تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنونم دوست عزیز.خیلی لطف کردید کامل متوجه شدم قضیه چی هست.

ببخشید ممنون میشم اگه جواب این سوالم رو هم میدونید جواب بدید

توی فصل یک بعد تحلیل دی سی مسایل و فرض اولیه که ترانزیستور در ناحیه ی فعال کار میکنه میایم چک می کنیم فرضمون غلط بوده یا درست و..
خواستم بدونم توی فصل های بعد چطوری هست مسایلی که توی کنکور میاد با فرض فعال بودن هستش همیشه یا نه برای هر تست باید بررسی کنیم چطوریاست؟؟
چون میخوام از این بحث سریع رد شم اگه ازش زیاد تست نمیاد که بیای هر ترانزیتستور چک کنی فعال هستش یا نه؟؟
بحث فعال بودن ترانزیستور باید چک بشه اصولا ولی تو مدارات گین و فرکانس و فیدبک اینا معمولا مدار طوری طراحی میشه که ترانزیستور ها تو ناحیه فعال باشن
بطور کلی روی سوال یا گزینه ها مشخص میکنن که لازمه چک بشه یا نه

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان.

ببخشید دوستانی که که اکثر تست های کنکور رو زدید و... خواستم بدونم در مسایل کنکور میشه همیشه با فرض 1+B تقریبا برابر با B مسایل رو حل کنم و به جوابی که می رسم توی گزینه ها باشه و جواب درست باشه؟؟

یا نه گزینه ها ممکنه طوری باشه که اون قدر دقیق باشه که اگه این تقریب رو بگیرم به جواب نادرست که در گزینه ها هم باشه برسم؟؟

و این که کلا اگه جواب مثبت بود از کجا میشه به این نتیجه برسم که میتونم از این تقریب استفاده کنم یا نه؟؟

ممنونم.

jeneral_dj

عضو جدید
سلام دوستان.

ببخشید دوستانی که که اکثر تست های کنکور رو زدید و... خواستم بدونم در مسایل کنکور میشه همیشه با فرض 1+B تقریبا برابر با B مسایل رو حل کنم و به جوابی که می رسم توی گزینه ها باشه و جواب درست باشه؟؟

یا نه گزینه ها ممکنه طوری باشه که اون قدر دقیق باشه که اگه این تقریب رو بگیرم به جواب نادرست که در گزینه ها هم باشه برسم؟؟

و این که کلا اگه جواب مثبت بود از کجا میشه به این نتیجه برسم که میتونم از این تقریب استفاده کنم یا نه؟؟

ممنونم.

من که تا حالا تو تستای کنکور به موردی برنخوردم که بگه جواب دقیق !!! اگر هم همچین سوالی بوده منظورش این بوده که از ro صرف نظر نکنید!!!
به نظر من با خیال راحت از B استفاده کن!!!
به عنوان آخرین حرف در مسایل الکترونیک قدرت که B مقداری کوچک داره شاید برای دقت بیشتر بهتر باشه از B+1 استفاده کنیم ولی تو مسایل میکرو الکترونیک وقتی B معمولا 100 وبا خیلی اغماض 50 هستش دیگه خیلی سختگیرانس که B+1 رو استفاده کنیم!!!!

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام دوستان.

ممنونم.

خود گزینه ها همه چیز رو مشخص میکنه، اگه اونقدر نزدیک بودن که تقریب جواب رو خراب میکرد حتما باید دقیقش رو حساب کنی، ولی اگه اختلاف زیاد بود دیگه نمیخواد

mahdi_ml

عضو جدید
سلام دوستان.

ممنونم.

سلام
من دیدم که بتا 20 بوده البته یادم نیس برق بود یا اتوماسیون ولی شما نمیتونی همیشه صرفه نظر کنی چون اگه بخای جریان امیتر رو حساب کنی باتوجه به اینکه مقدار بتا+1 باید تو kvl استفاده کنی رو مقاومت و جریان ممکنه تاثیر گذار باشه....
کلا تو الکترونیک شما نباید به چیزی عادت کنی چون ممکنه بعد از همون سوال بیاد و این بشه نقطه ضعف شما مثلا اینکه ما بتا رو همیشه 100 در نظر بگیریم....

Paydar91

کاربر ممتاز
ممنونم از دوستانی که جواب این سوالمو دادید. راستش من توی تحلیل دی سی دقیق حساب میکنم.

بیش تر روی سوالم این بود که من از روش روابط ذهنی مسایل الکترونیک رو حل میکنم که اون روابط با فرض B+1=B خیلی ساده هستش بیش تر منظورم برای استفاده از اون بود..
.
.

یه سوال دیگه هم دارم دوستان مقاومتی که از امیتر دیده میشه مگه این نیست مقاومت بیس تقسیم بر 1+B میشه یه سوال برق 90 اومده حالا صورتشو میزارم با این روش غلط میشه من به جواب یک می رسم خواستم بدونم دلیلش چی هست؟؟

890031156

کاربر ممتاز
ممنونم از دوستانی که جواب این سوالمو دادید. راستش من توی تحلیل دی سی دقیق حساب میکنم.

بیش تر روی سوالم این بود که من از روش روابط ذهنی مسایل الکترونیک رو حل میکنم که اون روابط با فرض B+1=B خیلی ساده هستش بیش تر منظورم برای استفاده از اون بود..
.
.

یه سوال دیگه هم دارم دوستان مقاومتی که از امیتر دیده میشه مگه این نیست مقاومت بیس تقسیم بر 1+B میشه یه سوال برق 90 اومده حالا صورتشو میزارم با این روش غلط میشه من به جواب یک می رسم خواستم بدونم دلیلش چی هست؟؟

سلام
این سوال همونی بود که دوستان ذکر کردن
تو این سوال میبینیم بتابرابرآرپای هست هم بتا علاوه 2 برابر آرپای پس باید دقیق کار کنیم
ضمنا توجه داشته باش که تو کلکتور منبع جریان هست و تو ac مدار باز میشه

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام
این سوال همونی بود که دوستان ذکر کردن
تو این سوال میبینیم بتابرابرآرپای هست هم بتا علاوه 2 برابر آرپای پس باید دقیق کار کنیم
ضمنا توجه داشته باش که تو کلکتور منبع جریان هست و تو ac مدار باز میشه

ممنونم.

یعنی این مقاومت ورودی دیدن که میگیم از بیس به امیتر تقسیم بر 1+Bو از امیتر به بیس ضرب در 1+B دقیق نیست مگه؟؟

ممنونم.

یعنی این مقاومت ورودی دیدن که میگیم از بیس به امیتر تقسیم بر 1+Bو از امیتر به بیس ضرب در 1+B دقیق نیست مگه؟؟

سلام
تا انجایی که در الکترونیک گفتن مقاومت از دید بیس ضرب در (1+B)میشه یعنی (re+RE)(1+B)یا(1+B)درREکه بهضافه rpiمیشه
و از دید امیتر همه مقاومتهای بیس تقسیم بر1+B میشه یعنی(RB+rpi)/(1+b)یا (re+(RB/1+B
حالا اینی که فرمودن مقاومت وروردی دقیقا مقاومت از دید بیس میشه.
به نظرتون این اشتباهس؟
لطفا اگه میشه این سوال رو حل کنید چون گیج شدم واقعا.
سپاس

890031156

کاربر ممتاز
ممنونم.

این نکته رو از من بشنو که تو سوالایی که یکی دوتا ترانزیستورین و مقاومت ورودی خروجی میخوان تونن بزن هرچقدرم راحت باشه بازم تونن بزن
همین سوال رو یه بار با تونن یه بارم با دید حل کن باید خیلی تمرین و تبحر داشتی باشی برا دید
اکثرا دید تو کنکور به خاطر نکات اشتباه میاد

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام
تا انجایی که در الکترونیک گفتن مقاومت از دید بیس ضرب در (1+B)میشه یعنی (re+RE)(1+B)یا(1+B)درREکه بهضافه rpiمیشه
و از دید امیتر همه مقاومتهای بیس تقسیم بر1+B میشه یعنی(RB+rpi)/(1+b)یا (re+(RB/1+B
حالا اینی که فرمودن مقاومت وروردی دقیقا مقاومت از دید بیس میشه.
به نظرتون این اشتباهس؟
لطفا اگه میشه این سوال رو حل کنید چون گیج شدم واقعا.
سپاس

سلام.دوست من شما دقیقا درست می فرمایید..با این روشی که شما میگید اگه حل کنیم کمتر از بیست ثانیه به جواب گزینه ی سه می رسیم که کاملا غلطه !! این راهو که خودتون بلدید درسته؟؟ من دیدم زیر 20 ثانیه حل شد فهمیدم نکته داره..

اما دلیلش رو من متوجه شدم که چرا این چیزی که شما گفتید و هممون بلدیم جواب نمیده و دلیلش هم چیزی نیست جز همین نکته ی مهمی که دوستمون جناب 890031156 اشاره کردند و باید اون منبع رو توی تحلیل ac مدار باز کنیم که این سبب میشه یه اتفاقی توی کلکتور بیفته که سبب میشه مقاومتی که از توی امیتر ترانزیستور دوم میبینم بشه r اندیس pi (در صورتی که با اون روش دیگه که بریم میگیم میشه r اندیس pi تقسیم بر 1+B که اشتباست) حالا مقاومتی که از توی بیس ترانزیستور اول میبینیم میشه هر چی مقاومت توی امیترش هست (که هست r اندیس pi ) ضرب در 1+B به علاوه ی مقاومت r اندیس pi همون ترانزیستور اولی که به جواب گزینه ی 4 می رسیم.

در واقع دلیلش این نبود که از تقریب استفاده کردیم چون بحث تقریب برای محاسبه ی بهره هستش دلیلش همون صفر ش جریان بیس توی کلکتور بود.

به هر حال دوست من شما یه بار برای خود با تونن زدن مقاوتی که از توی امیتر دیده میشه رو با همون روش معمول خودت بدست بیار و از نظر مداری به این اثبات برس که چرا مقاوت توی امیتر میشه مقاومت های بیس تقسیم بر 1+B بعدش من حل کاملشو میزارم تا قشنگ متوجه بشی چه اتفاقی افتاده.خداییش خیلی تست قشنگی بود.

این نکته رو از من بشنو که تو سوالایی که یکی دوتا ترانزیستورین و مقاومت ورودی خروجی میخوان تونن بزن هرچقدرم راحت باشه بازم تونن بزن
همین سوال رو یه بار با تونن یه بارم با دید حل کن باید خیلی تمرین و تبحر داشتی باشی برا دید
اکثرا دید تو کنکور به خاطر نکات اشتباه میاد

ممنونم دوست خوبم.همون طور که اشاره کردم دلیلش همون نکته ای بود شما اشاره کردید با توجه به همون نکته هم بدون زدن تونن حل میشه .خیلی خوشم اومد ممنون.

کلا میگم چقدر الکترونیک اسونه واقعا به قول دوستمون جناب فردی الک شبیه بازی ! می مونه !! اگه یکم مدارمون هم قوی باشه واقعا چیزی نداره.واقعا هرچی فکر میکنم قابل مقایسه با درسی مثل مغناطیس نیست.

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم توی مسایل ترانزیستور BJT وقتی صحبتی از r اندیس o یا v اندیس o نمیشه که بگه بی نهایته یعنی باید ازش صرف نظر کنیم؟؟ جدیدا تستی اومده بود که صرف نظر نکرده باشه؟اون وقت حل خیلی سخت تر میشه؟؟
بازم تشکر میکنم.

سلام.دوست من شما دقیقا درست می فرمایید..با این روشی که شما میگید اگه حل کنیم کمتر از بیست ثانیه به جواب گزینه ی سه می رسیم که کاملا غلطه !! این راهو که خودتون بلدید درسته؟؟ من دیدم زیر 20 ثانیه حل شد فهمیدم نکته داره..

اما دلیلش رو من متوجه شدم که چرا این چیزی که شما گفتید و هممون بلدیم جواب نمیده و دلیلش هم چیزی نیست جز همین نکته ی مهمی که دوستمون جناب 890031156 اشاره کردند و باید اون منبع رو توی تحلیل ac مدار باز کنیم که این سبب میشه یه اتفاقی توی کلکتور بیفته که سبب میشه مقاومتی که از توی امیتر ترانزیستور دوم میبینم بشه r اندیس pi (در صورتی که با اون روش دیگه که بریم میگیم میشه r اندیس pi تقسیم بر 1+B که اشتباست) حالا مقاومتی که از توی بیس ترانزیستور اول میبینیم میشه هر چی مقاومت توی امیترش هست (که هست r اندیس pi ) ضرب در 1+B به علاوه ی مقاومت r اندیس pi همون ترانزیستور اولی که به جواب گزینه ی 4 می رسیم.

در واقع دلیلش این نبود که از تقریب استفاده کردیم چون بحث تقریب برای محاسبه ی بهره هستش دلیلش همون صفر ش جریان بیس توی کلکتور بود.

به هر حال دوست من شما یه بار برای خود با تونن زدن مقاوتی که از توی امیتر دیده میشه رو با همون روش معمول خودت بدست بیار و از نظر مداری به این اثبات برس که چرا مقاوت توی امیتر میشه مقاومت های بیس تقسیم بر 1+B بعدش من حل کاملشو میزارم تا قشنگ متوجه بشی چه اتفاقی افتاده.خداییش خیلی تست قشنگی بود..

ممنون بله متوجه شدم که باید منبع جریان حذف بشه فقط نمیتونم اینو تصور کنم که شکل مدار چطور میشه که re ترانزیستور پایین حذف میشه و rpi ان تقسیم بر
(1+b) نمیشه:(

Joe_Bel

کاربر ممتاز

.
.

ترانزیستور دوم اینجوری میشه ... چند پست قبل هم اینو گذاشته بودم

890031156

کاربر ممتاز

ممنون بله متوجه شدم که باید منبع جریان حذف بشه فقط نمیتونم اینو تصور کنم که شکل مدار چطور میشه که re ترانزیستور پایین حذف میشه و rpi ان تقسیم بر
خدمت شما
http://s5.picofile.com/file/8134123300/WP_002368.jpg
سیستم اجازه نداد attach کنم برا همین ادرس گذاشتم مدیرا خودشون درست می کنن

890031156

کاربر ممتاز
ممنونم دوست خوبم.همون طور که اشاره کردم دلیلش همون نکته ای بود شما اشاره کردید با توجه به همون نکته هم بدون زدن تونن حل میشه .خیلی خوشم اومد ممنون.

کلا میگم چقدر الکترونیک اسونه واقعا به قول دوستمون جناب فردی الک شبیه بازی ! می مونه !! اگه یکم مدارمون هم قوی باشه واقعا چیزی نداره.واقعا هرچی فکر میکنم قابل مقایسه با درسی مثل مغناطیس نیست.

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم توی مسایل ترانزیستور BJT وقتی صحبتی از r اندیس o یا v اندیس o نمیشه که بگه بی نهایته یعنی باید ازش صرف نظر کنیم؟؟ جدیدا تستی اومده بود که صرف نظر نکرده باشه؟اون وقت حل خیلی سخت تر میشه؟؟
بازم تشکر میکنم.
الکترونیک هم برای کسی که تمرین و تمرکز نداشته باشه سخت تر از مغناطیسه مغناطیس کمتر مورد توجه قرار گرفته و ملموس تر نیست به همین خاطر سخت میشه
اگه منظورتو درست فهمیده باشم همون ولتاژ ارلی رو میگی (v اندیس a) اگه روی سوال بگه ولتاژ ارلی هست یا مقاومت ارلی باید لحاظ شه وگرنه نیازی نیست
بستگی داره به مدارت تو بعضی مدارا بودن ارلی نیازه تا خروجی داشته باشیم و تو بعضی مدارا کار رو سخت تر میکنه

Paydar91

کاربر ممتاز

منم حلمو میزارم..فقط قسمت اول چون منبع جریان صفره و مدار باز میشه با یه تونن ساده مقاومتی که اون جا دیده میشه میشه r اندیس pi بعدش دیگه برای قسمت بعد می تونیم از نکاتی که می دونیم استفاده کنیم که توی عکس گذاشتم

فقط توی قسمت اول عکس مقاومتی که از توی امیتر ترانزیستور دوم دیده میشه رو اول حساب کردم که نکته ی سوال بود بعدش به جاش اونو جایگذاری کردم و در ادامه حل کردم

منم حلمو میزارم..فقط قسمت اول چون منبع جریان صفره و مدار باز میشه با یه تونن ساده مقاومتی که اون جا دیده میشه میشه r اندیس pi بعدش دیگه برای قسمت بعد می تونیم از نکاتی که می دونیم استفاده کنیم که توی عکس گذاشتم

فقط توی قسمت اول عکس مقاومتی که از توی امیتر ترانزیستور دوم دیده میشه رو اول حساب کردم که نکته ی سوال بود بعدش به جاش اونو جایگذاری کردم و در ادامه حل کردم

خدمت شما
http://s5.picofile.com/file/8134123300/WP_002368.jpg
سیستم اجازه نداد attach کنم برا همین ادرس گذاشتم مدیرا خودشون درست می کنن

ممنونم از هر دوی شما دوستان
سپاسگزارم

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام.دوستانی که به اکثر تست های کنکور در این درس مسلط هستید اول من به یه نتیجه گیری رسیدم ایا درسته

این که توی bjt ها توی اکثر مسایل از ولتاژ ارلی یا r اندیس o صرف نظر شده ولی در fet ها تقریبا نصفه هستش در نیمی مسایل صرف نظر شده و در نیمی نشده...ایا این درسته؟؟

بعدش اگه درسته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه هم علمی هم کنکوری کلا؟؟

ممنون.

890031156

کاربر ممتاز
سلام.دوستانی که به اکثر تست های کنکور در این درس مسلط هستید اول من به یه نتیجه گیری رسیدم ایا درسته

این که توی bjt ها توی اکثر مسایل از ولتاژ ارلی یا r اندیس o صرف نظر شده ولی در fet ها تقریبا نصفه هستش در نیمی مسایل صرف نظر شده و در نیمی نشده...ایا این درسته؟؟

بعدش اگه درسته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه هم علمی هم کنکوری کلا؟؟

ممنون.
سلام
نه این مدل نتیجه نمیتونه درست باشه
تو تئوری کاملا فرضی هست و میتونی در نظر بگیری یا نگیری
ولی تو عمل همیشه وجود داره و ایده ال نداریم
کلا تو تئوری روی سوال برات مهم باشه که ارلی داده یا نداده همین

saied68

عضو جدید
سلام
بچه ها این سؤال
20140817_130904.jpg
گفته جوابمیشه 18 میلی آمپر ( گزینه 2 )
ولی بنظر من میشه -18mA ( منفی 18 میلی آمپر )
چون جریان بار ، توو این سؤال همون جریان امیتره ، جریان امیتر هم باجریان کلکتور خودش برابره ( توو این سؤال از جریان بیس صرفنظر میشه ، بخاطر بزرگ بودن بتا )
، جریان کلکتور هم برابر هست با :
0.6/33
ولی جهتش رو به بالاست نه رو به پایین ، پس بایدمنفی باشه ،ولیپاسخنامه گفته میشه 18 مثبت

890031156

کاربر ممتاز
سلام
بچه ها این سؤال
مشاهده پیوست 218410
گفته جوابمیشه 18 میلی آمپر ( گزینه 2 )
ولی بنظر من میشه -18mA ( منفی 18 میلی آمپر )
چون جریان بار ، توو این سؤال همون جریان امیتره ، جریان امیتر هم باجریان کلکتور خودش برابره ( توو این سؤال از جریان بیس صرفنظر میشه ، بخاطر بزرگ بودن بتا )
، جریان کلکتور هم برابر هست با :
0.6/33
ولی جهتش رو به بالاست نه رو به پایین ، پس بایدمنفی باشه ،ولیپاسخنامه گفته میشه 18 مثبت
سلام دوست عزیز
شما تو پلاریته و جهت ولتاژ بیس امیتر اشتباه میکنی، ترانزیستور ها پی ان پی هستن و مثبت 0.6 ولتاژ امیتر-بیس هست

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان.

ببخشید میخوام بدونم پارامتر های زیر بر حسب g اندیس m و r اندیس pi و B بتا B چی میشه ؟؟

890031156

کاربر ممتاز
سلام دوستان.

ببخشید میخوام بدونم پارامتر های زیر بر حسب g اندیس m و r اندیس pi و B بتا B چی میشه ؟؟

سلام
رابطه ی
B=gm*rpai رو بخاطر داشته باشی همشونو از روابط خودشون میتونی اثبات کنی مشکلی بود بگو بنویسم آپ کنم

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام
رابطه ی
B=gm*rpai رو بخاطر داشته باشی همشونو از روابط خودشون میتونی اثبات کنی مشکلی بود بگو بنویسم آپ کنم

سلام.ممنون همیشه به این تاپیک سر می زنید و جوابگو هستید.

ببنید مثلا تعریف می کنیم r اندیس e میشه یک تقسیم بر g اندیس m

منظورم این بود اون سه تا علامت سوالی که گذاشتم تعریفش چی هست؟چون من اصلا باهاشون سر و کار نداشتم توی بعضی تستا دیدم گفتم بپرسم چیه..به هر حال اگه لطف کنید روابطشو برام بنویسید بر حسب چیزایی که گفتم یه دنیا ممنونم میشم.تشکر.

890031156

کاربر ممتاز
سلام.ممنون همیشه به این تاپیک سر می زنید و جوابگو هستید.

ببنید مثلا تعریف می کنیم r اندیس e میشه یک تقسیم بر g اندیس m

منظورم این بود اون سه تا علامت سوالی که گذاشتم تعریفش چی هست؟چون من اصلا باهاشون سر و کار نداشتم توی بعضی تستا دیدم گفتم بپرسم چیه..به هر حال اگه لطف کنید روابطشو برام بنویسید بر حسب چیزایی که گفتم یه دنیا ممنونم میشم.تشکر.
hie= همون Rpai هست
hoe= همون 1/ro هست
hre=والا این یکی از بس غیراستفاده هست یادم رفته فردا از کتاب نگاه میکنم میگم بهت
مبحث سیگنال کوچک ترانزیستور رو نخوندی؟؟؟
اونجا کامل مدلو کشیدن و توضیح دادن کتابا

Paydar91

کاربر ممتاز
hie= همون Rpai هست
hoe= همون 1/ro هست
hre=والا این یکی از بس غیراستفاده هست یادم رفته فردا از کتاب نگاه میکنم میگم بهت
مبحث سیگنال کوچک ترانزیستور رو نخوندی؟؟؟
اونجا کامل مدلو کشیدن و توضیح دادن کتابا

ممنون ...لطف می کنید..راستی اینو متوجه نشدم hie= همون Rp ai هست ..اولی که فکر کنم منظورتون همون r اندیس pi هستش ولی این چیه ai

راستش ما یه استادی داشتیم توی الکترونیک شریف درس خونده بود خلاصه من با روش های ایشون حل میکنم خیلی زیر خاکی هستش ولی خب بهش مسلطم برام بهتره.بعدش ایشون اینا رو نگفته بود توی مدلی که گفته بود برای همین بلد نیستم کتاب مرجع هم ندارم نگاه کنم.از روی کتاب فقط تست میزنم. روش هاش شبیه حل دانشگاه تهران هستش کتاب های سرمه ایش اگه دیده باشید.

ممنونم ازتون.

890031156

کاربر ممتاز
ممنون ...لطف می کنید..راستی اینو متوجه نشدم hie= همون Rp ai هست ..اولی که فکر کنم منظورتون همون r اندیس pi هستش ولی این چیه ai

راستش ما یه استادی داشتیم توی الکترونیک شریف درس خونده بود خلاصه من با روش های ایشون حل میکنم خیلی زیر خاکی هستش ولی خب بهش مسلطم برام بهتره.بعدش ایشون اینا رو نگفته بود توی مدلی که گفته بود برای همین بلد نیستم کتاب مرجع هم ندارم نگاه کنم.از روی کتاب فقط تست میزنم. روش هاش شبیه حل دانشگاه تهران هستش کتاب های سرمه ایش اگه دیده باشید.

ممنونم ازتون.

Rpai همون Rp هست برای درک راحت تر تلفظشو نوشتم!!!
برا این قسمت از الکترونیک حتما یه مرجع رو نگاه بکنین!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

سلام دوستان میدونید کتاب اسلام پناه درستنامه داره ؟
سلام.. بله درسنامه هم داره و ب نظرم کامل هم هست گرچه کتاب کنکوریه و قاعدتا باید از لحاظ درسنامه خلاصه باشه اما ایشون کتاب خوب و کاملی دارن.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام.. بله درسنامه هم داره و ب نظرم کامل هم هست گرچه کتاب کنکوریه و قاعدتا باید از لحاظ درسنامه خلاصه باشه اما ایشون کتاب خوب و کاملی دارن.

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

وجید جان فکر کنم ..منظورشون درستنامه یا همون اصلاحیه بود ...

بالا