چه طرحی از من میخوان

خب اینو که میدونم میترسم ی قطعه ای بخوان که نتونم مدل کنم در واقع نمیدونم چه مدلی میخوان .من مشکلی تو طراحی ندارما فقط نمیدونم طرح های صنعتی در چه حدی هستن

سلام به همه

اینایی که میگم تجربه شخصیه:

دوست گرامی...
نمیدونم شما الان مشغول چه کاری هستید ولی به طور کلی از یک طراح صنعتی یعنی از شما به عنوان یه فارغ التحصیل که تازه وارد بازار کار شدید به اندازه یک تازه فارغ التحصیل شده توقع دارند. اصلا ترس نداره.
اول بسم اله که نمیان بهت بگن بشین مثلا یه جرثقیل سقفی طراحی کن.!

این دوستمون درست میگن یه قطه بهت میدن میگن طراحی کن بعد نقشه بده بیرون.
شما در کنار آدم های باتجربه محیط کارتون به مرور زمان کار رو یاد میگیرید.

همه میدونن یک دانشجو حتی اگر معدلش بیست هم باشه باید تو کار تجربه پیدا کنه.
حالا این بستگی به خودت داره که یه ساله بشی یک مهندس طراح خبره یا 10 سال طول بکشه.
بهر حال براتون آرزوی موفقیت میکنم;)

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا

یکی از سخت ترین کارها در فرهنگ ما و ساده ترین کارها در بسیاری فرهنگ های دیگر گفتن "نمی دانم" است. جوابی که در فرهنگ ما در برخی موارد با آن بسیار بد برخورد می شود (فرد را شخصی بی سواد معرفی می کنند و مسخره اش می کنند!!!) اما باور کنید بهترین جواب است. چرا که از روی صداقت است، بار مسئولیت را از دوش شخص پاسخگو بر می دارد و مهمتر از همه در فرهنگ نامناسب ما آب پاکی روی دست شخص سوال کننده بویژه اگر سوال مغرضانه باشد و هدف سوال کننده تحت فشار گذاشتن طرف سوال باشد می ریزد!!

در فرهنگ کاری نامناسب ما، البته می توان این جواب را کمی کامل تر کرد تا روح و انرژی مثبتی به آن داد. برای اینکار می توان اینطور گفت "نمی دانم اما می توانم جواب را برایتان پیدا کنم".

تصور نمی کنم با این روش دیگر هیچ ترس و اضطرابی در برخورد با دیگران از ریس و مدیر بگیرید تا برخی افراد مریض که قصد آزار و اذیت کردن دارند وجود داشته باشد.

در برخورد با کارگرانی که در کارگاه کار می کنند و برخی قصد آزار و اذیت دارند می توان روشی حرفه ای تر را بکار گرفت. در این موارد بهتر است در همان اوایل کار و حتی در جمع آنها اینطور صحبت کرد که هر کس تخصص خودش را دارد و اینکه مثلا شما مهندس هستید به مفهوم این نیست که دانش همه چیز و هر دستگاه و ... را دارید و البته نیاز به کمک و یاری آنها در انجام کار دارید و بدون تخصص آنها کار شما لنگ خواهد ماند. این روش نه تنها به آنها و کارشان شان و شخصیت می دهد بلکه به شما این قابلیت را می دهد تا در کارها از دانش تجربی آنها که البته ارزشمند هم هست استفاده کنید.

در ضمن این تنها شما نیستید که چیزی را نمی دانید، همه افراد حتی آنهایی که سالیان زیادی در یک حوزه تجربه و دانش دارند جواب بسیاری سوال ها را نمی دانند!!

موفق باشید.

mohandes_ali

عضو جدید
ممنون از جواب ها...اگه چندتا نقشه کاربردی دارید برای تمرین بذارید ممنون میشم

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
آخرین ویرایش: