وحیدایکس
کاربر بیش فعال
Re: تاپیک رفع اشکال درس الکترونیک کنکور کارشناسی ارشد
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوست عزیز ممنون.. والا سوتفاهم نشه برا سایر دوستان اخه من مشکلم تو زدن kvl نبود..دیگه همه میدونن رشته برق همش زدن kvlوkckهستش.. چ تو مدار چ تو الکترونیک و.. اینم میدونم ک فرضا تو یه حلقه مش ک بخوایم ک وی ال بنویسیم باید در جهت عقربه ساعت و با در نظر گرفتن سر وردی منبع و همچنین ورودی عناصر ک برحسب استاندارد (ورودی جریان =علامت مثبت) هستش ؛عمل کنیم.. ناسلامتی کلی واحد پاس کردیم تو دانشگاه.. من فقط منظورم این بود ک گاهی ب هر مرجعی ک نگاه میکنم تو سوالات مختلف اومده علامت ورودی منابع رو ب اشکال مختلفی تغییر داده.. من دچار ی دوگانگی شده بودم و از اونجا ک تو کنکور همین یه علامت اشتباه ممکنه کل زحمتات رو ب باد بده فقط خواستم برا همیشه ی استانداردی برا خودم داشته باشم تو این مورد..ک ب لطف شما و دوستان برطرف شد.. شکل کامل و حلش رو هم میزارم ..من دچار یه درک نادرست شده بودم ک حل شد خداروشکر..بازم تشکراستاد تو سوالات پارامتری از هیچی صرف نظر نمیشه تا زمانی که بخوایم مقدار دهی کنیم (البته چیزی که من تا اینجا یاد گرفتم - البته میگم در حالت پارامتری کلی نگری میشه - تا در مرحله طراحی با سواد کاملتری کارو انجام بدیم)
هوم؟
حالا اگه فرضا کسی هم حلشو ندونه بیسواد نیست همه اساس برق همین چیزای جزیی و کوچیکن وگرنه تو طراحی مدار- یهو خازن منفجر میشه یا مقاومت میترکه (ازینکارا تو آزمایشگاه انجام دادیم محض خنده البته پسرا نبودن - خود استادمون یادمون داد)
مرحبا - دقیقا منم به این مورد توجه کردم / حدس طراح به عادت چشم مخاطبش که ما معمولا میبینیم انتهای امیتر زمین شده و Vcc هم با یه خط تیره بالاش مقدار دهی شده
اما همونجور که 890031156 گفته جایی که دو طرف منبع مشخصه از نقطه ای که شروع میکنی به منبع که رسیدی علامت همون سریه که اول وارد شدی - اما در شرایط بعدی که منبع سر مثبت و منفی ش به عینه ظاهر نشده:
تحلیل خودمو میگم بی هیچ مرجعی
اگه یادتون باشه ما تو آزمایشگاه سر منفی رو زمین در نظر میگرفتیم (پس مثلا تو اون حالتی که امیتر انتهاش زمین شده یعنی اول از سر مثبت مدارت رد شدی به منفی رسیدی و زمین شد ...
تو ازمایشگاه همیشه Vcc رو به پراب مثبت و انتهای سر امیتر رو به پراب منفی میزدیم خب این یعنی Vcc از سر مثبت وارد شدی
و انتهای
اونجایی هم که مثل Vcc اومده یه خط کشیده - از سرمثبت خارج میشی ( یعنی از سر منفی وارد شدم )
در مورد Vcc هم که منبع مثبت و منفی ش مشخص نباشه و یه خط بکشه یعنی از سر مثبت وارد شدی (چون شروع شده )
دلیل تحلیلم:
من یه باتری رو در نظر گرفتم که تو باتری خطی که سر مثبت رو نشون میده بزرگه پس این خطوط رو مثبت میبینم
پس تو شروع مدار این خط اولین علامتیه که تو مدار میبینم و وقتی به انتها میرسم ینی از این علامت خارج شدم
امیدوارم سرتون از تحلیلم گیج نره
------------------------------------------------------------------------
حالا سوال خودم :
آقا تو تحلیل سیگنال کوچیک ترانزیستور میشه دو مدل پی و تی رو ادغام کرد ؟
پیشاپیش نظرمو بگم طبق فرمولهایی که re , rp دارند بنظر من نمیشه - ص 105 کتاب اسلام پناه از هر کدوم یه لقمه برداشته
راستی چرا تو کتاب مهندس Vp رو VT نوشته؟ (اندیس ولتاژهایی که با پی انگلیسی نوشته شده بشکل همون پی ای که معرف عدد صحیح است تصور بفرمایید
حالا میشه نظرتونو بگید؟

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk