تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

وجید جان فکر کنم ..منظورشون درستنامه یا همون اصلاحیه بود ...
سلام پایدار جان خوبی داداشم?.. وای ببخشید اصلا دقت نکردم..خدا رحم کنه سرجلسه کنکور ی همچین اشتباهات ویرانگری انجام ندیم:D

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

دوستان این معادله درجه دو این قسمتش یادم نیست ک استاد اسلام پناه چجوری دلتا رو زیر رادیکال نوشته.. یاداوری کنین لطفا ..

صفحه ۲۶۰ جلد اول پایین صفحه.

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1410163622539.jpg
    uploadfromtaptalk1410163622539.jpg
    26 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان این معادله درجه دو این قسمتش یادم نیست ک استاد اسلام پناه چجوری دلتا رو زیر رادیکال نوشته.. یاداوری کنین لطفا ..

صفحه ۲۶۰ جلد اول پایین صفحه.
سلام
جواب های معادله درجه دو یه 2 تو مخرج داره اگه 2 رو بیاری زیر رادیکال همون 25-12=13 میشه

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام
جواب های معادله درجه دو یه 2 تو مخرج داره اگه 2 رو بیاری زیر رادیکال همون 25-12=13 میشه
ممنون.. اصلا حواسم ب مخرج ۲ نبود.. :)

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

Kaka_s

عضو جدید
بچه ها یه سوال تو فصل فیدبک آیا میشه گفت اگه مقایسه گر به بیس متصل باشه مقایسه بصورت موازی ( از نوع جریانه ) ؟؟؟؟ و همچنین اگه به امیتر متصل باشه مقایسه بصورت سری ( از نوع ولتاژه ) ؟؟؟ آیا این مطلب لزوما درسته؟ اگه نیست بگین چرا؟ مثال نقض بگین. ممنون میشم

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام دوستان
تو سوال زیر که مربوط به ماسفت است چرا قسمتی که gmرو بدست اورده اینجور نوشته؟چرا مثله اونی که نوشتم نشده؟!:eek:
120920141629.jpg

Kaka_s

عضو جدید
بچه ها یه سوال تو فصل فیدبک آیا میشه گفت اگه مقایسه گر به بیس متصل باشه مقایسه بصورت موازی ( از نوع جریانه ) ؟؟؟؟ و همچنین اگه به امیتر متصل باشه مقایسه بصورت سری ( از نوع ولتاژه ) ؟؟؟ آیا این مطلب لزوما درسته؟ اگه نیست بگین چرا؟ مثال نقض بگین. ممنون میشم

کسی جواب منو نمیده؟؟!!!:cry:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوست عزیز از فرمول gm=2Id/(Vgs-Vth) مقدار Id رو جایگزین کنی به فرمول gm=2(KId)^1/2 میرسی دیگه!
سلام
ببینید در صورت سوال یه مقدار k داده و در جوابه سوال مقدار gmرو از رابطه ای که نوشته حساب کرده من میگم این رابطه طبق چیزی که نوشتم چطور بدست اومده
شما شاید متوجه منظورم نشدید!
Untitled.jpg

mahdi_ml

عضو جدید
سلام
ببینید در صورت سوال یه مقدار k داده و در جوابه سوال مقدار gmرو از رابطه ای که نوشته حساب کرده من میگم این رابطه طبق چیزی که نوشتم چطور بدست اومده
شما شاید متوجه منظورم نشدید!
مشاهده پیوست 220761

سلام...
اینجا مقدار جریان Id رو نداریم که بدست بیاریم...از طرفی در صورت سوال مقدار Id رو خواسته پس باید یه جوری gmرو بدست آوریم ...چون اگه بخایم از اون فورمولی که نوشتی بریم دو تا مجهول پیدا میکنیم(gmوId)
نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه!

mahdi_ml

عضو جدید

درست نیست بستگی به محل ورودی مون داره...این کار تو یه سری سوالا جواب میده...سعی کن این فصلو مفهومی بخونی تا حفظی...!

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
اینجا مقدار جریان Id رو نداریم که بدست بیاریم...از طرفی در صورت سوال مقدار Id رو خواسته پس باید یه جوری gmرو بدست آوریم ...چون اگه بخایم از اون فورمولی که نوشتی بریم دو تا مجهول پیدا میکنیم(gmوId)
نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه!
سلام دوست عزیز
نه متاسفانه جوابمو نگرفتم................
اخه چطوری جی ام برابر شده با 2 تا رادیکال کا ای دی؟؟؟؟؟چرا ننوشته رادیکال 2 تا کا ای دی؟؟
اخه کجای درس اینو نوشته؟!:redface:

mahdi_ml

عضو جدید
سلام دوست عزیز
نه متاسفانه جوابمو نگرفتم................
اخه چطوری جی ام برابر شده با 2 تا رادیکال کا ای دی؟؟؟؟؟چرا ننوشته رادیکال 2 تا کا ای دی؟؟
اخه کجای درس اینو نوشته؟!:redface:
فورمول اصلی1/2*( gm=2(k*Id ....و همچنین( k=1/2m*co*(w/L. حالا اگه تو فورمول اصلی2 را ببری زیر رادیکال میشه 4و اون فورمولی که خودت نوشتی بدست می آد یعنی در حقیقت این دو فورمول یکی هستن...

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
فورمول اصلی1/2*( gm=2(k*Id ....و همچنین( k=1/2m*co*(w/L. حالا اگه تو فورمول اصلی2 را ببری زیر رادیکال میشه 4و اون فورمولی که خودت نوشتی بدست می آد یعنی در حقیقت این دو فورمول یکی هستن...
دمت گرم گرفتم چی شد!
یعنی مقدار k=1/2m*c*w/lهستش که زیر رادیکال برای فرمول gm چهار میمونه که بیاد بیرون میشه2!;)
ممنوووووون:gol:

Reza system 94

عضو جدید

کسی جواب منو نمیده؟؟!!!:cry:
سلام
از قول یکی از اساتید میگم که نمیشه همیشه این حرف شما رو زد و مثال نقضهم داره اما خودم تو سطح کنکورمون هرچی سوال فیدبک دیدم از حرفتون براش صادق بوده
یا حق

malih9068

عضو جدید

سلام دوستان چندتا سوال داشتم
1. چرا ولتاژ کاتد دیود2 , vi/2 میشه؟
uploadfromtaptalk1410771564801.jpg

2. این رو چطوری نوشته؟سینوس از کجا اورده؟
uploadfromtaptalk1410771615967.jpg

Send from my sony using Taptalk

malih9068

عضو جدید

3.باتوجه به راه حلی که گفته 320 دست میاد ولی خودش گفته میشه 220 که توی گزینه ها نیست یعنی کتاب اشتباه کرده یا من بد حساب میکنم
uploadfromtaptalk1410771739102.jpg

4. این تیپ سوالها دیدم فقط دانشکاه ازاد داره براش وقت بگذارم یا نه؟حالا چطوری جواب داده؟
uploadfromtaptalk1410771789958.jpg

malih9068

عضو جدید

دوستان از مدارات کلیپر,کلمپر,یکسوکننده ها,فیلترها,چند برابر کننده ها سوال میاد یا نه؟
کلا فصل دیود کدوم مباحث مهمه؟

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز از مبحث دیودها چند ساله اخیر این تعداد سوالات اومده
85:1 86:1 87:2 88:1 89:1

به نظرم بیشتر تیپ سوالا اینه که میگه اگه viدر بازه ای تغییر کنه و 4 دیود در مدار باشه مطلوب است منحنی vo و..........
بهتره خودتون فقط سوالای کنکور رو حل کنید متوجه میشید چند نوع سوال بیشتر مطرح نمیشه

armineca7

عضو جدید
سلام . دوستان من میر عشقی رو می خونم جلد اولشو خوندم . می خواستم بدونم خوبه این کار؟
تمریمناتش چی؟ ارزش داره وقت بذارم روش .؟ یعنی از لحاظمفهومی می خوام بفهمم الکترونیکرو خوبه؟

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
من هم قبلا از روی میرعشقی الکترونیک میخوندم موقع پاس کردن این درس
اما وقتی حالا کتاب استاد اسلام پناه رو میخونم واقعا فنه بیانش چیز دیگست.پیشنهاد من کتاب اسلام پناه هستش.....

armineca7

عضو جدید
آخه من هر دو جلد یمیر عشقیرو گرفتم . یعنی الکی پول دادم و گرفتم؟
حالا چکار کنم؟
جزوه سام پناه تو اینترنت هست خوبه؟

سلام دوست عزیز
من هم قبلا از روی میرعشقی الکترونیک میخوندم موقع پاس کردن این درس
اما وقتی حالا کتاب استاد اسلام پناه رو میخونم واقعا فنه بیانش چیز دیگست.پیشنهاد من کتاب اسلام پناه هستش.....

آخرین ویرایش:

Kaka_s

عضو جدید
آخه من هر دو جلد یمیر عشقیرو گرفتم . یعنی الکی پول دادم و گرفتم؟
حالا چکار کنم؟
جزوه سام پناه تو اینترنت هست خوبه؟

جزوشون تو سایت خودشون هست. اما اون بیشتر درسه و برای تمرین بیشتر پیشنهاد میکنم حتما کتابشون که 2 جلدی هست رو بگیرید. از هر منبع دیگه ای بی نیاز میشی;)

malih9068

عضو جدید

چرا کسی جواب سوالات منو نداده:(

armineca7

عضو جدید
ایشون فقط یه کتاب الکترونیک داره؟ . اسم کتابشون چیه؟
تشریحی هم بحث کرده یا فقط تست هتش؟
اینترنتی میشه خرید(معتبر هستش؟)
جزوشون تو سایت خودشون هست. اما اون بیشتر درسه و برای تمرین بیشتر پیشنهاد میکنم حتما کتابشون که 2 جلدی هست رو بگیرید. از هر منبع دیگه ای بی نیاز میشی;)

Kaka_s

عضو جدید
ایشون فقط یه کتاب الکترونیک داره؟ . اسم کتابشون چیه؟
تشریحی هم بحث کرده یا فقط تست هتش؟
اینترنتی میشه خرید(معتبر هستش؟)

اسم کتابشون تحلیل نظری مسائل الکترونیک هستش مال انتشارات راهیان ارشده و فکر کنم از سایت راهیان ارشد خرید اینترنتی هم داشته باشه. کتابش هر فصل دو بخش داره اول تشریح درس و مسائل تشریحی و بعد تستای کنکور. کتاب و روششون بینظیره دوست عزیز بیشتر بچه ها استفاده میکنن.

malih9068

عضو جدید

سوالهای منو چرا کسی جواب نمیده:(

بالا