تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد

استاد تو سوالات پارامتری از هیچی صرف نظر نمیشه تا زمانی که بخوایم مقدار دهی کنیم (البته چیزی که من تا اینجا یاد گرفتم - البته میگم در حالت پارامتری کلی نگری میشه - تا در مرحله طراحی با سواد کاملتری کارو انجام بدیم)
هوم؟:)

حالا اگه فرضا کسی هم حلشو ندونه بیسواد نیست همه اساس برق همین چیزای جزیی و کوچیکن وگرنه تو طراحی مدار- یهو خازن منفجر میشه یا مقاومت میترکه (ازینکارا تو آزمایشگاه انجام دادیم محض خنده البته پسرا نبودن - خود استادمون یادمون داد)

مرحبا - دقیقا منم به این مورد توجه کردم / حدس طراح به عادت چشم مخاطبش که ما معمولا میبینیم انتهای امیتر زمین شده و Vcc هم با یه خط تیره بالاش مقدار دهی شده

اما همونجور که 890031156 گفته جایی که دو طرف منبع مشخصه از نقطه ای که شروع میکنی به منبع که رسیدی علامت همون سریه که اول وارد شدی - اما در شرایط بعدی که منبع سر مثبت و منفی ش به عینه ظاهر نشده:

تحلیل خودمو میگم بی هیچ مرجعی

اگه یادتون باشه ما تو آزمایشگاه سر منفی رو زمین در نظر میگرفتیم (پس مثلا تو اون حالتی که امیتر انتهاش زمین شده یعنی اول از سر مثبت مدارت رد شدی به منفی رسیدی و زمین شد ...
تو ازمایشگاه همیشه Vcc رو به پراب مثبت و انتهای سر امیتر رو به پراب منفی میزدیم خب این یعنی Vcc از سر مثبت وارد شدی
و انتهای
اونجایی هم که مثل Vcc اومده یه خط کشیده - از سرمثبت خارج میشی ( یعنی از سر منفی وارد شدم )
در مورد Vcc هم که منبع مثبت و منفی ش مشخص نباشه و یه خط بکشه یعنی از سر مثبت وارد شدی (چون شروع شده )

دلیل تحلیلم:
من یه باتری رو در نظر گرفتم که تو باتری خطی که سر مثبت رو نشون میده بزرگه پس این خطوط رو مثبت میبینم
پس تو شروع مدار این خط اولین علامتیه که تو مدار میبینم و وقتی به انتها میرسم ینی از این علامت خارج شدم

امیدوارم سرتون از تحلیلم گیج نره
:d

------------------------------------------------------------------------

حالا سوال خودم :

آقا تو تحلیل سیگنال کوچیک ترانزیستور میشه دو مدل پی و تی رو ادغام کرد ؟
پیشاپیش نظرمو بگم طبق فرمولهایی که re , rp دارند بنظر من نمیشه - ص 105 کتاب اسلام پناه از هر کدوم یه لقمه برداشته :cool:

راستی چرا تو کتاب مهندس Vp رو VT نوشته؟ (اندیس ولتاژهایی که با پی انگلیسی نوشته شده بشکل همون پی ای که معرف عدد صحیح است تصور بفرمایید;)

حالا میشه نظرتونو بگید؟
دوست عزیز ممنون.. والا سوتفاهم نشه برا سایر دوستان اخه من مشکلم تو زدن kvl نبود..دیگه همه میدونن رشته برق همش زدن kvlوkckهستش.. چ تو مدار چ تو الکترونیک و.. اینم میدونم ک فرضا تو یه حلقه مش ک بخوایم ک وی ال بنویسیم باید در جهت عقربه ساعت و با در نظر گرفتن سر وردی منبع و همچنین ورودی عناصر ک برحسب استاندارد (ورودی جریان =علامت مثبت) هستش ؛عمل کنیم.. ناسلامتی کلی واحد پاس کردیم تو دانشگاه.. من فقط منظورم این بود ک گاهی ب هر مرجعی ک نگاه میکنم تو سوالات مختلف اومده علامت ورودی منابع رو ب اشکال مختلفی تغییر داده.. من دچار ی دوگانگی شده بودم و از اونجا ک تو کنکور همین یه علامت اشتباه ممکنه کل زحمتات رو ب باد بده فقط خواستم برا همیشه ی استانداردی برا خودم داشته باشم تو این مورد..ک ب لطف شما و دوستان برطرف شد.. شکل کامل و حلش رو هم میزارم ..من دچار یه درک نادرست شده بودم ک حل شد خداروشکر..بازم تشکر

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

• Like
واکنش ها: 0192

Reza82N

عضو جدید

آقا وحيد من پست هاي قبلي رو نخوندم كه دوستان زحمت توضيح دادنش را كشيدند،اما اين رو براي شما نوشتم بشكل خلاصه حالا كه مشكلت حل شده ولي ديدنش خالي از لطف نيست.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

آقا وحيد من پست هاي قبلي رو نخوندم كه دوستان زحمت توضيح دادنش را كشيدند،اما اين رو براي شما نوشتم بشكل خلاصه حالا كه مشكلت حل شده ولي ديدنش خالي از لطف نيست.

دوست عزیز من دقیقا مشکلم همین بود ک شما لطف کردین با دوتا خط کوتاه و مفید توضیح دادین.. مفید بود داداش تشکر..

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آقا تو تحلیل سیگنال کوچیک ترانزیستور میشه دو مدل پی و تی رو ادغام کرد ؟
پیشاپیش نظرمو بگم طبق فرمولهایی که re , rp دارند بنظر من نمیشه - ص 105 کتاب اسلام پناه از هر کدوم یه لقمه برداشته :cool:

راستی چرا تو کتاب مهندس Vp رو VT نوشته؟ (اندیس ولتاژهایی که با پی انگلیسی نوشته شده بشکل همون پی ای که معرف عدد صحیح است تصور بفرمایید;)

حالا میشه نظرتونو بگید؟
سلام
ادغام کرد؟یعنی چطوری؟
تو تحلیل سیگنال کوچک بسته به شرایط مدار از یکی از مدل ها استفاده میکنیم
میشه از روی یه مدل مشابه مدل دیگه رو درست کرد(اونم برا تفریح :) )

0192

عضو جدید
سلام
ادغام کرد؟یعنی چطوری؟
تو تحلیل سیگنال کوچک بسته به شرایط مدار از یکی از مدل ها استفاده میکنیم
میشه از روی یه مدل مشابه مدل دیگه رو درست کرد(اونم برا تفریح :) )

مشکل همینجاست -اومده از روش سیگنال کوچیک حل کرده اما شکل مداریشو نکشید تا بفهمم به چی فکر میکنه
وقتی حرف از reبشه خب یه جریان از منبع جریان وابسته واردش میشه که اصلا اون شاخه رو هم جریانشو ieنوشته
اگر زمانشو دارید با معلومات خودتون حلش رو برام بگذارید - ممنون
سوال اینه که در مدار مقاومت دیده شده از دو سر کلکتور-امیتر را بیابید؟
1.JPG

890031156

کاربر ممتاز
مشکل همینجاست -اومده از روش سیگنال کوچیک حل کرده اما شکل مداریشو نکشید تا بفهمم به چی فکر میکنه
وقتی حرف از reبشه خب یه جریان از منبع جریان وابسته واردش میشه که اصلا اون شاخه رو هم جریانشو ieنوشته
اگر زمانشو دارید با معلومات خودتون حلش رو برام بگذارید - ممنون
سوال اینه که در مدار مقاومت دیده شده از دو سر کلکتور-امیتر را بیابید؟
مشاهده پیوست 214526
سلام
خدمت شما
http://s5.picofile.com/file/8128944000/WP_002325.jpg

Reza82N

عضو جدید

0912
عزيز اين سوالي كه شما فرمودين در كتاب تك جلدي آقاي اسلام پناهه؟من در صفحه ١٠٥ جلد يك نديدم چنين چيزي.فقط مدار ضرب كننده ولتاژ بيس اميتر بود.

0192

عضو جدید

آقا زنده باشید- اما یه سوال شما ro رو بینهایت در نظر گرفتید؟یعنی با VA بزرگ ؟!دلیلتونو لطفا بگید؟
ممنون

قسمت فرمول حل کتابه که همه قسمتهاش برام قابل درکه جز جریانی که در شکل که تفسیر خودم بوده و با حل شما هم عقیدم جای سواله که چرا gm رو لحاظ نکرده؟!
تلفیقی استفاده کرده
:w29:

2.JPG

3.jpg

0912
عزيز اين سوالي كه شما فرمودين در كتاب تك جلدي آقاي اسلام پناهه؟من در صفحه ١٠٥ جلد يك نديدم چنين چيزي.فقط مدار ضرب كننده ولتاژ بيس اميتر بود.

نه جلد اول از کتاب دوجلدی - مدار ضرب کننده رو با یه مثال توضیح داده -مسئله که قبلا صورت سوال بهمراه شکل مدار گفتم مثال دوم این مبحثه

890031156

کاربر ممتاز
آقا زنده باشید- اما یه سوال شما ro رو بینهایت در نظر گرفتید؟یعنی با VA بزرگ ؟!دلیلتونو لطفا بگید؟
ممنون

قسمت فرمول حل کتابه که همه قسمتهاش برام قابل درکه جز جریانی که در شکل که تفسیر خودم بوده و با حل شما هم عقیدم جای سواله که چرا gm رو لحاظ نکرده؟!
تلفیقی استفاده کرده
:w29:

مشاهده پیوست 214565

مشاهده پیوست 214566

نه جلد اول از کتاب دوجلدی - مدار ضرب کننده رو با یه مثال توضیح داده -مسئله که قبلا صورت سوال بهمراه شکل مدار گفتم مثال دوم این مبحثه
سلام
میگم الکترونیک نباید یک روز هم بدون تمرین باشه همینه ها،یه ماه تست حل نکردم ro رو در نظر نگرفتم یادم رفته اخرش باهاش موازی کن ro رو!
این قسمت فرمولی که میگین دقیقا یکی از نقد هایی هست که به کتاب اسلام پناه وارد میشه درسته کتاب عالی هست ولی برخی مواقع بیش از حد دانشجو رو به حفظ فرمول وا میداره
همیشه سعی کنین مقاومت در مدارات شلوغ یا برای اولین دیده میشن روبا تونن حل کنین و تا جای امکان دید نزنین
کنکور نکتس و دید ها نکات رو در نظر نمیگیرن اکثرا

890031156

کاربر ممتاز
سلام چند سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي مكنيد،
چطور در مدار زير جريان خروجي برابر 2i شده؟
و همچنين در مورد مقاومت موجود در سورسM4 كه همون مقاومت ديده شده از درين M2ست چرا همين gm2/1 رو دوباره جمع نزده=> همون مشكل سوال دومم.

چرا در شكل زير با توجه به رابطه مقاومت ديده شده از پايه درين
RseenD=ro(1+gm.Rs)+Rs
جمله آخر يعني Rs را ننوشته.

ممنون،ولي متوجه نشدم،وقتي با اين شكل زير مقايسه ميكنم اصلا متوجه نميشم چرا براي هردو سوال جريان خروجي 2i نوشته،
روي شكل جريان بين M4 و Vo به كدوم طرفه؟
من يك چيزي رو اين وسط دارم باهم قاطي ميكنم ولي سر در نميارم كجاي كاره،

سلام
تو سوال اول جریان 2i از خروجی کشیده میشه ولی در سوال دوم جریان 2i به خروجی داده میشه فرقشون اینه!
تفاضلی با بار فعال همیشه 2i نیست،همیشه باید تحلیل کرد
(جریان M4 به سمت بالا هست و جریان M6 هم به سمت پایین که نتیجه میده 2i از خروجی کشیده بشه)
در مورد مقاومت هم که یوسف جان گفتن اکثر موارد gm&ro به حدکافی بزرگ هستن که Rs صرف نظر شه ولی دیده گزینه ها نزدیکن محاسبه کن

Paydar91

کاربر ممتاز
دوستان ببخشید چند تا سوال ساده ولی پایه ای دارم..

چرا بیش ترانزیستور میتونه فقط ورودی باشه ؟؟

و کلکتور ترانزیستور فقط میتونه خروجی باشه؟؟

890031156

کاربر ممتاز
0912
این مدار همون ضرب کننده بیس امیتر هست

890031156

کاربر ممتاز

بیش؟منظورتون بیس هست؟
اگه منظور شما از استفاده ترانزیستور، تقویت باشه مجبورین که بیس ورودیتون باشه حالا یه کلکتور یا امیتر خروجیتون(کلکتور هم به نحوی تقویت میکنه با گین کمتر از یک(همون تضعیف)

Paydar91

کاربر ممتاز
بیش؟منظورتون بیس هست؟
اگه منظور شما از استفاده ترانزیستور، تقویت باشه مجبورین که بیس ورودیتون باشه حالا یه کلکتور یا امیتر خروجیتون(کلکتور هم به نحوی تقویت میکنه با گین کمتر از یک(همون تضعیف)

ممنون دوست عزیز جوابمو دادید.

بله منظورم بیس بود..

خب توی تقویت کننده بیس مشترک که به امیتر ورودی میدیدم...پس هم ورودی میشه به بیس داد هم امیتر ولی هیچ وقت به کلکتور ورودی نمیدیم؟؟

و به طور مشابه خروجی رو از کلکتور یا امیتر می گیریم ولی هیچ وقت از بیس نمی گیریم..خواستم ببینم دلیل علمیش بر میگرده به چی دقیقا؟؟ به گینشون ..به خاموش روشن بودن دیود ها ؟؟

ممنونم.

0192

عضو جدید
سلام
میگم الکترونیک نباید یک روز هم بدون تمرین باشه همینه ها،یه ماه تست حل نکردم ro رو در نظر نگرفتم یادم رفته اخرش باهاش موازی کن ro رو!
این قسمت فرمولی که میگین دقیقا یکی از نقد هایی هست که به کتاب اسلام پناه وارد میشه درسته کتاب عالی هست ولی برخی مواقع بیش از حد دانشجو رو به حفظ فرمول وا میداره
همیشه سعی کنین مقاومت در مدارات شلوغ یا برای اولین دیده میشن روبا تونن حل کنین و تا جای امکان دید نزنین
کنکور نکتس و دید ها نکات رو در نظر نمیگیرن اکثرا
اگردر فرضیات مسئله VA رو بینهایت معرفی میکرد حلتون درست بود - البته هیچ علمی - بقول پدرم از همون اول ابتدایی که میرفتیم مدرسه میگفت علم فرّاره ازش فاصله نگیرید...

پس یعنی حلش اشتباهه؟

ممنون از راهنمایی خوبتون و کاملا هم عقیدم و من هرگز نتونستم چیزی حفظ کنم چه برسه به فرمول !!!!!!!!!!! اَ بَدآ ...

دید نزنین؟! متوجه منظورتون نشدم متاسفانه ...

اگر منظورتون اینه که بعد از مطالعه سوال مستقیم سوال حل نباید رفت / کاملا درسته / من حتی اگر از روش خودم هم به جواب درست برسم به حل کتاب نگاه قیاسی دارم که کدوم بهتره و همیشه ترکیب مدار و تحلیل میکنم

ببینید طبق تعریف انگلیسی به فارسی collector یعنی جمع کننده ، گرد آورنده base یعنی بنیان نهادن

و این سوال به نظر من به شیمی ترانزیستور برمیگرده

این لینک شاید بتونه نگاهمونو تا یه حدی جهت دهی کنه ...

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان :)
تست 4 صفحه 54 کتاب اسلام پناه جلد اول تو جوابش گفته اگه دیود d1روشن باشه جریان از زنر عبور میکنه و میشکنه بنابراین ولتاژ کاتد d1 برابر-2 میشه چرا گفته با روشن شدن دیود دی1 متناقض است؟؟؟؟ به نظرم -2 باید +2 نوشته بشه.درسته؟
مگه اند بیشتر از کاتد نیست؟؟؟؟؟؟:surprised:
اگه سوالم مسخره است عذر خواهی میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like

0192

عضو جدید
سلام دوستان :)
تست 4 صفحه 54 کتاب اسلام پناه جلد اول تو جوابش گفته اگه دیود d1روشن باشه جریان از زنر عبور میکنه و میشکنه بنابراین ولتاژ کاتد d1 برابر-2 میشه چرا گفته با روشن شدن دیود دی1 متناقض است؟؟؟؟
مگه اند بیشتر از کاتد نیست؟؟؟؟؟؟:surprised:
اگه سوالم مسخره است عذر خواهی میکنم.

درورد بر شما
سوال هرچقدر ابتدایی تر بهتر - بعدها متوجه منظورم میشید :cool:

انقدر نگران این نباشید الان میگن این هیچی نمیدونه - چه خاطره ها از بچه گی در کوله بار زندگی بنده گنجینه شده است بسی :d

بنظر من :

بله - همونطور که میدونید 0 < VA-Vk یعنی اینجا VA=1 v و Vk=2v بنابراین اختلاف ولتاژ دوسرش منفی شده
بله کتاب نوشته -2 من احساس میکنم تایپیست کتاب خیلی خسته بود زمان تایپ یا فکر مشغولی داشت

مطلبی از دیود زنر: دیود زنر باید به صورت معکوس بایاس شود کاتد آن به قطب مثبت منبع ولتاژ و آند آن به قطب منفی وصل می شود. در این صورت جهت جریان از کاتد به آند خواهد بود. معمولاً کارخانه سازنده یک جریان حداقل I[SUB]k[/SUB] و یک جریان حداکثر مشخص می نماید که تغییرات جریان دیود زنر باید به آن محدود شود. مشخصه دیود زنر در حالت بایاس مستقیم مشابه دیود ها ی معمولی است. از دیود زنر جهت تثبیت ولتاژ در تنظیم کننده های ولتاژ استفاده می شود.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من با مبحث دیود ها کلا در گیر بودمو خواهم بود نمیدونم چرا:D
صفحه57 کتاب استاد اسلام پناه چرا گزینه4 نمیشه؟
مگه بعد از دشارژ خازن دوباره رسید به پالس مثبت ورودی, مگه دوباره خازن شارژ نمیشه ؟که بعدش دوباره دشارژ بشه؟:razz:
سوالم اینجاست چرا برای یه پالس کشیده جوابو؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

سلام دوستان
مگه بعد از دشارژ خازن دوباره رسید به پالس مثبت ورودی, مگه دوباره خازن شارژ نمیشه ؟که بعدش دوباره دشارژ بشه؟:razz:
دوست عزیز این بخش دیود رو منم زیاد باهاش حال نکردم و با ی نگاه اجمالی رفتم سراغ فصل ترانزیستورها ک بسیار فصل شیرین و باحالیه.. بهتره زیاد وسواس ب خرج ندی و اگه میبینی درگیرت کرده بری سراغ فصل دوم و بعد از اتمام دور اول برگردی دیودهارو هم ببخونی..

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم هر سال یه تست ازش میاد .حیفه به نظرم نزنیمش!
بله سعی می کنم دیگه تمومش کنم:smile:

saied68

عضو جدید
ببخشید دوستان کسی میدونه استاد اسلام پناه چرا به سؤالات الکترونیک مربوط به کتابشون پاسخ نمیدن ؟
هر چقدر روو سایت پیام میذارم یا بهشون ایمیل میدم ، جواب نمیدن.
قبلأ جواب میدادن ولی الأن دیگه چندوقتی هست که جواب نمیدن
فقط به سؤالات مربوط به کلاس ها جواب میدن

0192

عضو جدید
سلام دوستان
95rgckqtihexl11e7h3x.jpg
شکل مدار همراه با نمودار خروجی و 4 گزینه (شماره گذاری گزینه ها یادم رفت از بالا از راست گزینه 1 )

آقا شما یه لطفی بفرمایید سوالات مد نظرتونو با تصویر بیان کنید تا کسانی که در این مبحث صاحب نظرن بتونن با شما همکاری کنند.

از نظر من

گزینه 1 صحیح - تا زمانی که خازن شارژ میشه دیود روشنه و جریان رو به خروجی میرسونه اما بعد از اینکه تمام ظرفیت خازن توسط منبع

ورودی شارژ شده ولتاژ ایجاد شده روی خروجی (Vo=Vi - Vc ) همونطور که معلومه ورودی به صفر میرسه و ولتاژ خازن به 5 بخاطر مقاومتی که در مدار

قرار گرفته در حال دشارژ شدن تا به صفر میرسه تا دوباره در سیکل بعد منبع خازن رو شارژ کنه

دلیل رد گزینه 4 اینه که ولتاژ خروجی رو 10 نوشته - اگر 5 بود درست میشد...

از مطلعین میخوام نظرشونو بگن (یه سوال که درست تحلیل شه مابقی تحلیلش ساده تره)

ببخشید دوستان کسی میدونه استاد اسلام پناه چرا به سؤالات الکترونیک مربوط به کتابشون پاسخ نمیدن ؟
هر چقدر روو سایت پیام میذارم یا بهشون ایمیل میدم ، جواب نمیدن.
قبلأ جواب میدادن ولی الأن دیگه چندوقتی هست که جواب نمیدن
فقط به سؤالات مربوط به کلاس ها جواب میدن

شاید از خطای چاپی کتابشون ناراضی ان اما بقول 890031156 باید بدونن از ارزش کتابشون کاسته نمیشه

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 214855
شکل مدار همراه با نمودار خروجی و 4 گزینه (شماره گذاری گزینه ها یادم رفت از بالا از راست گزینه 1 )

آقا شما یه لطفی بفرمایید سوالات مد نظرتونو با تصویر بیان کنید تا کسانی که در این مبحث صاحب نظرن بتونن با شما همکاری کنند.

از نظر من

گزینه 1 صحیح - تا زمانی که خازن شارژ میشه دیود روشنه و جریان رو به خروجی میرسونه اما بعد از اینکه تمام ظرفیت خازن توسط منبع

ورودی شارژ شده ولتاژ ایجاد شده روی خروجی (Vo=Vi - Vc ) همونطور که معلومه ورودی به صفر میرسه و ولتاژ خازن به 5 بخاطر مقاومتی که در مدار

قرار گرفته در حال دشارژ شدن تا به صفر میرسه تا دوباره در سیکل بعد منبع خازن رو شارژ کنه

دلیل رد گزینه 4 اینه که ولتاژ خروجی رو 10 نوشته - اگر 5 بود درست میشد...

از مطلعین میخوام نظرشونو بگن (یه سوال که درست تحلیل شه مابقی تحلیلش ساده تره)

شاید از خطای چاپی کتابشون ناراضی ان اما بقول 890031156 باید بدونن از ارزش کتابشون کاسته نمیشه

سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسخ گویی
اهان من 10 رو ندیدم نوشته تو گزینه 4.خیال کردم5 هستش
خب چرا 3 نمیشه؟گزینه 3 هم شارژ و دشارژ رو نشون میده:surprised:
تحیل کلی رو فهمیدم.اینجا رو که فقط برای یه سیکل کشیده نمیفهمم.

• Like

0192

عضو جدید
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسخ گویی
اهان من 10 رو ندیدم نوشته تو گزینه 4.خیال کردم5 هستش
خب چرا 3 نمیشه؟گزینه 3 هم شارژ و دشارژ رو نشون میده:surprised:
تحیل کلی رو فهمیدم.اینجا رو که فقط برای یه سیکل کشیده نمیفهمم.
نکته مهم:

در حل سوالات 4 گزینه نباید انتظار داشته باشیم صرفا پاسخ کامل بین گزینه ها مشاهده شه

بلکه نزدیکترین گزینه به پاسخ کامل رو باید انتخاب کنیم(البته این به این معنی نیست که هیچ سوالی پاسخ کامل رو در گزینه هاش شامل نخواهد شد)

گزینه 4 با نشون دادن شکل پالس توجه ما رو از مقدار عددی ولتاژ خروجی حذف و ما رو به شک وامیداره

گزینه 3 بظاهر با گزینه 1 هم زبان و یه تفاوت آشکار داره و نبودن عدد روی محور زمان

saied68

عضو جدید
ببخشید دوستان
من از کتاب استاد اسلام پناه چندتاسؤال دارم
کسی میتونه کمکم کنه ؟

0192

عضو جدید
ببخشید دوستان
من از کتاب استاد اسلام پناه چندتاسؤال دارم
کسی میتونه کمکم کنه ؟

سلام
سوال رو بفرمایید تا بررسی کنیم که آیا میتونیم کمک کنیم یا خیر :smile:

لطفا از سوالات مد نظرتون عکس بگیرید تا کسانی که کتاب ندارند و از جزئیات سوال آگاه نیستند بتونن همراهیتون کنند...

saied68

عضو جدید
چندتا سؤال الکترونیک از کتاب آقای اسلام پناه

چندتا سؤال الکترونیک از کتاب آقای اسلام پناه

سلام بچه ها
اینا چندتا سؤال هست ، البته یکی از اینا رو متوجه شدم ( علامت منفی A ) ولی
ولی اگه کسی خواست اونا روتوضیح بده ، اون یکی روهم توضیح بده ،شاید کسی دیگه ازدوستان هم مشکل داشته باشه
ممنون
آهاراستی چندتا دیگه هم هست
اونا رو هم آماده کردم ،انشالله میفرستم
http://s5.picofile.com/file/8129616984/Binder1.pdf.html

sanup2006

عضو جدید
من به fet ها رسیدم ولی اصلا نمیتونم از رو اسلام پناه خوب بخونم.خیلی خلاصه گفته و خوب مفهومی نمیفهمم ؟
دوستان پیشنهادتون چیه ؟

890031156

کاربر ممتاز
من به fet ها رسیدم ولی اصلا نمیتونم از رو اسلام پناه خوب بخونم.خیلی خلاصه گفته و خوب مفهومی نمیفهمم ؟
دوستان پیشنهادتون چیه ؟
سلام
bjt هارو خوب خونده باشی fet هم مثل همونه تحلیلش فقط فرمولا فرق میکنه تحلیلشون یکیه
بازم مشکلی داشتی از مرجع بخون سدرا یا رضوی

sanup2006

عضو جدید
سلام
bjt هارو خوب خونده باشی fet هم مثل همونه تحلیلش فقط فرمولا فرق میکنه تحلیلشون یکیه
بازم مشکلی داشتی از مرجع بخون سدرا یا رضوی

همون فرمولها رو مشکل دارم.
روابطش مث BJT آسون نی.
این کتاب هایی که فرمودید روی وب هست ؟
آخه خودم ندارم کتابخانه های اطرافم ندارن.

بالا