چرا صفره؟
فکر کنم چون به ازای صفر مخرج صفر میشه!اگر درست متوجه شده باشم و گفته باشم.یعنی اگر به جای z صفر بذاریم مخرج میشه صفر. مهندسان عزیز انشالله جواب درست رو میگن من مطمئن نیستم
با سلام
سوالاتون رو اشتباه نوشتید.منظور شما این بوده چرا z=0 قطب مرتبه3 است.
ببنید خیلی ساده ابتدا شما باید مفهوم مرتبه را بلد باشید مثلا به عنوان نمونه مرتبهx^2 در x=0 دو است به این دلیل که مشتق دوم مخالف صفر میشود .به عبارتی صفر را در تابع گذاشته و تا زمانیکه مخالف صفر باشد به مشتقگیری ادامه میدهید.
در اینجا ابتدا 0را در مخرج گذاشته حاصل 0میشود مجدد مشتق گرفته میشود1 منهای cos دوباره صفر را بزارید صفر میشود مجدد مشتق گرفته حاصلsin میشود که در z=0 صفر میشود و مشاهده میکنید در مشتق سوم مخالف صفر شد فلذا مرتبه3 خواهد بود.
موفق باشید
چرا صفره؟
فکر کنم چون به ازای صفر مخرج صفر میشه!اگر درست متوجه شده باشم و گفته باشم.یعنی اگر به جای z صفر بذاریم مخرج میشه صفر. مهندسان عزیز انشالله جواب درست رو میگن من مطمئن نیستم
دوست عزیز برای محاسبه مانده:
قطب مرتبه دوم مخرج هست در z=0
z به توان 2 را در تابع ضرب می کنیم و از تابع مشتق می گیریم که جواب مبهم شده و برای رفع ابهام از روش هم ارزی استفاده می کنیم که می شه 2 در آخر هم برای جواب انتگرال در i2pi ضرب می شه که 4پی آی جواب هست.
دوست عزیز این سوالتون مربوط میشه به درس ریاضی عمومی 2 مربوط به بحث مشتق سویی ببینید مشتق سویی یعنی تغییرات بک تابع دو متغیره نسبت به یک بردار و فرمولی داره به صورت (ضرب داخلی گرایان تابع در بردار یکه در جهت برداری که می خواهند تغییرات تابع رو در اون جهت بدست بیارند) حال اگر زاویه بین بردار گرادیان با بردار یکه 90 درجه باشه فرمول داخل پرانتز که نوشتم تبدیل میشه به گرادیان تابع یعنی ماکزیمم تغییرات تابع نسبت به اون برداره