بچه ها این سوال واسه آزمون سوم بینش هست و تو صورت کسر Wn^2 هست نه Wn! و حساسیت رو نسبت به Wn میخواد
بچه ها این سوال واسه آزمون سوم بینش هست و تو صورت کسر Wn^2 هست نه Wn! و حساسیت رو نسبت به Wn میخواد
باز حالا شد یه چیزی!بچه ها این سوال واسه آزمون سوم بینش هست و تو صورت کسر Wn^2 هست نه Wn! و حساسیت رو نسبت به Wn میخواد
سلام خدمت دوستان
جزوه ی شیرین آبادی هست دوستان لازم داشتن
http://s5.picofile.com/file/8103048384/control_shirin.pdf.html
دوستان عزیز
بنده یه خواهشی از شما کرده بودم،ک گویا لابلای این دعوا ها پاک شده!
خواهش کرده بودم اگر از بین شما کسی میتونه،درسنامه فصل نایکویست (کتاب آقای " ا.ر" ار از انتشارات "پ.پ") رو ب صورت PDF یا عکس در اختیار من قرار بده؟
خیلی خیلی ممنون از لطف و بزرگواری شما![]()
7.5 به توان 2 نمیشه؟
7.5 به توان 2 نمیشه؟
جوابش "نمیشه بدست آورد" هست یعنی؟!!سلام داداش گلم
والا منم یکم روی این سوال دچار تردید شدم!
و گفتم شاید چون نمودار بود از نقطه صفر شروع نشده،پس به اندازه 20log K ب بالا شیفت پیدا کرده و برای نوشتن تابع تبدیل حلقه باز و محاسبه ثابت خطا ب k نیاز هست! پس نمیشه ک بشه! (گرچه فکرکنم جزو اولین سوالاتی بود ک میدیدم گزینه نمیشه،جواب سوال ه!)
البته از قطع خط w=1 با منحنی و..... میشه بدست آورد،ولی ب نظرم نظر طراح این بود ک چون روی منحنی اعداد دقیق رو نداده،پس این راه هم شدنی نیس!!!!!!!
ب چ صورت؟
ازمون سنجش جمعه هستجوابش "نمیشه بدست آورد" هست یعنی؟!!
میشه بدونم سوال برای کجاس؟
7 که نمیشهازمون سنجش جمعه هست
منم 7 اوردم فرکانس قطه رو ولی تو گزینه ها نبود
7 منظور فرکانسی که خط شروع با 0 دی بی قطع داره هست7 که نمیشه
یه چیزی بین 49 تا 56.5 میشه فک کنم
مگر اینکه بگیم نمیشه دقیق گفت
سوالش دقیقا چیه؟
نه دیگه 7.5 نمیشه که!مشاهده پیوست 183884
56 میشه حدودا
درست میگی اصن حواسم نبود نمودار افقی خطی نیستنه دیگه 7.5 نمیشه که!
به ازای هر رادیکال 2 برابر نصف شیب فرق میکنه ،نه نصف اکتاو بشه نصف شیب
5 ضرب در رادیکال 2 هم میشه حدودای 7
نه دیگه 7.5 نمیشه که!
به ازای هر رادیکال 2 برابر نصف شیب فرق میکنه ،نه نصف اکتاو بشه نصف شیب
5 ضرب در رادیکال 2 هم میشه حدودای 7
در گیر محاسبات نشودرست میگی اصن حواسم نبود نمودار افقی خطی نیست
حالا به جز اون حلم درسته؟
دیروقته مغز داره میره تو اشباع!!!!!!!!!
نمیدونم چون ساعت 12 هست مغزم off شده،نفهمیدم چی شد! یا اینکه فارسیم ضعیفه!!هه هه هه
هرچقدر میخونم متوجه نمیشم...!![]()
اینم حلش
مشاهده پیوست 183140
همونطور که می بینین باید بریم تو زمان
اشتبام اونجایی بود که با هم خط میخوردن،من با هم جمع می کردم
سلامدرود بر دوستان
چنتا سوال دارم :
1 ) این تعبیر درسته ؟؟
مشاهده پیوست 184260
منظورم از مشاهده پیوست 184258 محل برخورد مجانب هاست .
2 ) برای محاسبه ی خطای حالت ماندگار یه سیستم که تو فضای حالت هست . ساده ترین روش چیه ؟؟
تبدیلش کنیم به تابع تبدیل یا از همون روشهای حالت بریم ؟؟
اینا به ذهن من رسید:درود بر دوستان
چنتا سوال دارم :
1 ) این تعبیر درسته ؟؟
مشاهده پیوست 184260
منظورم از مشاهده پیوست 184258 محل برخورد مجانب هاست .
2 ) برای محاسبه ی خطای حالت ماندگار یه سیستم که تو فضای حالت هست . ساده ترین روش چیه ؟؟
تبدیلش کنیم به تابع تبدیل یا از همون روشهای حالت بریم ؟؟
مشخصه وقتی یه ضریب صفر داره،سیستم یا ناپایداره یا پایدار مرزی،یعنی دیگه نمیتونه پایدار باشه،اگر به ازای k بزرگتر از 1- معادله مشخصه رو تشکیل بدید میبینید که دو ریشه ی موهومی داره که مکرر هم نیست،پس نمیتونه باعث ناپایداری شهسوال کنکور 90.مبحث نایکویست.
تو این سوال گفته جواب گزینه 3 است!چرا؟؟؟؟؟آخه معادله مشخصه ضرییب s نداره پس سیستم کلا ناپایداره و بنظرم باید 1 جواب باشه ولی تو چندتا کتاب دیدم گزینه 3 است.کسی دلیلشو میدونه؟
مشاهده پیوست 184466
وقتی یه ضریب صفر داره،سیستم ناپایداره حتما!!!!نمیتونه پایدار مرزی باشه!مشخصه وقتی یه ضریب صفر داره،سیستم یا ناپایداره یا پایدار مرزی،یعنی دیگه نمیتونه پایدار باشه
نه کی این حرفو زده؟وقتی یه ضریب صفر داره،سیستم ناپایداره حتما!!!!نمیتونه پایدار مرزی باشه!