اول باید برآورد مصرف اضطراری ساختمان رو محاسبه کنی، که میشه P درخواستی. بعد باید ضریب توان رو تخمین بزنی و با توجه به اینها و ضرایب همزمانی و رشد، قدرت درخواستی دیزل ژنراتور رو بر حسب KVA محاسبه کنی.سلام
اقا براي تهيه يك ديزل ژنراتور كه قرار است برق اضطراري يك ساختمان اداري تامين كند چه فاكتور هايي بايد در نظر گرفته شود
با سلام -توان مصرفي يك ساختمان اداري با 30 اتاق و هر اتاق به طور متوسط شامل دو سيستم كامپيوتر و همچنيني كل ساختمان يك سرور و يك سيستم تهويه چقدر است
سلام دوستان.
سوالی داشتم در مورد مدار فرمان ستاره_ مثلث؟؟؟؟
زمانی که موتور از حالت ستاره به مثلث رفت میشه تایمر رو هم از مدار خارج کرد یا نه؟؟؟
سلام مهندس.
من هم با شما موافقم اما تو عمل جواب نمیده .البته شاید بقیه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
دوستان کسی یک پدف و یا سایت میشناسه که من با استفاده از مثال هاش بتونم به روش الگوریتم jhenetik
ضرایب kp kd ki
PID رو برا یک سیستم moshakhas طراحی کنم ؟
چون ۳۰ امتحانم تموم میشه و ۱ باید تحویل بدم ،و تا الان اصلآ با الگوریتم ژنتیک کار نکردم ،۲ تا هم کتاب دارم که که پر از تعریف هستن و ....
یا کتابی معرفی کنین که ساده باشه و فقط کارمو راه بندازه ..
ازتون پیشاپیش ممنونم
سلام دوست منسلام دوستان.
سوالی داشتم در مورد مدار فرمان ستاره_ مثلث؟؟؟؟
زمانی که موتور از حالت ستاره به مثلث رفت میشه تایمر رو هم از مدار خارج کرد یا نه؟؟؟
- طبق رابطه با زیاد شدن طول مقاومت 2 برابر میشه . با کاهش مقطع هم باز مقاومت 2 برار خواهد شد .سلام دوستان
سوالي مطرح ميكنم كه در كنكور ارشد سراسري و دكترا آزاد آمده است:
اگر تعداد دور سيم پيچ روتور 2 برابر شود و سطح مقطع سيم ها نصف گردد، گشتاور ماكزيمم چه تغييري ميكند؟
ببینم کی جواب میده کامل.....
علاقه مندان ماشین کجایین.....
نشریه 195 سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مورد روشنایی سایت و محوطه مفیدهسلام به همه دوستان من دنبال استاندارد IPS یا NPCS در مورد طراحی روشنایی سایت ها هستم
اگه کمکم کنیید ممنون می شم.یا علی
با سلام خدمت مدیر سایت
در مورد سیستم حفاظت کاتودیک و نحوه نگهداری و تعمیرات آن مقداری اطلاعات می خواستم
در مورد پستهای باصطلاح پاساژ که کنترل و نگهداری اونا بعهده خود اداره برق میباشد و طبق لی اوت خودشان ساخته میشوند این سلول برای اندازه گیری مصرف و صدور قبض لحاظ میشود ولی در بقیه موارد اختیاریست ولی بنظر من اگر تعداد پستهایتان زیاد است و فواصلشان طولانی کمی هزینه کردن با هدف مونیتورینگ تمام پستها و مشاهده تمامی پارامترهایشان در یک اتاق کنترل ایده بدی نیست.در مورد پست های برق سوالی داشتم. نصب سلول اندازه گیری وجودش الزامیه؟ تو پستهای خصوصی که در محوطه یک سایت بزرگ نصب میشه آیا لازم هست سلول اندازه گیری نصب بشه؟
با سلام خدمت مدیر سایت
در مورد سیستم حفاظت کاتودیک و نحوه نگهداری و تعمیرات آن مقداری اطلاعات می خواستم
سلامسلام خدمت همه دوستان
یک سوال برای من پیش آمده.
فرمول تبدیل ستاره به مثلث در مقاومت و امپدانس شبیه هم هست.
وقتی تبدیل می کنیم یعنی می خوایم همون اثر روی مدار حفظ بشه.
در مقاومت ها که وقتی تبدیل می کنیم معادل هستند. ( ستاره = مثلث )
اما چرا در امپدانس ها وقتی تبدیل می کنیم ، امپدانس مثلث = یک سوم امپدانس ستاره ؟؟ مگه این ها قرار نیست معادل باشن و یک اثر روی مدار داشته باشن ؟
Z∆=3*ZY
سلام خدمت همه دوستان
یک سوال برای من پیش آمده.
فرمول تبدیل ستاره به مثلث در مقاومت و امپدانس شبیه هم هست.
وقتی تبدیل می کنیم یعنی می خوایم همون اثر روی مدار حفظ بشه.
در مقاومت ها که وقتی تبدیل می کنیم معادل هستند. ( ستاره = مثلث )
اما چرا در امپدانس ها وقتی تبدیل می کنیم ، امپدانس مثلث = یک سوم امپدانس ستاره ؟؟ مگه این ها قرار نیست معادل باشن و یک اثر روی مدار داشته باشن ؟
Z∆=3*ZY
سلام به همه دوستان
من 1 مقاله بدون تگ تبلیغاتی در مورد PLC به زبان LD میخاستم تا به استادمون تحویل بدم.
اگه داشته باشید ممنون میشم
اگه کسی داشت لطفا DIRECT LINK بزارید
باتشکر............
سلام دوستان
راجع به مزایای ترکیب نور زرد و سفید و معایب یکدست بودن نور در هر مورد مطلبی داشته باشین ممنون میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | ||
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | ||
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | ||
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | ||
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |