تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

سوالهای منو چرا کسی جواب نمیده:(

Send from my sony using Taptalk
دوست من فصل دیودها ک زیاد مطالب انچنانی نداره ک نگرانین.. اسلام پناه خیلی خوب و خلاصه ب موارد مهم اشاره کرده و تو یه نصفه روز میشه کل فصل اول رو خوند.. شما تستهای اخرفصل رو ک نگاه کنی متوجه میشی ک این چند ساله بیشتر رو چ مباحثی تاکید شده.. بعدشم ب نظر من شما کل فصل دیودها رو بخون زیاد وقتتو نمیگیره و هر سالم ازش سوال اومده پس حیفه از دستش بدین.. البته اینم بگم تا اونجا ک من دیدم از فصولی ک تو هر درس فکر میکنیم اسون هستن اتفاقا سوالات سخت تر و متوسط به بالا طرح میشه پس مراقب این مورد هم باشین..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

armineca7

عضو جدید
سلام . دوستان گلم . یه سوال . به نظرتون رهیافت حل مسئله محمود دیانی خوبه؟یابد؟
آخه چند نفر شنیدمخوب نیس . آاشباه زیاد داره .

Kaka_s

عضو جدید
سلام . دوستان گلم . یه سوال . به نظرتون رهیافت حل مسئله محمود دیانی خوبه؟یابد؟
آخه چند نفر شنیدمخوب نیس . آاشباه زیاد داره .

الان که کتاب اسلام پناه هاست نیاز نیس. ضمن اینکه بسیاری از تمریناتش خیلی سطح پایینه برای کسی که میخواد شروع کنه از صفر خوبه و البته با توجه به حجمی که داره بهتره الان که تابستون تموم شده رهیافت نخونی چون زمانبره.

Majid Nemo

عضو جدید
ب نظر منکه کتاب دیانی هم خیلی خوب مطالب رو توضیح داده و از کتاب اسلام پناه چیزی کم نداره .به نظرم خودت کتابهارو از نزدیک ببینی و با هم مقایسه کنی بهتره کتاب الکترونیک مدرسان هم کتاب خوبیه من خودم از رو این کتاب دارم میخونم .

elham_90

عضو جدید
سلام به همگی.

من در دوران کارشناسی خیلی الکترونیک دوست نداشتم الان هم برای کنکورارشد کتابشو(کتاب پارسه)می بینم اصلا دلم نمی خواد بخونمش احساس می کنم همه ی فصل هاش خیلییی به هم مرتبطه .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این درس رو بذارم کنارکلا (غیرفصل دیودها) یا نه؟ اگر منبع یا لینکی میشناسید که به درد من بخوره و دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم.

ضمنا من هدفم رتبه ی زیر 50 . این کار با هدفم جور درمیاد؟

باتشکر

Kaka_s

عضو جدید
سلام به همگی.

من در دوران کارشناسی خیلی الکترونیک دوست نداشتم الان هم برای کنکورارشد کتابشو(کتاب پارسه)می بینم اصلا دلم نمی خواد بخونمش احساس می کنم همه ی فصل هاش خیلییی به هم مرتبطه .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این درس رو بذارم کنارکلا (غیرفصل دیودها) یا نه؟ اگر منبع یا لینکی میشناسید که به درد من بخوره و دراین زمینه کمکم کنه ممنون میشم.

ضمنا من هدفم رتبه ی زیر 50 . این کار با هدفم جور درمیاد؟

باتشکر

معلومه که به هیچ عنوان با هدفت جور در نمیاد الکترونیک برای گرایش الکترونیک فوق العاده اهمیت داره و خب بچه ها اکثرا یه درصدی میارن و ضمنا برای رتبه خوب باید درصد بالای 50 تو این درس داشته باشی.
من کتاب و جزوه استاد اسلام پناه رو بهت پیشنهاد میکنم پیش نیازشم KVL و KCL هستش و نیازس نیس دیگه هیچی بلد باشی از 0 تا 100 رو بهت یاد میده.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
معلومه که به هیچ عنوان با هدفت جور در نمیاد الکترونیک برای گرایش الکترونیک فوق العاده اهمیت داره و خب بچه ها اکثرا یه درصدی میارن و ضمنا برای رتبه خوب باید درصد بالای 50 تو این درس داشته باشی.
من کتاب و جزوه استاد اسلام پناه رو بهت پیشنهاد میکنم پیش نیازشم KVL و KCL هستش و نیازس نیس دیگه هیچی بلد باشی از 0 تا 100 رو بهت یاد میده.

من یه سوال دارم.
تمام افراد این چند سال کتاب آقای اسلام پناه رو میخونن که به عقیده شما 0 تا 100 رو نشون میده. حالا چند نفر درصد بالا کسب کردن؟ شما چند نفرو میشناسی که با خوندن اون کتاب درصد بالا کسب کردن؟ درسته که خوندن داریم تا خوندن ولی باز باید از این همه تعداد کثیری که این کتابو میخونن حداقل یه 50 درصدشون درصد بالای 50 آورده باشه دیگه؟ آوردن؟ همین امسال یه نفر الکترونیک رو صد زده بود اگه باز سراغ دارید معرفی کنید

malih9068

عضو جدید

من یه سوال دارم.
تمام افراد این چند سال کتاب آقای اسلام پناه رو میخونن که به عقیده شما 0 تا 100 رو نشون میده. حالا چند نفر درصد بالا کسب کردن؟ شما چند نفرو میشناسی که با خوندن اون کتاب درصد بالا کسب کردن؟ درسته که خوندن داریم تا خوندن ولی باز باید از این همه تعداد کثیری که این کتابو میخونن حداقل یه 50 درصدشون درصد بالای 50 آورده باشه دیگه؟ آوردن؟ همین امسال یه نفر الکترونیک رو صد زده بود اگه باز سراغ دارید معرفی کنید
کتابش خیلی عالی هست عمقی مطلب رو یاد میده من خیلی باهاش خوب پیش میرم :) چون خیلی سخت با کتابی ارتباط برقرار میکنم ;)

llvll.asoud

کاربر ممتاز

کتابش خیلی عالی هست عمقی مطلب رو یاد میده من خیلی باهاش خوب پیش میرم :) چون خیلی سخت با کتابی ارتباط برقرار میکنم ;)

واقعا عمقي مطلبو ياد ميده؟!مطمئنيد؟! من اتفاقا برعكس شمام باهمه كتابا خيلي راحت ارتباط برقرار ميكنم ولي با اين كتاب اصلا نتونستم ارتباط برقرار كنم
ميدوني مشكلش اينه ادم ميخونه ميگه به به ياد كرفتم ولي تو زدن تست مشكل مياد!
اينم ميتونيد از درصد بچه هاي سالهاي پيش ببينيد!
الكترونيك امسال ساده بود برو ببين چند نفر ٦٠ به بالا زدن
از همين بچه هاي اينجا امارگيري كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

malih9068

عضو جدید

واقعا عمقي مطلبو ياد ميده؟!مطمئنيد؟! من اتفاقا برعكس شمام باهمه كتابا خيلي راحت ارتباط برقرار ميكنم ولي با اين كتاب اصلا نتونستم ارتباط برقرار كنم
ميدوني مشكلش اينه ادم ميخونه ميگه به به ياد كرفتم ولي تو زدن تست مشكل مياد!
اينم ميتونيد از درصد بچه هاي سالهاي پيش ببينيد!
الكترونيك امسال ساده بود برو ببين چند نفر ٦٠ به بالا زدن
از همين بچه هاي اينجا امارگيري كن

والا نمیدونم من هنوز به تست نرسیدم یعنی میگین برای تست زدن مشکل پیدا میکنیم؟کتاب خوبی نیست؟پس چی بخونیم؟
به نظرم از پارسه و سپاهان خیلی بهتره

llvll.asoud

کاربر ممتاز
والا نمیدونم من هنوز به تست نرسیدم یعنی میگین برای تست زدن مشکل پیدا میکنیم؟کتاب خوبی نیست؟پس چی بخونیم؟
به نظرم از پارسه و سپاهان خیلی بهتره

من نمیدونم شاید شما به مشکل نخورید ولی تا وقتی به تست زدن نرسیدید در مورد یه کتاب قضاوت نکنید. شما کتابو ببند بشین تستای سراسری مربوط به اون فصلو بزن ببین میتونی بزنی. من که نمیتونستم چون با کتاب نمیتونستم ارتباط برقرار کنم.
اون دو تا کتابو ندیدم

armineca7

عضو جدید
شما چه کتابی رو پیشهاد می کنید؟

من نمیدونم شاید شما به مشکل نخورید ولی تا وقتی به تست زدن نرسیدید در مورد یه کتاب قضاوت نکنید. شما کتابو ببند بشین تستای سراسری مربوط به اون فصلو بزن ببین میتونی بزنی. من که نمیتونستم چون با کتاب نمیتونستم ارتباط برقرار کنم.
اون دو تا کتابو ندیدم

llvll.asoud

کاربر ممتاز

شما چه کتابی رو پیشهاد می کنید؟

من ايناييكه بالا گفته نظرات شخصيم بود شايد واسه شما صادق نباشه و شما بخونيد يادم بگيريد تستارم بتونيد بزنيد
من فقط ميگم براي اينكه ببينيد ياد گرفتيد سريع بريد سراغ تستاي ارشد ببينيد با اين روشا ميتونيد بزنيد يا نه تا وفتتون تلف نشه و تو گمراهي نباشيد
من كتاب خاصي درنظر ندارم خودم از رضوي ميخونم و تمريناشو حل ميكتم البته فعلا يه فصل خوندم اونم فصل ٥ تمريناش خوبه ولي اكثرا كنكوري نيستش

malih9068

عضو جدید

اون دو تا کتابو ندیدم
والا چندتا سوال و تست گذاشتم جلوم تونستم حل کنم
برای الکترونیک راه حل زیاد داره بستگی به خود ادم داره
کتاب اسلامدپناه رو به پیشنهاد دوستان گرفتم ولی مثل جوزه کارشناسیم راحت باهاش پیش رفتم
کتاب رضوی هم تعریفش رو شنیدم

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
من پایه الکترونیکم تو کارشناسی خوب بود الانم راحت دارم با اسلام پناه پیش میرم.. اقا مسعود بهت پیشنهاد میکنم ی نگاه هم ب جزوه کهن بندازی چون خیلی مطالب بیشتری نسبت ب اسلام پناه پوشش داده..

Kaka_s

عضو جدید
من یه سوال دارم.

بله آقا مسعود دوست صمیمیم که الکترونیکو 50 زد امسال از کتاب اسلام پناه خونده بود رتبش 1800 شده بود چون بقیه درصداش پایین بود. یا باز یکی دیگرو میشناسم حدود 55% زده بود. کتاب ایشون الکترونیکو کاملا ساده و با بیانی گویا با روش تحلیل نظری مطرح کردند برای مثال شما میتونید روش های حل ایشونو با بسیاری از کتب دیگه مقایسه کنید و اونوقت دستتون میاد که ایشون روون تر حل کردن برای مثال با روش های آقای اشرفیان یا روش کتاب سرمه ای دانشگاه تهران مقایسه کنید. ثانیا این مطلب کاملا سلیقه ای هستش. کتب دیگه هم به نوبه خودشون خوب هستن منتهی بنظرم این کتاب امتحانشو پس داده و منم با روشش خیلی حال میکنم حالا شما نمیتونی ارتباط برقرار کنی دیگه سلیقه اس ولی حرفم اینه کتابش چیزی کم نذاشته. باز بقیه دوستان میتونن نظر بدن.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من پایه الکترونیکم تو کارشناسی خوب بود الانم راحت دارم با اسلام پناه پیش میرم.. اقا مسعود بهت پیشنهاد میکنم ی نگاه هم ب جزوه کهن بندازی چون خیلی مطالب بیشتری نسبت ب اسلام پناه پوشش داده..

اره جزوشو دارم
ولي با جزوه نميتونم بخونم اصلا
در طول ترم دانشگاه هم با جزوه خوني رابطه خوبي نداشتم واسه همين معدلم اينقدر پايينه!

Kaka_s

عضو جدید
من ايناييكه بالا گفته نظرات شخصيم بود شايد واسه شما صادق نباشه و شما بخونيد يادم بگيريد تستارم بتونيد بزنيد
من فقط ميگم براي اينكه ببينيد ياد گرفتيد سريع بريد سراغ تستاي ارشد ببينيد با اين روشا ميتونيد بزنيد يا نه تا وفتتون تلف نشه و تو گمراهي نباشيد
من كتاب خاصي درنظر ندارم خودم از رضوي ميخونم و تمريناشو حل ميكتم البته فعلا يه فصل خوندم اونم فصل ٥ تمريناش خوبه ولي اكثرا كنكوري نيستش

اتفاقا مسعود جان الکترونیک مثل مدار و حتی شدیدتر از مدار درس آنچنانی نداره و با حل مسئله ( همون تستای کنکور ) باید یاد بگیریش. منم همینجوری از کتاب ایشون خوندم و بنظرم روششون تو تستا بخوبی جواب میده. بنظرم الکی یه ذهنیت منفی واسه خودت ایجاد کردی. اتفاقا ایشون تو کلاسشون بعضی از مسائل کتاب پروفسور رضوی رو هم با همون تحلیل نظری حل میکردن و توصیه داشتن که برخی مسائلش اگه وقت بود بعد تستای کنکور حل بشه.

llvll.asoud

کاربر ممتاز

اتفاقا مسعود جان الکترونیک مثل مدار و حتی شدیدتر از مدار درس آنچنانی نداره و با حل مسئله ( همون تستای کنکور ) باید یاد بگیریش. منم همینجوری از کتاب ایشون خوندم و بنظرم روششون تو تستا بخوبی جواب میده. بنظرم الکی یه ذهنیت منفی واسه خودت ایجاد کردی. اتفاقا ایشون تو کلاسشون بعضی از مسائل کتاب پروفسور رضوی رو هم با همون تحلیل نظری حل میکردن و توصیه داشتن که برخی مسائلش اگه وقت بود بعد تستای کنکور حل بشه.

اينكه درسنامش كمه يا نه مشكلي نيس اتفاقا من از اون دست افراديم كه يادگيري از طريق حل مسئله رو بيشتر مياسندم تا اينكه بيام كلي متن بخونم!
نميدونم والا! فكر ميكني درصد ٥٠ واسه الكترونيك امسال درصد خوبي محسوب ميشد يا متوسط؟!من خودم صفر زده بودما! ولي تا اونجاييكه سطح دروس رو بررسي ميكردن اساتيد ميگفتن درصد ٥٠،٦٠ يه درصد متوسط و سهل الوصول بوده واسه كسيكه الكترونيكش متوسط باشه!
من خودم سر جلسه با اينكه صفر بودم الكترونيك! دوتاشو حل كردم حوابم بود ولي گفتم سوال اينقدر ساده نميشه نزدم! اومدم خونه ديدم دوتاشم درست بود اگه ميزدم

malih9068

عضو جدید

اينكه درسنامش كمه يا نه مشكلي نيس اتفاقا من از اون دست افراديم كه يادگيري از طريق حل مسئله رو بيشتر مياسندم تا اينكه بيام كلي متن بخونم!
نميدونم والا! فكر ميكني درصد ٥٠ واسه الكترونيك امسال درصد خوبي محسوب ميشد يا متوسط؟!من خودم صفر زده بودما! ولي تا اونجاييكه سطح دروس رو بررسي ميكردن اساتيد ميگفتن درصد ٥٠،٦٠ يه درصد متوسط و سهل الوصول بوده واسه كسيكه الكترونيكش متوسط باشه!
من خودم سر جلسه با اينكه صفر بودم الكترونيك! دوتاشو حل كردم حوابم بود ولي گفتم سوال اينقدر ساده نميشه نزدم! اومدم خونه ديدم دوتاشم درست بود اگه ميزدم

دوست عزیز به نظرم از الان خودت رو درگیر درصد و.... نکن فقط روی درسها تمرکز کن و با تمام وجود بخون و خوب یاد بگیر با شناخت حدودی که ازتون دارم مطمینم میتونید نتیجه خوبی بگیرید فقط تلاش کنید و به حاشیه ها دامن نزنید

Kaka_s

عضو جدید

ببین 92 که الکترونیکش از 93 آسونتر بود همین دوستم داداشش با اسلام پناه خونده بود کلاسشم رفته بود 83% زد بقیه درصداش معمولی و حتی کنترل منفی بود با رتبه 280 اینا الان شبانه دانشگاه تهران ترم 3 هستش. پارسال سوالات متوسط رو به بالا بود و درصد 50 نسبتا خوب بوده بنظرم.

endoftime

عضو جدید
سلام به همگی
دوستان
خواهش میکنم اگر واستون مقدوره این لطف در حق من بکنید
متاسفانه کتاب الک اسلام پناه بنده (چاپ 91) چند صفحه اش چاپ نشده الان هم دسترسی به جایی ندارم که دوباره کتاب تهیه کنم
لطفا یکی بزرگی کنه از این صفحات یه عکس بگیره به صورت پ.خ یا میل برام بفرسته
صفحات :579-580 582-583 586-587 590-591

آخرین ویرایش توسط مدیر:

keyhan386

عضو جدید
سلام به همگی
دوستان
خواهش میکنم اگر واستون مقدوره این لطف در حق من بکنید
متاسفانه کتاب الک اسلام پناه بنده (چاپ 91) چند صفحه اش چاپ نشده الان هم دسترسی به جایی ندارم که دوباره کتاب تهیه کنم
لطفا یکی بزرگی کنه از این صفحات یه عکس بگیره به صورت پ.خ یا میل برام بفرسته
صفحات :579-580 582-583 586-587 590-591
سلام . بفرمایید :
http://s5.picofile.com/file/8142088768/spring_91.rar.html

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sanup2006

عضو جدید
55555.jpgشکل 1

IMG_20140923_214600sss.jpg شکل 2

سلام
یکی از اساتید لطفا بگه Vi و Vo رو چجوری محاسبه میکنیم ؟
در شکل 1 چرا Vi= 4.3 ie نشده ؟
چه موقع مقاومت ها رو نادید میگیریم ؟
من تو مدار خیلی ضعف دارم. دوستان لطفا بگن چجوری میفهمیم تو کدوم مسیر باید KVL بزنیم؟یعنی تو کدوم شاخه بریم ؟ممکنه برای یک مدار چند تا شاخه وجود داشته باشه.
نمیدونم چجوری منظورمو برسونم:cry:

شکلها کتاب اسلام پناه تک جلدی ص101 و 98

sanup2006

عضو جدید
یا مثلا در این شکل3 :
IMG_20140923_222924.jpg
چرا برای بدست آوردن Vb از تقسیم ولتاژ استفاده نمیکنیم ؟
در بعضی مدارات قبل تر برای بدست آوردن Vb از تقسیم ولتاز استفاده میکرد.

keyhan386

عضو جدید
مشاهده پیوست 221632شکل 1

مشاهده پیوست 221633 شکل 2

سلام
یکی از اساتید لطفا بگه Vi و Vo رو چجوری محاسبه میکنیم ؟
در شکل 1 چرا Vi= 4.3 ie نشده ؟
چه موقع مقاومت ها رو نادید میگیریم ؟
من تو مدار خیلی ضعف دارم. دوستان لطفا بگن چجوری میفهمیم تو کدوم مسیر باید KVL بزنیم؟یعنی تو کدوم شاخه بریم ؟ممکنه برای یک مدار چند تا شاخه وجود داشته باشه.
نمیدونم چجوری منظورمو برسونم:cry:

شکلها کتاب اسلام پناه تک جلدی ص101 و 98
سلام دوست عزیز
vo تو شکل اولی میشه ولتاژ دوسر مقاومت 2k اهم خب برای بدست آوردنش کافیه جریانی که وارد مقاومت 2k میشه را ضرب در مقاومت2 کنی خب چه جریانی به مقاومت 2k وارد میشه از روی شکل معلومه که جریان ic داره ازش خارج میشه پس میشه گفت منفی ic وارد میشه پس : vo=2k*-ic خب برای vi از روی شکل مشخصه دو مسیر تازمین داریم یکی از طریق مقاومت 4.38 و دیگری از طریق re این مقاومت ها باهم موازی اند ( چون یکسرشون بهم وصل سر دیگه هر دو زمینه ) و ولتاژ هر دوتا تازمین ( همون ولتاژ دوسرشون) برابر vi پس از هر کدوم که بخواهیم میشه vi را حساب کنیم ولی بهتره از مسیری استفاده کنیم که جریانش مشخصه یا بشه به راحتی مشخص کرد مسیر re طبق شکل جریانش مشخص و برابر ie است پس vi=re*ie اما مسیر مقاومت 4.38 جریانش مشخص نیست ( اشتباه نکنید بگید ie است در این حالت جریانی که از سمت خود vi میاد را درنظر نگرفتید ) اگر جریانی که از vi را i بنامیم جریان مقاومت 4.38 میشه i+ie و نه ie .
دقت کنید هر جا vi داریم (تو شکل با vi مشخص شده بود )یعنی یک منبع ولتاژ به مدار به عنوان ورودی دادیم پس جریانی هم از اون شاخه که با vi مشخص شده وجود داره اما اگر جایی با vo مشخص کرده بود ( معمولان بایک خط تیره مشخصه ) اونجا دیگه جریان وارد نشده اشتباه نکنید فکر کنم حالا به راحتی سوال بعدی رو متوجه بشید . موفق باشید

آخرین ویرایش:

keyhan386

عضو جدید
یا مثلا در این شکل3 :
مشاهده پیوست 221635
چرا برای بدست آوردن Vb از تقسیم ولتاژ استفاده نمیکنیم ؟
در بعضی مدارات قبل تر برای بدست آوردن Vb از تقسیم ولتاز استفاده میکرد.
سلام دوست عزیز
چرا نشه ؟ این جا هم میشه از تقسیم ولتاژ استفاده کرد و ولتاژ بیس Vb را حساب کرد فقط با این تفاوت با حالت های قبل که، علاوه بر این که ولتاژ vcc باید بین دو مقاومت سری R1 و R2 تقسیم بشه باید ولتاژ n تا دیود (که اگر هر دیود ولتاژش VD باشه میشه nVD ) بین دو مقاومت سری تقسیم بشه . برای این کار از جمع آثار که تو مدار یاد داریم استفاده میکنیم . روش دوم محاسبه Vb اینه که یک خط کسری بزرگ بکش تو مخرج جمع مقاومت های سری R1 و R2 را بنویس و تو صورت : مقاومتی که پیش vcc است (همون R2) ضرب در ولتاژ n تا دیود (nVD) به اضافه Vcc ضرب در مقاومتی که پیش n تا دیود است (همون R1) این روش از روش اول بدست میاد چیزه عجیبی نیست امتحان کنید . موفق باشید;)

sanup2006

عضو جدید
سلام دوست عزیز
vo تو شکل اولی میشه ولتاژ دوسر مقاومت 2k اهم خب برای بدست آوردنش کافیه جریانی که وارد مقاومت 2k میشه را ضرب در مقاومت2 کنی خب چه جریانی به مقاومت 2k وارد میشه از روی شکل معلومه که جریان ic داره ازش خارج میشه پس میشه گفت منفی ic وارد میشه پس : vo=2k*-ic خب برای vi از روی شکل مشخصه دو مسیر تازمین داریم یکی از طریق مقاومت 4.38 و دیگری از طریق re این مقاومت ها باهم موازی اند ( چون یکسرشون بهم وصل سر دیگه هر دو زمینه ) و ولتاژ هر دوتا تازمین ( همون ولتاژ دوسرشون) برابر vi پس از هر کدوم که بخواهیم میشه vi را حساب کنیم ولی بهتره از مسیری استفاده کنیم که جریانش مشخصه یا بشه به راحتی مشخص کرد مسیر re طبق شکل جریانش مشخص و برابر ie است پس vi=re*ie اما مسیر مقاومت 4.38 جریانش مشخص نیست ( اشتباه نکنید بگید ie است در این حالت جریانی که از سمت خود vi میاد را درنظر نگرفتید ) اگر جریانی که از vi را i بنامیم جریان مقاومت 4.38 میشه i+ie و نه ie .
دقت کنید هر جا vi داریم (تو شکل با vi مشخص شده بود )یعنی یک منبع ولتاژ به مدار به عنوان ورودی دادیم پس جریانی هم از اون شاخه که با vi مشخص شده وجود داره اما اگر جایی با vo مشخص کرده بود ( معمولان بایک خط تیره مشخصه ) اونجا دیگه جریان وارد نشده اشتباه نکنید فکر کنم حالا به راحتی سوال بعدی رو متوجه بشید . موفق باشید
خیر ببینی دوست عزیز . توضیحات خیلی کامل و زیبا بود.
Vo رو فهمیدم چطوری حساب میشه ولی vi در شکل دومی جریان امیتر مشخص هست ولی طبق گفته خودتون یک جریان هم از بیس میاد که جریان همون منبع ورودیه پس چرا جریان منبع در نظر نگرفته و و فقط شده Vi=25+6 *ie

چطور میتونم معنی و مفهوم جریان وولتاژهای داخل مدار رو بفهمم. احساس میکنم تو فصل 1 مدار یک خیلی ضعف دارم و خیلی جاها اذیتم میکنه.زرگر رو خوندم توفیری نداشت.

بالا