جواب آقای hts1369 نسبتا کامل بود و من فقط در تکمیل فرمایش ایشون عرض کنم که جریان راه اندازی موتور القایی قفس سنجابی بیشتره. اگر به فلسفه سیم پیچی های روی روتور در یک موتور القائی روتور سیم پیچی شده دقت کنیم متوجه دلیل وجود این سیم پیچی ها خواهیم شد (گشتاور راه اندازی و جریان راه اندازی)میگویند اگر به جای بار یک موتور القایی یک محرک مکانیکی بذارید که محور رو به گردش دربیاره در استاتور ولتاز القا میشه . و موتور به زنراتور تبدیل میشه . پره ای ساختیم و به محور موتور نصب کردیم و با وزش باد پره محور رو به گردش دراورد تا جایی که حدودا 200 دور در دقیقه میزد . اما ولتازی در قسمت استاتور القا نشد دلیلش چیست؟
..
تفاوت موتور اسنکرون القایی با رتور سیم بندی شده و رتور قفسی در چیست ؟جریان راه اندازی کدام موتور بیشتر است .؟
دوست من 2 نکته رو عرض کنم خدمتتون.sghl.
دوست عزیزمان درست فرمودن رتور باید سیم پیچی شده باشه و بهش جریان تحریک متصل بشه تا باچرخوندنش ولتاژ در استاتور القا بشه.
وگرنه یه تیکه اهن رو بچرخونی مگه چی میخاد بشه که ولتاژ بهت بده.
موتور آسنکرون به موتوری گفته میشه که رتور اون از نوع رتور قفسی میباشد که برای راه اندازی نیازی به جریان تحریک نیست و رتور اون به صورت استوانه اتصال کوتاه شده است و با این کار اگه به استاتور ولتاژ بدیم در حلقه های اتصال کوتاه جریانی القا میشود و این با عامل به وجود اورنده خودش مخالفت میکند و باعث گردش میشود.ولی به موتور های رتور سیمپیچی شده بیشتر موتورهای سنکرون گفته میشه که رتور اون سیم پیچی شده است.
جریان راه اندازی موتورهای آسنکرون بیشتر ه نسبت به سنکرون.
یکی اینکه از ماشینهای سنکرون به عنوان موتور استفاده نمیشه!! اگر هم بشه در گذشته برای جبران سازی توان راکتیو (کندانسور...) این کار انجام میشد که باری روی موتور قرار نمیگرفت که الان منسوخ شده
بعدی هم اینکه هر موتوری که روتورش سیم پیچی داشته باشه الزاما سنکرون نیست! موتور های القایی هم همونطور که عرض شد میتونن روی روتور سیم پیچی داشته باشن
موفق باشید