مشابه این سوال تو سال 88 هست؟چرا گفته y بیکران شده؟ورودی که پله است خروجی هم 1/s+1 شده!
این خروجی رو چجوری بدست آوردین؟
خب تابع تبدیلش که تو گزینه ها هست ضربدر ورودی .لاپلاس معکوس بگیریم محدود نمیشه؟با فرض ورودی پله
من این سوالو امروز مرور کردم باز
اینکه GC(00)=0 و اینکه GC(S)=4 میشه 4 هم قبول حالا چجوری محدود نامحدودیو تشخیص میدیم ؟
راستش من محدود بودن و نبودن u رو دیدم خیلی باید وقت بزارم فعلا باز گذاشتمش کنار ولی در مورد y(t میگم
همون طور که گفتم توی کتاب اقای رضایی نوشته
در حالت کلی برای بررسی این که ببنیم یک سیگنال محدود هست یا نا محدود باید تابع تبدیلش رو به ازای تمام ورودی های مستقل سیستم بنویسیم و بعدش بررسی کنیم به ازای این تمام تابع تبدیل ها سیستم پایدار هستش یا نه و اگه حتی به ازای یکی هم ناپایداری داشت (و مشابه این تست ها حذف قطب ناپایدار صورت نگرفته بود سیستم ناپایدار هستش ) اون وقت خروجی بی کران یا همون نامحدود میشه
حالا توی این تست مگه ببخشید فارسی مینویسم مگه y اندیس r و y اندیس d رو نداده که به ازای اون ها مشاهده میکنیم خروجی محدود هستش درست؟؟!!
حالا میایم تابع تبدیل این دو رو می نویسیم تابع تبدیل y/r و y/d اینا رو بنویسید و از طرفی چون خود تست خروجی های این ها رو داده و محدود هستش نتیجه می گیریم که این تابع تبیدل ها در حالت کلی پایدار هستند (ممکنه هرکدومشون ناپایدار باشند ولی اونی که مهم هست و ما می خوایم این هست خودشون در حالت کلی پایدار هستند)
حالا برای برای محدود بودن y(t همون طور که گفتم باید به ازای تمام ورودی های مستقل تابع تبدیلش پایدار !! باشه دو تاشو که خود تست داده و بررسی کردیم پایدار بود
می مونه فقط تابع تبدیل y/N که وقتی تابع تبدیل این رو هم می نویسیم میبینم دقیقا با تابع تبدیل y/r برابر هستش و فقط در یک منفی فرق دارند که مهم نیست واز طرفی میدونیم y/r که پایدار بود پس کلا هر سه تاش پایدار شد
و قطعا y(t محدود هستش و این طوری حتی بدون دونستن U دو گزینه حذف میشد !!!!
سلام میشه از سوال عکس بگیرید تا منم در این بحث مشارکت کنم؟احسنت برادر تکبیر
تابع تبدیل هم از همون اومگا n زمان جهش و اینا مینویسیم دیگه؟
آیا میتوانیم بگوییم CS یک انتگرالگیر است؟؟![]()
احسنت برادر تکبیر
تابع تبدیل هم از همون اومگا n زمان جهش و اینا مینویسیم دیگه؟
آیا میتوانیم بگوییم CS یک انتگرالگیر است؟؟![]()
فکر کنم c(s یا g(s اره یکی از اون ها انتگرال گیره و یکیشون هم S داره و مشتق گیره ولی خب گفتم دقیق بررسی نکردم...
.
.
نه تابع تبدیل ها رو با میسون مینویسیم دیگه .....همون کسر هایی که گفتم تابه تیدیلشون رو با میسون بنویسید... و کلا در مورد محدود بودن خروحی y(t در همین حد کفایت میکنه و هیچ اطلاعات بیش تری نیاز نیست....
.
.
اون U(t هست که خیلی داستان داره و از ثابت خطا باید بررسی شه ....خداییش طراح 92 چه سوالایی داده بوده...یا مثلا اون سوال بد رو هم من تونستم دو گزینه رو حذف کنم(همون که پارامتری بود و زتا و امگا ان رو همه رو پارامتری داده بود ) با این که کاملابرام جدید بود بعدش دیگه واقعا اصلا به ذهنم نیومد که بیام از روی ثابت خطای شیب و مثبت و منفی بودن اون بین اون دو گزینه ای که مونده بودم گزینه ی درست رو بزنم !!!
کلا اگه امسال هم این طوری تست بیاد ..من اونایی که دو تا رو حذف کنم شانسمو امتحان میکنم..یا این وری میشم یا اون وری دیگه !!!
سلام میشه از سوال عکس بگیرید تا منم در این بحث مشارکت کنم؟
سلام
اگه ممکنه یکی برای من سوال 63 کنکور 92 را توضیح بده
(همون سوالی که تابع تبدیل داده (s-1/s+1) و می خواد Y(s)=0 بشه
با تشکر
مشاهده پیوست 192150
منظورم این سوال هست
کسی می تونه کمک کنه؟
(من حل دانشگاه تهران را هم خوندم ولی متوجه نشدم)
سلام توی مدرسان شریف هم حرف شما رو تایید میکنه اما من میگم چون سیستم مینیمم فاز هست گزینه درست رو انتخاب نکرده !!!!!!قبلا این عکسو گذاشته بود ، اگه بخوایم از رو نایکویست بررسیش کنیم ، جواب میشه اینکه : به منحنی فاز بستگی دارد.
سلام توی مدرسان شریف هم حرف شما رو تایید میکنه اما من میگم چون سیستم مینیمم فاز هست گزینه درست رو انتخاب نکرده !!!!!!
توی سیستم مینیمم فاز شکلی که شما کشیدی نمیتونه اتفاق بیوفته
دوستان این دو سوال رو حل کنید! ضرر نداره! حلش رو یه ساعت دیگه میزارم!
مشاهده پیوست 192728
مشاهده پیوست 192729
سلام ممنون دوستمدوستان این دو سوال رو حل کنید! ضرر نداره! حلش رو یه ساعت دیگه میزارم!
مشاهده پیوست 192728
مشاهده پیوست 192729
امیدوارم این واضح تر باشه!!اولی اصلا بودش واضح نیست ولی فکر کنم اولی گزینه 3 باشه و دومی گزینه یک .
امیدوارم این واضح تر باشه!!
نه دیگه اونی که سمت راستشه که ادامش نیست اونی که بالا کشیده شده ادامشه، کلا قسمتی که برای w مثبت کشیدیم، اگه نسبت به محور حقیقی قرینه کنیم میشه واسه w منفیدوستان یه سوال ضایع
برای کامل کردن نمودار نایکوییست چه کار باید کرد ؟؟
منظورم اینه یه تو بعضی از نمودارها دیدم ادامش سمت راسته و بعضی ها سمته چپ مثلا مثل شکل زیر :
مشاهده پیوست 192750
نصفه شبی یادم رفته . ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام داداشدوستان یه سوال ضایع
برای کامل کردن نمودار نایکوییست چه کار باید کرد ؟؟
منظورم اینه یه تو بعضی از نمودارها دیدم ادامش سمت راسته و بعضی ها سمته چپ مثلا مثل شکل زیر :
مشاهده پیوست 192750
نصفه شبی یادم رفته . ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
گزینه دو به خاطر S^2 - 1 مگه نباید پیک تشدید توی نمودار اندازه داشته باشه؟بله فکر کنم ارمین درست میگه اولی گزینه 2میشه .
سلام دوستم
از این پیک بیشتر میخوای!؟ تا بی نهایت رفته برگشتهگزینه دو به خاطر S^2 - 1 مگه نباید پیک تشدید توی نمودار اندازه داشته باشه؟