امیر 1224
عضو جدید
خوب اول یه سوال جرا با ورژن خیلی قدیمی می خواید کار کنید؟!!!؟این عکسی که شما نشون میدید توی انسیسه نه فلوئنت
بله من هر چی گشتم تو فلوئنت 6 ادیت نداشت
بعدشم توی ورژن 6 به جای edit کلید set تعریف شده است.
خوب اول یه سوال جرا با ورژن خیلی قدیمی می خواید کار کنید؟!!!؟این عکسی که شما نشون میدید توی انسیسه نه فلوئنت
بله من هر چی گشتم تو فلوئنت 6 ادیت نداشت
سلام...
من مطالعه کردم....
خوب ما دو حالت حجم کنترل داریم ..حال اول: حجم کنترل اینرسی( ساکن یا متحرک با سرعت ثابت-بی شتاب) و حالت دوم: حجم کنترل غیر اینرسی( سرعت متغیر-با شتاب).....
الان حالتی که ما میخوایم مثلا برای توربوماشین ها بررسی کنیم، حجم کنترل غیراینرسی به نظرم هست مثل موشک ها یا همین بال هواپیما.....در این حالت ما دو نوع دستگاه مختصات داریم یکی دستگاه مختصات متصل به حجم کنترل و دیگری دستگاه مختصات مرجع اینرسی(یا همون دستگاه مرجع ساکن). وقتی حجم کنترل نسبت به دستگاه مرجع شتاب نداشته باشد میشه حالت اول. خب این درسته که وقتی سرعت حجم کنترل نسبت به دستگاه مرجع تغییر کنه معادلات تکانه و..تغییر میکنه ولی خوب یه مقداری برام غیرملموس شده!
کار من هم که مربوط به یه نوع توربین خاص بود که با شما قبلا در پیغام خصوصی حرف زدم.
حالا:
در مورد کار من، آیا چون دستگاه مختصات متصل به حجم کنترل هست، به پره سرعت داده نمیشه و سیال رو دوران میدهیم؟ حجم کنترل رو میشه در واقع اطراف پره گرفت؟
چرا از این دیدگاه استفاده میکنیم، چرا باز همون پره یا بال رو در فلوئنت حرکت نمیدهیم؟ چرا فلوئنت براساس این متود جلو رفته؟
ممنون میشم اگه میتونین بیشتر توضیح بدین.
باتشکر از وقتی که میزارین
سلام دوستان...
من یه توربین رو براساس واحد میلیمتر طراحی کردم ولی میخوام به فلوئنت بفهمونم که این مدل براساس میلی متر هست نمیتونم...
مثلا به شکل زیر توجه کنین، y max در مدل من 1440 ملی متر هست ولی وقتی به قسمت scale grid میرم نمیدونم چرا y max مقدارش 144000 میلیمتر می شود!
واقعا ممنون میشم بهم راهنمایی کنین...
![]()
وقتی مدل جریان 2فازی انتخاب میکنم نفوذ پذیری برای هر فاز جداگانه وارد میکنیم؟ درسته؟
شما نباید ناحیه حلتون را از interior تغییر بدهید بلکه باید برید توی تنظیمات و تیک porous را بزنید. اون وقت میتونید شرایط مرزی دلخواهتون رو مثل قبل به مسئله بدهید.سلام دوستان عید فطر مبارک
یه سوال داشتم . وقتی یه ناحیه رو به عنوان ناحیه متخلل انتخاب میکنیم که یک جریان از اون میگذره چه طور باید به اون جریان سرعت داد؟
و یک سوال دیگه .چه طور میشه به جسم متخلخل دما داد؟
Thank you for any piece of advice
میخوام جریان اطراف کره در اعداد رینولدز پایین رو تو فلوئنت شبیه ساری کنم.
از کجا شروع کنم؟ جریان هواست. فایل گمبیتشو درست کردم. حالا یه فایل آموزشی یا راهنمایی چیزی میخوام که این مثالو تو فلوئنت حل کرده باشه! از فلوئنت هیچی نمیدونم! هیچی!
ممنون میشم راهنمایی کنین
زبان اصلی سرچ نکرده بودم.سلام دوست عزیز...
تا دلت بخواد تو نت برای این موضوع مطلب هست،لینک زیر رو ببین، موفق باشی.
https://www.google.co.id/search?sclient=psy-ab&site=&source=hp&btnG=Telusuri&q=flow+on+Sphere%2B+fluent#q=flow+on+Sphere+In+fluent
سلام تو وبلاگتون دیدم شما دانشجوی دکتری تبدیل انرژی هستین.من ارشد تبدیلم یه کم در مورد دکتری درساش .سختیش.کنکورش میگین؟؟؟شما مي توانيد به سايت منcfd.blogfa.com من تز فوق ليسانس ام در زمينه مدلسازي وسايل چرخنده با فلوئنت بوده
عدد رینولدز رو از کجا تغییر بدم تو فلوئنت؟ میخوام رینولدزم (5^10) باشه. پیشفرض چیه؟
رینولدز یک پارامتر بی بعد که به صورت rho*V*D/mu تعریف می شه و پارامتر D اون طول مشخصه مسئله است و شما بایستی با انتخاب صحیح مقدار برای چگالی، سرعت مشخصه و ویسکوزیته دینامیکی در مسئله به عدد رینولدز دلخواه خودتون برسید.
من فلوئنت رو از کجا و با چی شروع کنم؟ فکر کنین اصن تو دانشگاه آموزش نمیدن..
فقط درس 3 واحدیه CFD رو دارم که اونم هنو ور نداشتم. میخوام شروع کنم چیکار کنم؟ فیلم آموزشیه کدوم شرکت بهتره؟
سلام خسته نباشید دوستان
محدوده +y بزای تحلیل یک ایرفویل تو مدل k-epsilon چقدر باید باشه؟تو مقالات مقادیر مختلفی ذکر شده.یعنی تو چه محدوده ای باشه بفهمم مشی که زدم درسته؟
آیا نیاز به محاسبات خاصی داره؟
لطفا راهنمایی کنید
سلامی دوباره....یه سوال در مورد همگرایی داشتم...میخواستم بدونم اگه باقیمانده ها به سمتی رفتن که تقریبا ثابت هست و همچنین مثلا گشتاور که ریپورت میگیرم دیگه تغییر چندانی نکنه، ایا در این حالت جواب همگرا شده هست؟
میخوام بدونم برای همگرایی باید این دو تا شرط فوق رعایت بشه...یعنی نمودار باقیمانده ها ثابت بمونه و یه پارامتر اصلی شبیه سازی هم ثابت بمونه...درسته؟
نمودار باقیمانده ها به صورت زیر هست:
![]()
باتشکر
سلام دوستان..
این نوع همگرایی خوبه؟
![]()
یه سوال دیگم دارم...چطور میشه رنگ صفحه نمودار باقیمانده ها رو سیاه کرد...مثل فلوئنت 6.3؟
سیاه بهتر بود..رنگ که سیاه باشه دقیقتر میشه دید که باقیمانده ها چطوری تغییر میکنن...
باتشکر
سلام،وقت همگی بخیر
من ی سوال داشتممسئله من ی جریان دوفازی آب و هوا هستش،بعد توی گمبیت زونا رو مشخص میکنما ولی وقتی توی فلونت باز میکنم زونا بهم ریخته س
((((مشکل از کجا هستش؟
ممنون.
با سلام به دوستان عزیز
برای اینکه نمودارRe بر حسب دما رانشان بدهم چه کار باید بکنم؟چون تو قسمت plotعددReوجود ندارد
سلام
منظور از y+ چی هست؟
چه طوری باید رعایت کرد که مقدارش مثلا فلان مقدار باشه؟
ممنونم.