منم موافقمسلام
من تا حالا Ct برای جریان های کم در حد میکرو ندیدم
بیشتر برای جریان های بالا استفاده میشه
سی تی ها برای جریانهای خیلی زیاد و بصورت موازی استفاده میشه و در جریانهای خیلی زیاد هم مقایر کم رو صفر در نظر میگیرم
منم موافقمسلام
من تا حالا Ct برای جریان های کم در حد میکرو ندیدم
بیشتر برای جریان های بالا استفاده میشه
در تاپیک سوالات عمومی جواب داده شدآموزش نرم افزار PSS/E رو کسی دارهههههههههههه؟
بدجوری گیر کردم
![]()
برای رسم دو نمودار بر روی م در نرم افزار مطلب از دستور hold onسلام به همه دوستان كسي ميتونه به من كمك كنه:
نمودار گشتاور دور موتورهاي تكفاز با سيم پيچ كمكي و خازن دائم و خازن موقت و دوخازنه(هم دائم هم موقت)رو بايد با نرم افزار مطلب رسم كنم
البته همه نمودارها بايد روي هم رسم بشه نه جدا كسي ميتونه كمكم كنه؟
تا جایی که می دونم این نرم افزار قیمت بالایی داره فکر نکنم رایگان توی گیرتون بیاداز کجا می تونم نرم افزار pls cadd رو دانلود کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلامسلام
یه سوال
شرکت یه بانک خازنی داره مثلا امروز ساعت 1 خاموش روشنش کردیم الان از مدار خارج شدش یهنی صفحه نمایش اون یه ارورررری رو نشون میده (نمی دونم خارج شده یا نه یه اروورر داده که اگر باز خاموش روشن کنیم بانک رو باز ضریب قدرت رو نشون میده)
حالا سوال
بانک 24 ساعته تو مدار می مونه یا خاصیت بانکه که میاد و میره (من فقط رفتنش رو دیدم اومدنش دستیه)![]()
من فکر می کنم بانک خازنی رگولاتور داره و پله پله وارد مدار میشه؟ مال اونجا اینطور نیست؟سلام
یه سوال
شرکت یه بانک خازنی داره مثلا امروز ساعت 1 خاموش روشنش کردیم الان از مدار خارج شدش یهنی صفحه نمایش اون یه ارورررری رو نشون میده (نمی دونم خارج شده یا نه یه اروورر داده که اگر باز خاموش روشن کنیم بانک رو باز ضریب قدرت رو نشون میده)
حالا سوال
بانک 24 ساعته تو مدار می مونه یا خاصیت بانکه که میاد و میره (من فقط رفتنش رو دیدم اومدنش دستیه)![]()
ممنونمن فکر می کنم بانک خازنی رگولاتور داره و پله پله وارد مدار میشه؟ مال اونجا اینطور نیست؟
منظور از بار زیاد چیهسلام
بانک خازنی معمولا همیشه در مدار نیست
البته بستگی به شبکه کارخونه داره
وقتی بار زیاد میشه وارد مدار میشه تا هم cos اصلاح کنه و هم جریان
وقتی که بار زیاد نیست از مدار خارج میشه
منظور از بار زیاد چیه
یه 3 4 تا دستگاه داره که هر کدوم لحظه های همش 2000 امپر میکشن
(امپر متر نشون میدن)
فقط یه سوال کارخونه 24 ساعته کار میکنه اما چرا خازن ها از مدار خارج مشین
امکان داره خراب شده باشن
سلام
در مورد كنترل سرعت توربينهاي توليد برق(گاورنر) اطلاعات ميخواستم.لطفا كمكم كنيد.
مرسي
فقط یه سوال کارخونه 24 ساعته کار میکنه اما چرا خازن ها از مدار خارج مشین
امکان داره خراب شده باشن
salam be mohandesin age emkann dare mano to zamine sakhte drive haye 3 phase rahnemai konin
سلام کار اصلی CT اندازه گیری جریان های بالاست و مدلش هم بستگی به این داره که تو کجا داری ازش استفاده میکنیاقا سلام
یه ct
می خوام که جریان های امپر بالا رو اندازه گیری کنه به صورت میلی امپر به ما بده
همچین چیزی هستش اصلا
(سوال قبلیم اشتباه گفته بودم)
میشه اسم مدل و مارک قطعه رو بگیییید
یا ادرسی که بشه اون رو از اونجا خرید
می دونم جریان های بالا رو اندازه گیری می کنه و به صورت جریان امپر پایین نشون میده مثلا 400به 5سلام کار اصلی CT اندازه گیری جریان های بالاست و مدلش هم بستگی به این داره که تو کجا داری ازش استفاده میکنی
با سلام
ببخشید که اینطور با عجله سوال رو مطرح می کنم،
من می خوام بدونم اگر توان 17 مگاوات رو رو سطح 20 کیلو ولت بخواهیم 4 کیلومتر منتقل کنیم، میزان تلفات انتقال چه میزان خواهد بود ( تلفات توان در ساعت یا روزانه)
ممنون اگر کمک کنید
سلام دوست عزیز تلفات بستگی به نوع کابل(مقاومت مخصوص کابل که به جنس کابل بستگی داره و...) دارد لطفا بیشتر توضیح بدین تا کمکتون کنم
با سلام
ببخشید که اینطور با عجله سوال رو مطرح می کنم،
من می خوام بدونم اگر توان 17 مگاوات رو رو سطح 20 کیلو ولت بخواهیم 4 کیلومتر منتقل کنیم، میزان تلفات انتقال چه میزان خواهد بود ( تلفات توان در ساعت یا روزانه)
ممنون اگر کمک کنید
چ
سلام دوست عزیز.
انتقال توان 17 مگا وات طبق استاندارد وزارت نیرو باید در خط 63 کیلو ولت انجام بشه.شما در ابتدا توان (17 مگا وات) رو بر رادیکال 3 برابر ولتاژ خط(یعنی 63 کیلو ولت) تقسیم کن تا جریان بدست بیاد.این جریان رو (طبق p=ri^2) به توان 2 برسون و سپس در مقاومت هادی خط مورد نظرت ضرب کن.و سپس عدد بدست اومده را در مسافت(4 کیلومتر) ضرب کن.عدد حاصل , تلفات خط رو به شما نشان خواهد داد.
سلام دوست عزیز.شما سوال کردید تلفات در انتقال این توان چقدره من هم تلفات خط رو خدمتتون عرض کردم.و تا اونجایی هم که اطلاع دارم تلفات مورد توجه برای انتقال توان , همین تلفات خطه.در ضمن اینم که گفتم در خط 63 باید انجام بشه از حیث تحمل جریان در خطوط مورد نظر بود.مهندس عزیز
استاندارد رو میدونم،
تو پست بالا هم گفتم، مسلما با انتخاب سطح مقطع مناسب میشه تلفات اهمی رو تو 63 و 20 کیلو ولت به یک اندازه رسوند، بیشتر دنبال سایر تلفات (تلفات مغناطیسی و ...) هستم.
سلام دوست عزیز
در مورد تلفات اهمی، می دونم که نوع و سطح مقطع تاثیر داره،
سوال اصلی اینه که 17 مگاوات رو میخوایم 4 کیلومتر منتقل کنیم، مسلما اگر رو 63کیلو ولت منتقل کنیم یا 20 کیلو ولت، تلفات فرق می کنه و قطغا تو 63 تلفات کمتره، ولی چقدر کمتر؟
با سلام
میخواستم بدونم اجسام کروی شکل قرمز رنگ روی خطوط گارد به چه منظوری استفاده می شود
با تشکرررررررررر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | |
![]() |
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | |
![]() |
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | |
![]() |
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | |
![]() |