inmo
عضو جدید
من امسال بدون آمادگی رفتم سر جلسه!سلام به دوستان یه سوال از inmo دارم: ممکنه رفرنس های مطالعاتیتون رو بگین

ایشالا واسه 92
کتاب دینامیک مریام و جزوه ارتعاشات خودمو میخونم

من امسال بدون آمادگی رفتم سر جلسه!سلام به دوستان یه سوال از inmo دارم: ممکنه رفرنس های مطالعاتیتون رو بگین
ببینید من چون چند ترم حل تمرین دینامیک بودم درصدم خوب شددرود بر دوستان،دو تا سوال دارم: 1-اگه کسی امسال آزمون دکترا داده بگه از کیفیت آزمون راضی بوده یا نه؟
2- دنبال رفرنس های دکترا تو گرایش ارتعاشات هستم اگه کسی داره بگه. بویژه این دوستمون که آی دیش imno ظاهرا درصداش خوب
بوده
ببینید من چون چند ترم حل تمرین دینامیک بودم درصدم خوب شد
Gmat رو هم دوست داشتم!
کیفیت آزمون داغونه! حوزمون افتضاح بود صبح دو ساعت تو حیاط سرپا بودیم، ظهر هم گرسنه و تشنه 2 ساعت!
دیگه واسه زبان چشام جایی رو نمی دید!
یعنی 2تا Hype ضروریه![]()
من که نسبت به این آزمون اصلا احساس خوبی ندارم.توش پارتی بازی موج میزنه.تو آزمون قبلی که بیشتر قبول شده ها برای مصاحبه تو تکمیل ظرفیت بیشتر از سهمیه دارها و مربی ها استفاده شده بود.این یعنی یه جوری هدف اصلیشون اینه که یه سری قشر خاص برند برای دکتری.
چند نمونه هم دیدم که عجیب و غریب بود.مثلا یکی از دوستام رتبش حدود 140-150 شده بود(تو شاخه تنش).و یکی دیگه رتبش 140 بود تو شاخه ارتعاشات.باتوجه به اینکه ظرفیت تنش تو دانشگاه ها بیشتر از ارتعاشات هستش(این رو به اسناد با آخرین رتبه مجاز شده میگم که تو ارتعاشات 206 بود و تو تنش حدودا 350 الی 400) .ولی دوستم که تنشی بود برای مصاحبه هیچ دانشگاهی انتخاب نشد و همون مرحله اول دیپورتش کردند.!!تازه خودش گفت که حتی دانشگاهای درجه پایین رو هم انتخاب کرده بود
البته ایشون خیلی از این تبعیض هایی مه تو اعتراضات آزمون قبلی انجام شده بود رو گفت که نشون میداد تبعیض بی اندازه زیاده
این قضایا رو که میبینم کلابرای دکترا سرد میشم!!چون دوست ندارم وقت بزام و رتبه خوب بیرم و مجاز بشم ولی دیپورتم کنند.حتی قبل مصاحبه!
شما رتبه خوب بیارید، برای مصاحبه هم دعوت میشید. خیلی هم به آخرین رتبه مجاز توجه نکنید. حتی ممکنه فقط تا یک چهارم اون رتبه به مصاحبه دعوت بشن، اونم به شرطی که ضعیف ترین دانشگاه رو هم انتخاب کرده باشن. چون هر نفر به چهار دانشگاه معرفی میشه.
پارتی بازی هم که میفرمایید بیشتر موقع مصاحبه ست. که اگه رزومه خیلی خوبی داشته باشید قطعا قبول مبشید
من نمیدونم شما چه سالی امتحان دادید و قبول شدید ولی سال پیش اوج بی عدالتی بود.سال 90 اکثرا تو مصاحبه مردود شدند ولی امسال خیلیا تو همون اول مردود شدند و به مصاحبه نرسیدند.جدیدا دکتری رو دارم به سمت پولی شدن میبرند.نمونشم تو تکمیل ظرفیت هستش که همه رو فرستادند برای واحد بین الملل!!!یعنی سال به سال دارند شرایط رو بدتر میکنند.
البته نظر شما برام محترمه ولی من دیدم نسبت به دکتری تو ایران جالب نیست.البته اینا که میگم برداشت شخصیم نیست.بلکه بابت چیزایی هست که دارم میبینم هستش
سلام دوستانی که در گرایش تبدیل می خوان کنکور دکتری شرکت کنن باید عرض کنم که برای درس ریاضی مهندسی، به کمک جزوه پارسه میشد حدود 70 درصد سوالای این درس رو جواب داد. سیالات امسال خیلی آسون بود و بیشتر سوالا در حد کنکور ارشد بود. بنابراین کتاب سیالات راهیان ارشد مناسبه به همراه کتاب سیالات پیشرفته وایت. واسه ترمو پیشرفته فقط و فقط جزوه دکتر صفار دانشگاه امیرکبیر. خود من بیشتر سوالای این درس رو چون قبلا در جزوه دیده بودم از حفظ جواب می دادم!! بری زبان مراجع زیادی وجود داره که دوستان خودشون بهتر می دونن. برای استعداد تحصیلی، من تست های کتاب راهیان ارشد رو زدم و در کل مفید بود. در مورد مصاحبه هم برای 4 دانشگاه شریف، امیرکبیر، علم صنعت و تربیت مدرس دعوت شدم و هر کدوم از این دانشگاه ها روش خاص خودشون رو داشتن. اگر از دوستان کسی در مورد مصاحبه سوال داشت پیغام خصوصی بده. در پایان کارنامه نهایی بنده رو در پایین مشاهده می کنید.مرسی
مشاهده پیوست 118299
پرسشها و پاسخنامه آزمون دکتری سراسری 91 را میتوانید از سایت مدرسان شریف به صورت رایگان دریافت کنید:http://modaresanesharif.ac.ir/
دوستان درود من هم با نظر Reynolds موافقم. وقتی اینهمه تقلب و بی عدالتی تو گزینش دکترا هست بهتره آدم یه کار خوب پیدا کنه تا اینکه خودشو علاف دکترا کنه .
سوالات تخصصی دکتری گرایش جامدات 91:http://s3.picofile.com/file/7368096341/Question_جامدات.pdf.html
ادرس ایمیلتونو بذارید واستون ایمیل میکنمدوست عزیز چرا سوالات ساخت و تولید رو نگذاشتین؟! بذارین ممنون میشم
ادرس ایمیلتونو بذارید واستون ایمیل میکنم
مطالبی که فرمودی درسته ولی کسی که رتبه ی 4 شده باشه و هیچ جا قبول نشده باشه به نظرم قطعا ستاره دار بوده(با تاسف شدید)دکتری یه بحثی هست که الان کمی پارتی بازی هست. رتبه 4 سال قبل از هیچ جا قبول نشد !!؟ الان برای دکتری چند چیز قبل از امتحان مهمه.
1: رزومه شمه از قبیل تعداد مقالات و ژورنال ها و سابقه کاری که خیلی مهمه.
2: بچه کدوم شهر هستید یا ارشد رو کجا خوندید همون جا هم سعی کنید دکتری رو بخونید.
من دو از دوستای صمیمی ام سال قبل امتحان دادند یکی ارشد آزاد بود یکی سراسری . اونیکه سراسری بود مقاله ژورنالی نداشت و سابقه کار هم که اصلا نداشت رتبه اش شد 4.(طراحی کاربردی -مکانیک جامدات) هیچ جا قبول نشد؟!!!! اونیکه آزاد خونده بود رتبه اش شده بود 23 فقط 5 تا مقاله کنفرانسی داشت و 3 تا مقاله accept . و 2 سال هم در دانشگاه آزاد شهرستان هی کوچیک درس داده بود دانشگاه صنعتی سهند تبریز قبول شد.
برای خوندن دکتری فقط باید رفرنسهای متفاوتی رو بخونی سراغ هیچ آموزشگاه یا موسسه آموزشی نرو که همشون کتابهاشون رو دانشجویان دکتری نوشتند...
زبان سعی کن تولیمو رو بگیری که یه امتیاز خوب برات محسوب میشه.
موفق باشید.
درسته ستاره دار بودن کلا روند کار رو برعکس می کنه ولی بیا قبول کنیم دیگه: دانشگاه مثلا تهران بر فرض 7 نفر برمیداره 3 نفرش که دانشجوهای ممتاز ارشد خود همون دانشگاه هستند 2 نفرش هم رییس یا وزیری هستند بورس سازمانی مفتی گرفتند دو نفرش هم واقعی بیان بالا یه مصاحبه خفنی باهاش می کنند که معمولا رد میشن و از بومی های خود اون شهر سعی می کنند بردارند...مطالبی که فرمودی درسته ولی کسی که رتبه ی 4 شده باشه و هیچ جا قبول نشده باشه به نظرم قطعا ستاره دار بوده
مرسی از جوابتون. به نظرتون چقدر ماه زمان نیاز داره برای خوندن؟ حدودا چند ساعت در روز؟ تولیمو چقدر زمان نیاز داره که بگیرم؟ این سوالا چون شاغلم میپرسم. در ضمن همون دانشگاه خودمون با همون استاد خودم میخوام بگیرم.دکتری یه بحثی هست که الان کمی پارتی بازی هست. رتبه 4 سال قبل از هیچ جا قبول نشد !!؟ الان برای دکتری چند چیز قبل از امتحان مهمه.
1: رزومه شمه از قبیل تعداد مقالات و ژورنال ها و سابقه کاری که خیلی مهمه.
2: بچه کدوم شهر هستید یا ارشد رو کجا خوندید همون جا هم سعی کنید دکتری رو بخونید.
من دو از دوستای صمیمی ام سال قبل امتحان دادند یکی ارشد آزاد بود یکی سراسری . اونیکه سراسری بود مقاله ژورنالی نداشت و سابقه کار هم که اصلا نداشت رتبه اش شد 4.(طراحی کاربردی -مکانیک جامدات) هیچ جا قبول نشد؟!!!! اونیکه آزاد خونده بود رتبه اش شده بود 23 فقط 5 تا مقاله کنفرانسی داشت و 3 تا مقاله accept . و 2 سال هم در دانشگاه آزاد شهرستان هی کوچیک درس داده بود دانشگاه صنعتی سهند تبریز قبول شد.
برای خوندن دکتری فقط باید رفرنسهای متفاوتی رو بخونی سراغ هیچ آموزشگاه یا موسسه آموزشی نرو که همشون کتابهاشون رو دانشجویان دکتری نوشتند...
زبان سعی کن تولیمو رو بگیری که یه امتیاز خوب برات محسوب میشه.
موفق باشید.