مشاهده پیوست 183845
سلام خدمت همه.....
بهره را میخاد ولی نمیدونم چرا هرچقدر حلش میکنم تو گزینه ها نیست![]()
البته اگر مقومت خروجی را یعنی 4000 را با 10 موازی بگیریم جواب 8000 در میاد!
مشاهده پیوست 183845
سلام خدمت همه.....
بهره را میخاد ولی نمیدونم چرا هرچقدر حلش میکنم تو گزینه ها نیست![]()
داداش زمین مجازی نداریما 4000 با 10 موازی نمیشهالبته اگر مقومت خروجی را یعنی 4000 را با 10 موازی بگیریم جواب 8000 در میاد!
شما روش مناسبی رو انتخاب نکردی که به ماشین حساب احتیاج پیدا کردی! یه راه سادش روش نورتن هست که به ماشین حسابم نیازی ندارهسلام
گزینه ی 4 درست هست البته با تقریب
دو تا ترانزیستور pmos بالایی مقاومت 4 مگا رو تولید میکنن و مقاومت دیده شده از درین 2 830 کیلو میاد
مقاومت خروجی میشه 687کیلو
حالا باید یه Gm حساب کنیم
خروجی رو صفر میکنیم و تو گره وسط(سورس 2 و درین 1) kcl میزنیم و جریان خروجی بدست میاد
گین کلی منفی 6620 میاد
(آزمایشی هست و باید ماشین حساب کنارت باشه!!!!!!!!!!!!!!!))))
منظور محاسبه ی مقدار دقیقش که باید محاسبه شه و اصولا جواب تست به صورت دقیق بدست بیاد نه تقریبشما روش مناسبی رو انتخاب نکردی که به ماشین حساب احتیاج پیدا کردی! یه راه سادش روش نورتن هست که به ماشین حسابم نیازی نداره
البته خودتم از نورتن استفاده کردی پس ماشین حساب کجاش خواستی؟!شما روش مناسبی رو انتخاب نکردی که به ماشین حساب احتیاج پیدا کردی! یه راه سادش روش نورتن هست که به ماشین حسابم نیازی نداره

خوب صورت سوال گفته تقریبا کدام است دیگه! بعد هم فک میکنم 6800 تا 6666 تقریب خیلی زیادیم نباشه!منظور محاسبه ی مقدار دقیقش که باید محاسبه شه و اصولا جواب تست به صورت دقیق بدست بیاد نه تقریب
وگرنه یکی 7000 و 8000 هم بیاره بازم میزنه گزینه 4!
83 رو 80 نگرفتم !!!البته خودتم از نورتن استفاده کردی پس ماشین حساب کجاش خواستی؟!![]()
آره حرفت منطقیه، سوال بد محاسبه ای بود کلا ولی تو کنکورم دیده شده از این سوالا با این تقریبای عجیب!83 رو 80 نگرفتم !!!
4000 موازی 830 خودش حوصله میخواد سر جلسه!
سلام
گزینه ی 4 درست هست البته با تقریب
دو تا ترانزیستور pmos بالایی مقاومت 4 مگا رو تولید میکنن و مقاومت دیده شده از درین 2 830 کیلو میاد
مقاومت خروجی میشه 687کیلو
حالا باید یه Gm حساب کنیم
خروجی رو صفر میکنیم و تو گره وسط(سورس 2 و درین 1) kcl میزنیم و جریان خروجی بدست میاد
گین کلی منفی 6620 میاد
(آزمایشی هست و باید ماشین حساب کنارت باشه!!!!!!!!!!!!!!!))))

آره حرفت منطقیه، سوال بد محاسبه ای بود کلا ولی تو کنکورم دیده شده از این سوالا با این تقریبای عجیب!
من میگیم راحت محاسبه شد یکی میزنه، میگم سخت محاسبه شد یکی دیگه میزنه، من پرچم سفیدم بالاستقریب عجیب !!!! سوال خوبی بود به نظر من روند هم بود به نطر من هدف سوال دقت در ماسفت p ورودی بود

درست میگید اما منم تفاضلی فرض نکردم زمین مجازی بگیرم . من از قاعده زنجیره ای استفاده کردمداداش زمین مجازی نداریما 4000 با 10 موازی نمیشه
زنجیری ؟ به چه صورت؟؟؟؟درست میگید اما منم تفاضلی فرض نکردم زمین مجازی بگیرم . من از قاعده زنجیره ای استفاده کردم
تو همه ی مدارا میشه استفاده کرد و درسته ولی برخی موارد نیاز نیست میبینی جریان خروجی عین آدم مشخصه دیگه چرا خروجی رو صفر کنیم و دوباره...؟ما آخر نفهمیدیم کجاها میشه ازین روش نورتن استفاده کرد...روششو بلدم ولی تو حل مساله نمیدونم کجا باید استفاده کنم
.
.
توی حل این سوال هم اشتباها pmosرو nmos گرفتم....خدا بدادمون برسه.........![]()
زنجیری ؟ به چه صورت؟؟؟؟
همون گین به یه نقطه ضرب در گین ازون نقطه به ورودی؟
تو این حالت بازم 4000 با 10 موازی نمیشه
نمیدونم چطور موازی میاری
فرمول حفظ نکن اشتباه زیاد میشهبله .همون نقطه ای رو که گفتی زمین مجازی گرفتی رو V1 گرفتم. که Vo/V1 یه گیت مشترک میشه که گینش میشه gm*Ro منتها مشکل منم همینه که این Ro رو گاهی وقتا RD در نظر میگیرن گاهی وقتا ro||RD .
آقا من این سوالو اول حل کردم اشتباه شد.بعد دوباره حل کردم درست شد.اصن استرسی گرفتماااااا

دوستان اینکه ترانزیستور در حالت تریود مثل مقاومت عمل میکنه و میشه به جاش مقاومت گذاشت درسته آیا؟؟ قضیه اش چیه؟؟!!
بله میشه استفاده کرد حتی در طراحی ای سی از مقاومت بخاطر نویزش از ماسفت در ناحیه تریود استفاده می کنند البته یه حسن های دیگری هم دارد که جز نکات پیشرفته هست
قضیه اش که در کتابهای کنکوری خوب آورده شده است کتاب رضوی هم بدین شکل
مثلا این دو مورد که می توانید مقاومت بزارید اما این نکته یادتون باشه که فقط برای تحلیل ac این کار رو بکنید
![]()
سلامدرود بر دوستان
میگم من الان تقریبا 2 بار تست های الک تا سال 80 زدم .
سوال جدید میخوام . الان به نظرتون وقت خوبیه برای استفاده از سوالات میکروالکترونیک رضوی ؟؟
درود بر دوستان
سوال جدید میخوام . الان به نظرتون وقت خوبیه برای استفاده از سوالات میکروالکترونیک رضوی ؟؟
سلام
آفرین داداش
سوالای رضوی مثل کنکور نیست منظور عدداش و برای 3 دقیقه طرح نشدن با حوصله باید حل کنی
حل کنی نکته خیلی داره
می توانید از سوالهای کنکور های آزمایشی استفاده کنید(نکات رضوی گفته شده)
سوالات اتوماسیون هم می تونه تمرین خوبی باشه

درود بر دوستان
درود بر دوستان
همیشه از ولتاژ بیشتر جریان خارج میشه و به ولتاژ کمتر میره.تو NPN جریان از درین به سمت سورس میره پس درین باید به ولتلژ بیشتر وصل شه.تو PNP برعکس.درود
دوستان تو اینگونه سوالات که fet به شکل زیر هست تشخیص پایه های fet به چه صورت هست ؟؟
مشاهده پیوست 184593