بعد از چند روز میای میبینی که چه جوابهای خوبی گرفتی خودت سر حال میای!!!
اول جواب سوال دوستان رو بگم بعد حل اون سوالها(اتفاقا سوالها راحت بودن ولی احتمالا بچه ها فکر کردن که شاید سوالهای سختیه واسه این نرفتن سراغ حل کردنشون)
سلام
خیلی خوبه که دارید سوالهای کنکور ازمایشیهاتون رو دونه دونه بررسی میکنید. ولی متاسفانه این موسسه که شما کنکور ازمایشی میدین سوالهای ریاضی زیادی رو غلط حل کرده.چندین مورد رو دیدم.
سوال اولتون رو دقیقا نمیدونم.
سوال دومتون اینجوری حل میشه.
دقت کنید که جملات دارن همدیگه رو حذف میکنن و فقط یک/دوم و یک/سوم در نهایت باقی میمونه.
ولی این سوال کلا غلط حل شده-شما هم روش خط بکشید بندازیدش دور-بقیه حل مشکل داره
سوال سومتون-اگه منظورتون اینه که مثلا دترمینان ماتریس ضرایب صفر بشه معادله بی نهایت جواب نداره و این موارد؟اگه این هست تو گوگل سرچ کنیدحتما میتونید متوجه بشید
بله اشتباه حل شده-یکی دیگه از اون اشتباهات که میگفتم-اگه لاندا به توان سه + یک مساوی صفر شده بود اینجوری واس حل میکردیم.
سوال 37
سوال 41
یا علی
اول جواب سوال دوستان رو بگم بعد حل اون سوالها(اتفاقا سوالها راحت بودن ولی احتمالا بچه ها فکر کردن که شاید سوالهای سختیه واسه این نرفتن سراغ حل کردنشون)
باعرض سلام خدمت تمام دوستان عزیزم
میدوارم ک خوب و شاد و سلامت باشید!!
بلاخره من دوباره شروع کردم و دارم سعی میکنم با حل کردن چندتاسوال ب شرایط قبل برگردم و ذهنم و رو آماده کنم،اما نمیدونم چون هنوز تمرکز 100% ندارم این سوالات برام پیش اومده یا واقعا سوال هام بجا و منظقی هست،درهرصورت ممنونم از اینکه حوصله ب خرج میدی و بنده حقیر رو تحمل میکنید
سوال اولم این هست ک توی این سوال،منحنی y در بی نهایت ب صفر میل میکنه،یعنی ب ازای x های بزرگ هم صفر مطلق نمیشه و ب صورت حدی ب صفر میل میکنه و مقدار داره (گرچه خیلی کوچیک)! اما جواب سوال 6 میشه و بی نهایت نمیشه! میخواستم بپرسم ک من اشتباه میگم یا جواب سوال اشتباه هست یا چیز دیگه ای هست ک بنده اطلاع ندارم!؟
مشاهده پیوست 184939
سوال دومم هم این هست ک برای حل سری ب صورت زیر چطور عمل میکنیم؟
مشاهده پیوست 184947
و سوال آخرم هم این هست ک رابطه دترمینان ماتریس ضرایب چند معادله-چند مجهول با جواب های معادله ب چ صورت هست؟
ممنونم از لطف و توجهتون![]()
سلام
خیلی خوبه که دارید سوالهای کنکور ازمایشیهاتون رو دونه دونه بررسی میکنید. ولی متاسفانه این موسسه که شما کنکور ازمایشی میدین سوالهای ریاضی زیادی رو غلط حل کرده.چندین مورد رو دیدم.
سوال اولتون رو دقیقا نمیدونم.
سوال دومتون اینجوری حل میشه.
دقت کنید که جملات دارن همدیگه رو حذف میکنن و فقط یک/دوم و یک/سوم در نهایت باقی میمونه.
ولی این سوال کلا غلط حل شده-شما هم روش خط بکشید بندازیدش دور-بقیه حل مشکل داره
سوال سومتون-اگه منظورتون اینه که مثلا دترمینان ماتریس ضرایب صفر بشه معادله بی نهایت جواب نداره و این موارد؟اگه این هست تو گوگل سرچ کنیدحتما میتونید متوجه بشید
سلام ب دوستان عزیزم
نمیدونم سواد من نم کشیده یا اینجا اشتباه کردن
انقدر هم ک اشتباه محاسباتی داشتم و دارم نمیدونم ب خودم شک کنم یا با حل سوال! انقدر هم تمیز و شیک حل کرده ک آدمو ب شک میندازه!!!!!!!
مگه جواب معادله -1 با مربته سه نمیشه؟؟؟
مشاهده پیوست 185039
مشاهده پیوست 185040
بله اشتباه حل شده-یکی دیگه از اون اشتباهات که میگفتم-اگه لاندا به توان سه + یک مساوی صفر شده بود اینجوری واس حل میکردیم.
چنتا سوال بدون جواب رو ميزارم
بحث نگاشت.
دوستان حل کنن .
چند روز ديگه ايشالا جوابهاش رو ميزارم که با جواب دوستان مقایسه کنیم.
مشاهده پیوست 184725
سوال 37
سوال 41
یا علی