<*<*< تاپيك مربوط به آزمون دكتري مكانيك >*>*>

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
میخوای سوالارو بررسی کنیم
بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟

amona

عضو جدید
بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟
منم همون نمودار c زدم اکثر سوالاتو زدم اون سوال اکستروژن کدوم گزینه بود فشار بزرگتر بود؟ به زاویه بستگی داشت؟

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
منم همون نمودار c زدم اکثر سوالاتو زدم اون سوال اکستروژن کدوم گزینه بود فشار بزرگتر بود؟ به زاویه بستگی داشت؟
به زاویه که بستگی داره منتها شک برانگیز بود دو گزینش من نزدم.کلا 4 5 تاش خیلی شک برانگیز بود من نزدم.
سوالا و من یادم نیست شما انگار بهتر یادته بگید تا بررسی کنیم

amona

عضو جدید
به زاویه که بستگی داره منتها شک برانگیز بود دو گزینش من نزدم.کلا 4 5 تاش خیلی شک برانگیز بود من نزدم.
سوالا و من یادم نیست شما انگار بهتر یادته بگید تا بررسی کنیم
09353264277 این شماره خودم میخواهی با وایبر بررسی کنیم راحتره

capra1

عضو جدید

سلام
منم ساخت بودم
ولی من اونی رو زدم که گفته بود سوپرپلاستیک b بین a و c است.آخه اگه خاصیت نرخ کرنش بالاتر برای c باشه باید از همه بالاتر باشه چون نرخ کرنش بالاتر منجنی تنش کرنش رو بالاتر میبره.البته این نظر منه.
اون اکستروژن رو هم نزدم شک داشتم ولی فشار به زاویه قالب وابسته نیست تو دیتر نوشته البته برا کشش نه اکستروژن ؛که البته با هم آنچنان فرقی نداره.

amona

عضو جدید
سلام
منم ساخت بودم
ولی من اونی رو زدم که گفته بود سوپرپلاستیک b بین a و c است.آخه اگه خاصیت نرخ کرنش بالاتر برای c باشه باید از همه بالاتر باشه چون نرخ کرنش بالاتر منجنی تنش کرنش رو بالاتر میبره.البته این نظر منه.
اون اکستروژن رو هم نزدم شک داشتم ولی فشار به زاویه قالب وابسته نیست تو دیتر نوشته البته برا کشش نه اکستروژن ؛که البته با هم آنچنان فرقی نداره.
البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیم

amona

عضو جدید
سلام
منم ساخت بودم
البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیدرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیم

انیشتن

عضو جدید
دکترا تمام زندگیه منه امیدوارم همه قبول شن.اون سوال که گفته بودکدام سوال صحیح است؟الف تانسورتنش همواره متقارنه وروی هر دستگاه مختصات برقرار است.

ب:تنش کیرشوف اول و تنش متقارنه
ج: ممان حجمی نداشته باشیم تو معادله حرکت تنش متقارنه
د: هم یادم نیس کدوم گزینه میشد؟ من 1 زدم.

mm.caffee

عضو جدید
دکترا تمام زندگیه منه امیدوارم همه قبول شن.اون سوال که گفته بودکدام سوال صحیح است؟الف تانسورتنش همواره متقارنه وروی هر دستگاه مختصات برقرار است.

ب:تنش کیرشوف اول و تنش متقارنه
ج: ممان حجمی نداشته باشیم تو معادله حرکت تنش متقارنه
د: هم یادم نیس کدوم گزینه میشد؟ من 1 زدم.

میشه ج
ممان حجمی نباید وجود داشته باشه
توی رفرنس ها هم هست

capra1

عضو جدید
البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیدرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیم
کدوم فشار بزرگتر بود؟
در مورد اون m و nچی؟
سوالارو یه کم:مثلا سوالی که گفته بود دمای گذار از ترد به نرم یا( از نرم به ترد)به چی بستگی داره ؟اگه از ترد به نرم بگیریم میشه دمای بالا نرخ کرنش پایین و اندازه دانه بزرگ؟
بعد اون سوال نمودار آهن کربن :72درصد کربن و11تا سمنتیت

انیشتن

عضو جدید
میشه ج
ممان حجمی نباید وجود داشته باشه
توی رفرنس ها هم هست
خب گزینه ج در صورتی درسته که معادله تعادل گفته باشه اما معادله حرکت گفته بود.اونجا اگه شتاب داشته باشه دیگه تنش متقارن نیس.صریح بیان نکرده معادله حرکت یا تعادل پس نمیشه درست باشه

amona

عضو جدید
کدوم فشار بزرگتر بود؟
در مورد اون m و nچی؟
سوالارو یه کم:مثلا سوالی که گفته بود دمای گذار از ترد به نرم یا( از نرم به ترد)به چی بستگی داره ؟اگه از ترد به نرم بگیریم میشه دمای بالا نرخ کرنش پایین و اندازه دانه بزرگ؟
بعد اون سوال نمودار آهن کربن :72درصد کربن و11تا سمنتیت
فشار ورودی بزرگتر از فشار وارد به جداره های قالب است وبه زاویه بستگی دارد
m,n یا گزینه که گفته بود mنمودار b بزرگتر از aو کوچکتر از c درسته یا گزینه که گفته بود با نرخ کرنش بالاتر m نمودار c از دو نمودار دیگه بیشتره که من اخریو زدم
اون نمودار اهن کربنو شک داشتم بین 72 درصد کربن و 1.38 درصد کربن
راستی سوال قبل این نمودار اهن کربن یادته چی بود

capra1

عضو جدید
فشار ورودی بزرگتر از فشار وارد به جداره های قالب است وبه زاویه بستگی دارد
m,n یا گزینه که گفته بود mنمودار b بزرگتر از aو کوچکتر از c درسته یا گزینه که گفته بود با نرخ کرنش بالاتر m نمودار c از دو نمودار دیگه بیشتره که من اخریو زدم
اون نمودار اهن کربنو شک داشتم بین 72 درصد کربن و 1.38 درصد کربن
راستی سوال قبل این نمودار اهن کربن یادته چی بود
mn که اونی رو که تو بالا بولد کردم زدم.چون mبیشتر باشه قبل از شکست بیشترین تغییر شکل پلاستیک رو داره.
خوب اون سوال تردو نرم رو نگفتید؟
قبل نمودار هم فکر کنم سوال سال قبل بود که درمورد سخت کردن القایی بود که من با این که جواب رو میدونستم شک کردم و نزدم:(

amona

عضو جدید
mn که اونی رو که تو بالا بولد کردم زدم.چون mبیشتر باشه قبل از شکست بیشترین تغییر شکل پلاستیک رو داره.
قبل نمودار هم فکر کنم سوال سال قبل بود که درمورد سخت کردن القایی بود که من با این که جواب رو میدونستم شک کردم و نزدم:(
عوامل موثر بر dbtt تبدیل نرم به ترد ریز دانه کردن کاهش درصد کربن و کاهش ناخالصی ها

انیشتن

عضو جدید
کلا 2نتیجه ای که میشه از تانسور تنش گرفت این هست که تانسور تنش متقارن هست و در کلیه دستگاه مختصات صدق میکنه.

capra1

عضو جدید
عوامل موثر بر dbtt تبدیل نرم به ترد ریز دانه کردن کاهش درصد کربن و کاهش ناخالصی ها

خوب ولی اینا همه تو گزینه ها نبود تازه سرعت کرنش زیاد و دمای پایین هم هست.حالا امروز سوالا رو میذارن نیگا میکنیم.
شما که هنوز جایی رو سراغ ندارین کلید رو بده؟

amona

عضو جدید
دقیقا این سوالو یادم نیست اگه سوالا اومد میدم به استادم قرار اون جواب بده
اگه سوالا اومد همینجا سوالارو بررسی میکنیم

خوب ولی اینا همه تو گزینه ها نبود تازه سرعت کرنش زیاد و دمای پایین هم هست.حالا امروز سوالا رو میذارن نیگا میکنیم.
شما که هنوز جایی رو سراغ ندارین کلید رو بده؟

amona

عضو جدید
برا ساخت جواب 20 و21و36و42 رو کسی میدونه؟
سوال ۳۶ گزینه ۱ صحیح است
سوال ۴۲ به نظر من گزینه ۳صحیح است
خودم سوال ۲۰ گزینه ۱زدم و سوال ۲۱ گزینه ۴ زدم که این دو سوالو مطمن نیستم درست باشند راستی سوال ۱۹ ، ۲۳، ۲۸، ۲۹ کدوم گزینه صحیح میباشند

capra1

عضو جدید
سوال ۳۶ گزینه ۱ صحیح است
سوال ۴۲ به نظر من گزینه ۳صحیح است
خودم سوال ۲۰ گزینه ۱زدم و سوال ۲۱ گزینه ۴ زدم که این دو سوالو مطمن نیستم درست باشند راستی سوال ۱۹ ، ۲۳، ۲۸، ۲۹ کدوم گزینه صحیح میباشند
36و منم 1زدم.
اما 42 رو 2 زدم (در واقع 90درصد پرلیت همان مقدار فاز آستنیت قبل از خط یوتکتویید هست و من بر مبنای اون حل کردم)
20رو هم 2زدم چون دما خاصیت شکل دهی رو بهتر مبکنه و نمودارهای حدشکلدهی زیرشون قابل قبول هستند پس اصولا باید بالا بره تا فضا زیر نمودار بیشتر بشه.البته اگه گزینه3نباشه.
21 رو 2 زدم و با 4 فقط در فشاری و کششی تفاوت داره که در دیتر هم اومده تنش هیدرو کششی موجب تردی و فشاری موجب شکل پذیری بهتره.

19 به نظر گزینه 3 باشه اما من نزدم.
23 رو نمیدونم.28 رو مبحثش رو نخوندم.29 هم من 2 زدم ولی بین 2و 4 شک دارم.

انیشتن

عضو جدید
36و منم 1زدم.
اما 42 رو 2 زدم (در واقع 90درصد پرلیت همان مقدار فاز آستنیت قبل از خط یوتکتویید هست و من بر مبنای اون حل کردم)
20رو هم 2زدم چون دما خاصیت شکل دهی رو بهتر مبکنه و نمودارهای حدشکلدهی زیرشون قابل قبول هستند پس اصولا باید بالا بره تا فضا زیر نمودار بیشتر بشه.البته اگه گزینه3نباشه.
21 رو 2 زدم و با 4 فقط در فشاری و کششی تفاوت داره که در دیتر هم اومده تنش هیدرو کششی موجب تردی و فشاری موجب شکل پذیری بهتره.

23خوشبحالتون باهم چک میکنید فک کنم من فقط تو جامدات امتحان دادم.کسی نیس

amona

عضو جدید
36و منم 1زدم.

23خوشبحالتون باهم چک میکنید فک کنم من فقط تو جامدات امتحان دادم.کسی نیس
بیا سوالات ریاضی چک کنیم ریاضی تو گرایش های مکانیک مشترک

amona

عضو جدید
جواب سوال 2، 14،15 ریاضی کدوم گزینه ها بودند
ریاضی تو تمام گرایش های مکانیک مشترک

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
دوستان ساختی. چندتا تست کلا جواب دادید از تخصصی ها . من 31 تست جواب دادم فک کنم 5 6 تا غلط داشته باشم.!!

بالا