تاپیک سوالات قدرتی

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من تا حالا Ct برای جریان های کم در حد میکرو ندیدم
بیشتر برای جریان های بالا استفاده میشه
منم موافقم
سی تی ها برای جریانهای خیلی زیاد و بصورت موازی استفاده میشه و در جریانهای خیلی زیاد هم مقایر کم رو صفر در نظر میگیرم

hamidrayaneh

عضو جدید
سلام به همه دوستان كسي ميتونه به من كمك كنه:
نمودار گشتاور دور موتورهاي تكفاز با سيم پيچ كمكي و خازن دائم و خازن موقت و دوخازنه(هم دائم هم موقت)رو بايد با نرم افزار مطلب رسم كنم
البته همه نمودارها بايد روي هم رسم بشه نه جدا كسي ميتونه كمكم كنه؟

hamidrayaneh

عضو جدید
نمودار گشتاور دور موتورهاي تكفاز با سيم پيچ كمكي و خازن دائم و خازن موقت و دوخازنه(هم دائم هم موقت)رو بايد با نرم افزار مطلب رسم كنم

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آموزش نرم افزار PSS/E رو کسی دارهههههههههههه؟

بدجوری گیر کردم

:(
در تاپیک سوالات عمومی جواب داده شد
برای رسم دو نمودار بر روی م در نرم افزار مطلب از دستور hold on
استفاده کنید
هر بار قبل از دستور plot کافیه این دستور را بزنید
نمودار بعدی را بر روی همون قبلی رسم می کنه
از کجا می تونم نرم افزار pls cadd رو دانلود کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
تا جایی که می دونم این نرم افزار قیمت بالایی داره فکر نکنم رایگان توی گیرتون بیاد

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

یه سوال
شرکت یه بانک خازنی داره مثلا امروز ساعت 1 خاموش روشنش کردیم الان از مدار خارج شدش یهنی صفحه نمایش اون یه ارورررری رو نشون میده (نمی دونم خارج شده یا نه یه اروورر داده که اگر باز خاموش روشن کنیم بانک رو باز ضریب قدرت رو نشون میده)

حالا سوال

بانک 24 ساعته تو مدار می مونه یا خاصیت بانکه که میاد و میره (من فقط رفتنش رو دیدم اومدنش دستیه)

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام

یه سوال
شرکت یه بانک خازنی داره مثلا امروز ساعت 1 خاموش روشنش کردیم الان از مدار خارج شدش یهنی صفحه نمایش اون یه ارورررری رو نشون میده (نمی دونم خارج شده یا نه یه اروورر داده که اگر باز خاموش روشن کنیم بانک رو باز ضریب قدرت رو نشون میده)

حالا سوال

بانک 24 ساعته تو مدار می مونه یا خاصیت بانکه که میاد و میره (من فقط رفتنش رو دیدم اومدنش دستیه)
سلام
بانک خازنی معمولا همیشه در مدار نیست
البته بستگی به شبکه کارخونه داره
وقتی بار زیاد میشه وارد مدار میشه تا هم cos اصلاح کنه و هم جریان
وقتی که بار زیاد نیست از مدار خارج میشه

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

یه سوال

حالا سوال

من فکر می کنم بانک خازنی رگولاتور داره و پله پله وارد مدار میشه؟ مال اونجا اینطور نیست؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر می کنم بانک خازنی رگولاتور داره و پله پله وارد مدار میشه؟ مال اونجا اینطور نیست؟
ممنون

اره دونه دونه میاد تو خط فکر کنم 5 تا 10 دقیقه طول میکشه

اما مثل ما 1 خاموش روشنش کردیم اومد تو مدار (صفحه اون مقدار pf رو 0/98 یا 0/99 نشون میداد

اما ساعت 4 رفتیم 3 تا بانک هم ارورررر داده بود:(

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بانک خازنی معمولا همیشه در مدار نیست
البته بستگی به شبکه کارخونه داره
وقتی بار زیاد میشه وارد مدار میشه تا هم cos اصلاح کنه و هم جریان
وقتی که بار زیاد نیست از مدار خارج میشه
منظور از بار زیاد چیه

یه 3 4 تا دستگاه داره که هر کدوم لحظه های همش 2000 امپر میکشن

(امپر متر نشون میدن)

hosseinassar

مدیر ارشد
منظور از بار زیاد چیه

یه 3 4 تا دستگاه داره که هر کدوم لحظه های همش 2000 امپر میکشن

(امپر متر نشون میدن)

برای طراحی یه ظریب هم زمانی هست
مثلا اگه هم زمان همه دستگاه ها با هم کار کنند ضریب 1 میشه
اگه هر دستگاه در یه ساعت ویا کار خاص وارد مدار بشه این ضریب کوچک تر از 1 میشه
هر چی دستگاه های بیشتر وارد مدار بشن بار زیاد تر میشه و خازن ها هم متناسب با این بار وارد مدار میشن
و وقتی که دستگاه ها از مدار خارج میشن خازن ها هم کم کم باید از مدار خارج بشن

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط یه سوال کارخونه 24 ساعته کار میکنه اما چرا خازن ها از مدار خارج مشین

امکان داره خراب شده باشن

alireza0242

عضو جدید
salam mikhastam age kasi dar zamine drive 3 phase kar karde vase sakhtesh rahnemaim kone

salam mikhastam age kasi dar zamine drive 3 phase kar karde vase sakhtesh rahnemaim kone

salam be mohandesin age emkann dare mano to zamine sakhte drive haye 3 phase rahnemai konin

jalil nasiri

عضو جدید
كنترل سرعت توربينهاي توليد برق

كنترل سرعت توربينهاي توليد برق

سلام
در مورد كنترل سرعت توربينهاي توليد برق(گاورنر) اطلاعات ميخواستم.لطفا كمكم كنيد.
مرسي

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام
در مورد كنترل سرعت توربينهاي توليد برق(گاورنر) اطلاعات ميخواستم.لطفا كمكم كنيد.
مرسي

سلام
در هر نیروگاه برای کنترل سرعت و قدرت از گاورنر استفاده میشه

چند نوع گاورنر وجود داره
مکانیکی،الکترونیکی ،.....
معمولا گاورنر ها از قسمت هیدرولیکی و یک قسمت الکترونیکی ساخته می شوند

سوال تون دقیق تر مطرح کنید

فقط یه سوال کارخونه 24 ساعته کار میکنه اما چرا خازن ها از مدار خارج مشین

امکان داره خراب شده باشن

سلام مهندس نه خراب نشدن نمونه همینو ما تو کارخانه خودمون با همین امپر داریم البته زمانی که فشار بار

کم میشه خازنها یکی یکی از مدار خارج میشن نه با هم .البته شما اونجا کمپرسورهای باد دارید منظورم

کمپرسورهایی که موتورهای کیلووات بالا دارن مثل 75 کیلو وات یا بالاتر؟

salam be mohandesin age emkann dare mano to zamine sakhte drive haye 3 phase rahnemai konin

سلام دوست عزیز.
منظورتون اینه که شما میخواهید یه درایو بسازید؟من میتونم اجزای داخلش رو براتون بگم و حتی نقشه کلی داخل درایو رو.ولی چند تا گیت داخلش هست.اونهارو دیگه فقط باید نمونه کاملش رو پیدا کنی.
میشه واضح تر بفرمایید شما دقیقا چیکار میخواهید بکنید؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا سلام

یه ct

می خوام که جریان های امپر بالا رو اندازه گیری کنه به صورت میلی امپر به ما بده

همچین چیزی هستش اصلا

(سوال قبلیم اشتباه گفته بودم)

میشه اسم مدل و مارک قطعه رو بگیییید

یا ادرسی که بشه اون رو از اونجا خرید

Behzad nejati

عضو جدید
اقا سلام

یه ct

می خوام که جریان های امپر بالا رو اندازه گیری کنه به صورت میلی امپر به ما بده

همچین چیزی هستش اصلا

(سوال قبلیم اشتباه گفته بودم)

میشه اسم مدل و مارک قطعه رو بگیییید

یا ادرسی که بشه اون رو از اونجا خرید
سلام کار اصلی CT اندازه گیری جریان های بالاست و مدلش هم بستگی به این داره که تو کجا داری ازش استفاده میکنی

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کار اصلی CT اندازه گیری جریان های بالاست و مدلش هم بستگی به این داره که تو کجا داری ازش استفاده میکنی
می دونم جریان های بالا رو اندازه گیری می کنه و به صورت جریان امپر پایین نشون میده مثلا 400به 5

فکر کنییید محل کاربرد یه چی مثل محیط ازمایشگاهههه

mmzk

عضو جدید
با سلام
ببخشید که اینطور با عجله سوال رو مطرح می کنم،
من می خوام بدونم اگر توان 17 مگاوات رو رو سطح 20 کیلو ولت بخواهیم 4 کیلومتر منتقل کنیم، میزان تلفات انتقال چه میزان خواهد بود ( تلفات توان در ساعت یا روزانه)
ممنون اگر کمک کنید

سلام دوست عزیز تلفات بستگی به نوع کابل(مقاومت مخصوص کابل که به جنس کابل بستگی داره و...) دارد لطفا بیشتر توضیح بدین تا کمکتون کنم

سلام دوست عزیز
در مورد تلفات اهمی، می دونم که نوع و سطح مقطع تاثیر داره،
سوال اصلی اینه که 17 مگاوات رو میخوایم 4 کیلومتر منتقل کنیم، مسلما اگر رو 63کیلو ولت منتقل کنیم یا 20 کیلو ولت، تلفات فرق می کنه و قطغا تو 63 تلفات کمتره، ولی چقدر کمتر؟

mmzk

عضو جدید
با سلام
ببخشید که اینطور با عجله سوال رو مطرح می کنم،
من می خوام بدونم اگر توان 17 مگاوات رو رو سطح 20 کیلو ولت بخواهیم 4 کیلومتر منتقل کنیم، میزان تلفات انتقال چه میزان خواهد بود ( تلفات توان در ساعت یا روزانه)
ممنون اگر کمک کنید

چ
سلام دوست عزیز.
انتقال توان 17 مگا وات طبق استاندارد وزارت نیرو باید در خط 63 کیلو ولت انجام بشه.شما در ابتدا توان (17 مگا وات) رو بر رادیکال 3 برابر ولتاژ خط(یعنی 63 کیلو ولت) تقسیم کن تا جریان بدست بیاد.این جریان رو (طبق p=ri^2) به توان 2 برسون و سپس در مقاومت هادی خط مورد نظرت ضرب کن.و سپس عدد بدست اومده را در مسافت(4 کیلومتر) ضرب کن.عدد حاصل , تلفات خط رو به شما نشان خواهد داد.

مهندس عزیز
استاندارد رو میدونم،
تو پست بالا هم گفتم، مسلما با انتخاب سطح مقطع مناسب میشه تلفات اهمی رو تو 63 و 20 کیلو ولت به یک اندازه رسوند، بیشتر دنبال سایر تلفات (تلفات مغناطیسی و ...) هستم.

مهندس عزیز
استاندارد رو میدونم،
تو پست بالا هم گفتم، مسلما با انتخاب سطح مقطع مناسب میشه تلفات اهمی رو تو 63 و 20 کیلو ولت به یک اندازه رسوند، بیشتر دنبال سایر تلفات (تلفات مغناطیسی و ...) هستم.
سلام دوست عزیز.شما سوال کردید تلفات در انتقال این توان چقدره من هم تلفات خط رو خدمتتون عرض کردم.و تا اونجایی هم که اطلاع دارم تلفات مورد توجه برای انتقال توان , همین تلفات خطه.در ضمن اینم که گفتم در خط 63 باید انجام بشه از حیث تحمل جریان در خطوط مورد نظر بود.
موفق و پیروز باشی دوست عزیز.

• Like
واکنش ها: mmzk

Behzad nejati

عضو جدید
سلام دوست عزیز
در مورد تلفات اهمی، می دونم که نوع و سطح مقطع تاثیر داره،
سوال اصلی اینه که 17 مگاوات رو میخوایم 4 کیلومتر منتقل کنیم، مسلما اگر رو 63کیلو ولت منتقل کنیم یا 20 کیلو ولت، تلفات فرق می کنه و قطغا تو 63 تلفات کمتره، ولی چقدر کمتر؟

سلام​
برای اینکه بدونیم چه قدر تلفات تو
kv63وkv20 فرق میکنه باید تلفات رو در دو حالت محاسبه کنیم و تفاضل انها میزان تفاوتشان میباشد یعنی شما باید برای محاسبه ی عددی طراحی هر دو خط رو با پارامتر های(پارامتر هایی که تو تلفات موثرند مثل قطر کابل) مد نظرتون انجام بدین و تفاضلش رو محاسبه کنید البته با توجه به اینکه توان حاصلضرب (البته از نوع برداری) ولتاژ در جریان میباشد پس این امر کاملا طبیعی که با کاهش ولتاژ جریان افزایش پیدا میکنه که به دنبال ان تلفات افزایش پیدا میکنه و همچنین جریان زیاد هادی با سطح مقطع زیاد رو میطلبه واین امر منجربه افزایش وزن کابل ها واستفاده از مقرها گرانتر و... میشه که همه ی اینها باعث افزایش هزینه پروژه میشه

• Like
واکنش ها: mmzk

هساره

عضو جدید
:confused:چطور میتونم برنامه ای با VHDL بنویسم که ورودیاش اعداد تصادفی با توزیع گوسی باشه ؟
مثلا اعداد تصادفی تولیدی توسط شبیه سازی اسپایس رو بگیره و بقیه برنامه رو انجام بده
لطفا هرچی میدونید بگید.وقت کمه .ممنون..............:cry:

setare.kavir19

عضو جدید
نرم افزار تحلیل رله گذاری

نرم افزار تحلیل رله گذاری

دوستان خواهش می کنم اگر کسی هر گونه مطلبی در مورد تحلیل شبکه برای رله گذاری با متلب یا هر برنامه ی دیگه ای داره به من کمک کنه.ممنون.setare.kavir19@gmail.com

hamzehkaregar

عضو جدید
ددرخواست کمک

ددرخواست کمک

سلام/میخوام اطلاعات کاملی در مورد انوع دکل وتیر برق جمع اوری کنم اگر اطلاعات دارید برام بفرستید